Primljeni gol u 7. minuti nece pomoci njegovom samopouzdanjuHariTz je napisao/la:Ma eto, u toj tekmi nam je trebao samo taj jedanSlevinKelevra je napisao/la:Ma kakav Rundolph... Kad smo uspjeli dati gol onom golmanu Litvanije onu veceras, nista nije nemoguce.![]()
I onaj Jan Mucha se protiv nas razbranio a nikakav golman u europskim okvirima..
Ovdje nam treba što više golova. Samo da se protiv nas ne razbrani tj da se napuca adrenalinom da bi se dokazao selektoru.
BiH - Irska (Baraž)
Moderatori/ce: _dreamer_,insider,TaRgEt_,Monolog,ribery
- SlevinKelevra
- Kontakt:
Re: BiH - Irska (Baraž)
HariTz je napisao/la:Nakon ovih dešavanja sa Longom poprilično su im splasnula očekivanja. Znaju da su naprijed jalovi, da nemaju jednostavno nekog igrača koji može nešto napraviti. Murphy koji nikad gola dao nije i matori Keane koji nema snage za utakmicu ovakvog inteziteta (barem ne svih 90 min)mostar_mo je napisao/la:Prati li ko irske forume ,sta kazu ?
Nadaju se da ako ne uvaljaju neki gol da ga barem sačuvaju a onda nas pred svojih, kako su napisali 50 hiljada navijača u Dublinu rastave na proste faktore.
Ugl. ne očekuju neki odličan rezultat u Zenici.
Samo nek se oni nadaju da mogu nešto u revanšu , a mi da ih ih otresemo ko Izrael aBd..
Nek se naše pjesme ore pjevat ćemo cijelu noć
nek Mostarom baklje gore s Veležom ću u smrt poć
i kad žarko sunce sija i kad hladne liju kiše
mi pjevamo našu pjesmu volim Velež nikog više
jos kad bi oni bili ko Izrael pa hajde, polahko sa euforijom, nismo mi briljirali zadnjih utakmica pa da mozemo da tvrdimo da cemo ih razbiti i slicno, bez obzira sto ne igraju u najjacem sastavu, nece biti nimalo lahke ove dvije utakmice i u petak nama treba pobjeda bez primljenog gola, pa i 1-0 dosta, bitno je ne primiti neki bezveze gol
Pyro is not a crime !
Po Sarajevu vec ima Iraca, mogu ljudi piti to je cudo.
× Željezničar - Manijaci TM87 ×
- SlevinKelevra
- Kontakt:
Dakle, bez Givena/Eliotta, OShea, Waltersa i Longa. To bi bilo isto kad bi nama falili Begovic, Spahic, Dzeko i Ibisevic. Mislim da je vec jasno da ce Irci na Bilinom pokusati bunkerom izvuci pozitivan rezultat i sve nade baciti na uzvrat. Jedina dilema plasmana jeste kako cemo se mi nositi sa tim bunkerom ovdje? Hocemo li uspjeti materijalizovati nekih 70% posjeda? Tu je kljuc.
Što ih prije "načnemo" to će nam biti lakše...SlevinKelevra je napisao/la:Dakle, bez Givena/Eliotta, OShea, Waltersa i Longa. To bi bilo isto kad bi nama falili Begovic, Spahic, Dzeko i Ibisevic. Mislim da je vec jasno da ce Irci na Bilinom pokusati bunkerom izvuci pozitivan rezultat i sve nade baciti na uzvrat. Jedina dilema plasmana jeste kako cemo se mi nositi sa tim bunkerom ovdje? Hocemo li uspjeti materijalizovati nekih 70% posjeda? Tu je kljuc.
Željo je život, sve ostalo su sitnice!
Holy South!
Forza Milan!
Go Mavs!
Holy South!
Forza Milan!
