FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
Re: FK Željezničar
Ko hoce da dodje doci ce..Zadnji da budemo ja cu uvijek doci pa makar jedini bio na stadionu..To igra losa ovo ono,folovi golovi neka okace macku o rep..
„Sa Željom se rodiš, odrastaš, živiš i naposlijetku s njim ideš pod ovu bosansku prahulju, crnicu, glinu...a onda ti na nišan, krst ili neki drugi spomen umjesto epitafa okače plavobijelo platno s magičnim brojem '1921'“.
Đe je bolan bili 5 milja.....delinjo je napisao/la:da ali kod Amara kad smo najlosije igrali ,bilo je po 5 hiljada ljudi na grbavici,kad je igra bila goli qrac,a sad nema ni hiljadu na stadionu...ChWilla je napisao/la:jeste prvu godinu kad se vratio. odmah sljedeću skoro duplo manje. a zadnju proslavu titule 7 hiljada ljudi.
Yebo ga Amar vise....
2009 smo na euforiju punili stadion.Na tu istu euforiju smo i uzeli tu titulu.Bukvalno smo je na misice uzeli.To vise niko ama bas niko u ovoj ligi nece niti moze napraviti.Cak ni mi vise.
Te godine se na tu istu euforuju prodalo blizu 2000 godisnjih karata.Dok je odmah sljedece.sezone taj broj bio oko 700.
Ode Činkvina...jedan dio.
Možda je ovaj bager nagovještaj boljih dana, treba ga ostaviti pored stadiona kao lokomotivu, možda bude nafakali.
Možda je ovaj bager nagovještaj boljih dana, treba ga ostaviti pored stadiona kao lokomotivu, možda bude nafakali.
Ivica Osim: "Ko ne može da trči, taj ne može da igra".
-
Hadzijalagic
- Kontakt:
Hadzijalagic je napisao/la:Kad je trening danas da malo te brazilce vidim??
BUDI ŽELJO !!!
pravi navijač će dolaziti i bodriti svoj klub taman da igraju u kantonalnoj ligi i da na granama moraju visiti. Sad je došlo vrijeme da gledamo kako je to na Allianz Areni kako njima pivu u usta toce pa takvi simpatizeri žele to isto. Problem je mentaliteta neke stvari želimo da su perfektne i kukamo izmišljamo a to sto nam je redukcija vode ceste propale nezaposlenost tu ćemo reći dobro je nek ne puca... Sve je na valove i na trendove, mislim da sutra imamo nov novcijat stadion da bi problem bio neki treći, kad bi usli u ligu prvaka i primali po 5 komada opet bi se nasli neki i rekli bolje ovo da ne igramo nego da se brukamo. Krenem i ja sam od sebe i meni jedan dan nesto valja drugi ne valja, jbg nije se jos uvijek taj rodio koji je nama ugodio...
Plavi zamak nema ama bas nikakve veze sa FK Zeljeznicar.To je vkasnistvo Sportskog drustva.blue sky je napisao/la:Ode plavi zamak. Niko se nije udostojio da javi trenutnom korisniku da ide rušenje. Čovjek nije uspio ni da iseli...
Da se barem hoce nesto pokrenuti za stadion kad se vec planira praviti nova cesta, da radovi idu uporedo.
× Željezničar - Manijaci TM87 ×
- milanribar
- Kontakt:
Zeljo ima bruku navijaca ali kad se sistemski od ljudi prave ovce naravno da ce stadion biti prazan. Sve ove godine navijaci su bili pokretac da se naprave rezultati i da se zaradi lova, a grupe ljudi naizmjenicno kradu pare, ostavljaju dugove i od Zelje prave privatne prcvarnice i te navijace smatraju stokom kao sto se moze procitati.Gator je napisao/la:Željo ima 2000 navijača ovo ostalo su simpatizeri
Simpatizera boli ****, on se neće dvoumiti izmedju Elif i Želje ili kladionice i Želje. Željo mu je zadnja rupa na sviralu, kad je derbi doci će da ima sta sa rajom sutra popričati, procitat će izvještaj da zna makar ko je zabio gol. Ali opet to nije opravdanje za stagniranje iz godinu u godinu i macehinski odnos prema 2000 navijaca.
