Mehmed Baždarević - Selektor reprezentacije
Moderatori/ce: insider,TaRgEt_,Monolog,ribery,_dreamer_
Re: Mehmed Baždarević - Selektor reprezentacije
Sta se dešava sa Cimirotom? Bio je na klupi PAOKa neki dan i sigurno bi bio od koristi.
....Manchester United fan since 1993....
The truth is hard to swallow, it will leave you starved tomorrow - Talib Kwali
Šta će nam Cimirot, momak bio povrijeđen 2 mjeseca, nema nikakve forme.Adnan89 je napisao/la:Sta se dešava sa Cimirotom? Bio je na klupi PAOKa neki dan i sigurno bi bio od koristi.
Što ne znači da u nekom narednom periodu opet ne treba dobiti šansu.
Željo je život, sve ostalo su sitnice!
Holy South!
Forza Milan!
Go Mavs!
Holy South!
Forza Milan!
Go Mavs!
Pa dobro ali mislim na to sto je trkač da bi dosta pomogao protiv irskeFaraonTM je napisao/la:Šta će nam Cimirot, momak bio povrijeđen 2 mjeseca, nema nikakve forme.Adnan89 je napisao/la:Sta se dešava sa Cimirotom? Bio je na klupi PAOKa neki dan i sigurno bi bio od koristi.
Ma znam ali mislim da nam trenutno nije potreban. Imaš Grahovca, tu su oni ista pozicija, igrači istih skoro karakteristika s tim da Srđan igra u velikoj formi od početka sezone dok je eto Gojko skoro cijeli dio ove sezone bio povrijeđen.Adnan89 je napisao/la:Pa dobro ali mislim na to sto je trkač da bi dosta pomogao protiv irskeFaraonTM je napisao/la:Šta će nam Cimirot, momak bio povrijeđen 2 mjeseca, nema nikakve forme.Adnan89 je napisao/la:Sta se dešava sa Cimirotom? Bio je na klupi PAOKa neki dan i sigurno bi bio od koristi.
Sumnjam da je trenutno u nekoj dobroj fizičkoj spremi da bi nam toliko valjao, mada pazi kroz mjesec, dva ako uhvati ritam definitivno bih ga zvao umjesto Hadžića.
Holy South!
Forza Milan!
Go Mavs!
Holy South!
Forza Milan!
Go Mavs!
Licno mislim da bez Besica smo prespori u toj poziciji a nevidim da ce Grahovac igrati. Vise mislim da ce Sei dati šansu tu a Seu bi radije gledao na ljevog beka jer je Zukanovic spor.
Jedan kaze: Cimorot je BIO na klupi i dobro bi nam dosao protiv Irske
, a drugi veli sta ce nam on kada Grahoovac IGRA u VELIKOJ FORMI. Sta ces momcima dosadno pa trube stvari o kojima nemaju pojma.
Inace ovaj Cimorot nije odirgo ni minute ima "godina" a ovaj sto igra u VELIKOJ formi dobija po 10-ak minuta maksimalno poluvrijem, hehe.
Inace ovaj Cimorot nije odirgo ni minute ima "godina" a ovaj sto igra u VELIKOJ formi dobija po 10-ak minuta maksimalno poluvrijem, hehe.
Holy South!
Forza Milan!
Go Mavs!
Holy South!
Forza Milan!
Go Mavs!
Sa Mesom se mora zavrsiti stvar PRIJE baraza, ne zbog toga sto je kvalitetan strucnjak nego sto su svi drugi eventualni selektori katastrofa. Ma ja ne znam - nesto se to kao provlaci prica radi, slomi se ovo, ono...a igra nam je bila velika ka....a. Mozda, kazem mozda je vaznost utakmica tome doprinijela, jer bi svaki poraz znacio da smo automatski out, ali visi mu je rizik po meni bio sa ovom igrom. Dakle, nema tu radi, studira, trci tamo vamo, pika se rezultat. Ode li na SP kada pocne sledece kvalifikacije - svaka cast kapa do poda, ne ode li: MRSH, sledeci please. Isto kao sa prethodnikom, plasman na SP iz treceg sesira - kapa do poda, losi rezultati u kvalifikacijama za EP - MRSH.
E sad se bojim da ce Mesa u baraznim utakmicama biti ukocen, postaviti opet onu yebenu taktiku protiv Velsa i Kipra sa Hadzicem koji ne prelaci centar ili sranjesom u nadi da nece primiti gol pa da se cupa u Irskoj. Ako bi dobio novi ugovor, onda bi tek znali kakva je od prave njegova fudbalska filozofija i imali hajra za buducnost. I recimo da nas Irska nakanta mislim da ce se raspolozenje radikalno promjeniti i dobicemo nekog levata sto puta goreg od Mese.
E sad se bojim da ce Mesa u baraznim utakmicama biti ukocen, postaviti opet onu yebenu taktiku protiv Velsa i Kipra sa Hadzicem koji ne prelaci centar ili sranjesom u nadi da nece primiti gol pa da se cupa u Irskoj. Ako bi dobio novi ugovor, onda bi tek znali kakva je od prave njegova fudbalska filozofija i imali hajra za buducnost. I recimo da nas Irska nakanta mislim da ce se raspolozenje radikalno promjeniti i dobicemo nekog levata sto puta goreg od Mese.
Tako se prica i za mnoge druge igrace koji igraju na kapaljku i forma im je nikakva, a opet su idealno rjesnje za nas.Ferdinand je napisao/la:Jedan kaze: Cimorot je BIO na klupi i dobro bi nam dosao protiv Irske, a drugi veli sta ce nam on kada Grahoovac IGRA u VELIKOJ FORMI. Sta ces momcima dosadno pa trube stvari o kojima nemaju pojma.
