FK Sloboda Tuzla - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: TaRgEt_,Aerials
- slani grad
- Kontakt:
Re: FK Sloboda Tuzla
treba otic i ispostovat ove omladince...nadam se da ce barem 500 gledalaca bit....zasluzili su 

UZ TEBE KROZ ZIVOT CIJELI-FKR 1987
Imaćeš ti i sretnijih dana. Zamisli.... kupiš kartu, sjemenkice fino.... uđeš na najljepši stadion u državi i pratiš Slobodu (ili reprezentaciju BiH) kako razvaljuje .... gostujući navijači tamo daleko na nekoj tribini, jedva ih vidiš. Ja mislim da bi tada bio sretniji. Ja bih!harry_90 je napisao/la:@Raz_ba
Jedva cekam taj 27 maj,ako je sve to istina,i ako pjesnik pristane,nece mi biti sretnijeg dana u zivotuDanas treba podrska momcima,i oni ce se potrudit da dodju do trijumfa,jer mozda neki predju da se takmice u Premijer ligi.Ocekujem danas 1:0,ako primimo go bice zeznuto.
A đe da znam?!
To ce biti aBd,da i to docekamo,da sjednem na tribine i uzivam,da ne slusam poslije price ne valja stadion itd.Ako se napravi nece biti veceg meraka za gostujuce navijace da normalno prate svoj tim,al opet ce se naci neko kome nece valjat.Samo da Jasko to prihvati,ima da ide izgradnja punom paromRaz_ba je napisao/la:Imaćeš ti i sretnijih dana. Zamisli.... kupiš kartu, sjemenkice fino.... uđeš na najljepši stadion u državi i pratiš Slobodu (ili reprezentaciju BiH) kako razvaljuje .... gostujući navijači tamo daleko na nekoj tribini, jedva ih vidiš. Ja mislim da bi tada bio sretniji. Ja bih!harry_90 je napisao/la:@Raz_ba
Jedva cekam taj 27 maj,ako je sve to istina,i ako pjesnik pristane,nece mi biti sretnijeg dana u zivotuDanas treba podrska momcima,i oni ce se potrudit da dodju do trijumfa,jer mozda neki predju da se takmice u Premijer ligi.Ocekujem danas 1:0,ako primimo go bice zeznuto.

PORAZ ZABOLI SRECA UTIHNE,AL VJERA U TEBE NIKAD NE PRESTAJE !!!
Nasi porazeni u finalu od Sarajeva sa 0:1,strijelac Basic u 30 min. Cestitke nasim momcima,upravu sam kad sam rekao da je Malkocevic uklet sto se tice finala kupa.
- HeavensWonder
- Kontakt:
Ne bih da opet pocinjem al ova utakmica je kompenzacija za Gavarica 

VINCERE NON È IMPORTANTE È L’UNICA COSA CHE CONTA - Giampiero Boniperti
33 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
harry_90 je napisao/la:Nasi porazeni u finalu od Sarajeva sa 0:1,strijelac Basic u 30 min. Cestitke nasim momcima,upravu sam kad sam rekao da je Malkocevic uklet sto se tice finala kupa.
Dobar je Sakib treba ga pustit da vodi klub al kad dođe finale treba ga odstranit

Tiger Woods-John Terry-Karim Benzema-Peter Crouch-David Beckham-Franck Ribery-Bill Clinton
Ni sreće ni tuge do tebe nema mi druge, FK SLOBODA TUZLA
Ni sreće ni tuge do tebe nema mi druge, FK SLOBODA TUZLA
Čestitke našoj djeci! Druga pozicija je jedan ili dva poteza lošija od Prve. To je u pet deka. Biće prvi drugi put, najvažnije je da ima "materijala" u budućnosti za prvi tim.
A đe da znam?!
ovo je ossveta za gavarica
a fakat imamo strasne juniore i jedna lijepa buducnosta za nas ako ih pametno iskoriste ovi nasi uhljupi iz uprave a i ono sto sam primijetio da i vi a i celik imate relativno dobre mladje kategorije al ih slabo materijalizujete u odnosu na nas pa kontam sta je problem gdje nestanu ti talenti 

Mi se ne furamo mi smo furka.
Sarajevo Horde Bog i Carsija, neka zivi Bosna nasa drzava...
Sarajevo Horde Bog i Carsija, neka zivi Bosna nasa drzava...
Jesi li se uvjerio da na tušnju Sloboda može izgubiti ako igra protiv boljeg tima?adnanhz je napisao/la:ovo je ossveta za gavarica![]()
a fakat imamo strasne juniore i jedna lijepa buducnosta za nas ako ih pametno iskoriste ovi nasi uhljupi iz uprave a i ono sto sam primijetio da i vi a i celik imate relativno dobre mladje kategorije al ih slabo materijalizujete u odnosu na nas pa kontam sta je problem gdje nestanu ti talenti
A đe da znam?!
- slani grad
- Kontakt:
Sakiba kod hodze vodit...OBAVEZNO....njemu je neko zapis kakav poturio
...ja veceg malera od trenera nisam dugo vidio...
....znaci.....ima covjek SVE...0-0 iz prve tekme....nakon 3 dana kise fino vrijeme za utakmicu...odlicno popunjen stadion..cc 2000 ljudi je sasvim dobra cifra za juniore....i sta se desava...mi fulamo prazan gol sa 3(slovima:tri) metra
i to nakon pogreske golmana pita...i naravno nakon par minuta...momak prolazi po lijevoj strani i zavrce loptu u sesnesterac..ona se od desne stative odbija,ide gotovo po liniji i u gol
...znaci jedan udarac pita u prvom poluvremenu...nasi imaju tu neku jalovu inicijativu ali nista konkretno..pite u drugom dijelu su iz 2-3 kontranapada mogle uduplat vodstvo ali nas je sreca spasila....kad se sve sabere i oduzme....SAKIBA KOD DZEMILE

