FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo

IvanOsim
Kontakt:

Re: FK Željezničar

Post Postao/la IvanOsim » 11 nov 2015, 16:14

Ima nade za sve, samo nigdje navijaca i navijanja.. To mene boli..
Jeste li znali da je Zeljeznicar jedini tim koji je osvojio duplu krunu u BiH, i to je ucinio dva puta.

Dolina
Kontakt:

Post Postao/la Dolina » 11 nov 2015, 16:22

blue sky je napisao/la:Jbg svi smo tužni i sjebani nakon poraza... Definitivno ne trebamo biti još dodatni dušmani sami sebi. Podržati klub do kraja ove polusezone u nadi da će se i sportski segment popraviti... Nema nam druge...
Utakmicu možeš izgubiti na milion načina a mi smo izabrali onaj najgori. Stanujem 100 metara od stadiona, sve u životu mi je na neki način vezan za stadion, prozor mi gleda na sjevernu tribinu, ne mislim da iko više voli Želju od mene ali ov što se trenutno radi NEMA VEZE SA FUDBALOM, ŽELJOM.
Pa pola skupštine je prije rata navijalo za Zvezdu, Partizan. Sarajevo kao grad im je bila misaona imenica. Pitajte Preštu za koga je navijao prije rata i na čija je gostovanja išao. Dok se mi zamaramo sportskim segmentom drugi po picerijama crtaju po salvetama. Što je najgore mi tu ništa ne možemo, možemo samo ovako laprdati po forumima.
Ivica Osim: "Ko ne može da trči, taj ne može da igra".

jovanmaksimovic
Kontakt:

Post Postao/la jovanmaksimovic » 11 nov 2015, 16:31

prije 10 godina kad smo bili u vecem kur.cu nego sada dolazili su navijaci... sada ni to se ne desava... zalosno... sto sam se nagledao utakmica gdje ne znas ni ko ce ti dati gol a primiti ga mozes svake sekunde na sred grbavice, dosta mi je za zivota, mada bi opet prolazio kao prije deceniju... nama treba sad podrska navijaca da se cuju da igraci vide da ne igraju u olimpiku, vec u najboljem bh klubu sa ubjedljivo najvise navijaca u drzavi... ovako cak i fukare se sprdaju sa nama...
https://www.youtube.com/watch?v=H1M8yfyW2fo
FOR PAUL

starigrad
Kontakt:

Post Postao/la starigrad » 11 nov 2015, 16:35

pile87 je napisao/la:@starigrad procitaj post iznad koji je napisao Fanzi ako ne grijesim tu je odgovor na dosta toga i to je ujedno i ono kako ja vidim situaciju odnosno ono sto ja znam o situaciji u klubu.
Kao sto on napisa bolju alternativu nemamo i da se pokusava jos uvijek staviti klub na zdrave noge. Procitaj za Dogana procitaj za Violinu sta su radili i cime se bave.
Krivicna prijava koja se planira podici za nesavjesno poslovanje necedonijeti klubu nista klub te dugove svakako placa ili ce ih tek platiti ali ce etiketirati one ili onog ko je krao i svjesno ostetio Zelju.
Sta ce ispasti od svega vidjecemo jer nam samo vrijeme moze ponuditi odgovore ali je jedno sigurno ne moze se kada imamo dobre rezultate sve gurati pod tepih a kada ih nema belaj.
Ono sto sigurno znam a pitao si Greda nije otisao zbog nekog pritiska ili sta ja znam. Otisao je jer je zelio malo razdrmati situaciju u klubu na bolje naravno a ujedno shvatio je da je pogrjesio prebacivajuci sav sportski dio na Odu i ono poteza sto je povukao Gredic a tice se igraca bili su totalni promasaj. Svi koji su oko kluba znaju da Greda nije bio onaj sa ovalstima iako je bio predsjednik. I sam je shvatio da je najbezbolnije da on ode nego da se razjebe cijeli kocept.
fanzijev tekst je postavljen dok sam ja pisao svoj post i vidim da se govori o nekim detaljima koje sam pomenuo. ali, i dalje, za mene, ovo nije nista zvanicno. fanziju svaka cast na ovom tekstu, jer je isti napisao radi pokusaja iznosenja cinjenicnog stanja, a sto bi trebali uraditi odgovorni ljudi iz kluba. zasto se to ne uradi, nikako mi nije jasno? pa, mene kada neko stavi u neugodnu situaciju (sto je sada slucaj sa nasom upravom), spreman sam na sve da sperem ljagu i istjeram stvari na cistac, pa nek kosta sta kosta. sto se tice mog pominjanja gredinih razloga za ostavku, samo sam ponovio njegove rijeci koje je izgovorio kao razlog povlacenja. sad ti, u svom postu, pominjes druge razloge? ovo je najbolje samo ici na utakmice dok se ima ljubavi, strpljenja i volje, a povuci se skroz sto se tice interesovanja i pokusaja borbe za bolje sutra mog Zelje, jer vise ni Bog dragi ne zna sta je stvarno istina. ja sam, mozda, jedna od budala spremnih na takvo ponasanje i spreman sam i dalje bacati pare na clansku i godisnju i biti redovan na tekmama. pitanje je koliko jos takvih budala ima. a, fudbal se igra zbog gledalaca, je li tako?
ne moram navijati za f.k. sarajevo da bih mogao reci da sam sarajlija

