FC Internazionale Milano - Transferi
Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Puma
Re: FC Internazionale Milano - Transferi
Prica se da nasi uveliko skautiraju Yuri Tielemansa i Marka Grujica.
Call the coroner!
There's gonna be a lot of slow singin' and flower-bringin'
If my burglar alarm starts ringin'
Mislim da sam već jednom rekao...ako dovedu Tielemansa opraštam im Kovačića.
Izbori
Izbori
Izgleda da je Bane Ivanovic od Januara nas igrac. Odlican transfer, vratili bi ga brzo u formu, sigurno.
Murillo=JJ
Zamisli odbrana Ivanovic-Miranda - Murillo - Juan
a kako forsira Mancini ove sezone ne bi me cudilo 
Zabetonirat prilaz golu. Jos bi dobili skakaca u prekidima. Ne moramo ni kreirat nista, samo izborit slobodni udarac
We all have a past. We have ours and we're proud of it.
Bane je prema nazad nikakav.Mislim da je on svoje odigrao.

Izbori

Izbori
Ne znam koliko je pametno forsiranje ex-yu igraca. Vec ih je sada previse.SampiJuve je napisao/la:Izgleda da je Bane Ivanovic od Januara nas igrac. Odlican transfer, vratili bi ga brzo u formu, sigurno.
Nemoj da si lud Siamo, BAne je igracinaBane je prema nazad nikakav.Mislim da je on svoje odigrao.
.Razbojnik je napisao/la:Ne znam koliko je pametno forsiranje ex-yu igraca. Vec ih je sada previse.
Ma Ljajic ide ubrzo. Eto jedan manje.
Denis zelja Mancinija, ne bih imao nista protiv, nek sjedi na klupi samo nama vishe da ne zabija.
Murillo=JJ
Bane je ocajan ove sezone, da je to Ivanovic od prije 2 godine odma bi potpisa ovako sam teski pesimist, bit ce to kao sa Vidicem.
Io non rubo il campionato ed in Serie B non sono mai stato!
Urlando contro il cielo
Tu regina di milano
Io son pazzo di te
Go into a room too fast kid, the room eats you.
Urlando contro il cielo
Tu regina di milano
Io son pazzo di te
Call the coroner!
Tko je to, sta je to kazi kazi
Sta su se uhvatili balkana samo
Sta su se uhvatili balkana samo
Nekad bio.Malo je reć da je danas užasan.I ja mislim da će biti kao i sa Vidićem.SampiJuve je napisao/la:Nemoj da si lud Siamo, BAne je igracinaBane je prema nazad nikakav.Mislim da je on svoje odigrao.
Kad već traze igrače s ovih prostora neka uzmu Pašalića iz Monaca.Zapravo njega su trebali još ljetos uzet kad je bila odlicna prilika.
Pazi ovo:
Posebno je bizarna priča bila oko nedavnih zdravstvenih problema koje je imao Mateo Kovačić.
Naime, španjolski novinar Alberto Garcia Caridad otkrio je u televizijskoj emisiji Estudio Estadio da je Realov fizioterapeut ozlijedio Kovačića noć prije utakmice za vrijeme akupunkturnog tretmana.
Uoči utakmice s PSG-om Kovačić je normalno trenirao, no neposredno prije samog početka utakmice procurila je informacija da je ozlijeđen te da neće nastupiti.
Garcia Caridad je rekao kako je Benitez vodio Kovačića na gostovanje u Vigo znajući da ovaj ne može igrati, a sve kako bi zataškao aferu.
Ramos potvrdio: Kad završi sezona sjest ćemo i pričati, ovako dalje ne ide
Premda je Benitez poslije sve to zanijekao, sumnja je ostala, a da zaista nešto nije u redu potvrdio je kapetan Reala Sergio Ramos. Ramos je za španjolske medije izjavio kako momčad više nema povjerenja u klupskog liječnika Jesusa Olmoa, kojeg je na to mjesto doveo Benitez.
''Možda ovo ipak nije najbolje vrijeme da pričamo o liječničkom timu, no realnost je takva. Pokušat ćemo odraditi sezonu što je moguće bolje, a onda ćemo sjesti i razgovarati te vidjeti kako dalje. Ovako više ne može'', rekao je Ramos
Izbori
Po meni je bilo dobro ono sto je Vidic uspio odigrat. Al ako je i Bane sklon povredama ko i Vidic nek mu je onda daleka kuca.
Odlican mladi igrac, jedan od najboljih ove sezone u Zvezdi. Clan omladinske reprezentacije koja je ljetos postala svjetski prvak...Huska je napisao/la:Tko je to, sta je to kazi kazi![]()
Crveno-bela boja kad se razlije svud', suze mi jurnu u oči, a srce iz grudi nema kud'...
Nesto su se raspisali u vezi ovog Sensia evo vec par dana, navodno da je momak novi Veratti. Samo da nebi bio novi Poli (ako bi dosa) 
Io non rubo il campionato ed in Serie B non sono mai stato!
Urlando contro il cielo
Tu regina di milano
Io son pazzo di te
Urlando contro il cielo
Tu regina di milano
Io son pazzo di te
Valjda je i Mancini iso licno da ga gledaTritolone je napisao/la:Nesto su se raspisali u vezi ovog Sensia evo vec par dana, navodno da je momak novi Veratti. Samo da nebi bio novi Poli (ako bi dosa)
Italijanski Inter narednog meseca ponudiće Branislavu Ivanoviću dvogodišnji ugovor kako bi na kraju sezone kao slobodan igrač prešao u Milano, tvrdi Ivning Standard.Ivanoviću ugovor sa Čelsijem ističe u junu naredne godine, a trener Roberto Mančini želi da iskoristi neizvesnost u pregovorima i Bosmanovim pravilom ga privoli da obuče dres Nerazura. Bane je nezadovoljan što u Čelsiju ne može da potpiše dugoročniju saradnju, zbog klupskog pravila da se igračima preko 30 godina tako nešto ne nudi, a njegov menadžer Zoran Krneta nedavno je izjavio da "postoji mogućnost da promeni sredinu".
Bice jednom cela postava Intera iz ex yu.
.... nekad bol, nikad strah, nekad muk.....
http://www.fcinter1908.it/in-evidenza/c ... che-168501
Ne znam kakav je ali dobro dosao ako je istina
Ne znam kakav je ali dobro dosao ako je istina
JZ: "Now I have something else to do and I do not know if I am good or bad at it but one thing is certain: I always always defend Inter like I have done on the field.”
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.