Sad bez zajebancije malo vas lozim a vi se palite. Inace bi me ignorisali.
Ne znam sto svi nesto pominju travu, ko eto to je nesto lose. Fina biljka!
Izgubicete titulu u predzadnjem kolu.MortemHz je napisao/la:Sarajevo ce biti prvak, sta vam je
Pred 3.000 Hordi? nikadProbisvjet je napisao/la:Izgubicete titulu u predzadnjem kolu.MortemHz je napisao/la:Sarajevo ce biti prvak, sta vam je
DOBARMortemHz je napisao/la:Pred 3.000 Hordi? nikadProbisvjet je napisao/la:Izgubicete titulu u predzadnjem kolu.MortemHz je napisao/la:Sarajevo ce biti prvak, sta vam je
vas na kosevu nema 1000,dont dream dreamsMortemHz je napisao/la:Pred 3.000 Hordi? nikadProbisvjet je napisao/la:Izgubicete titulu u predzadnjem kolu.MortemHz je napisao/la:Sarajevo ce biti prvak, sta vam je
zezam se, mada je dosta cudno da su bolja gostovanja od domacih al znam u cemu je fol pa zato samo opustenoMortemHz je napisao/la:Pa nismo jednom imali 2.000 + gostovanje moj stari iako se jesam zajebavao jer znam kakav je kapacitet
Slobodabelosevic28 je napisao/la:Polako izmarisat ce vas onaj kiklopTM. Ipak ste vi babini sinovi, a to nije OK.
Zna se ko je najveci favorit za titulu...
Ipak se zna najbronije gostovanje a ono je u vlasnistvu RobijasaHigh je napisao/la:Postavite momku linkove najbrojnijih gostovanja, da ima na šta onanisati.
Isto su imali i prethodne dvije sezone i onih ranije.. pa prc..Viper je napisao/la:Ipak se zna najbronije gostovanje a ono je u vlasnistvu RobijasaHigh je napisao/la:Postavite momku linkove najbrojnijih gostovanja, da ima na šta onanisati.
Inace prvak mislim Siroki Brijeg, sve im je na nivou, u odnosu na nasu ligu daleko su iznad prosjeka po svemu (osim navijaca) tako da..
Gdje i kad ? To najbrojnije gostovanje.Viper je napisao/la:Ipak se zna najbronije gostovanje a ono je u vlasnistvu RobijasaHigh je napisao/la:Postavite momku linkove najbrojnijih gostovanja, da ima na šta onanisati.
Inace prvak mislim Siroki Brijeg, sve im je na nivou, u odnosu na nasu ligu daleko su iznad prosjeka po svemu (osim navijaca) tako da..
Stone Island je napisao/la:Gdje i kad ? To najbrojnije gostovanje.Viper je napisao/la:Ipak se zna najbronije gostovanje a ono je u vlasnistvu RobijasaHigh je napisao/la:Postavite momku linkove najbrojnijih gostovanja, da ima na šta onanisati.
Trenutno korisnika/ca: Bing [Bot], PeppermintSA, Vanja8 i 18 gostiju.