Belgija-BiH/BiH-Belgija
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,_dreamer_
Re: Belgija-BiH/BiH-Belgija
a evo be3lgija vodi protiv slovenije , gol dao van buyten
Tricolorii su crveni od glave do pete, dok su Bošnjaci i bikova u Rodeu luda kad god imamo posjed. To je pakao u Zenici!
Bice jos nekoliko puta zatresena mreza Handanovica vidjeces.Bosnier je napisao/la:a evo be3lgija vodi protiv slovenije , gol dao van buyten
Rose joins Oscar Robertson, Michael Jordan, Jerry West, Larry Bird, LeBron James and Dwyane Wade among those only able to average at least 25 points, 7.5 assists and four rebounds in a season.
FK DELFIN NEUM
FK DELFIN NEUM
Haj sad da ne pretražujem forum!
Ima li neko da mi kaže dali su puštene karte u prodaju za meč sa Belgijom i gdje se mogu nabaviti?
Hvala
Ima li neko da mi kaže dali su puštene karte u prodaju za meč sa Belgijom i gdje se mogu nabaviti?
Hvala
Da mi je samo doživjeti ljeto u kojem će ljudi ostavljati televizor u dvorištu do dva ujutro i gledati utakmice naše reprezentacije!
- calcio
- Lokacija: Llanfairpwllgwyngyllgogerychwyrndrobwllllantysiliogogogoch
- Kontakt:
Belgija pobjedila Sloveniju 2:0
Van Buyten x 2
evo iz nase grupe
Spanija vodi protiv Engleske 1:0, strijelac David Villa
Latvia - Armenija 0:0 kraj
Turska - Ivory Coast 1:1 kraj, strijelci Unal i Drogba
Kazakstan - Estonija 2:0 kraj
Van Buyten x 2
evo iz nase grupe
Spanija vodi protiv Engleske 1:0, strijelac David Villa
Latvia - Armenija 0:0 kraj
Turska - Ivory Coast 1:1 kraj, strijelci Unal i Drogba
Kazakstan - Estonija 2:0 kraj
- CheGuevara
- Kontakt:
Posto Ciro ocigledno forsira sistem 5-3-2, kad cak protiv Rijeke nema muda da postavi malo ofanzivniju formaciju, evo vam ekipa koja ce igrati protiv Belgije:
____________________Hasagic_____________________
_____Damjanovic____Spahic______Mravac___________
Berberovic____Rahimic___Muratovic_________Salihovic
__________________Misimovic_____________________
_________Dzeko________________Muslimovic________
HaHa, koja je to kukavica od covjeka, nevjerovatno!
Samo jos par "sitnica" koja treba rijesiti do tad:
- Jel Ciro mozda u medzuvremenu naso drugog krivca za poraz u Istanbulu da bi mogao opravdati poziv Safeta Nadarevica???
- Sta je bilo sa Mirvicom? Posto nije bilo direktnog Tv prenosa, necemo saznati zasto ga Ciro nece vise zvati u repku??!!!!
- Jel Ciro makar sad skonto da treba pozvati provjerene i dokazane igrace poput Trivunovica i Jahica (pa zasto ne i Milenkovica) ili ce i dalje nalaziti spasioce na rezervnim klupama srbske i hrvatske lige ili glavne zvijezde bjeloruske, cecenske ili kazahstan lige???!!!
Pitanja do pitanja...
HaHa, koja je to kukavica od covjeka, nevjerovatno!

- Jel Ciro mozda u medzuvremenu naso drugog krivca za poraz u Istanbulu da bi mogao opravdati poziv Safeta Nadarevica???
- Sta je bilo sa Mirvicom? Posto nije bilo direktnog Tv prenosa, necemo saznati zasto ga Ciro nece vise zvati u repku??!!!!
- Jel Ciro makar sad skonto da treba pozvati provjerene i dokazane igrace poput Trivunovica i Jahica (pa zasto ne i Milenkovica) ili ce i dalje nalaziti spasioce na rezervnim klupama srbske i hrvatske lige ili glavne zvijezde bjeloruske, cecenske ili kazahstan lige???!!!
Pitanja do pitanja...
CheGuevara je napisao/la:Posto Ciro ocigledno forsira sistem 5-3-2, kad cak protiv Rijeke nema muda da postavi malo ofanzivniju formaciju, evo vam ekipa koja ce igrati protiv Belgije:
HaHa, koja je to kukavica od covjeka, nevjerovatno!![]()
Pitanja do pitanja...
1. Ciro nema pojma, ocigledno.
2. Ko je rekao da Mirvic vise nece biti pozvan u reprezentaciji?