To su razmisljanja pojedinaca sa foruma.
× Željezničar - Manijaci TM87 ×
Kakve veze ima ova nesreća sa turskih tribina?
Holy South!
Forza Milan!
Go Mavs!
Holy South!
Forza Milan!
Go Mavs!
Cuj kakve veze ima? Pa da pokaze da je taj tzv transfermarkt Pi...n Dim, a ti mi to pokazujes kao neki dokaz o velicini Grahovca. Kad ono Avdija duplo vrijedi, hehe.FaraonTM je napisao/la:Kakve veze ima ova nesreća sa turskih tribina?
Hajde budi inteligentan, skrolaj malo to što sam ti poslao. Probaj zaključiti zbog čega sam ti to slao.
Evo da ti pomognem, nema nikakve veze sa vrijednosti dotičnog
Holy South!
Forza Milan!
Go Mavs!
Holy South!
Forza Milan!
Go Mavs!
Ok, hvala na pomoci inteligentni, evo ti onda drugi I TRECI linkFaraonTM je napisao/la:Hajde budi inteligentan, skrolaj malo to što sam ti poslao. Probaj zaključiti zbog čega sam ti to slao.
http://www.transfermarkt.co.uk/anel-had ... eler/51311
http://www.transfermarkt.co.uk/tino-sve ... ler/140790
Da budemo ozbiljni: poenta je da se manis tih gluposti sa linkovima i neprovjerenim informacijama. Kakav Cimorot i Grahovac protiv Irske, jeste li vi pri sebi?
Opet nisi skontao
Ko je spominjao da trebaju igrati protiv Irske?
Ko je spominjao da trebaju igrati protiv Irske?
Holy South!
Forza Milan!
Go Mavs!
Holy South!
Forza Milan!
Go Mavs!
Sa srećom Meši, preuzeo je tim u jako teškom momentu, sa datom situacijom se izborio koliko je mogao i osigurao baraž. 
29 ... a do maja 2012 - 30 ...
38 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
38 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
Da se jednom zna ko je najbolji ikada.
Mehmed Baždarević, selektor nogometne reprezentacije BiH je po broju pobjeda najuspješniji selektor u historiji. Baždarević je u sedam utakmica koliko je sa klupe predvodio Zmajeve, čak pet puta slavio, a zabilježio je i jedan remi i samo jedan poraz i to onaj od Belgije u okviru kvalifikacija. Na drugom mjestu je Miroslav Ćiro Blažević koji je u 17 odigranih utakmica pobijedio osam puta, dva puta je remizirao dok je sedam puta izgubio. Safet Sušić je na trećem mjestu. Pape je vodio našu reprezentaciju u 50 susreta, slavio u 23, izgubio u 18, a devet puta je remizirao. On je prvi selektor koji je odveo Zmajeve na prvo veliko takmičenje u historiji. Potom slijede Mišo Smajlović, Fuad Muzurović, Blaž Slišković, Faruk Hadžibegić i Džemaludin Mušović. -
Mehmed Baždarević, selektor nogometne reprezentacije BiH je po broju pobjeda najuspješniji selektor u historiji. Baždarević je u sedam utakmica koliko je sa klupe predvodio Zmajeve, čak pet puta slavio, a zabilježio je i jedan remi i samo jedan poraz i to onaj od Belgije u okviru kvalifikacija. Na drugom mjestu je Miroslav Ćiro Blažević koji je u 17 odigranih utakmica pobijedio osam puta, dva puta je remizirao dok je sedam puta izgubio. Safet Sušić je na trećem mjestu. Pape je vodio našu reprezentaciju u 50 susreta, slavio u 23, izgubio u 18, a devet puta je remizirao. On je prvi selektor koji je odveo Zmajeve na prvo veliko takmičenje u historiji. Potom slijede Mišo Smajlović, Fuad Muzurović, Blaž Slišković, Faruk Hadžibegić i Džemaludin Mušović. -
[quote="harishp"]Ovaj ako bude mjenjao Misimovica,onda smo fakat nayebali.
Moze imati minutaze k'o i Vrsaljevic,Svraka,Sesar i to bi bilo to.
Inace Stevanovic za Izmeta i ovakav je svemirski brod.[/quote]
Corinne Diacre - prof. fudbala
Megamiske - najvece zlo od 1921
Moze imati minutaze k'o i Vrsaljevic,Svraka,Sesar i to bi bilo to.
Inace Stevanovic za Izmeta i ovakav je svemirski brod.[/quote]
Corinne Diacre - prof. fudbala
Megamiske - najvece zlo od 1921
Uz duzno postovanje prema aktuelnom selektoru, i njegovom radu i rezultatima, mislim da bi mu puno bolje procenat uspjesnosti izgledao da si ovako "relevantnu statistiku" objavio poslije prve utakmice protiv Andore, i time ga proglasio najboljim selektorom ikada!bhsport je napisao/la:Da se jednom zna ko je najbolji ikada.
P.S. Znam da si bolji sa matematikom nego sto to ovaj post kazuje...
-
zaboljisportuBiH
- Kontakt:
ne znam koliko je relevantan i taj Papetov rezultat ako ćemo realno kad se isto tako uzme u ozir s kim je igrao tj koga je pobijedio. Sem Grčke nikog bitnog u zvaničnim tekmama tj takmičarskim.
Trenutno korisnika/ca: Beduin, DjaniTarik, Hazre, Mana, NebeskaSila96, Normus90, Proximic, rukometubih23 i 97 gostiju.