Pa za svaku utakmicu je isti, ne znam kako nisi upratio.Sarmelino je napisao/la:[youtube][/youtube]
Promo spot saveza,ocekivao sam vise
BiH - Irska (Baraž)
Moderatori/ce: _dreamer_,insider,TaRgEt_,Monolog,ribery
Re: BiH - Irska (Baraž)
1992, 2006, 2009, 2011, 2015
Nisam gledo ni jedan do sad od njih haha, eh onda su jos goriHankMoody je napisao/la:Pa za svaku utakmicu je isti, ne znam kako nisi upratio.Sarmelino je napisao/la:[youtube][/youtube]
plešu vještice trče vukovi
puške pucaju lete duhovi
svira tambura plešu vragovi
munje sijevaju cvatu makovi
puške pucaju lete duhovi
Sve odgovara samo ne da Visca igra jer ce ga odnjet sa terena.
- PeppermintSA
- Kontakt:
još dva dana okruglo
Jel ima i dalje nasih budala po njihovim forumima?
plešu vještice trče vukovi
puške pucaju lete duhovi
puške pucaju lete duhovi
2-0 i bog te veselio
Ko li ce se u ovoj utakmici ukazati od naših
moje prognoze su 2:0 za nas (Pjanic i Dzeko )

Veli Bega ubit cemo ih sa 10 razlike

Veli Bega ubit cemo ih sa 10 razlike
#15.10.2013 !!!
#Digni se iz pepela ,kao stoput do sada,
sad s mirisom ljiljana,ljubavi moja!!!
#Sjaji, sjaji Bosanski Dijamantu!!! # Edin Dzeko.
#Digni se iz pepela ,kao stoput do sada,
sad s mirisom ljiljana,ljubavi moja!!!
#Sjaji, sjaji Bosanski Dijamantu!!! # Edin Dzeko.
Posto svi znamo/ocekujemo da ce oni igrati (totalni) bunker, onda mi zaista nije jasno sto u raznoraznim formacijama svi stavljamo Dzeku samog u napad?
Daj stavi i Ibisevica od starta i mirna Bosna
Znam sad ce mozda neko reci, bolji je Djuric, Hodzic... ja ipak vjerujem u ovim mecevima iskustvo je iskustvo
Znam sad ce mozda neko reci, bolji je Djuric, Hodzic... ja ipak vjerujem u ovim mecevima iskustvo je iskustvo
Mislim da će Irci igrati 4-3-3 formaciju,nisam siguran da će bunker igrati..oni svoje nade polažu u brze kontre i neće to biti igra na jedan gol kako naši forumasi priželjkuju..ja očekujem našu pobjedu sa jednim golom razlike a da li će biti dovoljno u to nisam baš siguran..FliX je napisao/la:Posto svi znamo/ocekujemo da ce oni igrati (totalni) bunker, onda mi zaista nije jasno sto u raznoraznim formacijama svi stavljamo Dzeku samog u napad?
Eh sad vjerovatno nema ni Elliota ni Longa uz navedene suspenzije, to je već druga ekipa.. Uporedio bi ih sa Walesom bez Balea.
Njihov glavni adut će biti kontre i to je to. Neće oni igrati otvoreno sa nama, jer bi im to vrlo vjerovatno značilo zagarantovana 3 gola u mreži.
Njihov glavni adut će biti kontre i to je to. Neće oni igrati otvoreno sa nama, jer bi im to vrlo vjerovatno značilo zagarantovana 3 gola u mreži.
