Edin Džeko - Arhiva postova

Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_

bhfanatic14
Kontakt:

Re: Edin Džeko

Post Postao/la bhfanatic14 » 09 nov 2015, 22:49

Cudi me da tako lose puca penale jer inace napadaci svugdje pretezno pucaju penale. . I najsigurniji izvodjaci su napadaci... Rooney,Van nistelrooy, Ronaldo(debeli) i ovaj sad novi :D,Makaay,batistuta,shearer, itd itd... ja bi volio kad bi puco svaki penal kao drugi spicevi ali ovo nije njegova disciplina :D
SAVEZ NAPOLJE ! ! ! NSBIH = 0% fudbal 100% kriminal
Stadion Koševo

SlevinKelevra
Kontakt:

Post Postao/la SlevinKelevra » 10 nov 2015, 00:40

Tehnika suta ga zeza. Ne suta iz koljena, vec nekako sa ispruzenom nogom, i tesko je tako precizno poslati loptu na maloj udaljenosti od 11 metara. I ja sam za to da ih ne izvodi za reprezentaciju. Pjanic, Salihovic, Ibisevic, Medunjanin.... su bolji izvodjaci.

Adnan89
Kontakt:

Post Postao/la Adnan89 » 10 nov 2015, 00:54

I protiv Arsenala je promasio a cini mi se i protov Armenije...istina jeste da ne puca dobre penale ali kao nas kapiten i sada medzu vaznim igracima Rome drago mi je vidjeti kad uzme loptu i hoce da je puca. Pokaze prava muda svim ostalima. Za repku bi sigurno dao po kvalitetu mozda Salihovicu ili Medunjaninu.
....Manchester United fan since 1993....

The truth is hard to swallow, it will leave you starved tomorrow - Talib Kwali

bhfanatic14
Kontakt:

Post Postao/la bhfanatic14 » 10 nov 2015, 01:12

SlevinKelevra je napisao/la:Tehnika suta ga zeza. Ne suta iz koljena, vec nekako sa ispruzenom nogom, i tesko je tako precizno poslati loptu na maloj udaljenosti od 11 metara. I ja sam za to da ih ne izvodi za reprezentaciju. Pjanic, Salihovic, Ibisevic, Medunjanin.... su bolji izvodjaci.
:thumbup: :thumbup: i ako moram naglasit sto kaze kolega adnan, fino je vidjeti da uzima odgovornost na sebe kao sad kod rome i prosli put za repku kad je pogodio protiv izraela.. ali da zna pucat, nezna :mrgreen: .. za mene definitivno salihovic najbolje izvodi penale od reprezentativaca.
SAVEZ NAPOLJE ! ! ! NSBIH = 0% fudbal 100% kriminal
Stadion Koševo

Elddar
Kontakt:

Post Postao/la Elddar » 10 nov 2015, 03:51

shminka je napisao/la:
Elddar je napisao/la:
shminka je napisao/la:Al gdje će njemu dati da izvodi penal, pa tačno se i danas vidjelo da ne zna...nek se mani penala ubuduće :D
Jes' vala baš, nije golmanu uopšte dao šansu, sljedeći put mu ne dati da puca. Šta sve čovjek neće pročitat ovdje, strašno. Pet puta sigurnije izveden penal nego Pjanićev protiv Levera, al' haj'.
učinak u karijeri sa bijele tačke prije penala protiv Lazia mu je bio oko 50%...a penal protiv Lazia je potvrdio da mu nisu jača strana...poprilično lože izvedeno, baš kao i onaj Miralemov protiv Leverkuzena

http://www.transfermarkt.com/edin-dzeko ... bewerb_id=

Lista nije potpuna, fulao je u Cityju protiv Sandrlenda...

Majstor je, ali je bolje i za njega i njegovu ekipu da ih ne izvodi

Govorio sam konkretno o penalu protiv Lazija, kojem ne možeš naći manu. Generalno, da, Edin lošije puca penale ali ovaj je bio dobar.
...jer žive, i prkose vragu, dok smrt im opaku slute.

Ajzea
Kontakt:

Post Postao/la Ajzea » 10 nov 2015, 09:29

Kloc ga zabija protiv Iraca..
Za one dane kad smo svi ko jedno bili, pjevali Zelji pjesme i skupa pivo pili, ti dobro znaj da opet biće jednom tako, jer jug se nikad neće srušit tako lako !

shminka
Kontakt:

Post Postao/la shminka » 10 nov 2015, 09:53

Elddar je napisao/la:
Govorio sam konkretno o penalu protiv Lazija, kojem ne možeš naći manu. Generalno, da, Edin lošije puca penale ali ovaj je bio dobar.
Bitno je da je ušla, najmanje što mu je u ovom trenutku trebalo je da fuli penal u derbiju :bih:

Virtu4l
Kontakt:

Post Postao/la Virtu4l » 10 nov 2015, 18:30

Na Bonyjevoj temi na Bluemoon još uvijek raspravljaju o Džeki :rol: Kmeče li, kmeče...
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.

HariTz
Kontakt:

Post Postao/la HariTz » 10 nov 2015, 22:16

Virtu4l je napisao/la:Na Bonyjevoj temi na Bluemoon još uvijek raspravljaju o Džeki :rol: Kmeče li, kmeče...
Šta pišu?

Shooter
Kontakt:

Post Postao/la Shooter » 10 nov 2015, 22:55

Dzeko na Malti pusi nargilu sad u MC :D
Hvala majci Paši.
Hvala ocu Rami.
Hvala sestri Seni.
Hvala bratu Seji.

Safet Susic - Pape!

