FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
-
jurisicduska
- Kontakt:
Re: FK Sarajevo
I meni pp. Živ bio.
Ja sam vec kupio karte, al i ja mislim da nece biti onoliko koliko bi voljeli.
Al znam da ce zapad biti popunjen
Sto se tice para i plata igraca, ja mogu u vatru ruke staviti da FkS moze placati igraca po 30k km/e
Samo trenutno za ovu ligu ti nam igraci nisu potrebi.
Uostalom, mi sko ne budemo placali toliko igrace mi onda nemamo sta traziti u Evropi.
S Velkoskim da udjemo u grupe, s Radovcem, Okicem, Rustemovicem, Bekicima pa i Benkom?
Jedini igrac koji bi mogao igrati u Evropi trenutno su Barbaric, Kovacevic i Duljevic(ne racunam Delaca)
Znaci nama treba 10 top igraca da bi se nadali necemu.
Postano kroz Forum SportSport.ba app.
Al znam da ce zapad biti popunjen
Sto se tice para i plata igraca, ja mogu u vatru ruke staviti da FkS moze placati igraca po 30k km/e
Samo trenutno za ovu ligu ti nam igraci nisu potrebi.
Uostalom, mi sko ne budemo placali toliko igrace mi onda nemamo sta traziti u Evropi.
S Velkoskim da udjemo u grupe, s Radovcem, Okicem, Rustemovicem, Bekicima pa i Benkom?
Jedini igrac koji bi mogao igrati u Evropi trenutno su Barbaric, Kovacevic i Duljevic(ne racunam Delaca)
Znaci nama treba 10 top igraca da bi se nadali necemu.
Postano kroz Forum SportSport.ba app.
pa logicno brate, mi sa ovakvim sastavom mozemo u evropu uci samo pod uslovom da smo nosioci u 2. pretkolu i da nas onda zapadnu protivnici kao Skenderbega ove godine, dakle neki irci u drugom pretkolu a u trecem oni moldavci koji su senzacionalno izbacili ludogorec, i onda dodjes u play off lige prvaka i imas osiguranu grupnu fazu, dakle za ovo nam je neophodna strasna nafaka koju nazalost mislim nikad necemo imati, tako da mi moramo ici drugim putem a to je dovoditi dobre igrace koji opet nece igrati za 5 milja nego 25 minimum
Pyro is not a crime !
- PitarBordo
- Kontakt:
Ja kupio karte čim je na kupikartu izašlo, možda 5 minuta nakon objave... Iako sam mogao čekati taj popust za članove... Je8eš i popust dok klub pusti ulaznice, postoji mogućnost da ono gdje ti želiš već rasprodato...
Mislim da će posjeta biti OK, ni previše ni bruka...
Mislim da će posjeta biti OK, ni previše ni bruka...
Samo Saraj'vo.
Hocemo igrace sa platom od 25.000 km a skupe nam karte 6 sjever,10 istok. 
U prevodu jedna kutija cigareta i kafica.
U prevodu jedna kutija cigareta i kafica.
kao prvo sjever niko spominjao nije kada su cijene karata u pitanju a kao drugo naravno da necemo mi placati te igrace nego klub, kad bi se od prodaje karata finansirali i davali igracima plate pocrkali bi jadni od gladi a i tom logikom bi onda u Engleskoj karte trebale biti 250 funti minimum, njihovi igraci primaju milione mjesecno
Pyro is not a crime !
THEC je napisao/la:kao prvo sjever niko spominjao nije kada su cijene karata u pitanju a kao drugo naravno da necemo mi placati te igrace nego klub, kad bi se od prodaje karata finansirali i davali igracima plate pocrkali bi jadni od gladi a i tom logikom bi onda u Engleskoj karte trebale biti 250 funti, njihovi igraci primaju milione mjesecno
Previše si bukvalno svatio ovaj post.
Ja zelim da kazem da je ljudima skupa ljubav,koja vrijedi jedno paklo cigareta i kafa.
O drugim stvarima da ne pricamo.
Pa nismo ni mi navijaci krivi sto je fudbal posao obicni biznis,nista drugo,samo firma za prozivodnju novca..
nismo mi krivi sto su igraci preplaceni za bilo kakve uslove,jel normalno da jedan Radovac ima platu bubam 4 milje ili Benko 10 milja mjesecno,to oni toliko vrijede,bas im posao toliko tezak.de Bgt karte su skupe kako god okrenes,pa bio tu igrac kojeg placas 25 milja ili ne bio..
nismo mi krivi sto su igraci preplaceni za bilo kakve uslove,jel normalno da jedan Radovac ima platu bubam 4 milje ili Benko 10 milja mjesecno,to oni toliko vrijede,bas im posao toliko tezak.de Bgt karte su skupe kako god okrenes,pa bio tu igrac kojeg placas 25 milja ili ne bio..
FK SARAJEVO.
FROM THE RIVER TO THE SEA PALESTINE WILL BE FREE.
FROM THE RIVER TO THE SEA PALESTINE WILL BE FREE.
Ne znam sto neki misle da mi ne mozemo dovesti ovog Brazilca? Sigurno mu mozemo dati platu kao Stepanovu, Benki, pa mozda i vise sad kad je dug izmiren. Ako Jesic misli da je igrac za nas, ja mu vjerujem. I on sigurno zna koliko je ovaj prelazni rok bitan i za nas kao ekipu i za njega kao trenera, jer je sad sve na njemu. A realno nije ovaj neka dokazana zvijezda sa karijerom pa da moze traziti neke vece uslove nego Stepanov koji ima karijeru o kakvoj vecina ovih Brazilaca moze sanjati. A @amy brat je od jutros nesto negativan, od Brazilca pa nadalje.
