Na fantasyu 4/6 matchupa se odlucuje na MNF, vrlo bitni trenuci u ligi, ko gubi sve sanse a ko je blizu POa, dakle:
Kad kako vs ja - kad kakov Langford pokusava nadoknaditi -20 bodova koje mi je Murray sinoc napravio zalihe. Ukoliko uspije direktan okrsaj ce biti izmedju kickera, njegovog Goulda i mog Lamba. Ako odrzim prednost u kljucnoj divizionoj tekmi jednom nogom sam u PO.
Alem vs Blah Blah - Alemu je potrebno 68 yardi Woodheada da izjednaci rezultat. Woodhead ce biti 3rd down RB veceras, Gordon se vratio na mjesto startera kod Chargersa, dokaz da covjek ne zna, imao je na klupi 2 startna RB. Nadamo se da ce Blah Blah izdrzati i pobjedom potisnuti Alema na 3. mjesto u diviziji i van PO dometa 4. godinu za redom.
jesta vs Salt, Dado sve nade polaze u Riversa za pobjedu ovdje i mogucnost da je ipak nadje u PO, iako je 6-2 dolazi mu uzasno tezak raspored a izgubio je glavnog igraca i jos jednog startera, tako da mu jedino Rivers moze osigurati prvi PO otkako igramo u 4 godine, a za to mu je potrebno 25,5 poena sto je 300 yardi 3 TD i 15 yardi trcanjem bez turnovera sto nije nemoguce doseci kada je u pitanju Rivers.
Mig vs Horseshoe - Aktuelni sampion pred eliminacijom! Mig ima minimalne sanse da dohvati PO, kao i "potkovica", ovim duelom dvojice Coltsa jedan ce jos uvijek zivjeti, a drugi se moze lagano spremati za draft dogodine gdje ce imati 2. pick (naravno jesta je neprikosnoven

). Moze li branioc naslova izvuci ovo veceras i ostati u utrci. Armin ima zalihu od desetak poena, ali nista sto Bennet ne moze nadoknaditi, te ce onda direktno odlucivati WRovi Boltsa, migov Floyda (karta iz rukava iz FA izvucena ove sedmice), protiv Arminovog Johnsona. Ko ce biti Riversova omiljena meta pored Gatesa ostaje da vidimo. Pobjedniku su potrebni i porazi Alema i Dade i njih sto vise do kraja sezone sto je itekako realno jer Alem ne zna, a Dado kuburi s povredama, te im je raspored uzasan.
Bit ce zanimljiv MNF