Emir Spahić

Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_

Sarmelino
Kontakt:

Re: Emir Spahić

Post Postao/la Sarmelino » 11 nov 2015, 14:34

Elegant je napisao/la:Ne treba sad baksuzirati da ce biti neki njegov nepromisljeni potez, ali ovo njegovo ucestalo kasnjenje je neprihvativo.
I jedno i drugo mu je tradicija tako da.. spahaa poslije EP adio :wave:
plešu vještice trče vukovi
puške pucaju lete duhovi
svira tambura plešu vragovi
munje sijevaju cvatu makovi

Goalgetter
Kontakt:

Re: AW: Emir Spahić

Post Postao/la Goalgetter » 11 nov 2015, 14:54

Spaha je na okupljanju.

Captain4
Kontakt:

Post Postao/la Captain4 » 11 nov 2015, 14:54

Goalgetter je napisao/la:Spaha je na okupljanju.
Hvala Bogu došao je. Kakav kreten :facepalm:
"We need to suffer. And we need to fight."

Goalgetter
Kontakt:

Post Postao/la Goalgetter » 11 nov 2015, 14:57

Ne znam kad je dosao, ali uglavnom tu je.

JohnCleese
Kontakt:

Post Postao/la JohnCleese » 11 nov 2015, 14:58

Cirka 45h kasnjenja, da uknjizimo
Nije problem u slijepim vođama, problem je u slijepim sljedbenicima.

Svabo je to...

Zuko
Kontakt:

Post Postao/la Zuko » 11 nov 2015, 15:01

muamerc je napisao/la:
Virtu4l je napisao/la:
muamerc je napisao/la:Kao neka vijest što je kasnio. Bitno je da igra i da odigra kako treba i kako se traži. Prema igrama treba suditi. Nije ovo neki prestup, ako je bio, jer inače nas balkance nije da krasi neka aman disciplina. Za nas je bitno da prođemo a te stvari se interno trebaju rješavati nekad kasnije.
Na terenu će biti 10 momaka kojima beskrajno vjerujem i samo jedan koji može prosuti sav njihov trud i zalaganje. Ne bi mu bio prvi put.
Iako sam i ja skeptičan u njegovu psihičku snagu mislim da ovaj put se ne bi trebala ponoviti Francuska ili Nigerija tj. onaj jedan od njegovih dana. Al ko će ga znati, s njim nikad nisi načisto...
Protiv Francuske bilo glup potez ali nije bilo penal tako da krivim sudiju a ne njega.
Protiv Nigerije je bilo problem da je trebao i stoper i lijevi bek igrati + nije dobio upomoc protiv Emenike-a tako da krivim Susica a ne njega.
Ali realno 90% utakmica igra odlicno i uvijek je bio duplo bolji od ostale stopere (mozda sad ne vise ali sigurno je bio do prosle godine).
The only thing constant in life is change, dark times are always temporary and we can always come back to the light.

Sarmelino
Kontakt:

Post Postao/la Sarmelino » 11 nov 2015, 15:05

Ko god brani postupke Spahica i negira njegove greske, ili je dijete od 13 godina koje gleda repku 2 godine ili uopste ne gleda i ne prati nasu reprezentaciju. Nema ni jednog igraca da nam je vise oduzeo a manje dao.
puške pucaju lete duhovi

Ferdinand
Kontakt:

