Ferdinand je napisao/la:A pomislis li da je u paketu za njegov povratak bila i opcija da se manje opterecuje, jer kako sam vec rekao covjek je najavio da mu je previse obaveza????? Ispade maltene Spahic veci krivac i razbijac atmosvere zbog toga sto DOGOVORNO kasni dan dva nego sranjes koji je godinu i po krio od svojih reprezentativnih kolega istetovirani entitet nastao na gonocidu.DragonGirl je napisao/la:To što je i kako on igračkim kvalitetama doprinio uspjehu ove reprezentacije je jedna stvar i hvala mu na tome, ali pristup koji ima prema okupljanjima u posljednje vrijeme je nešto sasvim drugo i daleko od profesionalnog i to ne mogu pobiti ni njegove najvjernije pristalice. Realno, ako mnogo zvučnija igračka imena na svim kontinentima mogu doći na vrijeme na okupljanje i snositi posljedice ako zakasne onda ne znam zašto bi Spahić bio izuzetak. Ovako, to je stvarno nepoštovanje i ovog tima i njegovih kolega. Može mi, ne znam koliko biti drag, ali što je pretjerano, pretjerano je.
U kom smislu da se manje opterećuje ? Da ga se oslobodi priprema jel? Jednostavno je : ili si tu ili nisi, nikakvi ultimatumi ne trebaju da dolaze u obzir.
Ako je vidio da ne može adekvatno odgovoriti obavezama reprezentacije nije se trebao ni vraćati,kao što @dragonica reče krajnje neozbiljan pristup ne samo prema raprezentaciji nego i prema saigračima.I ovu reprezentaciju nije samo on zadužio ima tu još par imena koje nose velike zasluge ali momci dolaze, šute, treniraju ali njih eto za razliku od kapitena "zaslužujemo" !
Spahić je veliki igrač, donio je dosta dobrog ovoj reprezentaciji doduše neke njegove greške su bile kardinalne za istu ali Bože moj, međutim ovolika bahatost i arogancija su za osudu.