KK Bosna

Moderatori/ce: nerminh74,CashMan,ultrasstyle_tz

fera
Kontakt:

Re: KK Bosna

Post Postao/la fera » 10 feb 2009, 18:57

ars01 je napisao/la:doista mi nije jasno kako neko može tvrditi da je Mišanović LOŠ igrač i slučne bedastoće.
Gospodo, znam da mnogi se razumiju u košarku jako loše sa ovog foruma ali takvu drskost imati i pisati je smiješno.
Pogledajte ovaj učinak pa će vam biti jasno kakav je igrač: seona 2008/2009:
Average 15:53 7.4 58.3 59.3% 0.0% 65.4% 2.1 1.9 0.2 0.4 0.6 1.2 0.1 2.1 2.9 10.1
napominjem, da svugdje gdje je igrao više od 20 min je imao value preko 10, a na 4 utakmice i preko 20.
Otišao je iz razloga što CG žele forsirati Dašića, Maraša i Čabarkapu.
Sezonu prije taj isti Mišanović je imao učinak:
13 Mišanović, N. 21 427:45 220 60.9 92 150 61.3 0 1 0.0 36 54 66.7 62 42 11 11 18 21 6 53 46 259
a Kikanović te iste sezone:
9 Kikanović, E. 29 455:15 210 56.2 82 146 56.2 0 0 0 46 64 71.9 35 28 4 12 21 8 13 62 43 162

Poslije ovoga bi trebali biti bar malo pametniji i pisati objektivnije o istom košarkašu. napominjem da mi uopće nije drag iz drugih , vama poznatih razloga, ali on je ipak KVALITET za našeg Ovčinu, što ćemo se ubrzo uvjeriti u mečevima sa Igokeom.
O Amalu je izlišno i pisati, što reći za čovjeka koji je proveo 4-5 sezona u NBA, a kako vremešno IZGLEDA da se vidjeti na fotosima sa tekme protiv Slavije. :roll:
Ako nam se ne vrati Lance , jedina šansa DA OSVOJIMO TITULU je da Zimić konačno dobije minutažu i to u paru sa Ovčinom i ONDA imamo dobre šanse za prvaka (preko 50%) , u SUPROTNOM POTPISUJEM, iako sam veliki fan Kk Bosne, DA TITULA IDE DODIKU.
Jao, bedastoće... kako slatko.
a kikanovic mu je mjerna jedinica postao :D
ars i bosnas mogu pod ruku... cuj mišanović neki igrac pa bolji je nas zima 10 puta od njega :D
a bosnas ako je igokea imala jaci sastav od bosne prosle sezone onda fakat...
eve prijedlog jedan ako bosna uzme dodiku titulu ars vise nece nikad pisati na ovoj temi i bosnas ce da nam se izvini i da prizna da je ispao glup. a ako igokea osvoji onda mi ostali radimo sta vi hocete.
edit: ars previse gledas ove hrvatske sapunice sto su preplavile TV ekrane pa si malo pomijesao jezike...
i da kada ti skontas da poredis kruske i jabuke bice sve OK pa kralju kakve veze imaju kikan i mišanović jel ti mozes kojim slucajem ako ti nije tesko pogledati koliko je tada mišanović imao godina a koliko nas elvedin??? probaj nekad da koristis mozak a ne samo da kontriras svima!!!
kakva je ovo tema kada se sve svodi na svađanje svakog clana sa tobom jer ti izmisljas toplu vodu samo da bi mogao da nama kontriras!!!
You are someone else I am still right here

biskitt
Kontakt:

Post Postao/la biskitt » 10 feb 2009, 19:47

ars01 je napisao/la:@biskitt,
neke igrače smo forsirali godinama i nisu nam smetali osim što su uzimali minute našim mladićima ( Rahimić i Damjanović)nauštrb Zimića i Suljagića. Takve igrače ne dovodi ni jedan ozbiljan klub, a Kk Bosna to očito nije, jer je bilo proteklih godina mnoogo i previše lakrdijaša od košarkaša u Kk Bosni.
Nije neka pamet nalijepiti pored nicka univerzitet u sarajevu, taj sam odavno završio prije 20-tak i više godina i za divno čudo nije mi ni u primisli palo da ga prilijepim uz nick, ako želiš biti ozbiljan i da te drugi shvate ozbiljno, onda istakni nešto osobeno ili još bolje, to ti je moj savjet, nemoj ništa istaknuti. ;)
Cuj osobeno, pa mozda sam trebao staviti svoju sliku :lol:. Ovo je samo avatar i ne znaci nista vise od toga, nije to tetovaza pa da se ne moze mijenjati. Vidis mene ni najmanje ne interesuje sta znaci tvoj nick, ali ne sumnjam da je to nesto zaista osobeno.
Ali sega je to kako kreces u licne obracune cim ti se nesto napisano ne svidja, i kad ostanes bez argumenata.
Kao npr. da je Zimic na zalost svih nas jedan prosjecan centar za Ligu 13, i da je Kikanovic dvije godine mladji od njega a vec igra na visem nivou, i trener racuna na njega kad se utakmica lomi, dok Zima ulazi da odmori prvog centra.
Nagledao sam se ja Zimica u ovih pet godina, i nemam ga sta vise gledati. Svi mi znamo koliko on moze tj. koliko ne moze. Volio bih da od njega postane igracina, ali tesko bogme sa onakvom njegovom "celicnom" voljom. Momku zelim sve najbolje, ali jednostavno on nije taj kvalitet koji nama treba da bi isli stepenicu naprijed. Ne kazem ni da je Ovcina optimalno rjesenje, ali svi hocemo rezultat, i mi i Klub, a sa Zimicem kao prvim centrom rezultata nema niti ce biti.
Po meni u prvoj ekipi Bosne nema mjesta za praktikante, ili mozes igrati na tom nivou, ili ides na posudbu. Tu grijese u Bosni. Ali evo izgleda da se to mijenja sa ovom saradnjom sa Slavijom.

amerosm
Kontakt:

Post Postao/la amerosm » 10 feb 2009, 20:01

Ljudi ja neznam sto se vi sa Arsom raspravljate, da KK Bosna ima kao predsjednika i vlasnika kluba najbogatijeg covijeka na svijetu da je Jerry West generalni manager i da je trener Phil Jackson, i da igra sljedeca petorka Bryant, Garnett, Howard, James i Paul, on bi sve dovodio u pitanje samo sto ne igra Zimic. Ja te fino molim da shvatis da KK Bosna treba podpisati ugovor sa jednom prosjecnom ekipom gdje ce se kaliti nasi igraci od 19-21 godine, onda da dodju u Bosnu da igraju godinu dana max. po pet minuta, pa tek onda da dobijaju odredjenu minutazu. Samo igraci poput Đedovica mogu igrati odmah nako znacajnu ulogu (ali je on jedan od 1000 talenata).
"My Favorite Ring is Always the Next One"

deniso
Kontakt:

Post Postao/la deniso » 10 feb 2009, 20:52

Nije loša ova saradnja sa Slavijom samo su kao što je par ljudi ovdje i spomenulo trebali poslati Pašalića i Suljagića a ostaviti Klinca i Čamdžića.Ova dvojica nisu puno igrali ali ono što se dalo primjetiti jeste da imaju potencijala.Klinac mi se jako svidio,njegova tehnika pogotovo i sigurno da i ovakav kakav je sad može pružiti više od Suljagića.Mislim da je on stvarno sposoban da izraste u odličnog igrača.Ali mu već sada treba dati šansu.Za dvije godine će biti kasno.

komax
Kontakt:

Post Postao/la komax » 10 feb 2009, 21:39

Psaalic i Suljagic su katastrofalno losi i treba ih otkantati da se ne zamara ni trener ni mi s njima. Zimicu dati jos jednu sansu da sredi stvari u glavi i definitivno ga treba prestati smatrati talentom, prestar je i presmotan za taj epitet.

ars01
Kontakt:

Post Postao/la ars01 » 10 feb 2009, 22:32

@amerosm ,
ti se jako dobro razumiješ u košarku.
Kada si nam opisivao VV pomislio sam da je i Phil Jackson za njega mala maca, a ono , bar iz današnje vizure, ispade malo bolji od Mensura Bajramovića.
I da, odmah bih ga poslao u paketu sa Rakićem u Belgrade , za drugog Bajramovića Denisa, trenera Zagreba.