Post Postao/la Ferdinand » 11 nov 2015, 15:16

kanarinac je napisao/la:Covjek ocigledno sabotira poslije sp.svaki put kasni na pripreme i svaku utakmicu koju pocne odglumi povredu kao nemoze igrati to je toliko postalo ocigledno.
Hehe, pa covjek se BIO OPROSTIO. Rekao; ne mogu vise, previse mi je obaveza, hvala vam.
I onda smo protiv Kipra u Zenici vidjeli sta znaci Spaha. Dva stopera fataju zjale zajedno sa Begovicem dok omaleni Kipranin zabija. Da ne govorim o tome koliko je supljine i loseg potavljnja bilo. Onda je to nekako zakrpio Hadzic protiv Belgije i Velsa, da bi se Spaha vratio kada je sve bilo rastimano protiv Izraela. Kao i uvijek bio je na visini zadatka u svim drugim utakmicama i nezamislivo je da ga se izostavi. Spaha je uz Dzeku i Misimovica bio glavna poluga i najzasluzniji covjek za sve uspjehe u poslednjih 10-ak godina, da nije bilo koga od njih trojice nikakve sanse ne bi imali da se plasiramo na SP, da dodjemo u situaciju da na Parku Princeva odlucujemo o direktnom putniku za EP, ispred jednih Francuza. "Kiksevi", kako ih vi nazivate su sastavni dio fudbala, makar ste gledali poneku utakmicu ako niste igrali, pravili su ih i Bekenbauer, Barezi, Krol, Ramos, Vidic... Protiv Francuza i nije bio kiks, prvo je bio faul na Spahicu a onda faul Spahica izvan kaznenog prostora.

Amarinho
Kontakt:

Post Postao/la Amarinho » 11 nov 2015, 15:23

Sarmelino je napisao/la:Ko god brani postupke Spahica i negira njegove greske, ili je dijete od 13 godina koje gleda repku 2 godine ili uopste ne gleda i ne prati nasu reprezentaciju. Nema ni jednog igraca da nam je vise oduzeo a manje dao.
Pricas gluposti.

Ovako sto sad slucajno znam napamet:

- U duelu protiv Danske ona duga diagonala Salihamidzicu koji za tim asistira Bolicu.
- Protiv Slovacke onaj "skok" te asistencija Bicakcicu bez koje bi *urac bili na svijetskom
- Takodjer protiv Slovacke nekih 10min kasnije oduzeo loptu 1 na 1 onom Nemecu, te iznio loptu/uposlio Viscu koji odmah dodaje Izetu...od tada je historija
- Samaras u dzepu u domacoj pobjedi protiv protiv Grcke
- Mutu u dzepu u domacoj pobjedi protiv Rumunije

... mislim jarane taj covjek igra eto vidis ta prva akcija je bila 2003 godine, pa to je bilo prije 12 godina a taj covjek je i dalje nas najbolji stopper... pa jesi li normalan ti?

Ferdinand
Kontakt:

Post Postao/la Ferdinand » 11 nov 2015, 15:36

Amarinho je napisao/la:
Sarmelino je napisao/la:Ko god brani postupke Spahica i negira njegove greske, ili je dijete od 13 godina koje gleda repku 2 godine ili uopste ne gleda i ne prati nasu reprezentaciju. Nema ni jednog igraca da nam je vise oduzeo a manje dao.
Pricas gluposti.

Ovako sto sad slucajno znam napamet:

- U duelu protiv Danske ona duga diagonala Salihamidzicu koji za tim asistira Bolicu.
- Protiv Slovacke onaj "skok" te asistencija Bicakcicu bez koje bi *urac bili na svijetskom
- Takodjer protiv Slovacke nekih 10min kasnije oduzeo loptu 1 na 1 onom Nemecu, te iznio loptu/uposlio Viscu koji odmah dodaje Izetu...od tada je historija
- Samaras u dzepu u domacoj pobjedi protiv protiv Grcke
- Mutu u dzepu u domacoj pobjedi protiv Rumunije

... mislim jarane taj covjek igra eto vidis ta prva akcija je bila 2003 godine, pa to je bilo prije 12 godina a taj covjek je i dalje nas najbolji stopper... pa jesi li normalan ti?
Hehe, a taman sam bio izguvio nadu. Ima jos toga osim tih situacija sto si naveo, koliko je samo pravovreminih uklizavanja bilo i spasavanja cistih golova, ali mi ne bi bili mi kada ne bi sve bacili pod noge i pogazili nase uspjesnje ljude, Tako se radi sa bivsim selektorom, tako evo i sa bivsim kapitenom, vec se bilo pocelo i sa Edinom, sutra cu ja morati spasavati Mesu od bijesa ovih istih sto ga sada u nebesa kuju. Ne trpimo uspjesne ljude i sve cemo im osim uspjeha oprostiti, sto kaze Mesa Selimovic.