pile87
Kontakt:

Post Postao/la pile87 » 11 nov 2015, 16:43

Pa bilo je i toga konkretno Greda je izasao javno i rekao ko je opstruirao izgradnju Grbavice sta se desilo veliko nista. Sta je to promjenilo isto nista. Problem ostaje i rjesava ga onaj ko mora.
FORZA LAZIO !!!!! AVANTI RAGAZZI DI BUDAPEST !!!!!

neroazzuro
Kontakt:

Post Postao/la neroazzuro » 11 nov 2015, 17:06

Eh, nakon malo duže epizode ujebanosti zbog Željine letargičnosti idemo dalje... Od idućeg kola okrećemo novi list, Sablja i momci iz uprave će sve sredit :njanjanja:
Dževad Hamzić, Sabahudin Delalić, Asim Medić, Safet Alibašić, Adnan Manko, Ismet Godinjak, Mirzet Duran, Adnan Kešmer, Ejub Mehmedović, Ermin Jusufović, Nizam Čančar i Beniz Kadrić

bagrcavi
Kontakt:

Post Postao/la bagrcavi » 11 nov 2015, 17:23

Navijaca sa vise pesimizma i nepovjerenja nema nigdje kao kod nas. A svojim gestovima i posanjem prema klubu nisu zasluzili da galame toliko.
Ja ne znam jesam li ja lud, budala, ili sta je problem sa mnom, pa bih opet otisao na Grbavicu i da smo u kantonalnoj ligi. Devedeset minuta se nerviram, cupam kosu, ispusim kutiju cigara, ali cim se to zavrsi jedva cekam novu priliku da gledam svog Zelju, kakav god on bio. Kad nesto ili nekog volis ne trazis izgovore i ne postavljas uslove.
DRUG NEBI TI PUNCA

FKZ1921
Kontakt:

Post Postao/la FKZ1921 » 11 nov 2015, 17:31

Kad bi neko potpuno neupucen citao ovo sto je naisano na nasoj temi u posljednjih dvadesetak dana,stekao bi dojam da je Zeljo pred nestankom. I da je samo pitanje dana kad ga vise uopce nece biti.
A u sustini,tri kvalitetna igraca rjesavaju veliku vecinu od svih realnih problema kluba. Ako je ovo ovako,a ja mislim da jeste,Zeljo nije imao manje problema nikad od rata na ovamo. Ono sto ja znam cini me poprilicno spokojnim kad je buducnost kluba u pitanju. Imam veliku zelju da vidim Amara sa ovom ekipom ljudi koji su sad u klubu,da uredi sportski segment kluba onako kako on to moze i zna.
Bio sam danas na treningu. Brazilci? Na prvu mi izgledaju bolje nego Tiago kad je tek dosao. Ali nema smisla pricati nakon dva treninga o tome kakvi su igraci. Brzo cemo znati. Dolazice jos igraca,to je izvjesno...
Odovic...on je ostao uposlenik kluba i nakon smjene sa mjesta sefa strucnog staba. Uskoro ce nastaviti raditiu odredjene strucne i organizacijske poslove u omladinskom pogonu.

