FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo

Gator
Kontakt:

Re: FK Željezničar

Post Postao/la Gator » 10 nov 2015, 18:27

DR.HOUSE je napisao/la:
perodeformero je napisao/la:Kakav crni trofej, isto da citava liga samo ceka da Zeljo proigra pa da nam se naguzhe. Sta je vama, pola sezone je vec proslo niko te ne ceka, ako ne dovedu 5 za prvih 11 neka se niko ne zacudi borbi za opstanak, na proljece ce svi krv pishati za jedan bod a ne za tri
:thumbup: :thumbup: najmanje 5 za prvi tim i jos najmanje toliko za klupu uz naravno pretpostavku da neki lete iz kluba pa potrebi :D :D
I da ne lete treba opet 5 novih za klupe jer ovo SAD nije za klupe. Za prvih 11 treba lijevi bek, lijevo krilo, desni bek, jablan i organizator. Za klupe treba odbrambeni, desno krilo, zadnji vezni, lijevo krilo, napadac + djeca(Mujagic, Zeric i Sehic).

Kjosevski
? - Bogdanović - Kosoric - ?
Amir/Hasanovic-Blagojevic
Djelmic-?-?
Tiagho/jablan

Klupa
?,?,?,?,? Memija, Beganovic, D.Sadikovic, Mladenović, Sehic, Zeric, Mujagic, Antolovic, Kokot, Hodzurda(ova 3 zadnja izmjena izmjenama)
Noga
Joco, Diata, Uzelac, Enis, Livaja
Ako je uslov za Damirov potpis bio dolazak Enisa onda obojici noga.

salle86
Kontakt:

Post Postao/la salle86 » 10 nov 2015, 18:27

pile87 je napisao/la:
DR.HOUSE je napisao/la:ma jasta navijaci su krivi pile a to sto njih briga za te navijace nema ovo nema ono najveca euforija nema dresova nema nekih akcija za navijace na terenu rasulo i navijaci krivi nemoj ziv bio ...ovi sto su sada tu sto neko rece isto koda su tu da otjeraju i ovo navijaca sto dolazi ...pa ta transparentnost sto je greda najavljivao :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: ,ali eto sreca pa je sada sjednica pa ce morati da iznesu sta su radili i ako iskreno ja nista ne ocekujem osim mi smo željini željo je nas i bla bla i opet nista kazu idemo omladinski pogon da podignemo na novi nivo i onda ne ulazu u kamp nego nadu park doslovno i kazu vidite uslova :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: ja volim posteno nikom ne sudim prije nego sto odradi nesto ,ali sjecam se govorili su napravice kamp bla bla a sada doslovno treniramo u parku,ako su to bolji uslovi :stop: :stop: ali eto sve je super :crazy: :crazy: :crazy:
Nisu navijaci nista krivi ali ovo je najgore izdanje navijaca od kad znam za Zelju. Meni cak i ovakvi igraci kakvi su u boljem su stanju od navijaca.
postoje 1 problemčić
da pokupiš 15-ak momaka koji dolaze na utakmice teško da bi bilo gori od ovih igrača
Ti si mi sve na svijetu, u srcu nosim te ja,
ljubavi što te rodi klasa radnička.
Tebi posvetio život, sve dane, godine,
sa svojom braćom živim za tvoje uspijehe

anonimni
Kontakt:

Post Postao/la anonimni » 10 nov 2015, 18:30

ceze je napisao/la:
Hadzijalagic je napisao/la:Cilj je titula.. Tako je Zaimovic rekao a posto je on zvanicnik kluba onda je i ta njegova izjava zvanicna..
Ma to je bilo u afektu povodom onog ofsajda, jedan neozbiljan ispad koji ja nisam baš shvatio najozbiljnije.
Nije bitno je li u afektu ili nije, obecana nam je titula i mene licno ni kup ne bi zadovoljio koliko odlazak Gibraltara ako do titule ne dodje (a male su sanse da je uzmemo)...

Sent from my iPhone using Tapatalk
Željezničar 1921! Arsenal FC 1886!

Kapiten Blue Traina

FKZ1921
Kontakt:

Post Postao/la FKZ1921 » 10 nov 2015, 18:34

Hadzijalagic je napisao/la:Cilj je titula.. Tako je Zaimovic rekao a posto je on zvanicnik kluba onda je i ta njegova izjava zvanicna..
U svakoj ligi na svijetu bar pet,šest klubova prije početka prvenstva ima za cilj osvojiti titulu. A titulu uvijek osvoji samo jedan.