bosnas_
Kontakt:

Post Postao/la bosnas_ » 10 feb 2009, 23:09

ars01 je napisao/la:@amerosm ,
Kada si nam opisivao VV pomislio sam da je i Phil Jackson za njega mala maca, a ono , bar iz današnje vizure, ispade malo bolji od Mensura Bajramovića.
I da, odmah bih ga poslao u paketu sa Rakićem u Belgrade , za drugog Bajramovića Denisa, trenera Zagreba.
ars01 ,ti si stvarno neozbiljan! da nema tebe,ne znam kako bi se drugcije nasmijao!
po meni raspolazes sa najmanje znanja na ovom forumu,cak mislim da si i ti svjestan da pricas nebuloze,ali to ciljano radis kako bi druge zabavljao! zato i pozdravljam tvoje prisustvo ovdje!

Edo_Majka
Kontakt:

Post Postao/la Edo_Majka » 10 feb 2009, 23:15

ars01 je napisao/la:@amerosm ,
u jebote pa sad sam skontao zasto tebe prozivaju u svakom durom postu,ti si izgleda najpametniji,pa sa ovom ekipom Bosne W je izvukao 95% od maximuma i vise nebi mogao ni tvoj Phil Jackson,jer ovi igraci u Bosni su po svojim mogucnostima ograniceni i nemoze se grlom kroz jagode,a sto ti forsiras Zimica to je tvoje pravo ali momak zapravo nezna igrati stvarno je steta zbog one visine koju posjeduje,niko njega ovdje ne mrzi ali bolje bi mu bilo da bere sljive tu bi bio korisniji
Tracy McGrady!!!

Melo15
Kontakt:

Post Postao/la Melo15 » 10 feb 2009, 23:49

KK BOSNA kao evropski klub treba da se bori za vrh NLB. lige ,kako bi igrala ULEB.
KK BOSNA nije djeciji vrtic ,pa da se pitamo zasto ne igraju NASA DJECA ??
Svako kvalitetno djete BOSNE ako je kvalitet ode za parama kao DJEDOVIC...i ono ce igrati bilo gdje....
Navijaci -VOLE- i navijaju a IGRACI IGRAJU ZA PARE.
Boli me . . . . . za PASALICA KAO sto i PASALICA boli , , , , , za mene.
JA navijam srcem i volio bi da BOSNA bude u vrhu lige a ko ce igrati ????NEKA IGRA ONAJ KO ZNA I KOGA IZABERE W. A NE TETKE SA FORUMA..... --POPUSTITE MALO ZIMICA ,,
NAMA TREBA TITULA ,ako W .misli da je moze donjeti sa ovom ekipom neka se bori ,a ako misli da mu trebaju pojacanja on ce ih traziti ,,,AKO IMA ODRIJESENU KESU .....
STA IMAMO MI STO NAM SVE IGRAJU DJECA????? MALU DVORANU KOJU NEMOZEMO -NAPUNITI-kao proslu sezonu.
>>>the first 40 games of my career I sat on the bench, they thought I was a zero. Instead of being bitter I just practiced and practiced, it wasn't even 'bout basketball anymore it was by proving them wrong. Impossible is nothing

Melo15
Kontakt:

Post Postao/la Melo15 » 11 feb 2009, 00:12

Iz pouzdanih izvora sam cuo da ce dovesti jednog pleja i jednog centra nama dobro poznatog ..
sto znaci da W nema povjerenja u nase mlade igrace....
>>>the first 40 games of my career I sat on the bench, they thought I was a zero. Instead of being bitter I just practiced and practiced, it wasn't even 'bout basketball anymore it was by proving them wrong. Impossible is nothing

lolo d pitar
Kontakt:

Post Postao/la lolo d pitar » 11 feb 2009, 00:20

Melo15 je napisao/la:Iz pouzdanih izvora sam cuo da ce dovesti jednog pleja i jednog centra nama dobro poznatog ..
i jedno krilo i jednog sutera imaju u planu

kobe
Kontakt:

Post Postao/la kobe » 11 feb 2009, 00:31

lolo je napisao/la:
Melo15 je napisao/la:Iz pouzdanih izvora sam cuo da ce dovesti jednog pleja i jednog centra nama dobro poznatog ..
i jedno krilo i jednog sutera imaju u planu
VIDI SLUCAJNOSTI,i ja sam cuo da ce dovesti jos jedno visoko krilo i jos jednog trenera pa ce ova trenutna prva petorka biti ustvari zamjena a trenutna zamjena ce otici u juniore.
Daj Melo uozbilji se.

bob
Kontakt:

Post Postao/la bob » 11 feb 2009, 00:39

kobe je napisao/la:
lolo je napisao/la:
Melo15 je napisao/la:I....
Daj Melo uozbilji se.
al faakt nemogu plate podjeliti a kamol ............

KK_Bosna
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la KK_Bosna » 11 feb 2009, 11:40

Molimo Vas da se pridrzavate teme.

Kakve veze imaju statistike Misanovica i Kikanovica, koje se provlace na posljednje tri stanice konstantno, sa temom "KK Bosna"?
"Po cistom individualnom kvalitetu od CP3a s vrhunca je bolji samo Magic Johnson"
"Paul George nije superstar. Argument: Superstara ne trpa Joe Ingles u dzep"

fera
Kontakt:

Post Postao/la fera » 11 feb 2009, 15:28

KK_Bosna je napisao/la:Molimo Vas da se pridrzavate teme.

Kakve veze imaju statistike Misanovica i Kikanovica, koje se provlace na posljednje tri stanice konstantno, sa temom "KK Bosna"?
nagradno pitanje: Ko je glavni zacetnik te rasprave i ko u svaki svoj post ubacuje stvari koje apsolutno nemaju veze sa bosnom?
Hajde ljudi da pricamo malo o utakmici sa Vojvodinom? Kako vidim po raspolozenju na furumima cudi me ako bude dvorana i do pola popunjena..
You are someone else I am still right here

Mirza_Hordas
Kontakt:

Post Postao/la Mirza_Hordas » 11 feb 2009, 20:06

fera je napisao/la:
KK_Bosna je napisao/la:Molimo Vas da se pridrzavate teme.

nagradno pitanje: Ko je glavni zacetnik te rasprave i ko u svaki svoj post ubacuje stvari koje apsolutno nemaju veze sa bosnom?
Hajde ljudi da pricamo malo o utakmici sa Vojvodinom? Kako vidim po raspolozenju na furumima cudi me ako bude dvorana i do pola popunjena..

trebali bi vojvodinu dobiti najmanje sa deset razlike, igrače treba motivirati ko protiv crvene zvezde
R.I.P. VEDRAN PULJIĆ....Neka danas lišticom odjekuje tvoj krik, neka im se srce zaledi,
jer uzeli su zivot od tebe a tebe od nas! 4.10.

"dok hasetu oduzmu loptu vi slušajte muziku iz našeg studija"

ultrasstyle_tz
Kontakt:

Post Postao/la ultrasstyle_tz » 11 feb 2009, 20:38

pa motivisite momke lagano..nek se 5000 ljudi skupi u dvorani,odma ce da lete po terenu ;)
crveno-crno srce kuca jace nego ikada!

ars01
Kontakt:

Post Postao/la ars01 » 11 feb 2009, 21:46

Ma tu se nema što prognozirati, izgubiti protiv Vojvodine je nemoguća misija, najlošija ekipa NLB sa samo 4 pobjede,jedina dobra stvar za igrače Vojvodine je da će neki od njih posjetiti rodni grad. :roll:
Sve osim pobjede preko 10 poena možemo smatrati neuspjehom. ;)

storm_raider
Kontakt:

Post Postao/la storm_raider » 11 feb 2009, 22:22

Protiv Vojvodine ocekujem pobjedu od 10-15 poena razlike. Sretno momci.
Sport je lijek za tijelo i duh.

deniso
Kontakt:

Post Postao/la deniso » 12 feb 2009, 00:04

Treba biti oprezan i maksimalno ozbiljno ući u utakmicu.Najteže su ove utakmice koje su već "dobijene" i "lako ćemo".

Odgovori

Natrag na “Bh. košarka”

Trenutno korisnika/ca: InatSilniBosanski, Rule_hz i 17 gostiju.