starigrad
Kontakt:

Post Postao/la starigrad » 11 nov 2015, 17:33

pile87 je napisao/la:Pa bilo je i toga konkretno Greda je izasao javno i rekao ko je opstruirao izgradnju Grbavice sta se desilo veliko nista. Sta je to promjenilo isto nista. Problem ostaje i rjesava ga onaj ko mora.
ok, bitno je imati opravdanje i izgovor za sve u zivotu. zivot je tako laksi. najbolje zabiti glavu u pijesak, a nek te drugi hebe kako hoce. ocito je da ima vise struja u toj borbi za prevlast (po fanzijevom tekstu trebamo dosta love vratiti amaru, a ne zna se ni sta je sa lovom koju je dao misimovic, tako da love bas i nece biti na kamari) i jedino sto ostaje je privatizacija. ne bi me iznenadilo da se izgalasa novi statut, koji ce omoguciti 100% privatizaciju, pa da neko na mala vrata udje i pokupi kajmak.
ne moram navijati za f.k. sarajevo da bih mogao reci da sam sarajlija

pile87
Kontakt:

Post Postao/la pile87 » 11 nov 2015, 17:39

FKZ1921 je napisao/la:Kad bi neko potpuno neupucen citao ovo sto je naisano na nasoj temi u posljednjih dvadesetak dana,stekao bi dojam da je Zeljo pred nestankom. I da je samo pitanje dana kad ga vise uopce nece biti.
A u sustini,tri kvalitetna igraca rjesavaju veliku vecinu od svih realnih problema kluba. Ako je ovo ovako,a ja mislim da jeste,Zeljo nije imao manje problema nikad od rata na ovamo. Ono sto ja znam cini me poprilicno spokojnim kad je buducnost kluba u pitanju. Imam veliku zelju da vidim Amara sa ovom ekipom ljudi koji su sad u klubu,da uredi sportski segment kluba onako kako on to moze i zna.
Bio sam danas na treningu. Brazilci? Na prvu mi izgledaju bolje nego Tiago kad je tek dosao. Ali nema smisla pricati nakon dva treninga o tome kakvi su igraci. Brzo cemo znati. Dolazice jos igraca,to je izvjesno...
Odovic...on je ostao uposlenik kluba i nakon smjene sa mjesta sefa strucnog staba. Uskoro ce nastaviti raditiu odredjene strucne i organizacijske poslove u omladinskom pogonu.
Mislim da je vise od tri igraca. Drugo pouceni prosli prelaznim rokom trebamo u najmanju ruku biti oprezni. I nije to samo tri igraca najbitnija stvar u klubu je tih jedanaest na terenu i rezultati sve drugo je podredjeno tome.
Zadnja izmjena: pile87, dana/u 11 nov 2015, 17:42, ukupno mijenjano 1 put.
FORZA LAZIO !!!!! AVANTI RAGAZZI DI BUDAPEST !!!!!

Hadzijalagic
Kontakt:

Re: RE: Re: FK Željezničar

Post Postao/la Hadzijalagic » 11 nov 2015, 17:41

FKZ1921 je napisao/la:Kad bi neko potpuno neupucen citao ovo sto je naisano na nasoj temi u posljednjih dvadesetak dana,stekao bi dojam da je Zeljo pred nestankom. I da je samo pitanje dana kad ga vise uopce nece biti.
Ako je istina to za Odu onda svaka čast onome ko se toga sjetio.. Nadam se da će u budućnosti što više istinskih Željinih legendi biti involvirano u razne klubske strukture..

P.S. Kad je sutra trening??
BUDI ŽELJO !!!

DooVe
Kontakt:

Post Postao/la DooVe » 11 nov 2015, 17:42

E ako je istina za Odu obradovao si me baš :D
Navijati za Sarajevo stvar je geografije, a za Želju stvar filozofije!