Ne gine nam nakon onog sinoć na Kantridi petarda u Belgiji..........propalitet.... taman sam se ponadao da možemo učinit..........mi na svjetsko prvenstvo k'o što ćemo uć u EU,dok ne dođe neko na čelo saveza ništa se neće promjenit samo će ostat snovi.......
Nobody is smart....I'm Nobody....
:D

-
- Kontakt:
Sto se tice tekme na kakntridi to je bilo et reda radi bez salihovica i pjanica izugibt cemo i od naj slabije repke plus i stadion je bio mokar(3 dana je kisa padala)nemojte odustajat mi mozemo pobijediti belgiju
win win win win win
win win win win win
SAMO JE JEDNA JEDINA BOSNA I HERCEGOVINA!
SAVEZ NAPOLJEEEEEE!!!!!!!
SAVEZ NAPOLJEEEEEE!!!!!!!
ne sekirajte se puno ni Belgija nije nista pokazala, gledao sam cijelu utakmicu mogli su i izgubiti sa dva gola, katastrofa, vjerujte jos vise se sad boje nas a vec odavno ni podrsku javnosti nemaju.
ISTINA JE TU NEGDJE OKO NAS
a ko je rekao da mirvic vise nece biti pozivan u repku?? 

Onda si isto video na kojem terenu su igrali stvarno katastrofa tesko je moglo da se igra normalno fudbal nismije da se zaboravi da kod Belgije nije igrao Fellaini , Kompany i Sonck ipak to je Prijateljska utakmicasaiko1 je napisao/la:ne sekirajte se puno ni Belgija nije nista pokazala, gledao sam cijelu utakmicu mogli su i izgubiti sa dva gola, katastrofa, vjerujte jos vise se sad boje nas a vec odavno ni podrsku javnosti nemaju.
Ma kako se neko cudio ja i dalje kazem da cemo mi pobjediti Belgiju.Ne zato sto smo mi nogometna "sila "koja ne moze pobjediti NK Rijeku vec zato sto zelim MOJOJ BiH uvjek sve najbolje i mislim da uz jednu ekipu koju imamo(i par pojacanja kao Nadarevic,Jahic,Stillic)bi trebali stajati svi.Jer sad mi nije jasno sta mi to imamo protiv RS i onih ostalih sto navijaju za druge drzave kad ovakvu kolekciju omalovazavajucih komentara na BH forumima ,o nasoj repki,pisu oni koji sebe ubrajaju u BH patriote.Stvarno neznam sta da mi vise smeta komentari njihovi koji eto imaju svoje drzave van granica BH ili nasih kojima je BH svetinja koji eto vole BiH vise od ostalih.Ne smeta mi ni jedan ni drugi komentar jer mi BALKANCI smo nazalost takvi ali ne zelim da neko sebi daje za pravo da kaze da voli BiH vise od mene.
Pa se evo nadam da ce me postediti svoga dolaska u Genk jer eto i ja cu u zvono tj u kavez jer tamo se nadam da nece biti onih PATRIOTA sto sad pljuju po nasim igracima.Samo se s bakljama borimo(vec vise godina pa nista)a savez jaci nego ikad.Ne ide nam mi krivimo Ciru,igrace a svi znamo da je problem u Savezu jer oni su glava a riba smrdi od glave.Pa i Njemci znaju da mi nemamo ligu da se kupuju sudije za 5000 maraka da se namjestaju utakmice da samo baklje rade itd.Pa zar ovo nisu razlozi da pokazemo i Europi i svima kako prave patriote navijaju za svoju zemlju dostojanstveno bez ikakve pirotehnike i 90 minuta(a mozda i duze posto Rus sudi)podrzimo nase momke svojim dlanovima i grlima.Da im pokazemo da smo dio Europe a ne tamo neki tamni vilajet i da znamo bez baklji posto eto kazu da bez njh ne mozemo navijati itd.
Zato PATRIOTE molim vas(posto skoro svi imate pasose neke EU drzave i nisu vam potrebne vize i brda papirologije da bi pratili repku)da omogucimo ljudima, koji su se morali stosta odreci da dodju u Genk,dajte da se ne brukamo pred Europom jer time cemo samo osnaziti savez.Nas je narod rekao "voda sve opere osim crna obraza".Nemojmo da nam obraz bude ko kod ovih iz saveza.pozdrav
Pa se evo nadam da ce me postediti svoga dolaska u Genk jer eto i ja cu u zvono tj u kavez jer tamo se nadam da nece biti onih PATRIOTA sto sad pljuju po nasim igracima.Samo se s bakljama borimo(vec vise godina pa nista)a savez jaci nego ikad.Ne ide nam mi krivimo Ciru,igrace a svi znamo da je problem u Savezu jer oni su glava a riba smrdi od glave.Pa i Njemci znaju da mi nemamo ligu da se kupuju sudije za 5000 maraka da se namjestaju utakmice da samo baklje rade itd.Pa zar ovo nisu razlozi da pokazemo i Europi i svima kako prave patriote navijaju za svoju zemlju dostojanstveno bez ikakve pirotehnike i 90 minuta(a mozda i duze posto Rus sudi)podrzimo nase momke svojim dlanovima i grlima.Da im pokazemo da smo dio Europe a ne tamo neki tamni vilajet i da znamo bez baklji posto eto kazu da bez njh ne mozemo navijati itd.
Zato PATRIOTE molim vas(posto skoro svi imate pasose neke EU drzave i nisu vam potrebne vize i brda papirologije da bi pratili repku)da omogucimo ljudima, koji su se morali stosta odreci da dodju u Genk,dajte da se ne brukamo pred Europom jer time cemo samo osnaziti savez.Nas je narod rekao "voda sve opere osim crna obraza".Nemojmo da nam obraz bude ko kod ovih iz saveza.pozdrav
-
- Kontakt:
ovo ne lici ni na sta-u tim cu stavit pjanica nadarevica i jahica-a papac ce me molitCheGuevara je napisao/la:Posto Ciro ocigledno forsira sistem 5-3-2, kad cak protiv Rijeke nema muda da postavi malo ofanzivniju formaciju, evo vam ekipa koja ce igrati protiv Belgije:
HaHa, koja je to kukavica od covjeka, nevjerovatno!![]()
Pitanja do pitanja...
Igrac koji puca on ce dat go, Igrac koji ne puca taj nece dat go.
ono od sinoc na kantridi je sramota jer da vako jaka reprezentacija izgubi od kluba koji je 5. na tabeli sramota......
al ipak mozemo mi mozemo pobjediti i "jake"belgijance!!!
ipak smo Mi jaci od belgijanaca

