lopta je okrugla je napisao/la:Ja sam na par mjesta citao da je menadzer Nurkovica neki tajkun iz Zagreba,ne znam ime samo inicijale M.V.-valjda su lugusic i ciro dobro "podmazani" od strane ovog tajkuna da upute Nurkovicu poziv-jer kad bolje prokontas-Nurkovic brani u Travniku,predposljednjoj ekipi nase lige.........u isto vrijeme se ne zove Ramovic koji je proglasen najboljim golmanom norveske lige,njega sam uzeo samo kao jedan primjer od mnogih.....lugusic je nedavno potpisao za neki kineski klub,ciro i pored toga nece da ga mijenja,blago receno-malo nelogicno da trener golmana bude i dolazi iz Kine,ako nista onda zbog troskova itd itd.........kemo zahirovic je napisao/la:kakav je ciro, rece da je NURKOVIC za njeg proslost, da nije zasluzio poziv...tako je uradio sa mnogo igraca do sad, da ne nabrajam... Ma ovo je djelo kladionice, na nas je bila kvota 1.65, samo da se posten svijet navuce da igra 2, pa da onda namjerno izgube... iljo je kriv 100%, ja nezz kako ovi iz uefe i fife gledaju ovakvu situaciju u nasem savezu, jbt. oni da nama hoce dobro davno bi ih otjerali...
Ma gledo sam sa rumunima za mladu repku, dobro je NURKOVIC branio, i izvlaci on travnik najvise, ispali bi prosle god. da njeg nije bilo... Jest on dobar golman, to je moje misljenje, al ak kazem da neamo boljeg golmana trenutno slago bi... al mozda i nije toliko dobar kolko sam ja mislio, al opet kad se skontam malo ljetos je iso u SELTIK I HERENVEN na probu... al necu da mijesam u poso oko menadzera, samo se dzaba nerviram i psujem... pozz