2. Sarajevo
3. Zrinjski
4. Zeljeznicar
5. Sloboda

U mokrim snovima samo.SlevinKelevra je napisao/la:1. Siroki Brijeg
2. Sarajevo
3. Zrinjski
4. Zeljeznicar
5. Sloboda
Cucemo se u maju.solinas je napisao/la: U mokrim snovima samo.
Nosit ćeš ti avatar "Volim te Željo", pazi šta ti kažemsolinas je napisao/la:U mokrim snovima samo.SlevinKelevra je napisao/la:1. Siroki Brijeg
2. Sarajevo
3. Zrinjski
4. Zeljeznicar
5. Sloboda
OK.SlevinKelevra je napisao/la:Cucemo se u maju.solinas je napisao/la: U mokrim snovima samo.Zapamti ovaj post.
Ne bavim se tim zayebancijama. Evo ti tema, prognoziraj, pa cemo vidjeti....solinas je napisao/la: OK.
U Avatar i potpis da necete biti ispred slobode.
Na godinu Dana.
Zaboravio sam opkladu istu SA ajzea jbg.
Drugi put.
Zaboravio sam zog decka.
Nacemo mu lijep Avatar.
Pobjedu bi odnijeli malo teže nego što je bila ona protiv vas na derbijuHigh je napisao/la:Napravite jednu i za opstanak. Tu ćete, vjerovatno, pobijediti u glasanju.
Nauči se pisati.MuhamedTM je napisao/la:Jesi to sam skonto ili su fupis ti pomogli. Zajedno ste jaci
![]()
Taj film neces gledati.
Sisaj vesla ,jesam to dobro "napisao"?High je napisao/la:Nauči se pisati.MuhamedTM je napisao/la:Jesi to sam skonto ili su fupis ti pomogli. Zajedno ste jaci
![]()
Taj film neces gledati.
Prvo nauči da se zarez odvaja bjelinom, pa ćemo preći na ovo teže?MuhamedTM je napisao/la:Sisaj vesla ,jesam to dobro "napisao"?High je napisao/la:Nauči se pisati.MuhamedTM je napisao/la:Jesi to sam skonto ili su fupis ti pomogli. Zajedno ste jaci
![]()
Taj film neces gledati.
Trenutno korisnika/ca: bordobijeli, Herpes, TylerBurey i 22 gosta.