Felix Brych je lak na kartonima, valjda Lule natjera Colemana na žuti karton, kao i Mire, McC-a
Edin neka ne ide laktom u skoku, neka ne radi klizeći s leđa i neka ne prigovara, sve će biti super, a Mire neka se čuva svog ciganskog ponašanja, iskren da budem, baš me strah da zbog gluposti ne dobije karton
što se tiče naših stopera, dobili karton ili ne dobili, meni je svejedno, Šunjić, Spahić, četalj Vranješ, Zukanović, nema tu neke razlike, tako da, ko god zaigra u petak i u revanšu, meni je svejedno
Edin neka ne ide laktom u skoku, neka ne radi klizeći s leđa i neka ne prigovara, sve će biti super, a Mire neka se čuva svog ciganskog ponašanja, iskren da budem, baš me strah da zbog gluposti ne dobije karton
- GabrielBatistuta
- Kontakt:
Nije tačno,ovo pokazuje za koliko golova Chelsea je on kriv ove sezone.edoo3 je napisao/la:Ko li ce se u ovoj utakmici ukazati od naših![]()
moje prognoze su 2:0 za nas (Pjanic i Dzeko )
Veli Bega ubit cemo ih sa 10 razlike![]()
Spaha,pratiš li me ?
Fuck Society
Fuck Society
Moram ih uzet 1:0 minimalno.GabrielBatistuta je napisao/la:Oni ako nas dobiju ovdje mi nemamo ni 0 % sanse za prolaz. Ali šanse da nas dobiju u Zenici su im 5 % tako da ocekujem da ih uzmemo najmanje 2 razlike,ubit cemo ih.
Fata me neki srklet i nervoza.
× Željezničar - Manijaci TM87 ×
Dolazi li u obzir 3:1Elegant je napisao/la:Moram ih uzet 1:0 minimalno.GabrielBatistuta je napisao/la:Oni ako nas dobiju ovdje mi nemamo ni 0 % sanse za prolaz. Ali šanse da nas dobiju u Zenici su im 5 % tako da ocekujem da ih uzmemo najmanje 2 razlike,ubit cemo ih.
Fata me neki srklet i nervoza.
#Miske institucijo!!!!!
Zemljo tisućljetna na vjernost ti se kunem.
od mora do Save
od Drine do Une.
Zemljo tisućljetna na vjernost ti se kunem.
od mora do Save
od Drine do Une.
Ako je istina da im ne igraju ova 2 povrijedjena onda napadati od prve do zadnje minute. Čekanje na priliku kao protiv Velsa bi bila loša taktika po meni.FliX je napisao/la:Posto svi znamo/ocekujemo da ce oni igrati (totalni) bunker, onda mi zaista nije jasno sto u raznoraznim formacijama svi stavljamo Dzeku samog u napad?
Nad tobom sunce najljepše sja
Počet penale vježbat, bit će ovo kruto, ne bi me čudilo da u obje utakmice ramiziramo.A i penali s obzirom na Begovica su nam rak rana , i nek se ponovi Kipar i Pjanic i halali Huso materi.
Gluho bilo, Bog nek nas sačuva ovoga.
Gluho bilo, Bog nek nas sačuva ovoga.
Hvala Edine, Miraleme, Vedade, Zvjezdane, Harise, Asmire,Emire,Adnane, Mensure,Ognjene ,Izete, Ermine,Ervine Senade, Sejade, Senijade,Elvire za SP u Brazilu.
Vi ste ponos nacije!!!
#Sejad Salihovic
# Zvjezdan Misimovic
Vi ste ponos nacije!!!
#Sejad Salihovic
# Zvjezdan Misimovic
Počinje polako hvatati nervoza.. valja čekati do petka..
Mene još ne , ali svaki dan 1000 puta u danu pomislim na tekmuHariTz je napisao/la:Počinje polako hvatati nervoza.. valja čekati do petka..
"We need to suffer. And we need to fight."
Hvata i Irce, eno ih po forumu lude zbog povreda, nije im svejedno sve vise se zalazu za sto jacu defanzivu da sacuvaju gol.
× Željezničar - Manijaci TM87 ×
Svaki isti, golovi protiv Izraela, Andore, Vedin na Maracani i to je to.Sarmelino je napisao/la:Nisam gledo ni jedan do sad od njih haha, eh onda su jos goriHankMoody je napisao/la:Pa za svaku utakmicu je isti, ne znam kako nisi upratio.Sarmelino je napisao/la:[youtube][/youtube]
1992, 2006, 2009, 2011, 2015
Trenutno korisnika/ca: Bing [Bot], Iceplayer, LukavacBHF, Normus90 i 11 gostiju.