Go Mavs!
toliko je dobar da su mu svih highlights-i stali u minutu i 50 sec.High je napisao/la:[youtube][/youtube]
Ako im u prvih 20tak minuta uvaljamo jedan, ja vjerujem da do kraja njima ne ginu jos 2 ili 3..SlevinKelevra je napisao/la:Dakle, bez Givena/Eliotta, OShea, Waltersa i Longa. To bi bilo isto kad bi nama falili Begovic, Spahic, Dzeko i Ibisevic. Mislim da je vec jasno da ce Irci na Bilinom pokusati bunkerom izvuci pozitivan rezultat i sve nade baciti na uzvrat. Jedina dilema plasmana jeste kako cemo se mi nositi sa tim bunkerom ovdje? Hocemo li uspjeti materijalizovati nekih 70% posjeda? Tu je kljuc.
Sjecate li se Bjelorusije kad smo se mucili sa bunkerom a onda uđe Miske i ovjeri ih, ne ponovilo se vise nikad.
Jos oni ako se ne varam dva crvena dobili tada.
× Željezničar - Manijaci TM87 ×
Ja 1:0 ne bi potpisao u ovom trenutku iako je to mislim u bar 80 % slučajeva rezultat za prolaz..
Imam neki osjećaj da ćemo ih rastaviti na proste faktore..dižemo se stalno u zadnjim utakmicama i mislim da će ovo biti naš vrhunac u petak..
Imam neki osjećaj da ćemo ih rastaviti na proste faktore..dižemo se stalno u zadnjim utakmicama i mislim da će ovo biti naš vrhunac u petak..
Oni druže ako se zabunkerišu to znači da će se igrati na njihovoj polovini , a to je najmanje 2:0 za nas ..vjerujem da će igrati zatvoreno ali baš u bunker ne vjerujem .Elegant je napisao/la:Sjecate li se Bjelorusije kad smo se mucili sa bunkerom a onda uđe Miske i ovjeri ih, ne ponovilo se vise nikad.
Ma svako moze imat te highlights. Trazi mene po jutube ima i to sigurnocoelho41 je napisao/la:toliko je dobar da su mu svih highlights-i stali u minutu i 50 sec. :mrgreen:High je napisao/la:[youtube][/youtube]
:sick:
Samo mi je žao što mu puška u ruci poslije gola nije bila prava ..Elegant je napisao/la:Sjecate li se Bjelorusije kad smo se mucili sa bunkerom a onda uđe Miske i ovjeri ih, ne ponovilo se vise nikad.
Ne znam, da li bi ikada provocirao nekoga, ali ako prođemo zbog ovog golmana ću ih provocirati svo moguće vrijeme koje budem mogao odvojiti kao slobodno.
Ako su ovi igraci ista naucili to je kako razbiti bunker.
Nad tobom sunce najljepše sja
- DragonGirl
- Kontakt:
Na jednoj slici sa večerašnjeg treninga se vidi čak nešto malo što je Meša piskarao po papiru, ništa specijalno 
et šta ti je reć žensko oko..DragonGirl je napisao/la:Na jednoj slici sa večerašnjeg treninga se vidi čak nešto malo što je Meša piskarao po papiru, ništa specijalno
Dao Spahi minus jer je kasnio.DragonGirl je napisao/la:Na jednoj slici sa večerašnjeg treninga se vidi čak nešto malo što je Meša piskarao po papiru, ništa specijalno
Ako u selo dođe bog kog seljaci nisu na vlastitim kolima dovukli, oguliće ga i pojesti mu džigericu i meso i oglodati kosti. A njegove crvene krpe razapeće na slavolucima.
- Goalgetter
- Kontakt:
Vidio sam i ja. Zoomirao i iskruzio sliku, ali necu postavljati, mogli bi Ircima odati koju Mesinu tajnuDragonGirl je napisao/la:Na jednoj slici sa večerašnjeg treninga se vidi čak nešto malo što je Meša piskarao po papiru, ništa specijalno
Ama Spaha nacrtao formaciju i sastav, šta mislite što je kasnio na okupljanje 
Željo je život, sve ostalo su sitnice!
Holy South!
Forza Milan!
Go Mavs!
Holy South!
Forza Milan!
Go Mavs!
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 18 gostiju.