DragonGirl
Kontakt:

Post Postao/la DragonGirl » 11 nov 2015, 15:52

To što je i kako on igračkim kvalitetama doprinio uspjehu ove reprezentacije je jedna stvar i hvala mu na tome, ali pristup koji ima prema okupljanjima u posljednje vrijeme je nešto sasvim drugo i daleko od profesionalnog i to ne mogu pobiti ni njegove najvjernije pristalice. Realno, ako mnogo zvučnija igračka imena na svim kontinentima mogu doći na vrijeme na okupljanje i snositi posljedice ako zakasne onda ne znam zašto bi Spahić bio izuzetak. Ovako, to je stvarno nepoštovanje i ovog tima i njegovih kolega. Može mi, ne znam koliko biti drag, ali što je pretjerano, pretjerano je.

muamerc
Kontakt:

Post Postao/la muamerc » 11 nov 2015, 15:57

Ako ćemo realno nakon oprosta više se nije ni trebao pozivati u repku, repka je trebala krenuti sa nekim novim licima i pravljenju novih spahića. Ne samo za tu poziciji već bilo koju u kojoj je slična situacija.

High

Post Postao/la High » 11 nov 2015, 16:04

DragonGirl je napisao/la:To što je i kako on igračkim kvalitetama doprinio uspjehu ove reprezentacije je jedna stvar i hvala mu na tome, ali pristup koji ima prema okupljanjima u posljednje vrijeme je nešto sasvim drugo i daleko od profesionalnog i to ne mogu pobiti ni njegove najvjernije pristalice. Realno, ako mnogo zvučnija igračka imena na svim kontinentima mogu doći na vrijeme na okupljanje i snositi posljedice ako zakasne onda ne znam zašto bi Spahić bio izuzetak. Ovako, to je stvarno nepoštovanje i ovog tima i njegovih kolega. Može mi, ne znam koliko biti drag, ali što je pretjerano, pretjerano je.
Kad đevojke počnu o kašnjenju... :kafa: :mrgreen:
Ako u selo dođe bog kog seljaci nisu na vlastitim kolima dovukli, oguliće ga i pojesti mu džigericu i meso i oglodati kosti. A njegove crvene krpe razapeće na slavolucima.

Fidelis
Kontakt:

Post Postao/la Fidelis » 11 nov 2015, 16:04

Kritikovao sam Spahica za kasnjenje i dalje stojim iza toga,sto se tog dijela tice.Ne znamo uopste koliko je kasnio,cak ne znamo pouzdano ni da li je uopste kasnio,imamo tvrdnju novinara da prvi dan nije dosao a za dalje nemamo nista.A bas to je idealno za mahalu,mahala voli te situacije kad moze konstruistati po sopstvenom nahodjenju.Jos jednom bravo za Mehmeda Bazdarevica sto je najurio sve nepozeljne iz i oko kampa,to je siguran znak da smo na pravom putu.Sta ako je Spahic vec juce bio na treninzima,hocete li vi koji izmisljate povuci sto ste pisali?

Ali moram priznati da mi je u jednu ruku drago sto Spahic vadi zivce pojedinim novinarima,hejterima i djecurliji jer sta su ti neljudi pricali,pisali,izmisljali o Spahicu to ni pas s maslom ne bi pojeo,prednjacila je a i sad prednjaci ta seherska mahalska klika.

Sve vas treba da bude stid zbog gadosti i pljuvanja po Spahicu.

Tacno covjeku dodje da se zapita kako je ustvari nasim reprezentativcima i kako se nose sa saznanjem da ne igraju samo za cestite ljude ove zemlje vec da igraju i za smradove i sljam najgore vrste.
Pazi,oni njemu ne mogu halaliti gresku protiv Francuske i to im je izgovor.A sta cemo sa cinjenicom da Emir Spahic nije bio clan reprezentacije BiH ista sigurno ne bi bila ono sto je danas,sigurno bi jos cekala nastup na nekom velikom takmicenju i te famozne utakmice protiv Francuske i Nigerije se ne bi ni igrale jer ih mi bez Spahica ne bi ni izborili.

