Nista od prvog mjesta razbojniciProbisvjet je napisao/la:Sto EL?MortemHz je napisao/la:Nece vam to valjati kada vam buduci protivnik u EL sazna da ste zeljeli samo opstanak
Ko će ispasti iz lige 2015/16
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,_dreamer_
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
Re: Ko će ispasti iz lige 2015/16
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
- Probisvjet
- Kontakt:
To malo handris Husrefa? Aaaaaaa?MortemHz je napisao/la:Nista od prvog mjesta razbojniciProbisvjet je napisao/la:Sto EL?MortemHz je napisao/la:Nece vam to valjati kada vam buduci protivnik u EL sazna da ste zeljeli samo opstanak
Fudbalski Klub Sloboda Tuzla Bosnia and Herzegovina. The English translation of the team's name is Football Club Freedom.
@firefirefirely, pogresno sam shvatio halali.

"Ne mogu, brate ja, igrati za novac i slusati kako trebam igrati. Hvala im. Bili su korektni i nisu mi pravili probleme. Rekao sam im da ja mogu igrati samo u Sarajevu" - Asim Ferhatovic Hase
- jovanmaksimovic
- Kontakt:
ako olimpik ispadne, to znaci i gasenje kluba... jer nece gracic da igra drugu ligu s parama s kojim raspolaze... prije ce vitez ispasti nego olimpik...
https://www.youtube.com/watch?v=H1M8yfyW2fo
FOR PAUL
FOR PAUL
- Probisvjet
- Kontakt:
Vitez ima sve prednosti nad Olimpicom. Zasto bi onda u prednosti bio Olimpic?jovanmaksimovic je napisao/la:ako olimpik ispadne, to znaci i gasenje kluba... jer nece gracic da igra drugu ligu s parama s kojim raspolaze... prije ce vitez ispasti nego olimpik...
Fudbalski Klub Sloboda Tuzla Bosnia and Herzegovina. The English translation of the team's name is Football Club Freedom.
Zapamti sta si napisao,pa da se čujemo na kraju sezone sto se ovog tičejovanmaksimovic je napisao/la:ako olimpik ispadne, to znaci i gasenje kluba... jer nece gracic da igra drugu ligu s parama s kojim raspolaze... prije ce vitez ispasti nego olimpik...
TH 1950
Ja te volim,ja te volim Hajduceee.....
Ja te volim,ja te volim Hajduceee.....
Olimpik je kvalitetniji od Slavije i Viteza u svakom slucaju.
Mene ne bi cudilo da se Borac izvuce, svi znate na koji nacin.
Mene ne bi cudilo da se Borac izvuce, svi znate na koji nacin.
× Željezničar - Manijaci TM87 ×
- jovanmaksimovic
- Kontakt:
finansijski su jaci, medjutim to treba i dokazazi na terenu... kao sto rekoh... tesko da ce olimpik ispasti... gracic bi se ubio zbog para koje je ulozio u klub...Probisvjet je napisao/la:Vitez ima sve prednosti nad Olimpicom. Zasto bi onda u prednosti bio Olimpic?jovanmaksimovic je napisao/la:ako olimpik ispadne, to znaci i gasenje kluba... jer nece gracic da igra drugu ligu s parama s kojim raspolaze... prije ce vitez ispasti nego olimpik...
@fanvitez... vazi... vidjecemo na kraju
FOR PAUL
FOR PAUL
-
narodniheroj
- Kontakt:
Meni svejedno ali mislim da bi ti bolje bilo da ideš djeliti karte za Galatu nego što se glupiraš sa ovom anketomMCMXLVI je napisao/la:@firefirefirely, pogresno sam shvatio halali.
![]()
![]()
Zasto objasni mi? Jel ti mozda smeta sto se i tvoj klub nalazi na glasanju?narodniheroj je napisao/la:
Meni svejedno ali mislim da bi ti bolje bilo da ideš djeliti karte za Galatu nego što se glupiraš sa ovom anketom
"Ne mogu, brate ja, igrati za novac i slusati kako trebam igrati. Hvala im. Bili su korektni i nisu mi pravili probleme. Rekao sam im da ja mogu igrati samo u Sarajevu" - Asim Ferhatovic Hase
Ja glasam za Zelju 
Za one dane kad smo svi ko jedno bili, pjevali Zelji pjesme i skupa pivo pili, ti dobro znaj da opet biće jednom tako, jer jug se nikad neće srušit tako lako !
- Probisvjet
- Kontakt:
Nisam glasao za vas. Ne volim da budete prvi cak ni u ovoj anketi.Ajzea je napisao/la:Ja glasam za Zelju
Probisvjet je napisao/la:Nisam glasao za vas. Ne volim da budete prvi cak ni u ovoj anketi.Ajzea je napisao/la:Ja glasam za Zelju
.Probisvjet je napisao/la:Nisam glasao za vas. Ne volim da budete prvi cak ni u ovoj anketi.Ajzea je napisao/la:Ja glasam za Zelju
Zadnja izmjena: Ajzea, dana/u 12 nov 2015, 16:18, ukupno mijenjano 1 put.
Za one dane kad smo svi ko jedno bili, pjevali Zelji pjesme i skupa pivo pili, ti dobro znaj da opet biće jednom tako, jer jug se nikad neće srušit tako lako !
- jovanmaksimovic
- Kontakt:
opa, prvi smo kandidati za ispadanje
sta mrznja ucini drugima prema najvecem bh klubu?
FOR PAUL
FOR PAUL
- Probisvjet
- Kontakt:
.Ajzea je napisao/la:.Probisvjet je napisao/la:Nisam glasao za vas. Ne volim da budete prvi cak ni u ovoj anketi.Ajzea je napisao/la:Ja glasam za Zelju
Zadnja izmjena: Probisvjet, dana/u 13 nov 2015, 11:28, ukupno mijenjano 2 puta.
Ispada :
Željo
Željezničar
FkŽ
Plavi
Golemi
Ebaci divova
Željo
Željezničar
FkŽ
Plavi
Golemi
Ebaci divova
MocMahale444
1921 BLEED BLUE
1921 BLEED BLUE
- Probisvjet
- Kontakt:
MuhamedTM je napisao/la:Ispada :
Željo
Željezničar
FkŽ
Plavi
Golemi
Ebaci divova
Najtuznije je to sto smo mnogo puta bili svjedoci plavog proljeca, tj. ona prica Zeljo se raspada, nema para za vodu, sve naopako.
A onda u nastavku sezone se Zeljo vrati u vrh, mnogo puta viđeno i dozivljeno, a ovi sto su najbucniji kod provokocija naspram Zelje se povuku u misije rupe ili jedva ostavre svoje ciljeve.
Zato vam je bolje
.
A onda u nastavku sezone se Zeljo vrati u vrh, mnogo puta viđeno i dozivljeno, a ovi sto su najbucniji kod provokocija naspram Zelje se povuku u misije rupe ili jedva ostavre svoje ciljeve.
Zato vam je bolje
× Željezničar - Manijaci TM87 ×
^^^^ reci im elegant. Izgleda zaboravili kako Musa dere jarca 
MocMahale444
1921 BLEED BLUE
1921 BLEED BLUE
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.