Igrao sam ga u sistemu..zgmiky je napisao/la:Gillingham-Yeovil 2/1 28
prošlu utakmicu im nije uspio prelaz, penal u nadoknadi nakon preokreta pa mogao bi sad doći jedan što da ne, markica dvije ionako će otići u vjetar
Kladionica: Prijedlozi, sugestije... - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,Monolog,Puma,bodi123
Re: Kladionica: Prijedlozi, sugestije...
„Sa Željom se rodiš, odrastaš, živiš i naposlijetku s njim ideš pod ovu bosansku prahulju, crnicu, glinu...a onda ti na nišan, krst ili neki drugi spomen umjesto epitafa okače plavobijelo platno s magičnim brojem '1921'“.
- GabrielBatistuta
- Kontakt:
Ispratio i ja.zgmiky je napisao/la:Gillingham-Yeovil 2/1 28
prošlu utakmicu im nije uspio prelaz, penal u nadoknadi nakon preokreta pa mogao bi sad doći jedan što da ne, markica dvije ionako će otići u vjetar
Inače super ove kvote,u mrtvom premieru 24 majku im lopovsku skutorsku
Spaha,pratiš li me ?
Fuck Society
Fuck Society
ajde nek se pratizgmiky je napisao/la:Gillingham-Yeovil 2/1 28
Zdravko i Zorane spremajte kofere,cijeli grad mrzi vas i pjeva nas sav glas....alea lea lea ooo alea lea lea ooo yebi se zdravko s tobom je gotovo!
Ja sam odigrao dva tiketa sistem prelaze..Na jednom igrao 2/1 i 1/2 sve ove Engleze osim Woking-Foresta i PLymouth-Milwal 2/12 a na drugom citavu ovu brazilsku 2 ligu i dodao jos ove meksikance 2/11..Na jednom minimalni 15 KM a na drugom 14 KM 
„Sa Željom se rodiš, odrastaš, živiš i naposlijetku s njim ideš pod ovu bosansku prahulju, crnicu, glinu...a onda ti na nišan, krst ili neki drugi spomen umjesto epitafa okače plavobijelo platno s magičnim brojem '1921'“.
Na koliko ?Okolele je napisao/la:Ja sam odigrao dva tiketa sistem prelaze..Na jednom igrao 2/1 i 1/2 sve ove Engleze osim Woking-Foresta i PLymouth-Milwal 2/12 a na drugom citavu ovu brazilsku 2 ligu i dodao jos ove meksikance 2/11..Na jednom minimalni 15 KM a na drugom 14 KM
Koji je sistem?
Da ispratim brazilce, necu engleze stici
ŽELJEZNIČAR ZA ŽIVOT CIJELI !
SPARTANS FC
SPARTANS FC
-
stadiontusanj
- Kontakt:
evo ga 0:1 Yeovil ajdee momcinee mozete vi to
- LARSSONCHE
- Kontakt:
Forster je napisao/la:Pitam se samo kada će troller dobit' ko zna koju bananu sa foruma![]()
Dzumhur - Zeballos 1 @ 2.10
Mora i Damir nekada odigrati kvalitetan meč, mislim da je to danas protiv umornog Horacia. Kvalitet je na strani Dzumhura, a red bi bio i da zapne momački, zadnji mu je turnir na ovoj turneji.
Tiafoe - Valero under 15.5 @ 2.10
Valero, totalni anonimus, 1580. na rang listi protiv nadolazeceg Amerikanca, velike nade tenisa, Francesa Tiafoa. 3 gema su apsolutni maksimum za Kolumbijca, realno i to je previše, ipak je Tiafoe nekoliko nivoa iznad, u svim segmentima igre.
Nguyen - Evans 2 @ 1.45
Gaio - Donskoy 2 @ 1.22
Londero - Schwartzman 2 @ 1.16
Ukupna kvota: 2,05
Carballes Baena - Podlipnik Castillo 1 @ 1.28
Marcora - Crepaldi 1 @ 1.66
Ukupna kvota: 2,12
Lagano tipovanje na favorite koji imaju najvecu sansu da opravdaju tu ulogu. Forma, kvalitet, podloga, sve je na njihovoj strani, ostaje još samo da to i dokažu na terenu.
Pikado:
White - Klaasen 2 @ 1.80
Chisnall - Mitchell 1 @ 1.28
Lewis - Jones 1 @ 1.14
Wright - King 1 @ 1.50
Beaton - Adams 1 @ 2.50
Smith - Fordham 1 @ 1.16
Ukupna kvota: 11,42
Mišljenja jednog veoma solidnog poznavaoca pikada
koe ovaj klassen slagirani
Mentalni retard, i on i Chisnall, nerealni rezultati, pa Chisnall jučer napravi najveci uspjeh, za devet strelica završi leg, i danas ne može triple da pogodiLARSSONCHE je napisao/la: koe ovaj klassen slagirani
