Emir Spahić
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_
- JavierBosnia
- Kontakt:
Re: Emir Spahić
Spaha i Besic su zajedno stigli prema mojim informacijama. Odradili su vec neke treninge, a obojica su imali dopustenje selektora da ne dodju prvi dan okupljajnja.
EDIN DŽEKO! <3 EDIN DŽEKO! <3 EDIN DŽEKO! <3
- JavierBosnia
- Kontakt:
Mislim da su jučerElegant je napisao/la:Kad je to stigao ? Jutros ?
EDIN DŽEKO! <3 EDIN DŽEKO! <3 EDIN DŽEKO! <3
Kao neka vijest što je kasnio. Bitno je da igra i da odigra kako treba i kako se traži. Prema igrama treba suditi. Nije ovo neki prestup, ako je bio, jer inače nas balkance nije da krasi neka aman disciplina. Za nas je bitno da prođemo a te stvari se interno trebaju rješavati nekad kasnije.
Ispravio sam ti post. Nema na čemu.bhsport je napisao/la: Emir najveći sin bosanski
Eh to to.mandraX je napisao/la:Ispravio sam ti post. Nema na čemu.bhsport je napisao/la: Emir najveći sin bosanski
[quote="harishp"]Ovaj ako bude mjenjao Misimovica,onda smo fakat nayebali.
Moze imati minutaze k'o i Vrsaljevic,Svraka,Sesar i to bi bilo to.
Inace Stevanovic za Izmeta i ovakav je svemirski brod.[/quote]
Corinne Diacre - prof. fudbala
Megamiske - najvece zlo od 1921
Moze imati minutaze k'o i Vrsaljevic,Svraka,Sesar i to bi bilo to.
Inace Stevanovic za Izmeta i ovakav je svemirski brod.[/quote]
Corinne Diacre - prof. fudbala
Megamiske - najvece zlo od 1921
Na terenu će biti 10 momaka kojima beskrajno vjerujem i samo jedan koji može prosuti sav njihov trud i zalaganje. Ne bi mu bio prvi put.muamerc je napisao/la:Kao neka vijest što je kasnio. Bitno je da igra i da odigra kako treba i kako se traži. Prema igrama treba suditi. Nije ovo neki prestup, ako je bio, jer inače nas balkance nije da krasi neka aman disciplina. Za nas je bitno da prođemo a te stvari se interno trebaju rješavati nekad kasnije.
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
Iako sam i ja skeptičan u njegovu psihičku snagu mislim da ovaj put se ne bi trebala ponoviti Francuska ili Nigerija tj. onaj jedan od njegovih dana. Al ko će ga znati, s njim nikad nisi načisto...Virtu4l je napisao/la:Na terenu će biti 10 momaka kojima beskrajno vjerujem i samo jedan koji može prosuti sav njihov trud i zalaganje. Ne bi mu bio prvi put.muamerc je napisao/la:Kao neka vijest što je kasnio. Bitno je da igra i da odigra kako treba i kako se traži. Prema igrama treba suditi. Nije ovo neki prestup, ako je bio, jer inače nas balkance nije da krasi neka aman disciplina. Za nas je bitno da prođemo a te stvari se interno trebaju rješavati nekad kasnije.
Skeptican sam bio i ostao, ali nakon sto je otjeran iz Bayera, prestao sam pisati na ovoj temi. Mislim da bi bilo suvisno, ko je pametan shvatit ce.
Samo molim Boga da nas ne kosta i to cinim pred svaku utakmicu. Sreca pa su protiv Kipra to shvatili na vrijeme i objasnili mu na poluvremenu. Pitanje je trenutka kad ce nas njegovo izigravanje Maldinija ponovo kostati.
Samo molim Boga da nas ne kosta i to cinim pred svaku utakmicu. Sreca pa su protiv Kipra to shvatili na vrijeme i objasnili mu na poluvremenu. Pitanje je trenutka kad ce nas njegovo izigravanje Maldinija ponovo kostati.
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
Sto branite neodgovornog kabadahiju, ako nisu problemi sa zdravljem ili u porodici nema izgovora za kasnjenje
plešu vještice trče vukovi
puške pucaju lete duhovi
svira tambura plešu vragovi
munje sijevaju cvatu makovi
puške pucaju lete duhovi
Kapitenu ne zaslužujemo te, oprosti nam

Željo je život, sve ostalo su sitnice!
Holy South!
Forza Milan!
Go Mavs!
Holy South!
Forza Milan!
Go Mavs!
Evo ih, napadaju, a onda će na drugoj temi da mi drže moralne lekcije u pokušaju.
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
- Unofficialpage
- Moderator
- Kontakt:
Odličan avatarmandraX je napisao/la:Ispravio sam ti post. Nema na čemu.bhsport je napisao/la: Emir najveći sin bosanski
Neozbiljno i krajnje nepoštovanje prema saigračima, navijačima i državi. Ako svi mogu doći ne znam što ti glumiš neku primadonu.
Momak je inače legenda, mislim na Sea!
Damir Dzumhur!!!!
Roger Federer the Best!!!!!!!
Damir Dzumhur!!!!
Roger Federer the Best!!!!!!!
Valja obići svoje restorane, hotele i šta li već, ima faktura za potpis.Unofficialpage je napisao/la: Neozbiljno i krajnje nepoštovanje prema saigračima, navijačima i državi. Ako svi mogu doći ne znam što ti glumiš neku primadonu.
Kostat ce nas izmjene sigurno, mozda i crveni dobije, mada bi radije da u prvoj zuti dobije da nemamo rizika s njim u drugoj posto je poznat da nista dobro nije uradio ni u jednoj velikoj utakmici
plešu vještice trče vukovi
puške pucaju lete duhovi
puške pucaju lete duhovi
- Probisvjet
- Kontakt:
Ceka da izadje ponuda na kladionici pa da vidi sta ce odigrati. Mozda da dobije crvendaca.
Fudbalski Klub Sloboda Tuzla Bosnia and Herzegovina. The English translation of the team's name is Football Club Freedom.
- JohnCleese
- Kontakt:
U slucaju pozitivnog rezultata primjer 2:0 mozemo ocekivat dobru staru politiku Emira, to je da ce ulaziti u teske duele u kojima ce " redovno on izvlaciti deblji kraj" pa ce poslije odbijati izmjene i nastavljati igrati "povrijedjen" sve ce uraditi za ovaj napaceni narod. Ako bude gutavo primjer 0:0 na poluvremenu ili neki negativniji rezultat onda treba ocekivat neku njegovu prinudnu izmjenu ili na poluvremenu ili pocetkom drugog poluvremena...
Nije problem u slijepim vođama, problem je u slijepim sljedbenicima.
Svabo je to...
Svabo je to...
Imam osjecaj kao da namjerno provocira sportsku javnost, u fazonu radim sta hocu i kad hocu samo da vas iritiram... Ne znam sto mu ovo treba, ako svi ostali vecinom dolaze na vrijeme zasto je on taj koji svaki put kasni? 
Sabinho
KRSTE HVALA TI ZA SVE!
KRSTE HVALA TI ZA SVE!
Ne treba sad baksuzirati da ce biti neki njegov nepromisljeni potez, ali ovo njegovo ucestalo kasnjenje je neprihvativo.
× Željezničar - Manijaci TM87 ×
Trenutno korisnika/ca: 19vendetta87, Amazon [Bot], Goalgetter, hansbosna, lol89, Proximic, Sheyi i 46 gostiju.