Emir Spahić
Moderatori/ce: insider,TaRgEt_,Monolog,ribery,_dreamer_
- SlevinKelevra
- Kontakt:
Re: Emir Spahić
Odakle informacija da nije dosao?
Ovo sam sad htio napisati.SlevinKelevra je napisao/la:Odakle informacija da nije dosao?
Mi ne znamo je li Spahic vec u trening centru i je li mozda veceras odradio i trening.
Iskreno,svidja mi se ta tajnost i zatvorenost nasih priprema za ovu utakmicu iz dva razloga:
1.Malo šiljimo Irce koji ce na osnovu hampe koja ce se dici u vezi Spahica mozda pomisliti,evo im svadje i rasula u ekipi.
2.Zbog svih hejtera Emira Spahica kojih nije uopste malo,od novinara do forumasa.Oni ce se izjedati a ne znaju pravu istinu,tj,ne znaju je li Spahic dosao i kad
Bravo Mehmede,konacno i od nas malo psihologije.
- JohnCleese
- Kontakt:
Jucerasnji trening propusten, jutrosnji takodjer, za vecerasnji ne znamo jos sa sigurnoscu ali znat ce se u toku veceri ili ujutro
Nije problem u slijepim vođama, problem je u slijepim sljedbenicima.
Svabo je to...
Svabo je to...
- DragonGirl
- Kontakt:
Da čovjek zakasni jednom-dva puta, shvatilo bi se, ali kasniti svaki put je nešto što zaista nema smisla. Neće na njegovu formu uticati mnogo to što propusti nekoliko treninga, ali utiče itekako na imidž ove reprezentacije i ruši tu neku dozu profesionalizma s kojom bi ona trebala da se predstavlja u javnosti. Igrač kasni, dođe kad hoće, selektor s poljuljanim autoritetom šuti kao da se ništa nije desilo i tako ukrug. Ono što je on dao ovom timu ne treba zaboravljati, hvala njemu na tome ali postoje neke granice i nešto što se treba poštovati, što je ispred svakog igrača pojedinačno, a to je tim. Ovako ružno je stvarno.
Ma ne trebaju covjeku treninzi, i opet ce duplo bolji biti od svih drugih odbrambenih u nasem timu. Spaha je taki, gledo sam neki intervju sa njim u Leverkuzeni i sad on kao pokazujue klupske prostorije i kaze za teretanu: "Ovo je mjesto gdje moji suigraci rade na fizickoj spremi, ja slabo ovdje zalazim..."DragonGirl je napisao/la:Da čovjek zakasni jednom-dva puta, shvatilo bi se, ali kasniti svaki put je nešto što zaista nema smisla. Neće na njegovu formu uticati mnogo to što propusti nekoliko treninga, ali utiče itekako na imidž ove reprezentacije i ruši tu neku dozu profesionalizma s kojom bi ona trebala da se predstavlja u javnosti. Igrač kasni, dođe kad hoće, selektor s poljuljanim autoritetom šuti kao da se ništa nije desilo i tako ukrug. Ono što je on dao ovom timu ne treba zaboravljati, hvala njemu na tome ali postoje neke granice i nešto što se treba poštovati, što je ispred svakog igrača pojedinačno, a to je tim. Ovako ružno je stvarno.
Ukoliko zaista nema dobar i provjeren razlog Mesa mora pokazati damu cisto radi drugih igraca. Taman bili neznam ti koliko hendikepirani zbog njega zasluzuje klupu i javni ukor. Spaha nas je vadio x puta ali znao je i zasrati kao niko gdje nas je kostao direktnog pl cuasmana na EP.
"Mi Bošnjaci njekad slavni narod sad jedva da smo živi nas samo kao očenutu glavu od stabla slavjanskog gledaju priatelji naukah i žale nas.... Vrime je da se i probudimo od dugovične nemarnosti.."
Fra Ivan Franjo Jukic aka Slavoljub Bosnjak
Fra Ivan Franjo Jukic aka Slavoljub Bosnjak
Ma ako mu se ne igra više za reprezentaciju ne znam zašto se ne oprosti. Ovako samo pati i sebe i sto je najgore pati reprezentacija.
Postano kroz Forum SportSport.ba app.
jasmin10 je napisao/la:Ma ako mu se ne igra više za reprezentaciju ne znam zašto se ne oprosti. Ovako samo pati i sebe i sto je najgore pati reprezentacija.
spaha se oprosti pa ce te opet "kmecat" "SPAHA VRATI SE"
spaha je nas najbolji stoper. Sa 34 godine bio najbolji stoper u LP igra sa 35 godina u Bundesligi u jednim od najslavnih klubova u njemackoj
dok neki sa 35 zavrse u grckoj, turskoj, kipru, uae itd.
.....::::::::::::::::iHala Madrid…y nada más::::::::::::::::.....
Posljednje utakmice su pokazale da je on daleko od našeg najboljeg stopera.
