FC Barcelona - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo,BoixosNois1899
Re: FC Barcelona
naravno da je najbolji ne samo napadac nego i igrac !!! sta da nije bolji torres ili drogba?
sta ibra radi sa loptom ta dvojica mogu na PS samo 
El Glorioso vuelve a ser un grande ! Rap sucks. Rap = Retards Attempting Poetry.
Ser del Madrid tiene precio,ser del barsa tiene precio,ser del atleti no tiene precio para todo lo demás ROJIBLANCO FORZA ATLETI!!!♡♥♡ Bosna Prkosna Od Sna !♥♡
Ser del Madrid tiene precio,ser del barsa tiene precio,ser del atleti no tiene precio para todo lo demás ROJIBLANCO FORZA ATLETI!!!♡♥♡ Bosna Prkosna Od Sna !♥♡
Ibrakadabra je sigurno najkompletniji napadač...On jednostavno bi trebao ostati...Čovjek je ove godine 3-4 puta bio povrijeđen i opet je zabio bitne golove i prelijepo asistirao...Al haj ti nekom to objasni kad ljudi samo gledaju statistiku a ne gledaju realnu situaciju na terenu.Ibra je jednostavno imao peh u ovoj sezoni sa povredama kao i cijela ekipa Barce!!!Nadam se da Ibraka neće otići jer jednostavno nije to zaslužio!!!reds je napisao/la:Andres je napisao/la:Ibro je najbolji napadac danasnjice
Guti:"Realu treba mnogo da bi dostigao nivo na kojem se nalazi Barcelona...Najveća tuga je za mene kad vidim Casillasa kao jedinog igrača u prvom timu koji je prošao kroz omladinsku školu Reala".
Jeste zato Ibra izgubi više lopti za jednu tekmu nego Torres i Drogba zajedno.juznjak> je napisao/la:naravno da je najbolji ne samo napadac nego i igrac !!! sta da nije bolji torres ili drogba?sta ibra radi sa loptom ta dvojica mogu na PS samo
Ibra bolji od Drogbe ?
Uostalom Rooney i Drogba su najbolji.(bar po meni)
Torres igra u slabijoj ekipi,skoro pola sezone je povrijeđen i opet je zabio 18 golova u Premiershipu.
A ovo da je najbolji igrač mogu se samo nasmijati.
FK Pjetlovi
Gore pominjani moze biti najbolji samo u branju jagoda, mada i u to sumnjam.
Zamolio bih sve nenavijace Arsenala da ne komentarisu moje postove jer nemam namjeru da diskutujem sa istim, posto im je jedini cilj da me isprovociraju!
- Sevillista<
- Kontakt:
Evo propali komedijaš se javlja na temi najaceg kluba svijeta, pardon institucije 
Villa je stigao, šesti najveci transfer svih vremena, to može samo Barca i Primera...
Villa je stigao, šesti najveci transfer svih vremena, to može samo Barca i Primera...
Un club un de ciudad, VAMOS SEVILLA!
Arsenal je samo klubić ljubomoran na uspješne kolege Man UTD, Chelsea, Liverpool, Blackburn... Bojkot Facebook!
Arsenal je samo klubić ljubomoran na uspješne kolege Man UTD, Chelsea, Liverpool, Blackburn... Bojkot Facebook!
- OTNYS_YNWA
- Kontakt:
^ Ma samo Barca i primera druže, SAMOSevillista< je napisao/la:Evo propali komedijaš se javlja na temi najaceg kluba svijeta, pardon institucije
care u tom i jest problem , po statistici on je odlicno odigrao , ali na terenu je se uzasno uklopio , znaci ne trci koiko treba , puno offside-a pravi , puno lopti gubi , puno promasuje , sve suprotno od onog zasto je doveden , zbog toga se i prica o njegovoj prodaji , nije se uklopio u Barcin stil , istina da je dobar igrac , ali medju najboljim nije sigurno.Sajoni je napisao/la:Al haj ti nekom to objasni kad ljudi samo gledaju statistiku a ne gledaju realnu situaciju na terenu
Kako 6. ?Sevillista< je napisao/la:Evo propali komedijaš se javlja na temi najaceg kluba svijeta, pardon institucije
Ima ispred njega bar 10 skupljih igrača.
