Serie A - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: Monolog,ribery,geronimo,hammers,rio_Ferdy88,Puma

Monolog
Moderator
Kontakt:

Re: Serie A

Post Postao/la Monolog » 18 maj 2010, 19:05

Ti si napisao da je Napoli dobra ekipa, ja sam napisao da je prosjek i stojim iza svojih riječi. To za naftaše, molio bih te da se ne provaljuješ, ne pričas da dječačićem koji je u osnovnoj školi, te koji prati fudbal od kada je Abramović kupio Chelsea. Zato, odmah to pada u vodu.
Gdje ja napisah da cijena igrača govori o njegovoj pravoj kvaliteti? Nađi taj post. Nemoj trčati pred rudo sa tim zaključcima, molim te.
Pratio sam Hamsika mnogo više negoli si ti, a nemoj se previše držati CM-a, gdje je jedna od nadolazećih zvijezda. Da li si čuo za kolektiv? Opet se vraćamo na to. Uzmi ekipu Auxerre(da onaj koje ja omalovažavam) kao primjer. Da li možeš reći da je jedan igrač zaslužan za ono? Naravno da ne možeš. Ista situacija ti je i sa reprezentacijom Njemačke. E u tom košu je i radnička reprezentacija Slovačke. Nije Hamšik teniser, ili karatista pa da se govori o tome kako je on taj koji je doveo tu naciju na neko prvenstvo.
daffy je napisao/la:tom logikom ni Tevez nije neki igrac
Mene samo zanima kako si ti povukao paralelu između Teveza i Hamšika, i čime li si ti razmišljao kada si njih dvojicu stavio u isti koš.
"To repeat what others have said requires education. To challenge it requires brains.”

daffy
Kontakt:

Post Postao/la daffy » 18 maj 2010, 20:16

i jedan i drugi su najvise krivi za rezultat svoje ekipe.. vidim da ti Hamsik nije najdrazi i pricas protiv Hamsika.. vasom logikom igrac koji ne igra u najboljim klubovima nista ne valja.. on je k*ta.. vjerovatno tako govorite zato sto je Hamsik sve klubove sa spiska od*ebo i rekao da ce ostati u Napoliju, te se ne vuca previse po medijima kao ostali manekeni..

pisi sta hoces, Hamsik je odveo Napoli do Europa Lige i Slovacku do SP-a, isto kao sto je i Ronaldo prije par sezona odveo United do tamo gdje su dosli.. ;) i siguran sam da nisi pratio Hamsika vise nego ja ;)
Football Identity. Izaberite da li cete biti Manager, Igrac ili Novinar.

Nema botova, trenira vas onaj sto je manager, a manager kupuje vas igrace. BiH liga tek pocela.

Vise info na http://sportsport.ba/forum/viewtopic.php?f=44&t=2700

Adinjo
Kontakt:

Post Postao/la Adinjo » 18 maj 2010, 20:19

Hajde vas dvojica, ne palamudite vise. :mrgreen:

Nego eto....otpadose dva juventina, garant je sad nekima odma lakse. :lol: Iznenadio me za Candrevu, za Grossa je pogodio ko prstom u ... uhh umalo ne rekoh :lol:
"A True Gentleman Never Leaves His Lady" - Alessandro Del Piero.

★ 30 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★

Devil
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la Devil » 18 maj 2010, 20:24

Najjace sada da je Hamsik sam odveo Slovake do SP.Gde su tu ostali igraci?Ili je mozda sam on igrao na terenu. :roll:
Hamsik jeste odlican igrac pred kojim je buducnost,tek je 1987.godiste dakle nepune 23 godine. ali sada da se toliko uzdize u nebesa mislim da bi vam i on sam zamerio.
Pozdravlja vas Cika Devil. Secajte me se. :)))

materazzi
Kontakt:

Post Postao/la materazzi » 18 maj 2010, 22:58

hamsik je vrhunski fudbaler i mnogo je kvalitetniji igrac od nekih skupih razvikanih igraca koji igraju u vrhunskim klubovima , italije , engleske , spanije . nisam gledao kako igra za repku ali ako je vec slovacka na SP vjerovatno dobro jer im je on sigurno najbolji igrac , tako da ce se mnogi koji ga nisu gledali , pratili ili nikad nisu obratili paznju sta sve i na koji nacin lik igra , moci uvjeriti u njegove kvalitete . da sam ja moratti dao bih sve novce da dovedem HAMSIKA , D.D. ROSIA i CASSANA to su mi najdrazi igraci u SERIA A pored interovih igraca i svi su majstori i ratnici .

A_d_0
Kontakt:

Post Postao/la A_d_0 » 18 maj 2010, 23:05

ako je Hamsik igracina sta onda reci za Pata? vanzemaljac? cudoviste iz ormara? :?

daffy
Kontakt:

Post Postao/la daffy » 19 maj 2010, 01:53

tesko je porediti takve igrace.. jer imas igrace poput Pata, Ronalda, Pjanica, Giovinca, Balotellija koji od svoje 17 godine igraju u najvecim klubovima svijeta i to u prvim postavama.. i oni do 20 godine vec su igrali i svjetsko i ligu prvaka i sve su zavrsili.. radi tog razloga ja cijenim borce poput Hamsika.. iz pm. je dosao.. prvo u Slovackoj igrao, pa onda po nizim ligama Serie A.. dosao u Napoli, malo po malo i dogurao ih do Europa Lige.. njemu je sada ovo najbolji period da napreduje.. dok Pata boli q. vise, ima sve.. ima pare, slavu, dobar tim.. nista mu ne treba.. dok kod Mareka motivacija radi 100 kmh..

cijenim ga zato sto od*ebe svaki klub koji se pokusa zanimati za njega i uvijek istakne kako voli Napoli i kako ce ostati u Napoliju!! najdrazi igrac van Juventusa uz Lavezzija.. jedini igrac koji se smije reci da je novi nasljednik Pavela Nedveda.. koji je imao slicnu karijeru.. iz jako bliskih zemalja su obojica, obojica u Serie A igrali za svijetlo plave juznjake ( Napoli/Lazio ).. samo se nadam da ce Slovak stopama svog idola.. ali i da ne dodje on je meni drazi nego ista..

