NK Široki Brijeg

Evolve
Kontakt:

Re: NK Široki Brijeg

Post Postao/la Evolve » 11 nov 2015, 17:57

Neznam da hoce. Bar nije nista najavljivano
NK Široki Brijeg

Ugrovacaboy
Kontakt:

Post Postao/la Ugrovacaboy » 11 nov 2015, 20:25

Nema tekme...

Do you have a problem? We have the solution for you: Smith & Wesson :-)

Evolve
Kontakt:

Post Postao/la Evolve » 14 nov 2015, 11:30

Znam da je teski offtopic al nemogu da nekomentiram i kazem pokoj vjecni svim poginulimu Parizu. Uzas sta se desilo, sinoc sam gledao do kasno CNN i doslo mi je da zaplacem. Kolika tragedija... Nekako mi se cini da sve drugo pada u drugi plan, nogomet, ovo predstojece Euro, bas sam nekako tuzan.. :(
NK Široki Brijeg

GradKamena
Kontakt:

Post Postao/la GradKamena » 14 nov 2015, 14:46

Evolve je napisao/la:Znam da je teski offtopic al nemogu da nekomentiram i kazem pokoj vjecni svim poginulimu Parizu. Uzas sta se desilo, sinoc sam gledao do kasno CNN i doslo mi je da zaplacem. Kolika tragedija... Nekako mi se cini da sve drugo pada u drugi plan, nogomet, ovo predstojece Euro, bas sam nekako tuzan.. :(
Mislim da je ovo tek pocetak da ce na euru bit vrhunac,pa tu ce bit milioni navijaca .

Android
Kontakt:

Post Postao/la Android » 14 nov 2015, 22:47

Idemo malo u proslost :)

[TRAGOVI KLUBA IZ PROŠLOSTI] Prvi naslov za momčad s Pecare

slika

(...) Nogometaši su ubrzo dresove, kopačke i loptu zamijenili vojničkom odorom i puškom. Odazvali su se pozivu svojeg srca, doma i naroda i u postrojbama Hrvatskog vijeća obrane stali časno u obranu stoljetnih ognjišta. Zahvaljujući agilnom predsjedniku Tonkanu Ivankoviću i starijim igračima, klub ipak nije ugašen. Spremno su se čekala mirnija vremena.

Čim su sirene prestale označivati opću ili zračnu opasnost, lopta je opet počela skakutati na Pecari. Počeli su prvo treninzi, a onda i prijateljske utakmice. Prva liga Herceg-Bosne u prvoj sezoni bila je podijeljena u dvije skupine, Sjevernu i Južnu. U Sjevernoj skupini igrali su: Mladost Dubint (Široki Brijeg), Tomislav (Tomislavgrad), Bekija (Grude), Livno, Rama (Prozor), Posušje, Sloga (Uskoplje), Šujica i Rakitno, a u Južnoj skupini: Zrinjski (Mostar), Stolac, Ljubuški, GOŠK (Gabela), Ljuti Dolac, Čapljina, Brotnjo (Čitluk) i Hrvatski graničar (Ravno). Mladost Dubint nastupila je dakle u Sjevernoj skupini, a prvu utakmicu odigrala je u Livnu protiv Šujice. Pobijedila je 2:0 pogocima Lončara i Marija Marušića. Robert Lončar u 10. minuti utakmice postigao je prvi pogodak za Mladost u prvenstvima Herceg-Bosne, u kojima će širokobriješki sastav nanizati pet naslova prvaka zaredom. Nogometno prvenstvo Herceg-Bosne bilo je prvo službeno nogometno natjecanje pokrenuto u samostalnoj
Bosni i Hercegovini. Igralo se jednokružno po skupinama, a pobjednici skupina igrali su finale za prvoga prvaka Herceg-Bosne.

U finalu su se sreli pobjednik Sjeverne skupine Mladost Dubint i pobjednik Južne skupine Zrinjski iz Mostara. Ždrijebom je odlučeno da se prvi susret za prvaka Herceg-Bosne igra u Mostaru, a uzvrat u Širokom Brijegu. U Mostaru nije bilo pobjednika. Završilo je 0:0, a zbog ozljede Mladost Dubint je na uzvratu ostala bez Anđelka Kvesića. No, na uzvratu je sastav Žarka Barbarića ostvario 1:0 pobjedu i postao prvi prvak Herceg-Bosne. Oba susreta ostat će zapamćeni po iznimno korektnoj igri i pravome sportskom ozračju na tribinama. I pod Bijelim Brijegom i na Pecari navijalo se za svoj tim, ali i poštovalo suparnika. Na prvome susretu svi akteri i okupljeni gledatelji pokazali su iznimnu
hrabrost dolaskom na utakmicu, jer su na Mostar s brda istočno od grada još uvijek znale padati granate. No, nogometaši i njihovi navijači dolaskom na utakmicu iskazali su svojevrsni bunt, rekli su: Dosta je rata! Na uzvratnoj utakmici na Pecari ljudi iz Širokog Brijega priredili su spektakularnu organizaciju utakmice. Na južnu tribinu tada još nedovršenog stadiona Pecara stiglo je blizu 4.000 gledatelja. Uživali su u vrhunskom nogometu. Domaćin je bio pod velikim imperativom, pod pritiskom uloge favorita i domaćim travnjakom. Zrinjski je igrao rasterećeno i rastrčano. Ni kad je Široki Brijeg poveo koprodukcijskim pogotkom dvojice Marija, asistenta Prskala i strijelca Marušića, utakmica nije bila riješena. Blaž Slišković i Mario Ivanković slali su prave projektile ispod ili iznad grede domaćih vratara. No, Vladimir Vasilj akrobatskim obranama spasio je mrežu Širokog Brijega i na Pecari je nastalo neopisivo slavlje. Kapetan Zoran Bubalo ispred razdraganih suigrača visoko je u zrak podignuo prvi pobjednički pehar nogometnog prvaka Herceg-Bosne, povijesni trofej, koji je nogometnu povijest Širokoga Brijega usmjerio europskim dosezima. ("Zlatne godine", Miljenko Karačić)
...da Široki vječno ostane ponos naše Hercegovine...

