Zeljeznicar - Borac 1
Hammarby - Helsingborg 2
Nest Sotra - Lov Ham 2
Bozoljac - Cervenak 1
Wozniacki - Hercog 1
Ruano P/Shaugh - Poutch/Senogl 1
Santos - Gremio 1
na 3 KM dobitak 36 KM
Sta mislite?
Moderatori/ce: insider,Monolog,Puma,bodi123
Dogovoreno,koliko cemo parova ??? Aj napisi ti 3 i ja cu 3 para,i tako da razradimo tiket,jucer imao 2 dobitna,al na net nisam mogao uci,zeza me vec 4 danamandraX je napisao/la:Prodje Millwal 1/1al padoh na Volandri-u
![]()
Harry, ae da skLopimo neki tiketkvota 10-tak
Evo brate ovaj listic goreharry_90 je napisao/la:Dogovoreno,koliko cemo parova ??? Aj napisi ti 3 i ja cu 3 para,i tako da razradimo tiket,jucer imao 2 dobitna,al na net nisam mogao uci,zeza me vec 4 danamandraX je napisao/la:Prodje Millwal 1/1al padoh na Volandri-u
![]()
Harry, ae da skLopimo neki tiketkvota 10-tak
jedva udjem na ovaj portal i napisem koji par.
uzeo sam ova 3 para po meni sigurna.Evo moji prijedlozi:mandraX je napisao/la:LA Lakers - Phoenix 1
Zeljeznicar - Borac 1
Hammarby - Helsingborg 2
Nest Sotra - Lov Ham 2
Bozoljac - Cervenak 1
Wozniacki - Hercog 1
Ruano P/Shaugh - Poutch/Senogl 1
Santos - Gremio 1
na 3 KM dobitak 36 KM
Sta mislite?
Nije lose, samo ne kontam odakle te u toj ligiharry_90 je napisao/la:Evo moji prijedlozi:
Dinamo Minsk-Torpedo 1 1.40
Forde-Sogndal 2 1.40
Siauliai-Mazeikiai 1 1.40
Debrecen-Gyor 1 1.40
Sta mislis ???
Ima sigurnomandraX je napisao/la:Nije lose, samo ne kontam odakle te u toj ligiharry_90 je napisao/la:Evo moji prijedlozi:
Forde-Sogndal 2 1.40
Debrecen-Gyor 1 1.40
Sta mislis ???Litva xD ne znam ima li to u Premieru ...
aha, okharry_90 je napisao/la:Ima sigurnomandraX je napisao/la:Nije lose, samo ne kontam odakle te u toj ligiharry_90 je napisao/la:Evo moji prijedlozi:
Forde-Sogndal 2 1.40
Debrecen-Gyor 1 1.40
Sta mislis ???Litva xD ne znam ima li to u Premieru ...
![]()
Ja cu odigrat svoja 4 para i ona tvoja 3,na 5 km,pa sta bude,kasnije cu stavit analize,sinoc 2/3,samo Jablonec zeznu.
'ajde probat' cemo nesto ;D ima se - moze se!harry_90 je napisao/la:Schwank Eduardo - Beck Andreas 1 set 1
@mandrax
Isprobaj,jer bi trebale doci,opet su naredali norveskog kupa,sve same sigurice
7:6harry_90 je napisao/la:Schwank Eduardo - Beck Andreas 1 set 1
Aj stavicu jedan tiket sta sam ja odigrao i jedan za tvoju dusu bez da gol,kod mene u kladionicama ima ta ponuda.Postavicu tiket samo da dodjem kuci da ga lepo slozim.Monolog je napisao/la:@ Devil
Mogao bi staviti i još neko viđenje Norvežana, a ne samo ovaj daje gol, ili onaj daje gol, jer u nekim kladionicama to nema.![]()
Pa ako ti nije problem, za staru raju da nešto postaš.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.