Jaci smo mi od svija po nasim mislima ali realnost je drugca !bosanac_ je napisao/la:ono od sinoc na kantridi je sramota jer da vako jaka reprezentacija izgubi od kluba koji je 5. na tabeli sramota......![]()
![]()
![]()
![]()
Evo sto ceka nasu Odbranu

ne ceka ovo nasu odbranu, ovo ce kraj nase odbrane proletit u sekundikokoroko je napisao/la:Jaci smo mi od svija po nasim mislima ali realnost je drugca !bosanac_ je napisao/la:ono od sinoc na kantridi je sramota jer da vako jaka reprezentacija izgubi od kluba koji je 5. na tabeli sramota......![]()
![]()
![]()
![]()
Evo sto ceka nasu Odbranu![]()

nek na Bog pomogne u Genku

100% sportski i krajnje opušten potpis
nama je jedna spanija dala samo jedan gol, spanija koja je trenutno najjaca ekipa na svijetuRiNo je napisao/la:ne ceka ovo nasu odbranu, ovo ce kraj nase odbrane proletit u sekundikokoroko je napisao/la:Jaci smo mi od svija po nasim mislima ali realnost je drugca !bosanac_ je napisao/la:ono od sinoc na kantridi je sramota jer da vako jaka reprezentacija izgubi od kluba koji je 5. na tabeli sramota......![]()
![]()
![]()
![]()
Evo sto ceka nasu Odbranu![]()
![]()
nek na Bog pomogne u Genku
a vi se bojite jedne belgije koja nije nista bolja od nas
Sarajevo i Liverpool
Srce ce moje, kao i tvoje, vjecno da kuca za bordo boje! RIP Vedran Puljic
You'll never walk alone! RIP 96
Srce ce moje, kao i tvoje, vjecno da kuca za bordo boje! RIP Vedran Puljic
You'll never walk alone! RIP 96
I ako kritikujem vodjenje nase repke i stanje u savezu, mislim da cemo pobjediti Beligiju. Kao prvo ove me sve podsjeca kao pred utakmicu u Kopenhagenu (ja mislim niko ne bih ulozio tada ni marku na nas). Sjecam se da nije bilo par igraca i da je Hrgovic odigrao svoju prvu utakmicu tada itd itd. I ako kritikujem Ciru i ne svodja mi se koje igrace zove u repku, a trebao bi neke druge po mom misljenju ja mislim da je medju boljim motivatorima na svijetu. I kad se jos tu doda Salihovic, Pjanic, Rahimic, i ostali mislim da cemo iznenaditi Belgiju.
"My Favorite Ring is Always the Next One"
Nama je Rijeka dala samo 3 gola, Rijeka koja je trenutno 5. u HNL-u...nama je jedna spanija dala samo jedan gol, spanija koja je trenutno najjaca ekipa na svijetu
a vi se bojite jedne belgije koja nije nista bolja od nas
Ali uvijek igramo dobro protiv favorita tako da u Genku 3 point goes to Bosnia And Herzegovina

100% sportski i krajnje opušten potpis
- Cazinski-Vitez
- Kontakt:
necu duziti - HAJMO BOSNO, HAJMO HERCEGOVINO !!!
IGRAJO BOSNO NE DAJ SE, IGRAJ SVI SMO UZ TEBEEEE !!!
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.