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
Ne mogu shvatit da ovo neko opravdava? To mogu samo mozgovi koji nisu vidjeli obaveze u zivotu niti znaju za pojam disciplina,odgovornost, hijerarhija.
Kao jedan od onih koji su uvijek bili na strani Emira ovaj put moram reci da stvarno nema smisla to sto jos uvijek nije stigao na okupljanje, ako nije...hajd jednaput, dvaput, ali ne moze ti se desiti i treci (svaki) put...osim ako nemas debeo razlog za to, a opet s tim bi se trebalo upoznati javnost, da znamo zbog cega i da se bez potrebe ne naglaba...
Mislim, briga me za njega...to govorim zbog njegovih saigraca, strucnog staba...postivanja...itd.
Mislim, briga me za njega...to govorim zbog njegovih saigraca, strucnog staba...postivanja...itd.
Oduvijek se bahato ponasao 
-
JerryLouis
- Kontakt:
Bas mu ovo nije lijepo .. kako Mesa na treninzima da uvjezbava stoperski duo kada glavni i standardni stub nije tu? Moze se 1-2 desiti neka porodicna obaveza ili sta ja znam, ali vec 3-4 puta dodje 2 dana pred utakmicu i odradi jedan trening.
- JohnCleese
- Kontakt:
Pa nek uigraje Tonija i ErvinaJerryLouis je napisao/la:Bas mu ovo nije lijepo .. kako Mesa na treninzima da uvjezbava stoperski duo kada glavni i standardni stub nije tu? Moze se 1-2 desiti neka porodicna obaveza ili sta ja znam, ali vec 3-4 puta dodje 2 dana pred utakmicu i odradi jedan trening.
Nije problem u slijepim vođama, problem je u slijepim sljedbenicima.
Svabo je to...
Svabo je to...
Slazem se ima ko igrati nek ne dolazi ako ce se tako ponasati.
Covjek ocigledno sabotira poslije sp.svaki put kasni na pripreme i svaku utakmicu koju pocne odglumi povredu kao nemoze igrati to je toliko postalo ocigledno.
Samo Sarajevo
- bordo_Sarajevo
- Kontakt:
Vrloooooo rijetko kritikujem nase igrace ( pogotovo kapitene ) on, Miske ), i podrzavam ga sta god radi (lev), ali, fakat mirise na bahato ponasanje prema reprezentaciji. Volim ga, ali ako mu se ne igra, treba reci i cao. ha ja, ovo nije samo sada, vec od prve tekme kojoj se vratio nakon Brazila. Igrac i borac je, to niko ne moze negirati, i ako je zdrav uvjek ce biti u prvih 11.
Ne mogu da vjerujem da kritikujem Spahica
Ne mogu da vjerujem da kritikujem Spahica
Sjever pamti te, PULJICU VEDRANE !!
Bosna I Hercegovina repka svetinja, FK Sarajevo svetinja, KK Bosna, RK Bosna !!!!!!!
nisi sa topom, sto mislis da ces moc sad ?!..
Srebrenica-11-07-1995-never forget, never forgive !!
Bosna I Hercegovina repka svetinja, FK Sarajevo svetinja, KK Bosna, RK Bosna !!!!!!!
nisi sa topom, sto mislis da ces moc sad ?!..
Srebrenica-11-07-1995-never forget, never forgive !!
Ja isto, samo mi nedostaju komentari, sagni se pred kapitenom i slicno. Emir sin bosanski, bla bla.Virtu4l je napisao/la:Uživam čitajući vas
[quote="harishp"]Ovaj ako bude mjenjao Misimovica,onda smo fakat nayebali.
Moze imati minutaze k'o i Vrsaljevic,Svraka,Sesar i to bi bilo to.
Inace Stevanovic za Izmeta i ovakav je svemirski brod.[/quote]
Corinne Diacre - prof. fudbala
Megamiske - najvece zlo od 1921
Moze imati minutaze k'o i Vrsaljevic,Svraka,Sesar i to bi bilo to.
Inace Stevanovic za Izmeta i ovakav je svemirski brod.[/quote]
Corinne Diacre - prof. fudbala
Megamiske - najvece zlo od 1921
Zakasnio na avion, garant. 
"Bio sam profesionalac 20 godina, ali mi je ovo najdraža pobjeda u karijeri." Safet Sušić Pape 26.3.2011.
"Misimovića jedino ja mogu da zamijenim." Safet Sušić Pape 04.06.2013.
Sportsport.ba liga-Čekićari: prava lažna devetka
"Misimovića jedino ja mogu da zamijenim." Safet Sušić Pape 04.06.2013.
Sportsport.ba liga-Čekićari: prava lažna devetka
Trenutno korisnika/ca: 313, alemsa, Anoniman, CAGarfia, dedo26, General505, hansbosna, Kajkutenjoyer, Micron, MiranGlasnic, napapijri1987, random11, s4mke, Sheyi, torbica i 93 gosta.