Bahati, bahati Željkan!
1946
1946
Sijaset igrača treba dovest
NBA Champion (2017) , Finals MVP (2017) MVP (2014) Youngest scoring champion ever, 4x scoring champion.
- BosnianKingdom
- Kontakt:
Ko je rekao da Brazilcu treba tolika plata,sta vam je ba,pa ne prima on u Mijanmaru milione.
Sabrine mi moje!
Ako izuzmemo golmana, nama trebaju tri igraca....Besic je napisao/la:Sijaset igrača treba dovest
I gledati da budu sto bolji, da odmah mogu igrati a ne cekati po nekoliko mjeseci da se srede papiri ili da se oporavi od povrede i udje u formu.
Jos uvijek mi Jesic nit smrdi nit mirise, najvise mi se svidja kod njega sto daje sansu mladim igracima, i tako treba i nastaviti. Evo ko jeimao priliku gledati ove dvije utakmice U19 reprezentacije mogao je primjetiti da Heric igra jako dobro i da mu treba davati vise sanse.
Bek, vezni i krilo uz uzlov da ostanu ovi iz prvih 11. A ako neko i ode nece otici dzaba tako da ce biti nesto i para da se dovede zamjena za tog igraca.
Ne smije nam se ponoviti ljeto.
- FrancescoTotti
- Kontakt:
Jel nasa trafika sa ekipom?? 
Meni je o
Njegov povratak najvece pojacanje! Odmah mu i kapitensku dat pa da mu niko ne smije prigovorit za to sto je momak prirodni lider!
Meni je o
Njegov povratak najvece pojacanje! Odmah mu i kapitensku dat pa da mu niko ne smije prigovorit za to sto je momak prirodni lider!
Dok smo živi stajaćemo iza bordo sotone!
-
ajdohordas
- Kontakt:
BosnianKingdom je napisao/la:Ko je rekao da Brazilcu treba tolika plata,sta vam je ba,pa ne prima on u Mijanmaru milione.
Bio sam danas tri sata u klubu, prvo davao sam krv, a drugo tolika je gužva bila i pri kupovini i pri darivanju krvi da se čeka satima.Raja sam zuje kupuju učlanjuju se neki, vjerujte mi neka čudna euforija, kao da je neka qalifikaciona tekma, ako je suditi po tome biće raje 
Mosa RajvoSa
Pa nije otisao u Mijanmare da bi igrao za cevape 
- sarajevo46
- Kontakt:
Dosta raje

- kenanbrajic
- Kontakt:
Ako je fakat istina za ovog Brazilca, i kad uzmeš ovo što si naveo, što je i realno....ode nam Krste...hilmo je napisao/la: A ako neko i ode nece otici dzaba tako da ce biti nesto i para da se dovede zamjena za tog igraca.
Put kojim idemo, strategiju koju imamo,investicije koje radimo sve za 10. Samo jos da se dovedu bolji treneri u omladinske pogone.
Sto se tice pojacanja, ruke su Jesicu odvezane i covjek je uzo odgovornost na sebe. Odgovara ce i za dobre i lose rezultate.
Licno nisam za kupovanje igraca kao Benko,Trafika (dzaba da se dovedu a da im se da veca plata to je ok) Kupovat mlade igrace tipa kadusic uz to ako ko naleti tipa Delac mlad ekstra igrac a da nije preko 300k €.
I za par godina imaces 6-7 igraca kvaliteta duljevic i bolji koji ce imati 19-20 godina koji ce imati ugovor jos 4-5 godina (ako ih ko bude htio kupit morace dat 3-4m € po komadu) imacemo 5 stepanova 2-3 bekica i to je dovoljno za grupu le .
Kad bi mi kupili 5 harisa i 5 trafika kostala bi nas vise nego zarada od grupe le.
Jesicu imas, nasu podrsku (dosad je niko nije imo u ovoj mjeri ) nemoj nam se pokakit naglavu. SRETNO NAM PROTIV GALATE, I drine
Sto se tice pojacanja, ruke su Jesicu odvezane i covjek je uzo odgovornost na sebe. Odgovara ce i za dobre i lose rezultate.
Licno nisam za kupovanje igraca kao Benko,Trafika (dzaba da se dovedu a da im se da veca plata to je ok) Kupovat mlade igrace tipa kadusic uz to ako ko naleti tipa Delac mlad ekstra igrac a da nije preko 300k €.
I za par godina imaces 6-7 igraca kvaliteta duljevic i bolji koji ce imati 19-20 godina koji ce imati ugovor jos 4-5 godina (ako ih ko bude htio kupit morace dat 3-4m € po komadu) imacemo 5 stepanova 2-3 bekica i to je dovoljno za grupu le .
Kad bi mi kupili 5 harisa i 5 trafika kostala bi nas vise nego zarada od grupe le.
Jesicu imas, nasu podrsku (dosad je niko nije imo u ovoj mjeri ) nemoj nam se pokakit naglavu. SRETNO NAM PROTIV GALATE, I drine
- OsmanhodzicBuco
- Kontakt:
Sto Samir ne igra za mladu reprezentaciju? Nisam u toku. 
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 10 gostiju.