THEC je napisao/la:Kodru nismo dizali bez pokrica,on je stvarno imao dobru viziju, i od nasih manekena je pokusao da napravi profesionalce,uveo im nocne treninge da ne bi isli po kafanama, Krstu je cak na tribine poslao par utakmica jer ocito nije radio kako je Kodro htio, no nazalost obilo mu se o glavu tako sto su ga hladno bojkotovali, namjerno lose igrali a s obzirom na veliki pritisak javnosti,navijaca u tom trenutku uprava nije stala iza njega nego ga otpustila, sad tu gresku ispravljaju sa Jesicem tako sto su mu dali svu ovlast pa je odmah nabio nogom trojicu dotad standardnih igraca i ostalima zaprijetio da ce ih sve otjerati ako bude trebalo,Dzenan Uscuplic s druge strane je imao dobar jaranski odnos sa igracima i zato su i igrali dobro u ta doba, no dodje i tu do zasicenja a onda na scenu stupa i Dzenina tvrdoglavost gdje ne zeli da slusa savjete drugih i bilo je pitanje dana kad ce otkaz dobiti, po drugi put sto se i desilo, Dzeno kad ne bi bio onoliko tvrdoglav mozda bi i postao sasvim solidan trener
Trener mora imati pojavu, ponasanje, kada izadje pred igrace da ima strahopostovanje, da mu se ne smiju iza ledja, karizmu, pricu i na kraju znanje.......sve od ovog nabrojanog nemaju nemaju ni Kodro, ni Jesic, a pogotovo Dzeno....po meni totalno los izbor jer u mogucnosti ste bili naci puno bolja rjesenja......Meni to izgleda isto ko' kad bi sad Sablju neki dobar menadzer prodao nekom klubu iz lige petice i Sablja se pojavi sa svojim "strucnim stabom" (Memijom i npr. nasim bivsim trenerom Karicem)......pa ljudi bi plakali od smijeha.....vjeruj mi kad neko spomene Jesica u Srbiji, ljudi se smiju....Petrovic iz Radnika je za sve njih gigant....