Gator
Kontakt:

Post Postao/la Gator » 11 nov 2015, 17:51

milanribar je napisao/la:
Gator je napisao/la:Željo ima 2000 navijača ovo ostalo su simpatizeri
Simpatizera boli ****, on se neće dvoumiti izmedju Elif i Želje ili kladionice i Želje. Željo mu je zadnja rupa na sviralu, kad je derbi doci će da ima sta sa rajom sutra popričati, procitat će izvještaj da zna makar ko je zabio gol. Ali opet to nije opravdanje za stagniranje iz godinu u godinu i macehinski odnos prema 2000 navijaca.
Zeljo ima bruku navijaca ali kad se sistemski od ljudi prave ovce naravno da ce stadion biti prazan. Sve ove godine navijaci su bili pokretac da se naprave rezultati i da se zaradi lova, a grupe ljudi naizmjenicno kradu pare, ostavljaju dugove i od Zelje prave privatne prcvarnice i te navijace smatraju stokom kao sto se moze procitati.

Uclani se u klub pa da platis pola marke, dodes iduce godine nema te u sistemu popunjavaj ponovo formular. Kad pitas sto me nema pa decko koji je radio nije fino unio u sistem. Tako banalne stvari i amaterizam svih koji tu rade a na forumu se predstavljaju kao face i pisu sta je pisao ovaj gore. Ko vam hebe mater igrate kladionicu a mi cemo krast. Svi su uzeli pare od Zelje a ostavili samo dugove. Olosi obicni i tatini sinovi ili ratni profiteri.

Da, ljudi vole igrati kladionicu jer nisu imali koga da ih ubaci da umjesto kladare prosipaju suplju slamu i kupuju auta i stanove.
Tebi sam jednom rekao, rasprava samo u 4 oka.

perodeformero
Kontakt:

Post Postao/la perodeformero » 11 nov 2015, 18:06

starigrad je napisao/la:
pile87 je napisao/la:Pa bilo je i toga konkretno Greda je izasao javno i rekao ko je opstruirao izgradnju Grbavice sta se desilo veliko nista. Sta je to promjenilo isto nista. Problem ostaje i rjesava ga onaj ko mora.
ok, bitno je imati opravdanje i izgovor za sve u zivotu. zivot je tako laksi. najbolje zabiti glavu u pijesak, a nek te drugi hebe kako hoce. ocito je da ima vise struja u toj borbi za prevlast (po fanzijevom tekstu trebamo dosta love vratiti amaru, a ne zna se ni sta je sa lovom koju je dao misimovic, tako da love bas i nece biti na kamari) i jedino sto ostaje je privatizacija. ne bi me iznenadilo da se izgalasa novi statut, koji ce omoguciti 100% privatizaciju, pa da neko na mala vrata udje i pokupi kajmak.
Da li ce biti 100% tesko je reci, ali jedino sto se moze tvrditi stoprocentno je da je ona neminovna i da ce do nje morati doci. Lud je svako ko misli da je ovo stanje odrzivo, doci ce vakat kada ce se klub morati da odluci da li ce ostati na ovom primitivnom nivou, ili ce odlucno krenuti prema Evropi u svim segmentima

Gator
Kontakt:

Post Postao/la Gator » 11 nov 2015, 18:07

DANAN je napisao/la:"
Osjećam potrebu da lično, ispod svog imena i prezimena napišem nešto o situaciji u Klubu.
Nije mi svejedno zbog svega što se dešava u i oko Kluba.
Da izbjegnem prozivanja ljudi koji me ne poznaju u smislu ko sam, šta sam ili sl., najlakše mi je objavu postaviti ovdje na FB, među prijatelje, pa nek svako odvaga po svom sistemu vrijednosti i svog odnosa prema meni koliko sam relevantan.
Potrudio sam se većinu svojih prijatelja koji navijaju za Sarajevo poštediti ove objave, kao i svih prethodnih. Eto, Željo je uticao na moj odnos s tim ljudima na način da je većina prijateljstava zahladila.
U startu, opet ću malo o akciji. 3za1921 nikad nije imao nikakve veze s Upravom, a puštena je nit da je akcija bila dio marketinga kluba. Jeste imala podršku kluba u vidu Mirse iz GONG-a, marketinga kluba u smislu objave o akciji na zvaničnoj stranici, ali nije klupskim sredstvima finansirana. Najmanje je akcija bitna, poslije svega šta se dešava.
Dižem ogradu, veću od najveće na svijetu od rada Uprave, kako bih imao pravo na svoje mišljenje.
Trenutna Uprava je učinila mnogo dobrih poteza.
Nažalost, sportski segment koji je i najbitniji u onom čime se Željo bavi je zakazao.
Krenimo prvo od onih koje su loše, po meni.
Lično sam bio i ostat ću protivnik smjene Odovića. Kao da smo otjerali najvećeg sponzora kluba, takav je osjećaj u meni, čovjeka koji je primio ekipu u rasprodaji od Admira koji je imao jednako težak posao kao i on. Odlazili su igrač za igračem iz šampionske generacije, pa su njih dvojica rekli: ne treba nam napadač, imamo Baju. Dala se prilika Baji, klub zaradio zahvaljujući njima. Od ničega su u kontinuitetu i zajednički stvorili nešto. Neću dalje o igračkom kadru. Trenirao sam fudbal do kadetskih kategorija da bih pisao da imam ikakvog velikog znanja o upravljanju ekipom na terenu.
Znam da Arsenal ne smijenjuje Wengera nakon jedne loše sezone. Znam da je Oda, kakav god rezultat imao ove sezone sebi kupio alibi u Evropi. Ja sam takav - ja bih ga pustio da radi.
Druga stvar koja mi smeta kod Uprave je ovo trenutno tempiranje njihove šutnje.
U ovodu bih rekao, da ono čega se plašim je da je postojeći sastav Uprave kluba odlučio šutiti do Skupštine kako bi napustio klub nakon nje. Plašim se iz razloga što bolje i ljepše alternative klub nema. Predlagači odlaska postojeće garniture, ne nude nikakvu alternativu. Posmatrajući sveukupnu situaciju u državi i stanje u samom klubu, smijem napisati da Željo nema bolje alternative od postojeće. Naime, po forumima mnogi navijači pišu kako im je preskupa ulaznica, kako je liga previše neatraktivna da bi izdvajali jedva skuckane novce u toku mjeseca, za jako loše partije tima. Pokazuje se nerazumijevanje zašto klub nema generalnog sponzora, ignoriše se opšta ekonomska situacija u kojoj klub posluje, ali se traži razumijevanje za svačiji pojedinačni budžet i hroničnu krizu koja vlada u državi.
A bez navijača nema sponzora.
To je problem komunikacije ove Uprave.
Molim čitalačku pažnju: neke i većina od dole navedenih informacija su potvrđene iz više izvora. Niti jednu nisam vidio na papiru. Ali sam dovoljno blizak s mnogim ljudima koji vole Želju, da mogu neke od stvari da potvrdim.
Zašto iz Uprave ne kažu nedvojbeno da se Violina vratio u SD da bi sada ucijenjivao u klub u vezi prijenosa grunta tribina na FK?
Zašto se ne oglase, pa bar i kroz gerila marketing na isti način što njihovi protivnici pišu po forumima (svim osim ORGa!), da imaju podjelu u svlačionici koju su napravili menadžeri? I tačno ne napišu koji su to igrači?
Zašto se ne ograde javno od ljudi iz prethodnih mandata koji su usko ili sa strane sarađivali s prethodnim Upravama?
Zašto se dozvoljava čovjeku da rovari pesimizmom rad Uprave, a kojem je lično Amar Osim ponudio da bude član Predsjedništva kluba (potvrđeno iz tri različita izvora) i on odbio, ali je bio savjetnik nekadašnje Uprave (iz dva izvora), a sada se pravi nemušt i pljuje po radu ove garniture?
Zašto iz Uprave nikada ne objave priču o novoj administraciji kluba, koju čini jedan Mak čija je priča o ljubavi prema Želji takva, da bi mogla biti posljednje poglavlje neke knjige o ljubavi prema klubu? A da ne govorimo o sposobnostima momka?
Lično sam bio u nastojanjima da objavim zapisnik Porezne uprave FBiH o novom dugu koji je stvoren, ali to ljudi iz Uprave ne žele da urade. Nadam se da će to uraditi na Skupštini, mada sumnjam i do tada.
Zašto više ne zatvore tu priču o Doganu i omladinskom pogonu? Dogan je tražio da se plate članova OK isplaćuju njemu direktno u cashu, on radio raspodjelu. Dolazio na posao kad je htio. Jedan dan ga ima, drugi nema. Naljutio se što je klub finansiranje OK odlučio voditi preko računa.