R.I.P Grande campione - Michele Scarponi
Na 2 KMbrile je napisao/la:Na koliko ?Okolele je napisao/la:Ja sam odigrao dva tiketa sistem prelaze..Na jednom igrao 2/1 i 1/2 sve ove Engleze osim Woking-Foresta i PLymouth-Milwal 2/12 a na drugom citavu ovu brazilsku 2 ligu i dodao jos ove meksikance 2/11..Na jednom minimalni 15 KM a na drugom 14 KM
Koji je sistem?
Da ispratim brazilce, necu engleze stici
-
uvijekuztebe1921
- Kontakt:
Idemo veceras NBA sa cvajom da ispratimo.
Glavni listic:
New Orleans kp1 1.75
Davis 26.5 over 1.85
Favors 14.5 over 1.7
kv. 5.6
Red je da i Pelicani upisu prvu pobjedu, a i Davis bi trebao biti taj koji ce povuci. Prije tri noci ostao na 25 protiv Dallasa gdje su porazeni, ocekujem njihovu prvu pobjedu. Favors je po meni tip dana. Mislim da su mu malo previse spustili granicu nesto je bio ko bolestan pa slabije igrao. Veceras ide na Lovea te ocekujem egal utakmicu i napade preko njega te lagani prelaz granice.
Ostali:
Wall 18.5 over 1.85
Bryant 17.5 under 1.85
Favors 14.5 over 1.7
kv. 5.8
Wall veceras bez Beala te ocekujem Johna na 20 plus. Bryant nije u formi i cini mi se visoka granica za njega.
James 25.5 under 1.85
Utah 6.5 h2 1.85
Milwakuee 1x 1.8
Favors 14.5 over 1.7
kv. 10.5
James sa blagom povredom ledja i ne ocekujem da forsira posebno jer su u reketu Favors i Gobert, pa nece ga valjda sut toliko krenuti. Cleveland igra vecinu tekmi u egalu i imaju dobar niz pobjeda veceras opet ocekujem takvu tekmu, pa moguce je i iznenadjenje gostiju. Milwakuee-Boston ja prednost dajem domacinu jer mislim da su kvalitetnija ekia i cudna mi je ova kvota. Mislio da ce biti obratno, ali eto vidjecemo.
Durant 28.5 over 1.85
Oklahoma x2 1.4
Milwakuee 1x 1.8
Davis 26.5 over 1.85
BiH 1 2.2
kv 19
Durant cisto na osjecaj i jer uvijek igra dobro u svom rodnom gradu, te ocekujem pobjedu gostiju. Ove dvije objasnjene, te na kraju Bosna ako ostane da se imam graditi na x u petak
Sretno svima red je za dobar dobitak
Glavni listic:
New Orleans kp1 1.75
Davis 26.5 over 1.85
Favors 14.5 over 1.7
kv. 5.6
Red je da i Pelicani upisu prvu pobjedu, a i Davis bi trebao biti taj koji ce povuci. Prije tri noci ostao na 25 protiv Dallasa gdje su porazeni, ocekujem njihovu prvu pobjedu. Favors je po meni tip dana. Mislim da su mu malo previse spustili granicu nesto je bio ko bolestan pa slabije igrao. Veceras ide na Lovea te ocekujem egal utakmicu i napade preko njega te lagani prelaz granice.
Ostali:
Wall 18.5 over 1.85
Bryant 17.5 under 1.85
Favors 14.5 over 1.7
kv. 5.8
Wall veceras bez Beala te ocekujem Johna na 20 plus. Bryant nije u formi i cini mi se visoka granica za njega.
James 25.5 under 1.85
Utah 6.5 h2 1.85
Milwakuee 1x 1.8
Favors 14.5 over 1.7
kv. 10.5
James sa blagom povredom ledja i ne ocekujem da forsira posebno jer su u reketu Favors i Gobert, pa nece ga valjda sut toliko krenuti. Cleveland igra vecinu tekmi u egalu i imaju dobar niz pobjeda veceras opet ocekujem takvu tekmu, pa moguce je i iznenadjenje gostiju. Milwakuee-Boston ja prednost dajem domacinu jer mislim da su kvalitetnija ekia i cudna mi je ova kvota. Mislio da ce biti obratno, ali eto vidjecemo.
Durant 28.5 over 1.85
Oklahoma x2 1.4
Milwakuee 1x 1.8
Davis 26.5 over 1.85
BiH 1 2.2
kv 19
Durant cisto na osjecaj i jer uvijek igra dobro u svom rodnom gradu, te ocekujem pobjedu gostiju. Ove dvije objasnjene, te na kraju Bosna ako ostane da se imam graditi na x u petak
Sretno svima red je za dobar dobitak
Mi smo Željini, Željo je naš!
- Evolution87
- Kontakt:

da ne bude dosadno veceras kuknjava
Zauvijek sam tu ja da ginem za tebe,
i onda kada ti budes red'o poraze!
Opet cemo mi do zore slavit' zajedno,
kad postanes ti prvak ponovo!
i onda kada ti budes red'o poraze!
Opet cemo mi do zore slavit' zajedno,
kad postanes ti prvak ponovo!
Ceara-Bragantino 1.pol.2 4.50, 2 4.70

Sampaio Correa-Atletico GO 5+ 4.60, 6+ 14.00, 2/1 26

Sampaio Correa-Atletico GO 5+ 4.60, 6+ 14.00, 2/1 26

i moram ponovo probat cavalierse 1.pol. 2 na utah 2.65 i pol.kraj 2/1 6.75
NO Pelicans-Dallas 1
Pelikani su bez pobjede o ovoj sezoni imaju veceras ovaj mec protiv Dallasa kuci nakon kojeg idu na turneju po Istoku stoga su pod moranjem da uzmu.
A.Davis over 26.5 Nowitzki i Pachulia nisu neka prepreka u odbrani. Od Unibrowa se napokon ocekuje neka mega partija.
Wiggins over 18.5 masina u opasnoj je seriji, definitivno prva napadacka violina ekipe, trebala bi biti rezultatski tijesna tekma.
Pelikani su bez pobjede o ovoj sezoni imaju veceras ovaj mec protiv Dallasa kuci nakon kojeg idu na turneju po Istoku stoga su pod moranjem da uzmu.
A.Davis over 26.5 Nowitzki i Pachulia nisu neka prepreka u odbrani. Od Unibrowa se napokon ocekuje neka mega partija.
Wiggins over 18.5 masina u opasnoj je seriji, definitivno prva napadacka violina ekipe, trebala bi biti rezultatski tijesna tekma.
Call the coroner!
There's gonna be a lot of slow singin' and flower-bringin'
If my burglar alarm starts ringin'
There's gonna be a lot of slow singin' and flower-bringin'
If my burglar alarm starts ringin'
Ja sam ovako probao na ove brazilce,znam da je nemoguce al jbt ga

Samo Jedinstvu pjevamo i za njega zivimo !
NK Jedinstvo Bihac (SN 96)
NK Jedinstvo Bihac (SN 96)
Beal will not play Tuesday against the Thunder due to a shoulder injury.
Evo decki da znate za Walla
- QUARTERBACK
- Kontakt:
trebao bi i gortat sad doci over.. moze valjda 10-tak poena uvaljat jbgnokee95 je napisao/la:Beal will not play Tuesday against the Thunder due to a shoulder injury.
100% ce ici over i gortat, kombinirao sam njih dvojicu, pobjedu pelikana i milvokijaQUARTERBACK je napisao/la:trebao bi i gortat sad doci over.. moze valjda 10-tak poena uvaljat jbgnokee95 je napisao/la:Beal will not play Tuesday against the Thunder due to a shoulder injury.

Neću ti nikad halalit da si promašio 9 šuteva za tri poena majmune jedan.
Sve u svemu not bad, dva tiketa prošla. Na jednom brajant i vigins kvote 1. Laku noć , sutra u nove pobjede.
A.Pavic(4,5) - I.Marchenko
tip H1
@1,85
Po meni jedan vrlo izgledan tip,Marchenko je bio u dobroj formi ali je onda dozivio jednu neugodnu povredu,rupturu misica noge,a ovdje je jer mora igrati,moguce je i da preda,kao nedavno protiv Khacanova. Tako da je jedna od opcija i prvi set na Pavica.
Pavic se odlicno snalazi u ovakvim uvjetima,da ima malo bolji ritern bio bi sasvim solidan chelenger igrac u dvorani,tako da,i bez povrede,on bi ovdje pokrio ovaj promaseni hendikep.
Za one hrabrije preporucujem prvi set ,tip 1 po koeficijentu 3,5
tip H1
@1,85
Po meni jedan vrlo izgledan tip,Marchenko je bio u dobroj formi ali je onda dozivio jednu neugodnu povredu,rupturu misica noge,a ovdje je jer mora igrati,moguce je i da preda,kao nedavno protiv Khacanova. Tako da je jedna od opcija i prvi set na Pavica.
Pavic se odlicno snalazi u ovakvim uvjetima,da ima malo bolji ritern bio bi sasvim solidan chelenger igrac u dvorani,tako da,i bez povrede,on bi ovdje pokrio ovaj promaseni hendikep.
Za one hrabrije preporucujem prvi set ,tip 1 po koeficijentu 3,5
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.