Uclani se u klub pa da platis pola marke, dodes iduce godine nema te u sistemu popunjavaj ponovo formular. Kad pitas sto me nema pa decko koji je radio nije fino unio u sistem. Tako banalne stvari i amaterizam svih koji tu rade a na forumu se predstavljaju kao face i pisu sta je pisao ovaj gore. Ko vam hebe mater igrate kladionicu a mi cemo krast. Svi su uzeli pare od Zelje a ostavili samo dugove. Olosi obicni i tatini sinovi ili ratni profiteri.
Da, ljudi vole igrati kladionicu jer nisu imali koga da ih ubaci da umjesto kladare prosipaju suplju slamu i kupuju auta i stanove.
Zadnja izmjena: milanribar, dana/u 11 nov 2015, 13:03, ukupno mijenjano 1 put.
Inace se satrasmo od uclanivanja u pm.....milanribar je napisao/la:Zeljo ima bruku navijaca ali kad se sistemski od ljudi prave ovce naravno da ce stadion biti prazan. Sve ove godine navijaci su bili pokretac da se naprave rezultati i da se zaradi lova, a grupe ljudi naizmjenicno kradu pare, ostavljaju dugove i od Zelje prave privatne prcvarnice i te navijace smatraju stokom kao sto se moze procitati.Gator je napisao/la:Željo ima 2000 navijača ovo ostalo su simpatizeri
Simpatizera boli ****, on se neće dvoumiti izmedju Elif i Želje ili kladionice i Želje. Željo mu je zadnja rupa na sviralu, kad je derbi doci će da ima sta sa rajom sutra popričati, procitat će izvještaj da zna makar ko je zabio gol. Ali opet to nije opravdanje za stagniranje iz godinu u godinu i macehinski odnos prema 2000 navijaca.
Uclani se u klub pa da platis pola marke, dodes iduce godine nema te u sistemu popunjavaj ponovo formular. Kad pitas sto me nema pa decko koji je radio nije fino unio u sistem. Tako banalne stvari i amaterizam svih koji tu rade a na forumu se predstavljaju kao face i pisu sta je pisao ovaj gore. Ko vam hebe mater igrate kladionicu a mi cemo krast. Svi su uzeli pare od Zelje a ostavili samo dugove. Olosi obicni i tatini sinovi ili ratni profiteri.
a vidi ovako (u startu da se razumijemo, imao sam ogromno povjerenje u upravu, sad je već ni tamo-ni vamo i naginje ka tome da su nas zajebali...ali)invincible1921 je napisao/la:Sve znas....i svaka ti je tacna...Minjore je napisao/la:Ma ja sam kivan na nas sportski segment vec od Jula. Igraci koji treba da se kale, ostali su u Zelji, bez posudbe, a kod nas ne sluze ni za rezervnu ekipu na treninzima. Druga stvar ovo prebacivanje krivice ici ce u nedogled. Ko je kriv sto nije dosao ovaj, sto nije dosao onaj, sto je onaj otisao dzabe, nikad se nece saznati.. Ova uprava nista ne radi povodom vracanja navijaca, ma kolko god ih neko branio.. Raja je isto placala kartu protiv Krupe i na derbiju, raja je se nervirala svih ovih kola, gubila zivce, a nista zauzvrat ne dobijes.. Ja sam clan Kluba, i kao studentu meni je izuzetno tesko dati i za godisnju kartu, tako da sam osudjen uzimati prije svake utakmice kartu. Mnogi od ove raje s foruma (@tm8782, @ajzea i slicni) znaju sta sam sve radio i prodavao da bi isao pratiti Želju po svim selima u BiH. I dodjes na Grbavicu, onako neuslovnu, da vidis makar malo onog zbog ceg volis Klub i oni ti taj cejf kvare. Najvise sto me boli od svega je sto nakon utakmice sa Slavijom, ostanem na stadionu, sa ukupno 100tinjak ljudi , ocekivajuci da KAPITEN sazove igrace i kakvim takvim aplauzom ili gestom daju publici do znanja da im je stalo do njih, i da im je zao zbog ovih rezultata. Ali ne, kapiten prvi bjezi u svlacionicu, par igraca sakuplja Kosoric, koji podignute glave daju aplauz sjeveru i malo one raje sto je ostalo na Jugu. I gle li cuda, ti igraci sto su se odazvali Kosoricu su dobro odigrali taj dan, njih 