Čekajući tu transparentnost, dozvoljavaju da se uništi sve u i oko kluba, da se blati njihovo ime. Po kuloarima se svašta priča o trenutnom sastavu ljudi. Obzirom da su oni jako skromni, ja ću rado baciti neke cifre koje nikad nisu činjenice, nego NEPROVJERENE informacije (kroz papire) koje mi poneki od njih između sebe saopšti:
Gosp. Senad M. i njegov sin Adnan (član org foruma) su veliki navijači FK Željezničar. Mr. Nane nije bio dio ultrasa na jugu, ali je uvijek bio na tribinama i akcijao je za org stranicu još davne 2004./05 kada je trebalo prikupljati novac za hosting. Njegov otac je na ime poreznog duga dao (u tom trenutku i za izmirenje, da li kao pozajmicu ili kao poklon ne znam) 400.000 KM direktno u klub, dovoljno da njegovo ime bude na dresu. Mislite li da bi dobili licencu za Evropu i da se taj dug mogao na neki drugi način izmiriti? Gledali bismo Slobodu u Evropi umjesto nas.
Vedran V. je iz svog džepa platio pripreme kluba uoči posljednjeg derbija. Blokirani su nam svi računi osim jednog. Ovo su morali raditi u situaciji kada jedna od nekadašnjih klupskih legendi, koja je prvotno oprostila dug klubu, prijeti sada klubu tužbom za neisplaćene plate i premije u toku igračkog mandata. A priča o tim tužbama još uvijek nije završena.
Lokomotiva nas je koštala 18.000 KM, a u akciji su učestvovale dvije osobe.
Zubana i Hrapovića kao menadžere mi ne dirajte. Kolikog su se procenta odrekli u transferu Višće u korist kluba, niko nikad to neće cijeniti. Porodica Hrapović je skupa s Kozarićima kao familija uradila za ovaj klub. Oni su mnogo puta POKLONILI svoj novac klubu (i pri tom govorimo o ciframa mjerenim desetinama hiljada KM), a vratimo se na priču o navijačima koji jedva skuckaju novac.
Amar Osim je posudio klubu 600.000 KM koje mu trebamo vratiti od para iz Evrope. Ovo je ono zvanično kroz papire što Amaru trebamo vratiti, a šta je puta čovjek pokrio bez pozajmice klupskih troškova.
O pojedinačnim akcijama Almira i Mirse, porodice Brajlović ne mogu pisati, ali kad je bilo riječi o nekoj akciji značajnoj za klub, oni su bili tu.
Osuđujem Upravu jer dozvoljava da u njoj sjedi Senad Zaimović koji se bavi marketingom, koji je lansirao onakvu izjavu. Kad je trebalo da se plamen evropske euforije rasplamsa, šta je Senadova Fabrika sa svim svojim kapacitetima uradila za klub? NIŠTA.
Uprava bi morala imati puno bolji odnos prema navijačima, bivšim igračima i legendama, bar ova Uprava će nadam se podvući liniju priče o transparentnosti u radu kluba i da će već jednom svi shvatiti da stvaranje frakcija narušava budućnost kluba. Treba pozdraviti nečiji rad iz prošlosti. Npr. Numa je radio one man show u marketingu, to treba prepoznati i pozdraviti, a ne osuđivati što je jedva stizao sve završavati.
Uprava treba na Skupštini pokrenuti priču o promjeni Statuta kluba. Dok se svi busamo u Against modern football, da je on završio u afiši koju dobijete s članskom kartom, o čemu smo Kemo K. i ja razgovarali kad je krenulo masovno učlanjenje, sada nekoliko pojedinaca koji su je li "Against modern football", traže izmjene Statuta kluba, kako bi se omogućila njegova privatizacija.
Nema Željo mnogo prijatelja, nema ni puno zainteresovanih udavača za njega. A s obzirom na cjelokupnu ekonomsku situaciju, finansijsku situaciju u klubu nastalu zbog raskoraka između mogućnosti i želja u prethodnim godinama, bojim se da pretjerujete u očekivanjima.
Klub potpuno nezdravih temelja u prošlosti, tek sada na nešto počinje ličiti. Hajmo sve srušiti, hajmo se još jednom ponašati da možemo živiti o dugu. I čekati da izrastu neki novi hrapovići, osimi i drugi koji će biti spremni poklanjati novac.
O svemu ovome, vjerujem da će se članovi Uprave izjasniti uskoro. Oni lično trpe kritike, uvrede i prijetnje. Nisam im advokat, ali ih ni ne osuđujem.
Konačno imaš stranu s kojom možeš razgovarati, pa smo jedan navijač kluba i ja, u komunikaciji s jednim od članova Uprave započeli zaustavljenu priču o razvoju omladinskog pogona.
Kad je Ćatić bio u klubu, nekoliko marketinških ideja je poklopio riječima "da ne treba njima navijač, mlađi od 30 godina i iz drugog grada pametovati o klupskom marketingu".
Toliko od mene. Izvolite sve komentare, osude i dodatne informacije tražiti direktno na PP (ako sam negdje pogriješio)."
Ovo je post momka koji je bio jedno vrijeme bio u i oko kluba.Isto je napisao javno na svom FB profilu.Ujedno je i clan ovog foruma
Sta je taj violina Salvatore? Pa može kako hoce ?
Sve u siframa, sve zavrsi sa pričom ko je upucen zna o čemu pričam. Koji menadžeri ? Koje legende ? Ko koci, ko je protiv kluba ? Imaju li ti imena i prezimena ?