Nema botova, trenira vas onaj sto je manager, a manager kupuje vas igrace. BiH liga tek pocela.

Mont0
Kontakt:

Post Postao/la Mont0 » 19 maj 2010, 10:28

daffy je napisao/la:...po nizim ligama Serie A..
:mrgreen: :P
Support Velez, It's logical! ★

daffy
Kontakt:

Post Postao/la daffy » 19 maj 2010, 14:45

epic fail hahahaha :lol: :lol: :lol:

*Calcia

Adinjo
Kontakt:

Post Postao/la Adinjo » 19 maj 2010, 16:17

Sve je to u redu daffy al ako mu dodje prava ponuda ode on ko halva iz Napolija. ;)

daffy
Kontakt:

Post Postao/la daffy » 19 maj 2010, 16:35

nema sanse.. ima ugovor do 2015, De Laurentisu ne trebaju pare ima ih dovoljno, Hamsik sam je prezadovoljan u Napoliju.. mislis da do sada ne bi propjevao barem jedanput da zeli otici?

Adinjo
Kontakt:

Post Postao/la Adinjo » 19 maj 2010, 16:43

Cisto sumnjam, al eto vidjet cemo. Rijetki su danas koji ostaju vjerni klubu.

daffy
Kontakt:

Post Postao/la daffy » 19 maj 2010, 17:54

da on hoce da ide sto prije iz Napolija ne bi svakih 6 mjeseci obnavljao svoj ugovor.. koja bi budala htjela da ide iz Napolija?

Sevillista<
Kontakt:

Post Postao/la Sevillista< » 19 maj 2010, 18:32

Frajer neće iz Napolija jer je tamo živa legenda, ko ADP u Juventusu, Džeko u Wolfsburgu, itd...
Un club un de ciudad, VAMOS SEVILLA!
Arsenal je samo klubić ljubomoran na uspješne kolege Man UTD, Chelsea, Liverpool, Blackburn... Bojkot Facebook!

Genghis
Kontakt:

Post Postao/la Genghis » 19 maj 2010, 18:35

Sevillista< je napisao/la:Frajer neće iz Napolija jer je tamo živa legenda, ko ADP u Juventusu, Džeko u Wolfsburgu, itd...
A dobro sad nije bas realno porediti ADP-a i Dzeku ili Hamsika u pogledu lojalnosti :)
★ 32 SCUDETTI ★ VINTI SUL CAMPO ★

Juventus (32) ★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★
Sebastian Vettel (4) ¤ ¤ ¤ ¤
Jose Mourinho (7+4+1+2) + * # + ★ + + * + + * ★ * +

daffy
Kontakt:

Post Postao/la daffy » 20 maj 2010, 04:46

sva tri razlicita pravo :mrgreen: drugo je biti legenda i biti voljen medju navijacima ( ADP,Dzeko i Hasik).. ali razlika sto Alex nikad iz Juventusa ne bi otisao, Dzeko gleda kako ce sto prije otici, a Hamsik zeli da izgradi takvu licnost.. da bude legenda necega.. kluba u kojem je igrao jedan Maradona.. to Marek hoce.. ima velike sanse.. moze biti kao sto je Totti to bio u Romi.. godinama jedan od najbolji na svijetu, ali nikad svoje Vucice nije napustio!

Mont0
Kontakt:

Post Postao/la Mont0 » 20 maj 2010, 13:55

Je li ovo Prandelli i zvanicno novi selektor Azzurra nakon SP-a?
Support Velez, It's logical! ★

daffy
Kontakt:

Post Postao/la daffy » 20 maj 2010, 15:07

odakle ti to?

GunnerS
Kontakt:

Post Postao/la GunnerS » 20 maj 2010, 15:10

Mont0 je napisao/la:Je li ovo Prandelli i zvanicno novi selektor Azzurra nakon SP-a?
Piše da će bit nakon svijetskog prvenstva... A ne sada.... Al opet, piše...
a b c č ć d dž đ e f g h i j k l lj m n nj o p r s š t u v z ž

tony-mortale
Lokacija: Ministarstvo za istraživanje ruda i gubljenje vremena
Kontakt:

Post Postao/la tony-mortale » 20 maj 2010, 15:11

najvjerovatnije jeste, ma ima na dosta talijanskih stranica, nije ništa 100% al najvjerovatnije će prandeli biti selektor poslije svjetskog, mislim da je on pravo rješenje, extra stručnjak, daje šansu mladima i trenutno ne vidim ko bi bio bolji od njega, osim možda capela al on ima platu koju mu talijani ni u ludilu neće ponuditi tako da je cesare pravo rješenje, još da se lippi oprosti s nekim dobrim rezultatom(polufinale barem) i onda praviti neke nove azure
Pato: Siamo una squadra fatta non di compagni, ma di fratelli.

Zaključano

Natrag na “Serie A”

Trenutno korisnika/ca: Google [Bot] i 1 gost.

DEBUG SSO: [] | STATUS: []