3-4. Oni najlosiji bjeze glavom bez obzira, zaboli ih neka stvar za ovo malo raje. Uprava odavno je pojela g.o.vno sa ukidanjem nocnog termina, kao neisplati se zbog NOVCA, a vamo pricaju o nekoj radnickoj klasi, igranjem srcem i slicno. Bilo je euro utakmica kada ste mogli uzeti taj NOVAC koji vas jedino interesuje.. Nama ostaje kospice da jedemo, i da vise trosim na kospice nego na kartu. Grbavica od bojkota prije 7,8 sezona nije izgledala tuznije. I ovo malo raje sto dodje, unaprijed znas ko gdje sjedi, ko je s kim, ko kad ulazi. Generalnog sponzora nemamo, godinama ga najavljuju, kaze eto imamo 1000 ovih manjih sponzora, ne treba nam generalni. Super, onda dajte publici nesto novo. Ko god dolazi na Grbavicu godinama zna sta ga ceka. Bezidejna i ponekad bezvoljna igra, s par trenutaka inspiracije i kvalitetnih poteza pojedinaca. Ako se gol ne zabije na vrijeme, znas sta slijedi. Dosta je i price kako se ne moze ovako igrati za Zelju a iz sedmice u sedmicu pocinje ista ekipa, samo izmjesane pozicije. Ovo sve sto se desava oko Kluba mnogo je cudno.. A nama ostaje samo borba i sjecanje, na bolje vrijeme kada zajedno smo sretni bili..
Ja upravi zamjeram vise nego ikome napiso sam to i prije sezone eo ponovicu. Ako ne osovjimo sad trofe (a vjerovatno necemo) bgm opasan presedan se pravi. Haj da nemaju para pa bi reko covjek jbg kriza nego imali su pare...za neko setanje ligom iz amarovog vremena vjerovatno ne, ali za tim koji ce se boriti za titulu sigurno. Imali su para da dovedu tri provjerna igraca i dobra...Isto sam i reko da dvije godine su dobili strpljenje i dosta im. Daj sad rezultate, daj pehar, daj titulu, a mani mi se suplje price o djeci i stabilizaciji...
para da su imali i nisu
pare su takoreći tek sad tu
OK, zaradilo se od europe kad su ulaznice / tv prava u pitanju možda nekih 300-400 hiljada ali se moralo i potrošiti. nije se putovalu na maltu, u mađarsku, belgiju džabe...ništa nije džabe
prodao se kvesić ali to su već sitne pare a i dobile su se kasno
od bajića se još dobijaju
od europe smo koliko znam tek dobili nedavno, možda nisu još ni stigle na račun
džeko nije još otkupljen
poenta je da hoću reći da smo mi pare "dobili" ali ih nismo dobili
koliko sam ja upućen, pokušao se podići neki vid kredita kome je pokriće bio ovaj zarađeni a nedobijeni novac
nije odobreno
što, kako...nemam pojma
ono što ja zamjeram upravi je to da ne može izdvojiti 1-2-5-10 hiljada za neke banalne stvari
ne moraš napraviti tribinu, možeš očistiti stolice, možeš prefarbati ogradu, stepenice, počupati travu
istina jeste nešto rađeno ali nedovoljno
polijepili pred derbi one trake po krovu sjevera i to je kao OK...
možeš J*** ga napraviti kakvu nagradnu igru na poluvremenu utakmice, svi oni koji su u toku sedmice kupili nešto u fan šopu u vrijednosti 20+ KM (uz priloženi račun) da dobiju besplatan ulaz
neće te 50 maraka ostaviti živim
i tako dalje i tako dalje
ali svi se prema navijačima ponašaju kao da im ne trebamo
štede 100 maraka a dobili milion(e)
nekad moraš nešto i uložiti, nešto što gdje se ne vidi kratkoročna dobit ali bi moglo dugoročno biti bar na pozitivnoj nuli...moraš privući raju
jel problem u utakmicamam gdje je vrijeme hladnije da recimo svi oni koji imaju člansku i pokažu je onom momku što kafu nosa, da je dobiju džabe
koliko će klub tu financijski proći lošije?
moraš pokazati da si porodica a klub to ne pokazuje navijačima
a traže zauzvrat da to navijači njima pokazuju...neće moći
otjeraće još pola ovih što dolaze i onda mogu kurcu svirati
svi mi
Ti si mi sve na svijetu, u srcu nosim te ja,
ljubavi što te rodi klasa radnička.