MrRiccoli
Kontakt:

Post Postao/la MrRiccoli » 11 nov 2015, 18:20

po svakoj logici u klubu ce na celu ostati ista garnitura jer ima ljudi koji su uvalili svog kesa i nece sad otici i ostaviti drugom. Puna podrska upravi kluba iako su zakazali u sportskom segmentu, a ovi koji govore kako navijace ne treba da interesuje sta se i kako se radi u klubu taj nije dobar. Pa normalno je da ce me sve interesovati, normalno da mi je interes da igraci i svi zaposleni imaju redovna primanja, da se ne prave novi dugovi, da ekipa ima sto bolje uslove. Pa nije Željo samo 90 minuta vikendom, Željo je 24 sata dnevno... ŽELJO JE ZA ŽIVOT CIJELI
Željo je religija i život, nije to samo fudbal, već stil življenja i ponašanja. Željo je oduvijek važio za nešto što povezuje divne ljude koji pomažu jedni druge. A šta treba više od toga - IVICA OSIM

Alipasino
Kontakt:

Post Postao/la Alipasino » 11 nov 2015, 18:36

**** je gledat Sadikovice u Zelji.Prejebeno cak i bizarno.Uticu na moju psihu.Pa onaj nemoze disat nakon 15 minuta nema to veze ni sa skupstinom trenerom stadionom nego valja to gledat tu je sva poenta.Nemora ni znat ali nakon 15 minuta ti vidis da nema od njega hajra.

storm_raider
Kontakt:

Post Postao/la storm_raider » 11 nov 2015, 18:38

Boli me briga i za skupstinu i za sve ove price i nagadjanja, ja jedva cekam da ponovo dodjem na Grbavicu. I ako Bog da dolazicu do kraja zivota. Nekome sam lud, nekome neshvatljiv, ali i da igramo u petoj ligi ja bih sa istim zarom pratio ovaj klub. Dzaba sve, kada ti je u venama.
Sport je lijek za tijelo i duh.

struja
Kontakt:

Post Postao/la struja » 11 nov 2015, 19:07

znači biće prozivanja i tužbi onih koji su napravili dugove,fino Bogami

Ipee
Kontakt:

Post Postao/la Ipee » 11 nov 2015, 19:13

FOTO: Juniori i kadeti na Grbavici savladali vršnjake Rudara

http://fkzeljeznicar.ba/foto-juniori-i- ... ara/17436/

Zaključano

Natrag na “FK Željezničar”

Trenutno korisnika/ca: Bing [Bot], CCMuHa87, Hrasno15, Lynx, MikiPirs, NazorUso, Parmak225883, Tramvaji29877 i 63 gosta.