FK Pjetlovi
Ibra je jedan od najboljih napadaca u svijetu, tu nema sumnje, samo pitanje je hoce li to on potvrditi i u Barci. U protekloj sezoni bio je sasvim solidan, ali ne i onakav kakvom smo se nadali. Imao je dosta problema, dosao je s gipsom, i po pravilu , kad god je usao u formu, dolazile su i povrede to ga je sputavalo. Sad kad dobro odmori jer ne ide na svjetsko, i kad prodje kompletne pripreme vidjecemo sta ce uraditi u sledecoj sezoni, a trebao bi se potpuno uklopiti i biti potpuno spreman.
Jedina po meni mogcnost da on ode jeste da on tako izricito zeli , ako je nezadovoljan ili tako nesto, mada tako ne izgleda.
Ja mislim da ce nasa sledeca sezona biti spektakularna, jos bolja od ove dvije briljantne koje su iza nas. Dobili smo Vilju koji je gol mašina, Ibra bi trebao biti jos efikasniji, Messi ce vjerovatno manje davati golove a vise asistirati jer je vec sve moguce golgeterske nagrade osvojio (Zlatna kopacka Evrope, najbolji strijelac lige, rekord stigao Ronaldov), tako da ce on tu vjerovatno biti negdje na dvadesetak golova, a Ibra i Vilja ce kantati. Tu su i Pedro i Vilja koji bi takodje trebali imati dosta prostora i koji ce takodje dati svoj doprinos, narocito u kupu i u utakmicama lige nekim slabijim, pogotovo kad je zgusnut raspored radi lige prvaka.
Vezni red ukoliko dodje Cesc ce biti jos bolji naravno, trio Cesc , Xavi i Iniesta bi trebao igrati vecinu utakmica, a ulijetat ce tu i Sergio i Keita. Vjerujem da ce Xavi malo vise odmarati zbog godina.
Odbrana ce nam biti beton kao i do sad vjerujem, tu je i sjajni Milito koji ce biti potpuno spreman, vjerujem i vise prostora za Cigrija.
Sve u svemu braco katalonci i sestre katalonke, jos jedna sjajna sezona je pred nama, ja jedva cekam da pocne da vidimo tu i nove igrace kako ce se snaci, sad cemo fino pratiti ovu pricu oko Fabregasa , onda dolazi svjetsko, pa onda opet uzivancija zvana gledanje naseg najdrazeg kluba.
Jedina po meni mogcnost da on ode jeste da on tako izricito zeli , ako je nezadovoljan ili tako nesto, mada tako ne izgleda.
Ja mislim da ce nasa sledeca sezona biti spektakularna, jos bolja od ove dvije briljantne koje su iza nas. Dobili smo Vilju koji je gol mašina, Ibra bi trebao biti jos efikasniji, Messi ce vjerovatno manje davati golove a vise asistirati jer je vec sve moguce golgeterske nagrade osvojio (Zlatna kopacka Evrope, najbolji strijelac lige, rekord stigao Ronaldov), tako da ce on tu vjerovatno biti negdje na dvadesetak golova, a Ibra i Vilja ce kantati. Tu su i Pedro i Vilja koji bi takodje trebali imati dosta prostora i koji ce takodje dati svoj doprinos, narocito u kupu i u utakmicama lige nekim slabijim, pogotovo kad je zgusnut raspored radi lige prvaka.
Vezni red ukoliko dodje Cesc ce biti jos bolji naravno, trio Cesc , Xavi i Iniesta bi trebao igrati vecinu utakmica, a ulijetat ce tu i Sergio i Keita. Vjerujem da ce Xavi malo vise odmarati zbog godina.
Odbrana ce nam biti beton kao i do sad vjerujem, tu je i sjajni Milito koji ce biti potpuno spreman, vjerujem i vise prostora za Cigrija.
Sve u svemu braco katalonci i sestre katalonke, jos jedna sjajna sezona je pred nama, ja jedva cekam da pocne da vidimo tu i nove igrace kako ce se snaci, sad cemo fino pratiti ovu pricu oko Fabregasa , onda dolazi svjetsko, pa onda opet uzivancija zvana gledanje naseg najdrazeg kluba.
NE DAJTE MI LAGAT' !!!