FaraonTM
Kontakt:

Post Postao/la FaraonTM » 10 nov 2015, 23:00

Već vidim naslove ako ispušimo "Čemu služi okupljanje reprezentativaca?" :lol:
Željo je život, sve ostalo su sitnice!

Holy South!

Forza Milan!

Go Mavs!

braco
Kontakt:

Post Postao/la braco » 10 nov 2015, 23:48

Shooter je napisao/la:Dzeko na Malti pusi nargilu sad u MC :D
Ma kad god Džeko dođe u Sarajevo viđam ga u Mon Cheriju sa Muharemovićem i naravno neizostavnim Amirom Spahićem. :D

Adnan89
Kontakt:

Post Postao/la Adnan89 » 11 nov 2015, 00:10

Ma kakav Bony..covjek trči ko rak kako šeta.

Šteta samo što de bruyne nije igrao dok je Dzeko tu bio.
....Manchester United fan since 1993....

The truth is hard to swallow, it will leave you starved tomorrow - Talib Kwali

Delict
Kontakt:

Post Postao/la Delict » 11 nov 2015, 02:13

braco je napisao/la:
Shooter je napisao/la:Dzeko na Malti pusi nargilu sad u MC :D
Ma kad god Džeko dođe u Sarajevo viđam ga u Mon Cheriju sa Muharemovićem i naravno neizostavnim Amirom Spahićem. :D
Upravo dole ja cugam prosli put pred Andoru kad dodje on sa Pjanketom.Pored nas tu bili malo bacili suplju i cao...

Virtu4l
Kontakt:

Post Postao/la Virtu4l » 11 nov 2015, 07:02

HariTz je napisao/la:
Virtu4l je napisao/la:Na Bonyjevoj temi na Bluemoon još uvijek raspravljaju o Džeki :rol: Kmeče li, kmeče...
Šta pišu?
We should have hung on to Dzeko.
Why on earth did we let a sure striker (Dzeko) go and put all our chips on under-performing Bony?
When you absolutely know that Aguero is going to be injured at some point how do you let Dzeko walk when Bony hasn't proven himself? Especially when you know that you'll never give a kid a real chance.
Dzeko proved his worth ( maybe not in his last season ) whilst being the most frustrating player in the side so maybe Bony can, maybe.
Dzeko used to get on my nerves but I'd have him back over Bony any day.
Itd... ono u fazonu, znali smo da će Aguero biti povrijeđen i prodali smo legendu, a zamjena nije ništa bolja od njega.
Voli te tvoje Sarajevo.

HariTz
Kontakt:

Post Postao/la HariTz » 11 nov 2015, 09:44

@Virtu4l
Jesam ja subjektivan možda, ali ni meni nije jasno kako su samo pustili Džeku a doveli Bonya :lol: Znam da su doveli Sterlinga i De Bruynea pa su možda smatrali šta će nam on..

AndreWilliams
Kontakt:

Post Postao/la AndreWilliams » 11 nov 2015, 09:59

Da nas odvede na EP, pa da se u miru posveti pokoravanju cizme. Na ljeto, abd, osvajaci skudeta u najdrazem dresu.

Virtu4l
Kontakt:

Post Postao/la Virtu4l » 11 nov 2015, 10:52

HariTz je napisao/la:@Virtu4l
Jesam ja subjektivan možda, ali ni meni nije jasno kako su samo pustili Džeku a doveli Bonya :lol: Znam da su doveli Sterlinga i De Bruynea pa su možda smatrali šta će nam on..
Edin je želio da ide, želio je da igra. Mogao je on ostati u Cityju, ali bi uvijek zavisio od Aguerovog zdravlja, vrlo rijetko bi obojica bili na terenu. Ove sezone bi sigurno imao već desetak nastupa da je ostao. Imao bi vjerovatno i dosta golova, jer igrati sa Sterlingom i KDB-om je mnogo drugačije nego sa Nasrijem i ekipom.

Na stranu utakmica protiv Newcastlea, Aguero ima veoma lošu sezonu, kao i Bony.
Voli te tvoje Sarajevo.

JohnCleese
Kontakt:

Post Postao/la JohnCleese » 11 nov 2015, 10:57

"Edin je bio sretan u u Man. Cityu! " I. Redzepagic , tako da su ga sigurno oni najurili
Nije problem u slijepim vođama, problem je u slijepim sljedbenicima.

Svabo je to...

HariTz
Kontakt:

Post Postao/la HariTz » 11 nov 2015, 11:02

Virtu4l je napisao/la:Edin je želio da ide, želio je da igra. Mogao je on ostati u Cityju, ali bi uvijek zavisio od Aguerovog zdravlja, vrlo rijetko bi obojica bili na terenu. Ove sezone bi sigurno imao već desetak nastupa da je ostao. Imao bi vjerovatno i dosta golova, jer igrati sa Sterlingom i KDB-om je mnogo drugačije nego sa Nasrijem i ekipom.

Na stranu utakmica protiv Newcastlea, Aguero ima veoma lošu sezonu, kao i Bony.
Jeste želio, ok sa njegove strane, ali otišao je za relativno nisku cifru, a znamo svi koliko je on njima značio. Aguero je Aguero, neprikosnoveni 1. napadač, ali i Džeko bi uvaljo ove sezone par komada, sigurno više nego Bony. Taj Bony je meni prosječan napadač koji nekad ima dobrih tekmi i to je to. Nije nikakva klasa.

Zaključano

Natrag na “Fudbalska reprezentacija BiH”

Trenutno korisnika/ca: CAGarfia, Google Adsense [Bot], guillermo, napapijri1987, Sheyi, Sveti, UtdBiH21 i 56 gostiju.