FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
Re: FK Željezničar
Tipa udbaša samo nakon propasti istočne njemačke, bivši torpedo iz Leipzig-a.
http://fkzeljeznicar.com/ Najbolji portal za najbolji klub!
jest da je ovo poluamaterski klub...al ipak 12:0...

- DinceManijak
- Kontakt:
Pitari slijepoj ekipi toliko golova nebi zabili 

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~Who Dares Wins~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
Ma oni sami sebi ne bi mogli toliko golova dati, haj nadam se da ce ovaj Hotic nesto uspjet uradit..DinceManijak je napisao/la:Pitari slijepoj ekipi toliko golova nebi zabili
Kad skontam nesto pametnije napisat cu
Isto tako Pitari ne bi od Litexa 7 komada primili.Sedam Allejkum. 

Svijet kada ruši se grade nisi sam, uvijek uz tebe sam ja spreman život da ti dam!
R.I.P. VEDRAN PULJIĆ
R.I.P. VEDRAN PULJIĆ
Zeljo izgubio danas 1-0 od Eintrachta Triera.
"My Favorite Ring is Always the Next One"
- antipolitika
- Kontakt:
**** ti nase klubove kad nas amateri dobivaju pocevsi od luxemburaga da ovih njemackih.... 

I kad izgube i kad pobjede uvjek pjevamo Zrinjski volim te ,Zrinjski volim teeeeeee
eintracht trier je respektabilan klub,on bi u nasoj ligi zavrsavali svake godine na prvom mjestu sa +10 poena razlike,pa mario basler im je trener a suvisno je pricati kakvo je on ime bio (i sada je)....a sto se tice same organizacije kluba sigurno su 20 godina ispred sviju nas tako da ih niko ne treba podcjenjivati sto su u njemackom nizem rangu !antipolitika je napisao/la:**** ti nase klubove kad nas amateri dobivaju pocevsi od luxemburaga da ovih njemackih....

ZELJEZNICAR LJUBAVI MOJA !
strunfete spustite se malo previsoko letite
- calcio
- Lokacija: Llanfairpwllgwyngyllgogerychwyrndrobwllllantysiliogogogoch
- Kontakt:
halo momak nisi na zeljinom forumu pa da govoris ljudima da ****
sta ocekujes nego provociranje kad ti se klub osramoti? hoces da govorimo kako je dobar i sjajan klub Zeljo kad izgube od amatera

sta ocekujes nego provociranje kad ti se klub osramoti? hoces da govorimo kako je dobar i sjajan klub Zeljo kad izgube od amatera

- bistrikboy
- Kontakt:
a ne radi se o tome vec mi nije jasno sta je to u ljidma pa vole ovako po forumima provocirat...obicni jadnici nista vise...calcio je napisao/la:halo momak nisi na zeljinom forumu pa da govoris ljudima da ****![]()
– Prvo i prvo, sve što ja kažem to je moje i samo moje mišljenje. To što je Vranješ uradio je uvreda za sve iskrene navijače. Za sve ljude koji vole ovu državu- kaže Ibišević na početku intervjua
- calcio
- Lokacija: Llanfairpwllgwyngyllgogerychwyrndrobwllllantysiliogogogoch
- Kontakt:
ma pusti to, bolje nadji neki izgovor zasto ste izgubilibistrikboy je napisao/la:a ne radi se o tome vec mi nije jasno sta je to u ljidma pa vole ovako po forumima provocirat...obicni jadnici nista vise...calcio je napisao/la:halo momak nisi na zeljinom forumu pa da govoris ljudima da ****![]()
kao na primjer to da igraju utakmice svaki dan, da je prejak tempo, da je nijemcima vec pocela sezona i da su uigrani........
ali opet je sramota izgubiti od cetvrtligasa

ma nasa je liga jadna ka gubimo od nekih 4 ligaskih ekipa zato kazem da se treba malo spustiti znate sta je rijeka za ove nase klubove mancester a da nepricam o drugim jadna je ova nasa liga
halo kitari, mrs u cosak svi na svoj forum tamo..MRS
Kad skontam nesto pametnije napisat cu
Neznam sto mislis da je Rijeka Man Utd za nase klubove kad im jedan Siroki ode tamo i osviji turnir.A sve Rijekini protivnici iz HNL.Druga stvar je sto je nasa repka pickasto odigrala.Nece da se povrijede na onakvom terenu da bi mogli igrati normala za klubzijad je napisao/la:ma nasa je liga jadna ka gubimo od nekih 4 ligaskih ekipa zato kazem da se treba malo spustiti znate sta je rijeka za ove nase klubove mancester a da nepricam o drugim jadna je ova nasa liga

Da nebi polemisali ko je bolji hu ha vidjet cemo sve krajem februara i pocetkom ove polusezone
Mozes uzet moje tijelo ali Zelju ne!!!
Admini ****.ite ove udbaše odavde. Znali ste meni prijetiti banom za šatro provokacije, a samo sam naveo par historijskih činjenica o toj udbaškoj tvorevini. Jesu li to udbaši i ovdje pod zaštitom države?
http://fkzeljeznicar.com/ Najbolji portal za najbolji klub!
valjda ce ova polu sezona biti bolja od prosle abd,mada mi se sve nekako sucmurasto to cini
Ma imali su treninge cak i prije utakmice Hoticu rezultat nije bitan samo je bitno da igraju a ovi sto vise vole tudju nesrecu od svoje srece polako pa ima i utakmica protiv vas pa ce mo onda sve da vidimo a do tad ....
Promijeni potpis ili ces biti sankcionisan.Hvala
- bistrikboy
- Kontakt:
Predsjedništvo FK „Željezničar“ uputilo je, sa sinoćne sjednice (11.02.2009. godine) apel navijačima i simpatizerima Kluba sa Grbavice da kupovinom polugodišnjih karata pomognu rad svog Kluba.
Danas će FK „Željezničar“ emitirat prve serije polugodišnjih karata za narednu proljetnu fudbalsku sezonu.
Kupovinom polugodišnjih karata, uz osiguravanje mjesta u polusezoni, u kojoj će na Grbavici neke od utakmica ponovo se igrati pod svjetlošću reflektora, navijači i simpatizeri FK „ Željezničar“ na direktan način aktivno doprinose rješavanju složenih ekonomskih problema svog Kluba.
Pod sloganom Mi smo Željini, Željo je naš! Krenimo u sezonu novih uspjeha Kluba sa Grbavice.
Predsjedništvo FK „Željezničar“
jug je 20 km,sjever 40km...
Danas će FK „Željezničar“ emitirat prve serije polugodišnjih karata za narednu proljetnu fudbalsku sezonu.
Kupovinom polugodišnjih karata, uz osiguravanje mjesta u polusezoni, u kojoj će na Grbavici neke od utakmica ponovo se igrati pod svjetlošću reflektora, navijači i simpatizeri FK „ Željezničar“ na direktan način aktivno doprinose rješavanju složenih ekonomskih problema svog Kluba.
Pod sloganom Mi smo Željini, Željo je naš! Krenimo u sezonu novih uspjeha Kluba sa Grbavice.
Predsjedništvo FK „Željezničar“
jug je 20 km,sjever 40km...
– Prvo i prvo, sve što ja kažem to je moje i samo moje mišljenje. To što je Vranješ uradio je uvreda za sve iskrene navijače. Za sve ljude koji vole ovu državu- kaže Ibišević na početku intervjua