Tebi posvetio život, sve dane, godine,
sa svojom braćom živim za tvoje uspijehe
ChWilla je napisao/la:jeste prvu godinu kad se vratio. odmah sljedeću skoro duplo manje. a zadnju proslavu titule 7 hiljada ljudi.
tužno ali istinito
no ako se mogu naći opravdanja onda su ona u vidu bruke u europi
i ne samo bruke već i predaje prije početka utakmice
Re: RE: Re: FK Željezničar
Ok, nisam znao... To SD je vječno u nekim sporovima. Nadam se samo da je sve čisto sa stadionom da ne bude i nama neka slična situacija nekadDANAN je napisao/la:Plavi zamak nema ama bas nikakve veze sa FK Zeljeznicar.To je vkasnistvo Sportskog drustva.blue sky je napisao/la:Ode plavi zamak. Niko se nije udostojio da javi trenutnom korisniku da ide rušenje. Čovjek nije uspio ni da iseli...
titulu smo uzeli na mišiće, istinaDANAN je napisao/la:Đe je bolan bili 5 milja.....delinjo je napisao/la:da ali kod Amara kad smo najlosije igrali ,bilo je po 5 hiljada ljudi na grbavici,kad je igra bila goli qrac,a sad nema ni hiljadu na stadionu...ChWilla je napisao/la:jeste prvu godinu kad se vratio. odmah sljedeću skoro duplo manje. a zadnju proslavu titule 7 hiljada ljudi.
Yebo ga Amar vise....
2009 smo na euforiju punili stadion.Na tu istu euforiju smo i uzeli tu titulu.Bukvalno smo je na misice uzeli.To vise niko ama bas niko u ovoj ligi nece niti moze napraviti.Cak ni mi vise.
Te godine se na tu istu euforuju prodalo blizu 2000 godisnjih karata.Dok je odmah sljedece.sezone taj broj bio oko 700.
na trku, fizičku spremu
danas nam se igrači vuku po terenu u 20-oj minuti
u drugoj ti rudar zabije gol, ti im prilike ne nepraviš do kraja
nije real madrid
u ovoj ligi ne trebaš tehničare već trkače
protivnici će za 90 minuta pokleknuti taman da na gol liniji stoji svih 11 ako ti trčiš 90 minuta i stvaraš pritisak
ali kad ti sporadično pogledaš ka njihovom golu nema tu hljeba
milanribar je napisao/la:Zeljo ima bruku navijaca ali kad se sistemski od ljudi prave ovce naravno da ce stadion biti prazan. Sve ove godine navijaci su bili pokretac da se naprave rezultati i da se zaradi lova, a grupe ljudi naizmjenicno kradu pare, ostavljaju dugove i od Zelje prave privatne prcvarnice i te navijace smatraju stokom kao sto se moze procitati.Gator je napisao/la:Željo ima 2000 navijača ovo ostalo su simpatizeri
Da, ljudi vole igrati kladionicu jer nisu imali koga da ih ubaci da umjesto kladare prosipaju suplju slamu i kupuju auta i stanove.
Ribare de bolan ne bio predlozi kakav izlaz iz ovoga stanja. De napisi kome bi se trebalo povjeriti upravljanje Zeljeznicarom
- milanribar
- Kontakt:
Vidjet cemo sad kad ne bude navijaca, evrope, kako ce klub da zaraduje. Svi ce otici jer nece moci sta klepat a prica ce biti ovi prethodni su dugove napravile.
Da vidimo te sposobne ljude, fakultetski obrazovane sta ce bez kladionicara.Edit: i da, Dzeke koji im puni dzepove da budu sposobni.