UZ TEBE KROZ ZIVOT CIJELI-FKR 1987
- Probisvjet
- Kontakt:
Trebao bi Sok da pogleda ovaj link mozda mu pomogneslani grad je napisao/la:Sakiba kod hodze vodit...OBAVEZNO....njemu je neko zapis kakav poturio![]()
...ja veceg malera od trenera nisam dugo vidio...
![]()
....znaci.....ima covjek SVE...0-0 iz prve tekme....nakon 3 dana kise fino vrijeme za utakmicu...odlicno popunjen stadion..cc 2000 ljudi je sasvim dobra cifra za juniore....i sta se desava...mi fulamo prazan gol sa 3(slovima:tri) metra
![]()
i to nakon pogreske golmana pita...i naravno nakon par minuta...momak prolazi po lijevoj strani i zavrce loptu u sesnesterac..ona se od desne stative odbija,ide gotovo po liniji i u gol
![]()
...znaci jedan udarac pita u prvom poluvremenu...nasi imaju tu neku jalovu inicijativu ali nista konkretno..pite u drugom dijelu su iz 2-3 kontranapada mogle uduplat vodstvo ali nas je sreca spasila....kad se sve sabere i oduzme....SAKIBA KOD DZEMILE
![]()

http://www.****/forum/viewtopi ... =91&t=3804
Fudbalski Klub Sloboda Tuzla Bosnia and Herzegovina. The English translation of the team's name is Football Club Freedom.
Nevjerovatno koliki je covjek baksuz sto se tice finala kupa,da ima prednost od 5:0,on bi tu izgubio 

- Probisvjet
- Kontakt:
Nego sta je sa stadiona dokle se stiglo. Ima li nade da se sta dogovori. Kredit?harry_90 je napisao/la:Nevjerovatno koliki je covjek baksuz sto se tice finala kupa,da ima prednost od 5:0,on bi tu izgubio

Fudbalski Klub Sloboda Tuzla Bosnia and Herzegovina. The English translation of the team's name is Football Club Freedom.
27 maja,kako kaze Raz_ba trebalo bi se znati,aBd da dobiju se pare,da pocne sa izgradnjom stadiona.Probisvjet je napisao/la:Nego sta je sa stadiona dokle se stiglo. Ima li nade da se sta dogovori. Kredit?harry_90 je napisao/la:Nevjerovatno koliki je covjek baksuz sto se tice finala kupa,da ima prednost od 5:0,on bi tu izgubio
27. ujutro sastanak sa kreditorima u Vladi kod premijera, potom obilazak kasarne za Univerzitet a onda sastanak kod Jasmina i obilazak Tušnja. Biće konferencija za štampu. Kažu da će biti izvještaj na kantonalnoj TV a biće i Salih Brkić da napravi prilog za federalnu TV. Znači, neće nam biti teško upratiti. Ovaj put se Jasmin neće moć izvuć!harry_90 je napisao/la:27 maja,kako kaze Raz_ba trebalo bi se znati,aBd da dobiju se pare,da pocne sa izgradnjom stadiona.Probisvjet je napisao/la:Nego sta je sa stadiona dokle se stiglo. Ima li nade da se sta dogovori. Kredit?harry_90 je napisao/la:Nevjerovatno koliki je covjek baksuz sto se tice finala kupa,da ima prednost od 5:0,on bi tu izgubio
A đe da znam?!
AKo ce ic kod onog Mujica debila (premijera TK),koliko ce taj love maznut sebi.Ako Jasmin ovo ne prihati,nek ide u mp3
sto se tice kasarne,bilo bi dobro da se sta uradi,stvarno zalosno,prazna stoji djaba,a Tusanj da ne pricamo,ono treba iznova pocet pravit 

Hajde neka nam neko ko je bio na tekmi baci koju vijest o igri juniora jucer ... 

Rafa Benitez : " Ja sam jedan celavi idiot, koji je dosao na svijet da bi se igrao sa velikim klubovima i od njih napravio nizerazredne. Do sada sam vodio dva takva kluba, Liverpool i Inter i uspio sam u namjeri da ih dobro upropastim."
Ima li kakvog trofeja kod vas (bar u juniorskoj konkurenciji)?
Sad treba protiv Veleza odigrat pametno,uzeti ih zadnju kuci,pa makar sa 1:0,i naredne sezone krenut nanovo,zadrzat ekipu na okupu,i Glavasa,uprava malo poradit na pojacanjima,i borba za vrh ne bi trebala doci u pitanje.
- HeavensWonder
- Kontakt:
Osvojili prvenstvo mislim prije 2 godine... S tim da su nam juniori u posljednjih 5 godina u top 3 tima u drzavi dok se Celik i Zeljo i vi smjenjujete tako da... Moramo pustit i druge da nesto osvojeFCS je napisao/la:Ima li kakvog trofeja kod vas (bar u juniorskoj konkurenciji)?

VINCERE NON È IMPORTANTE È L’UNICA COSA CHE CONTA - Giampiero Boniperti
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 6 gostiju.