Spahić,Dzeko i Misimovic su udarili temelje ove reprezentacije i napravili je ovim sto je danas jos tamo negdje od 2008 godine.Da nije igrao bilo koji od njih trojice mi nikada ne bi dosli do nivoa na kome smo sada i ponavljam jos bi cekali plasman na veliko takmicenje.

Gore pobrojana......ne znam kako sto pogrdnije da ih nazovem,kako god malo je,je zestoko pljuvala i dan danas pljuje svu trojicu,najvise Emira Spahica.Toliki me bijes uhvati da nekad pomislim da bi bilo sasvim legitimno i uredu da Spahic sad namjerno,na ocigled svih pusti gol,zabije autogol,mahne i izadje iz igre uz rijeci,eto vam sad,ja sam sa Edinom i Misketom sve napravio,vi ste i pored toga pljuvali,e ja cu sve i unistiti,pa da imate razloga smradati.

Ali nece Spaha nikad to uraditi kao sto nije ni Miske koji se na silu oprostio,koji nije vise mogao podnijeti te hejterske smradove i njihove bljuvotine i vrijedjanja,kao sto nece ni Edin.
To su veliki ljudi i veliki igraci.Mi,cestiti gradjani ove zemlje cemo im vjecno biti zahvalni za svu srecu koju su nam donijeli,donose i koju ce nam i dalje donositi a ovima drugima nemam poruciti nista osim,sram vas bilo.

JohnCleese
Kontakt:

Post Postao/la JohnCleese » 11 nov 2015, 16:12

Fidelis je napisao/la:Kritikovao sam Spahica za kasnjenje i dalje stojim iza toga,sto se tog dijela tice.Ne znamo uopste koliko je kasnio,cak ne znamo pouzdano ni da li je uopste kasnio,imamo tvrdnju novinara da prvi dan nije dosao a za dalje nemamo nista.A bas to je idealno za mahalu,mahala voli te situacije kad moze konstruistati po sopstvenom nahodjenju.Jos jednom bravo za Mehmeda Bazdarevica sto je najurio sve nepozeljne iz i oko kampa,to je siguran znak da smo na pravom putu.Sta ako je Spahic vec juce bio na treninzima,hocete li vi koji izmisljate povuci sto ste pisali?

Ali moram priznati da mi je u jednu ruku drago sto Spahic vadi zivce pojedinim novinarima,hejterima i djecurliji jer sta su ti neljudi pricali,pisali,izmisljali o Spahicu to ni pas s maslom ne bi pojeo,prednjacila je a i sad prednjaci ta seherska mahalska klika.

Sve vas treba da bude stid zbog gadosti i pljuvanja po Spahicu.

Tacno covjeku dodje da se zapita kako je ustvari nasim reprezentativcima i kako se nose sa saznanjem da ne igraju samo za cestite ljude ove zemlje vec da igraju i za smradove i sljam najgore vrste.
Pazi,oni njemu ne mogu halaliti gresku protiv Francuske i to im je izgovor.A sta cemo sa cinjenicom da Emir Spahic nije bio clan reprezentacije BiH ista sigurno ne bi bila ono sto je danas,sigurno bi jos cekala nastup na nekom velikom takmicenju i te famozne utakmice protiv Francuske i Nigerije se ne bi ni igrale jer ih mi bez Spahica ne bi ni izborili.

Spahić,Dzeko i Misimovic su udarili temelje ove reprezentacije i napravili je ovim sto je danas jos tamo negdje od 2008 godine.Da nije igrao bilo koji od njih trojice mi nikada ne bi dosli do nivoa na kome smo sada i ponavljam jos bi cekali plasman na veliko takmicenje.

Gore pobrojana......ne znam kako sto pogrdnije da ih nazovem,kako god malo je,je zestoko pljuvala i dan danas pljuje svu trojicu,najvise Emira Spahica.Toliki me bijes uhvati da nekad pomislim da bi bilo sasvim legitimno i uredu da Spahic sad namjerno,na ocigled svih pusti gol,zabije autogol,mahne i izadje iz igre uz rijeci,eto vam sad,ja sam sa Edinom i Misketom sve napravio,vi ste i pored toga pljuvali,e ja cu sve i unistiti,pa da imate razloga smradati.