Jaozinho22
Kontakt:

Post Postao/la Jaozinho22 » 10 nov 2015, 18:55

Gator je napisao/la:
DR.HOUSE je napisao/la:
perodeformero je napisao/la:Kakav crni trofej, isto da citava liga samo ceka da Zeljo proigra pa da nam se naguzhe. Sta je vama, pola sezone je vec proslo niko te ne ceka, ako ne dovedu 5 za prvih 11 neka se niko ne zacudi borbi za opstanak, na proljece ce svi krv pishati za jedan bod a ne za tri
:thumbup: :thumbup: najmanje 5 za prvi tim i jos najmanje toliko za klupu uz naravno pretpostavku da neki lete iz kluba pa potrebi :D :D
I da ne lete treba opet 5 novih za klupe jer ovo SAD nije za klupe. Za prvih 11 treba lijevi bek, lijevo krilo, desni bek, jablan i organizator. Za klupe treba odbrambeni, desno krilo, zadnji vezni, lijevo krilo, napadac + djeca(Mujagic, Zeric i Sehic).

Kjosevski
? - Bogdanović - Kosoric - ?
Amir/Hasanovic-Blagojevic
Djelmic-?-?
Tiagho/jablan

Klupa
?,?,?,?,? Memija, Beganovic, D.Sadikovic, Mladenović, Sehic, Zeric, Mujagic, Antolovic, Kokot, Hodzurda(ova 3 zadnja izmjena izmjenama)
Noga
Joco, Diata, Uzelac, Enis, Livaja
Ako je uslov za Damirov potpis bio dolazak Enisa onda obojici noga.
Noga :Livaja,Uzelac(jer je stranac a i krampa :D )Antolović zbog plate,Enis i Livaja,ovi ostali su dobri kao zamjena...ima tu još dosta priče.... :damn:
Više titula nego pojedini klubovi lopti ! FKŽ !
Budite navijači FK Željezničara a ne navijači Misimović Senada !

Hadzijalagic
Kontakt:

Re: RE: Re: FK Željezničar

Post Postao/la Hadzijalagic » 10 nov 2015, 18:59

FKZ1921 je napisao/la:
U svakoj ligi na svijetu bar pet,šest klubova prije početka prvenstva ima za cilj osvojiti titulu. A titulu uvijek osvoji samo jedan.
E što se ovogodišnjeg prvenstva tiče samo je naš predstavnik javno najavio titulu.
http://fkzeljeznicar.ba/odrzana-vanredn ... oji/16101/

"Bićemo šampioni ove godine" (zadnji dio teksta).. Jasno i glasno..
Zadnja izmjena: Hadzijalagic, dana/u 10 nov 2015, 19:03, ukupno mijenjano 1 put.
BUDI ŽELJO !!!

sergejevic
Kontakt:

Post Postao/la sergejevic » 10 nov 2015, 19:02

A **** to, al realno niko nije nigdje najavio titulu, a borio se za opstanak.

DooVe
Kontakt:

Post Postao/la DooVe » 10 nov 2015, 19:13

Pa u principu i nema, vidjećemo ako npr. ubodemo sa ovim brazilcima pogotovo sa lijevim bekom i zadnjim veznim imat ćemo dosta lakši posao na zimu što se tiče dolazaka. Po meni nama fali jedna dobra "desetka" e sad ko bi tu mogao doći stvarno ne znam i jedini koji mi pada na pamet je Bekrić, pored njega dovesti i jednog krilnog igrača s tim da trebamo imati u vidu da nam se vraća barem koliko sam ja shvatio Midžić sa posudbe, stekao je lijepo iskustvo u federalnoj ligi, u Borcu ima nekih interesantnih igrača ali pitanje je da li oni imaju neke ponude vani da idu itd. Jedina krila koja meni trenutno padaju na pamet su Pandža i Barić iz Slavije (njega je ja mislim neko ovdje spominjao nedavno) koji su eto koliko-toliko dobri, ima i onaj Jović iz Borca doduše. Antolović koliko ja znam ide na zimu 90 %, Livaji treba dati papire, Diatta (?), sa Jocom ne znam fakat šta da se radi mi definitivno imamo maler što se tiče tih napadača koji dođu kod nas kao "pojačanja", ne znam da li se ijedan proslavio. Po Edisovoj priči Osmanković iz juniora će nam se pridružiti sad na zimu. Dakle pod uslovom da brazilci prođu nama treba desetka, krilo i eventualno napadač, ako ne prođu onda ćemo se morati dobro zaroviti što se tiče ponude :) . Očekujem također da se u drugom dijelu počnu još više gurati u vatru i Šehić i Dino Hasanović i to je to. Naravno ovo su neke moje želje a šta će biti u realnosti vidjećemo :). Samo bih volio da što prije riješimo igračku križaljku nakon ovog dijela sezone i da na pripreme idemo sa već jasnim sastavom. Džaba ja sam što se tiče Želje nepopravljivi optimista :D