Vidi druže ja mislim drugačije...Ljudi su očekivali da zabije 30-40 golova u svim takmičenjima...Samo znam jednu činjenicu da je čovjek bio povrijeđen 3-4 puta i da jednostavno svaki put kad počne da zabija dođe neka povreda... Nije to šuplja priča nit sad da ja branim Ibru...Samo govorim realno kakvu je čovjek situaciju imao ove sezone. Ibra komotno može otići iz Barce i svaki drugi fubaler koji je u Barci.Barca će uvijek naći zamjenu i igrati najljepši fudbal na planeti.Al ja bih volio da Ibra ostane barem narednu godinu i da ne bude povrijeđen i da pokaže opet da je najbolji špic na svijetu!!!Furymaker je napisao/la:care u tom i jest problem , po statistici on je odlicno odigrao , ali na terenu je se uzasno uklopio , znaci ne trci koiko treba , puno offside-a pravi , puno lopti gubi , puno promasuje , sve suprotno od onog zasto je doveden , zbog toga se i prica o njegovoj prodaji , nije se uklopio u Barcin stil , istina da je dobar igrac , ali medju najboljim nije sigurno.Sajoni je napisao/la:Al haj ti nekom to objasni kad ljudi samo gledaju statistiku a ne gledaju realnu situaciju na terenu
Guti:"Realu treba mnogo da bi dostigao nivo na kojem se nalazi Barcelona...Najveća tuga je za mene kad vidim Casillasa kao jedinog igrača u prvom timu koji je prošao kroz omladinsku školu Reala".
- Monolog
- Moderator
- Kontakt:
E ja raspolažem sa ovim; ne računajući transfer Davida Ville.reds je napisao/la:Kako 6. ?Sevillista< je napisao/la:Evo propali komedijaš se javlja na temi najaceg kluba svijeta, pardon institucije
Ima ispred njega bar 10 skupljih igrača.
Cristiano Ronaldo (Por) - iz Man. Utd. u Real Madrid, 2009, 93 miliona eura
Zinedine Zidane (Fra) - iz Juventusa u Real Madrid, 2001, 75 miliona eura
Kaka (Bra) - iz Milana u Real Madrid, 2009, 68 miliona eura
Luis Figo (Por) - iz Barcelone u Real Madrid, 2000, 58,5 miliona eura
Hernan Crespo (Arg) - iz Parme u Lazio, 2000, 56 miliona eura
Gianluigi Buffon (Ita) - iz Parme u Juventus, 2001, 49 miliona eura
Rio Ferdinand (Eng) - iz Leedsa u Man. Utd., 2002, 47 miliona eura
Christian Vieri (Ita) - iz Lazia u Inter, 1999, 46,5 miliona eura
Gaizka Mendieta (Špa) - iz Valencije u Lazio, 2001, 46 miliona eura
Andrej Ševčenko (Ukr) - iz Milana u Chelsea, 2006, 45 miliona eura
Ronaldo (Bra) - iz Intera u Real Madrid, 2002, 45 miliona eura
Juan S. Veron (Arg) - iza Lazia u Man. Utd., 2001, 44.5 miliona eura
"To repeat what others have said requires education. To challenge it requires brains.”
pa i da se racuna transfer davida vile, on ne bi bio tu jer je placen 40 miliona.
Ma Failtner je jednostavno najbolji igrač , tu nema neke velike polemike.Vjeruj! je napisao/la:Gore pominjani moze biti najbolji samo u branju jagoda, mada i u to sumnjam.
★ 32 SCUDETTI ★ VINTI SUL CAMPO ★
- Monolog
- Moderator
- Kontakt:
Sje*b'o sam se, htjedoh napisati Zlatana Ibrahimovića, ali kako se Villa spominje, pa sami prsti "odoše".Wolverine je napisao/la:pa i da se racuna transfer davida vile, on ne bi bio tu jer je placen 40 miliona.
"To repeat what others have said requires education. To challenge it requires brains.”
hah stas, desi se 
a evo i njega da nije ona bandera bentner slučajno najbolji??Vjeruj! je napisao/la:Gore pominjani moze biti najbolji samo u branju jagoda, mada i u to sumnjam.
.
nije nego je messi najolji. neznam zasto se toliko palite na taj post, koji je istinit budimo realni.catalonia je napisao/la:a evo i njega da nije ona bandera bentner slučajno najbolji??Vjeruj! je napisao/la:Gore pominjani moze biti najbolji samo u branju jagoda, mada i u to sumnjam.
Eto kako gore covjek navede spisak najvecih transfera, Barcelone nema ni medju prvih 10 tih velikih transfera, a spocitavaju nam da smo ko Real.
NE DAJTE MI LAGAT' !!!
imaju jedan, koji nije naveden, ali to je opet nista naspram reala.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.