Ali nece Spaha nikad to uraditi kao sto nije ni Miske koji se na silu oprostio,koji nije vise mogao podnijeti te hejterske smradove i njihove bljuvotine i vrijedjanja,kao sto nece ni Edin.
To su veliki ljudi i veliki igraci.Mi,cestiti gradjani ove zemlje cemo im vjecno biti zahvalni za svu srecu koju su nam donijeli,donose i koju ce nam i dalje donositi a ovima drugima nemam poruciti nista osim,sram vas bilo.
Hocu sve cu povuc sto sam rekao jos cu mu se izvinit i molit cu Allaha dz.s. za oprost
Nije problem u slijepim vođama, problem je u slijepim sljedbenicima.

Svabo je to...

Sarmelino
Kontakt:

Post Postao/la Sarmelino » 11 nov 2015, 16:14

Protiv Francuske gresku oprostit jedino ako nas na ovo odvede, protiv Nigerije jedino ako na sljedecem SP zabije za pobjedu il izvuce loptu iz gola.
Pa dzaba sto je udario temelje kad je posto obicna **** u odbrani, odradio je svoje, hvala mu, vrijeme je da ide.
puške pucaju lete duhovi

hodža
Kontakt:

Post Postao/la hodža » 11 nov 2015, 16:26

Ne zasluzujemo te kapitenu !!!
FORZA MARŠAL !!!

Ferdinand
Kontakt:

Post Postao/la Ferdinand » 11 nov 2015, 16:31

DragonGirl je napisao/la:To što je i kako on igračkim kvalitetama doprinio uspjehu ove reprezentacije je jedna stvar i hvala mu na tome, ali pristup koji ima prema okupljanjima u posljednje vrijeme je nešto sasvim drugo i daleko od profesionalnog i to ne mogu pobiti ni njegove najvjernije pristalice. Realno, ako mnogo zvučnija igračka imena na svim kontinentima mogu doći na vrijeme na okupljanje i snositi posljedice ako zakasne onda ne znam zašto bi Spahić bio izuzetak. Ovako, to je stvarno nepoštovanje i ovog tima i njegovih kolega. Može mi, ne znam koliko biti drag, ali što je pretjerano, pretjerano je.
A pomislis li da je u paketu za njegov povratak bila i opcija da se manje opterecuje, jer kako sam vec rekao covjek je najavio da mu je previse obaveza????? Ispade maltene Spahic veci krivac i razbijac atmosvere zbog toga sto DOGOVORNO kasni dan dva nego sranjes koji je godinu i po krio od svojih reprezentativnih kolega istetovirani entitet nastao na gonocidu.

Ferdinand
Kontakt:

Post Postao/la Ferdinand » 11 nov 2015, 16:34

Sarmelino je napisao/la:Protiv Francuske gresku oprostit jedino ako nas na ovo odvede, protiv Nigerije jedino ako na sljedecem SP zabije za pobjedu il izvuce loptu iz gola.
Pa dzaba sto je udario temelje kad je posto obicna **** u odbrani, odradio je svoje, hvala mu, vrijeme je da ide.
Mucki provokatoru, iskreno bih ti odgovorio samo sa jednom rijeci kaja se sastoji od cetiri a ponekad i tri slova, ali vjerujem da je to zabranjeno u komuniciranju na ovme forumu, pa zato necu.

Virtu4l
Kontakt:

Post Postao/la Virtu4l » 11 nov 2015, 16:42

Od početka sam sa ovom reprezentacijom, i danas je pratim sa istim žarom kao prije 15-17 godina, jednostavno me ne prolazi (i niti će), ali ovo je jedini igrač reprezentacije kojeg sam zamrzio. Mogu mu oprostiti Dansku, Francusku, Nigeriju i sve druge gluposti, ali ovoliku bahatost, nepoštivanje navijača i aroganciju ne mogu nikad.
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.

Odgovori

Natrag na “Fudbalska reprezentacija BiH”

Trenutno korisnika/ca: Amazon [Bot], Goalgetter, hansbosna, lol89, Sheyi i 39 gostiju.