Ako bi došao još neki igrač kvalitetan na desnog beka ili veznjak to bi bio dodatni +, al' ukoliko se ima namjera dovoditi neko u rangu Livaje onda nema potrebe za tim.
Zadnja izmjena: DooVe, dana/u 10 nov 2015, 19:39, ukupno mijenjano 1 put.
Navijati za Sarajevo stvar je geografije, a za Želju stvar filozofije!

DooVe
Kontakt:

Post Postao/la DooVe » 10 nov 2015, 19:31

Vidim na zvaničnoj opet stoji kod Žere sedam dana pauze zadnja loža pa me interesuje je li on to obnovio povredu ili mu se samo produžilo "bolovanje"?

jaludovolimte
Kontakt:

Post Postao/la jaludovolimte » 10 nov 2015, 19:33

Vratite nam Odu!
tebe volim, tebi pjevam za jedan gol..

DooVe
Kontakt:

Post Postao/la DooVe » 10 nov 2015, 19:54

Jbg, sve nešto zaboravim a mrsko mi se vraćati da editujem post, od ovih što su upućeniji malo u klub pile, FKZ1921, planira li se kakva posudba za Alihodžića, Hadžovića? Nisu mi trenutno za prvi tim a šteta da samo treniraju...

IvanOsim
Kontakt:

Post Postao/la IvanOsim » 10 nov 2015, 20:02

Zeljo je sezone zavrsavao i na 10. mjestu al se na Grbavici cula pjesma, jbg 300 ljudi u kopu, al tih 300 navija.. sad muk i tisina..
U Hadzicima sam nedavno gledao utakmicu 2 lige, 50-tak djece navija cijelu utakmicu, kod nas niko..

Navijaci nikad gori..
Jeste li znali da je Zeljeznicar jedini tim koji je osvojio duplu krunu u BiH, i to je ucinio dva puta.

Genie
Kontakt:

Post Postao/la Genie » 10 nov 2015, 20:05

slika
Nema potrebe za nekom velikom "čistkom", ova ekipa ima potencijala, samo je treba pojačati. Po meni, fale kvalitetni bekovi koji će odmah moći igrati u prvoj postavi, bekovi tipa Kvesić kojim nije problem da se ubacuju u prostor. Fali jedan destruktivac na sredini tipa Nyema (i on lično, ne bih se bunio :mrgreen: , ugovor mu ističe na zimu), jedan ofanzivni vezni tipa ZZ koji može potezom ili nekim slobodnim riješiti utakmicu i jedan špic tipa Ara. Ne treba nama više "sidraš" koji će zavisiti od veznih igrača i njihovih lopti jer ne igramo tu taktiku (trči-nabaci) i da igramo ima Junfer samo niko mu nije nabacio :oops: , nama treba napadač koji može na malom prostoru potezom izbaciti igrača i sam izboriti priliku te zabiti mrtvi zicer kada mu serviraju. To je neko moje mišljenje! Po mogućnosti, zahvaliti se Livaji (Šehić bez problema može igrati na njegovom nivou) i Diatti (samo mu guzovi rastu otkako je došao kod nas, jedva hoda, izgleda da mu nisu hranu u Gradačcu davali :urnebes: ).
jaludovolimte je napisao/la:Vratite nam Odu!
:thumbup: Po mogućnosti! :P

Minjore
Kontakt:

Post Postao/la Minjore » 10 nov 2015, 20:19

Ma ja sam kivan na nas sportski segment vec od Jula. Igraci koji treba da se kale, ostali su u Zelji, bez posudbe, a kod nas ne sluze ni za rezervnu ekipu na treninzima. Druga stvar ovo prebacivanje krivice ici ce u nedogled. Ko je kriv sto nije dosao ovaj, sto nije dosao onaj, sto je onaj otisao dzabe, nikad se nece saznati.. Ova uprava nista ne radi povodom vracanja navijaca, ma kolko god ih neko branio.. Raja je isto placala kartu protiv Krupe i na derbiju, raja je se nervirala svih ovih kola, gubila zivce, a nista zauzvrat ne dobijes.. Ja sam clan Kluba, i kao studentu meni je izuzetno tesko dati i za godisnju kartu, tako da sam osudjen uzimati prije svake utakmice kartu. Mnogi od ove raje s foruma (@tm8782, @ajzea i slicni) znaju sta sam sve radio i prodavao da bi isao pratiti Želju po svim selima u BiH. I dodjes na Grbavicu, onako neuslovnu, da vidis makar malo onog zbog ceg volis Klub i oni ti taj cejf kvare. Najvise sto me boli od svega je sto nakon utakmice sa Slavijom, ostanem na stadionu, sa ukupno 100tinjak ljudi , ocekivajuci da KAPITEN sazove igrace i kakvim takvim aplauzom ili gestom daju publici do znanja da im je stalo do njih, i da im je zao zbog ovih rezultata. Ali ne, kapiten prvi bjezi u svlacionicu, par igraca sakuplja Kosoric, koji podignute glave daju aplauz sjeveru i malo one raje sto je ostalo na Jugu. I gle li cuda, ti igraci sto su se odazvali Kosoricu su dobro odigrali taj dan, njih 3-4. Oni najlosiji bjeze glavom bez obzira, zaboli ih neka stvar za ovo malo raje. Uprava odavno je pojela g.o.vno sa ukidanjem nocnog termina, kao neisplati se zbog NOVCA, a vamo pricaju o nekoj radnickoj klasi, igranjem srcem i slicno. Bilo je euro utakmica kada ste mogli uzeti taj NOVAC koji vas jedino interesuje.. Nama ostaje kospice da jedemo, i da vise trosim na kospice nego na kartu. Grbavica od bojkota prije 7,8 sezona nije izgledala tuznije. I ovo malo raje sto dodje, unaprijed znas ko gdje sjedi, ko je s kim, ko kad ulazi. Generalnog sponzora nemamo, godinama ga najavljuju, kaze eto imamo 1000 ovih manjih sponzora, ne treba nam generalni. Super, onda dajte publici nesto novo. Ko god dolazi na Grbavicu godinama zna sta ga ceka. Bezidejna i ponekad bezvoljna igra, s par trenutaka inspiracije i kvalitetnih poteza pojedinaca. Ako se gol ne zabije na vrijeme, znas sta slijedi. Dosta je i price kako se ne moze ovako igrati za Zelju a iz sedmice u sedmicu pocinje ista ekipa, samo izmjesane pozicije. Ovo sve sto se desava oko Kluba mnogo je cudno.. A nama ostaje samo borba i sjecanje, na bolje vrijeme kada zajedno smo sretni bili..
Nek smo vazda puni Bosne, a i Bosna puna nas ! Manijaci 1987

DR.HOUSE
Kontakt:

Post Postao/la DR.HOUSE » 10 nov 2015, 20:23

Minjore je napisao/la:Ma ja sam kivan na nas sportski segment vec od Jula. Igraci koji treba da se kale, ostali su u Zelji, bez posudbe, a kod nas ne sluze ni za rezervnu ekipu na treninzima. Druga stvar ovo prebacivanje krivice ici ce u nedogled. Ko je kriv sto nije dosao ovaj, sto nije dosao onaj, sto je onaj otisao dzabe, nikad se nece saznati.. Ova uprava nista ne radi povodom vracanja navijaca, ma kolko god ih neko branio.. Raja je isto placala kartu protiv Krupe i na derbiju, raja je se nervirala svih ovih kola, gubila zivce, a nista zauzvrat ne dobijes.. Ja sam clan Kluba, i kao studentu meni je izuzetno tesko dati i za godisnju kartu, tako da sam osudjen uzimati prije svake utakmice kartu. Mnogi od ove raje s foruma (@tm8782, @ajzea i slicni) znaju sta sam sve radio i prodavao da bi isao pratiti Želju po svim selima u BiH. I dodjes na Grbavicu, onako neuslovnu, da vidis makar malo onog zbog ceg volis Klub i oni ti taj cejf kvare. Najvise sto me boli od svega je sto nakon utakmice sa Slavijom, ostanem na stadionu, sa ukupno 100tinjak ljudi , ocekivajuci da KAPITEN sazove igrace i kakvim takvim aplauzom ili gestom daju publici do znanja da im je stalo do njih, i da im je zao zbog ovih rezultata. Ali ne, kapiten prvi bjezi u svlacionicu, par igraca sakuplja Kosoric, koji podignute glave daju aplauz sjeveru i malo one raje sto je ostalo na Jugu. I gle li cuda, ti igraci sto su se odazvali Kosoricu su dobro odigrali taj dan, njih 3-4. Oni najlosiji bjeze glavom bez obzira, zaboli ih neka stvar za ovo malo raje. Uprava odavno je pojela g.o.vno sa ukidanjem nocnog termina, kao neisplati se zbog NOVCA, a vamo pricaju o nekoj radnickoj klasi, igranjem srcem i slicno. Bilo je euro utakmica kada ste mogli uzeti taj NOVAC koji vas jedino interesuje.. Nama ostaje kospice da jedemo, i da vise trosim na kospice nego na kartu. Grbavica od bojkota prije 7,8 sezona nije izgledala tuznije. I ovo malo raje sto dodje, unaprijed znas ko gdje sjedi, ko je s kim, ko kad ulazi. Generalnog sponzora nemamo, godinama ga najavljuju, kaze eto imamo 1000 ovih manjih sponzora, ne treba nam generalni. Super, onda dajte publici nesto novo. Ko god dolazi na Grbavicu godinama zna sta ga ceka. Bezidejna i ponekad bezvoljna igra, s par trenutaka inspiracije i kvalitetnih poteza pojedinaca. Ako se gol ne zabije na vrijeme, znas sta slijedi. Dosta je i price kako se ne moze ovako igrati za Zelju a iz sedmice u sedmicu pocinje ista ekipa, samo izmjesane pozicije. Ovo sve sto se desava oko Kluba mnogo je cudno.. A nama ostaje samo borba i sjecanje, na bolje vrijeme kada zajedno smo sretni bili..
:tokralju: :tokralju: :tokralju: moj minjore ako Bog da bice bolje ne daj se da te nerviraju ;) ;)

Gator
Kontakt:

Post Postao/la Gator » 10 nov 2015, 20:27

Borac napustili i direktor i predsjednik. Poznavajući naše oni prate situaciju i Vitezu i Zvijezdi

adnan6595
Kontakt:

Post Postao/la adnan6595 » 10 nov 2015, 20:32

Urdinov na lijevi bek??,i kad je otisao iz Zelje,objavljivao je neke statuse o Zelji,i htio da se vrati
The Maniacs 1987
FK Željezničar

antibot
Kontakt:

Post Postao/la antibot » 10 nov 2015, 20:34

http://www.transfermarkt.de/adis-omerba ... ler/156842
http://www.transfermarkt.co.uk/nikola-j ... ler/161494
Ova dvojica jos nisu klub nasli a bili bi nam prava pojacanja sad dal mozemo finansijski ih ispostovat neznam.

DR.HOUSE
Kontakt:

Post Postao/la DR.HOUSE » 10 nov 2015, 20:37

pa ja bi za tog jelusica po budeta potrosio ali ne vjerujem da on hoce ovamo ...

MuhamedTM

Post Postao/la MuhamedTM » 10 nov 2015, 20:44

Sreca pa se navijaci ne pitaju nista, oni bi klub za 6 mjeseci ugasili.

Najava titule je pitarski fazon a onaj levat je najavi.
Titula ove godine jok,nema sanse ali daj taj kup barem. Kupi ga ako ga osvojiti ne mozemo.
MocMahale444

1921 BLEED BLUE

Zaključano

Natrag na “FK Željezničar”

Trenutno korisnika/ca: 19vendetta87, antibot, bvsic, Google [Bot], Lekqqq1921, seha77, Taree i 85 gostiju.