HRHB

Evolve
Kontakt:

Post Postao/la Evolve » 15 nov 2015, 09:18

Bio sam na spomenutoj utakmici. Slabije se sjecam detalja. Sjecam se gola i da je bila velika guzva :D
NK Široki Brijeg

Android
Kontakt:

Post Postao/la Android » 17 nov 2015, 19:27

Siroki - Travnik u subotu u 14:00h, odlican termin :evil:

HRHB

Evolve
Kontakt:

Post Postao/la Evolve » 17 nov 2015, 19:55

Android je napisao/la:Siroki - Travnik u subotu u 14:00h, odlican termin :evil:
Totalno.... Ocekujem 300 ljudi... :evil:
NK Široki Brijeg

brig
Kontakt:

Post Postao/la brig » 17 nov 2015, 21:33

Evolve je napisao/la:
Android je napisao/la:Siroki - Travnik u subotu u 14:00h, odlican termin :evil:
Totalno.... Ocekujem 300 ljudi... :evil:
Ionako javlja kaos vrijeme od petka do nedjelje pa je isti k...
Ko će doć doći će :salut:

Android
Kontakt:

Post Postao/la Android » 18 nov 2015, 14:59

Krov nam je zlata vrijedan :D

Ne znam da nam je Travnik ikada pravio probleme na Pecari, obicno je bez puno muke rijesimo, nadam se da ce tako biti i u subotu i da cemo nastaviti ovaj sjajan niz

PONOSAN NA TEBE JER SI MOJ GRAD

HRHB

Evolve
Kontakt:

Post Postao/la Evolve » 18 nov 2015, 15:05

Nadam se da necemo imat problema po blatnjavu terenu i tesku vremenu sa njima. Uvjeti za igru ce biti losi bas, barem po trenutnoj prognozi.
NK Široki Brijeg

Android
Kontakt:

Post Postao/la Android » 18 nov 2015, 15:53

Pitanje je hoce li se igrati nogomet ili vaterpolo haha

HRHB

sirokii
Kontakt:

Post Postao/la sirokii » 18 nov 2015, 18:36

Još nam je travnjak obolio katastrofa opet će ga morat mijenjat

Android
Kontakt:

Post Postao/la Android » 18 nov 2015, 18:57

sirokii je napisao/la:Još nam je travnjak obolio katastrofa opet će ga morat mijenjat
Protiv Drine se bas to vidjelo, vise je narancast nego zelen, ma ne znam treba li ga mijenjati, vjerovatno postoji neko sredstvo za to

HRHB

ljutinar
Kontakt:

Post Postao/la ljutinar » 19 nov 2015, 12:31

Vi kao da živite na Filipinima pa očekujete tajfun :) :) :). Najavi se malo kiše, pravite katastrofu od toga. Loše je jedino što je izmijenjen termin sa nedjelje na subotu jer tko je god gledao prognozu vidio je da je nešto lošije vrijeme u subotu (ne onako kako vi želite predstaviti) a u nedjelju čisto ok. :bih:

Android
Kontakt:

Post Postao/la Android » 20 nov 2015, 13:10

Pehar i Coric propustaju sutrasnju utakmicu

Prijenos ce biti na NKSBTV

HRHB

flek1950
Kontakt:

Post Postao/la flek1950 » 20 nov 2015, 16:26

Android je napisao/la:Krov nam je zlata vrijedan :D

Ne znam da nam je Travnik ikada pravio probleme na Pecari, obicno je bez puno muke rijesimo, nadam se da ce tako biti i u subotu i da cemo nastaviti ovaj sjajan niz

PONOSAN NA TEBE JER SI MOJ GRAD
Poznavajuci vase odnose mozda i bude "problema" , jer ako ih dobijete odose vam "jarani" , a ako ne dobijete ode titula,malo nezgodno...
I kad gube i kad tuku uvjek vjerni svom Hajduku...

Android
Kontakt:

Post Postao/la Android » 20 nov 2015, 17:34

Morat cemo nesto smisliti

HRHB

Evolve
Kontakt:

Post Postao/la Evolve » 20 nov 2015, 18:11

Samo pobjeda dolazi u obzir! Dosta je se toga prokockalo proslih godina!

Inace, prognoza za danas je bila kisa a ni kapi nije palo. Pa se nadam da ce sutra ako nista u manjoj kolicini.
NK Široki Brijeg

Android
Kontakt:

Post Postao/la Android » 21 nov 2015, 12:13

Tko nije u mogucnosti doci na stadion:

slika

HRHB

Odgovori

Natrag na “Premijer liga BiH”

Trenutno korisnika/ca: bordobijeli, jurisicduska, kupus army, plisek i 80 gostiju.