Da vidimo te sposobne ljude, fakultetski obrazovane sta ce bez kladionicara.Edit: i da, Dzeke koji im puni dzepove da budu sposobni.
Ne foliraj majke ti pa ti ne znas ni ko je dao gol protiv Ferencvarosa toliko o tvom pracenju Zelje. Smijem glavu staviti da si pitar i nije sto si pitar nego covjece sto si bolestan da pises danima na Zeljinoj temi predstavljas se lazno.milanribar je napisao/la:Vidjet cemo sad kad ne bude navijaca, evrope, kako ce klub da zaraduje. Svi ce otici jer nece moci sta klepat a prica ce biti ovi prethodni su dugove napravile.
Da vidimo te sposobne ljude, fakultetski obrazovane sta ces bez kladionicara.
FORZA LAZIO !!!!! AVANTI RAGAZZI DI BUDAPEST !!!!!
Meni ste gori vi svi sto citirate aldina iz dana u dan, dajte ba ignorisite lika, samo vasi odgovori ga drze na forumu.
Nije ovo aldin cak je i aldin ineligentan za njega. Ovo je smrad koji se predstavlja navijacem Zelje molim te reci mi jednog koji nije gledao Zelju u evropi i pise Bajic dao gol protiv Ferenca.cikazubo je napisao/la:Meni ste gori vi svi sto citirate aldina iz dana u dan, dajte ba ignorisite lika, samo vasi odgovori ga drze na forumu.
Ja sam prvi pisao da sunapravljene greske u selekciji igraca i kada neko grijesi onda treba reci.
Ali ova uprava nakon 10 godina ima isplacene sve plate i pozamasnu cifru na racunu a da pri tom jos nismo naplatilipare od Dzeke pa sve od Sehe pa pola od Bajica. Po prvi put se spominje da ce neko biti tuzen za nesavjesno poslovanje od ljudi koji su nabili Zelji dug. Trenig tereni sa nikad boljim uslovima gdje treniraju juniori po prvi put zajedno od kraja rata gdje ce poceti trenirati i prvi tim. Samo budali nije jasno u kom smjeru se krece situacija. Ide prelazni rok i pauza prilika da se popravi ono sto su zeznuli da nam pokazu sta zaista misle i koliko mogu. Nakon toga je relevantno davati neku ocijenu.
FORZA LAZIO !!!!! AVANTI RAGAZZI DI BUDAPEST !!!!!
Jedno je evidentno bez jakog JUG-a nema jakog Želje. Mi smo svi jedna porodica, i ovo sto nas je zadesilo trebamo zajedničkim snagama prebroditi. Bili smo do sada u našoj historiji bezbroj puta u ovakvim i sličnim situacijama ali smo se uvijek kao feniks izdizali iz pepela i kretali ispočetka.
Ono u šta sam uvjeren a to je, što mi vise budemo dolazili na utakmice i polako se spontano okupljati i bodrili naseg Želju, samim tim ce se i rezultati popraviti.
Pratim Želju preko 30 godina i 100% sam siguran i uvjeren da ovo sto govorim ce kad tad doci na svoje, jer Željo je jedna velika porodica, kao i svaka porodica ima uspone i padove, a historija nasih padova je uvijek govorila da smo se vracali i uzdizali bolji, kvalitetniji i jači.
Ono u šta sam uvjeren a to je, što mi vise budemo dolazili na utakmice i polako se spontano okupljati i bodrili naseg Želju, samim tim ce se i rezultati popraviti.
Pratim Želju preko 30 godina i 100% sam siguran i uvjeren da ovo sto govorim ce kad tad doci na svoje, jer Željo je jedna velika porodica, kao i svaka porodica ima uspone i padove, a historija nasih padova je uvijek govorila da smo se vracali i uzdizali bolji, kvalitetniji i jači.
-
perodeformero
- Kontakt:
Koji trening tereni?
Trenutno korisnika/ca: CCMuHa87, doncarlo, GrbavicaHrammm, Lynx, Mamba21, TvrtkoPrvi, ultra1987, ZeljeznicarUberAlles i 79 gostiju.