FC Barcelona - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo,BoixosNois1899
Re: FC Barcelona
Nije ni Ibrin transfer bio skuplji od 45 miliona, mislim da je iznosio 44 miliona koliko su ga platili. Ostatak je pokrila razmjena Eta, tako da ni taj transfer nije medju tih 10.
NE DAJTE MI LAGAT' !!!
- Monolog
- Moderator
- Kontakt:
Ako se ja dobro sjećam, to je bilo 46 miliona Eura plus Samuel Eto'o, ali nisam baš 100% siguran. Uostalom, milion gore-dole(kada se radi o ovakvim ciframa) nije toliko bitan.
"To repeat what others have said requires education. To challenge it requires brains.”
- nidjo_barca
- Kontakt:
Joj ljudi,ja sam prezadovoljan i sretan dolaskom Ville.O njegovim kvalitetima ne treba ni govoriti,svi znamo koja je to igracina.40 mil. koliko ce Barca platiti za njega je i mozda realna cijena.Moze covjek igrati u spicu,a nije mu strano ni igra po krilu.Reprezentativac je Spanije,igraci ce mu puno pomoci vec na SP.
We are strikers who defend, we are defenders who attack, we are speed, we are strength, we are effort, we are precision, we are as one... We are Barça
Blaugrana
Mes Que Un Club
Blaugrana
Mes Que Un Club
Jedna lijepa statistika je izašla na stranici http://www.fcbarcelonabih.com sto se tice Ville i Ibrake!!! 
Guti:"Realu treba mnogo da bi dostigao nivo na kojem se nalazi Barcelona...Najveća tuga je za mene kad vidim Casillasa kao jedinog igrača u prvom timu koji je prošao kroz omladinsku školu Reala".
kakvu sam glupost procitao maloprije --
Barca ce ponuditi 30mil € za Eden Hazarda - krilni napadac Lille , 18godina ...
On jest talenat ,ali takvih u Barci je na pretek , nije potreban ...
Ali u iducih par dana svasta cemo citati , sutra ce se pisati da ce Mandzukic u Barcu za 15mil €...
Ali u iducih par dana svasta cemo citati , sutra ce se pisati da ce Mandzukic u Barcu za 15mil €...
pa taj hazard je klasa i za krkica a i pedra. pogledaj malo strasan igrac.Furymaker je napisao/la:kakvu sam glupost procitao maloprije --
nisam ni rekao da nije dobar igrac ,meni je Lille uz PSG najdrazi francuski klub , uz Gervinha najdrazi igrac u Lillu , igrom podsjeca na C.Ronalda , sporiji malo i losijeg suta , ali uzeti u obzir da ima 18godina ...
Ali nema sanse da bi za njega dao 30mil , a za Villu 40 , za njega je 20-ak kapak .
Ti tvrdis da je bolji igrac od Pedra ?
moj care nisi ti gledao pedra , pedro 90minuta trci , zabija golove , asistira , on je klasa za Hazarda .
Hazard je potencijal , Pedro je dokazan , a nije puno stariji od Hazarda
moj odabir izmedju Hazarda i Pedra je - PEDRO !
Ali nema sanse da bi za njega dao 30mil , a za Villu 40 , za njega je 20-ak kapak .
Ti tvrdis da je bolji igrac od Pedra ?
moj care nisi ti gledao pedra , pedro 90minuta trci , zabija golove , asistira , on je klasa za Hazarda .
Hazard je potencijal , Pedro je dokazan , a nije puno stariji od Hazarda
moj odabir izmedju Hazarda i Pedra je - PEDRO !
- prasovic89
- Kontakt:

David Villa Sanchez xD
Vala ako oce da daju Tourea i pare za Cesca ja se ne slazem.... radije bi onda da ne dolazi Cesc nikako a da Yaya ostane
Zemljo mojih djedova dok je tvojih sinova ti ces biti prkosna, slobodna i ponosna, zemljo naših djedova !
ma i da hazard igra sa igracima tipa xavi,messi,iniesta nista losiji ne bi bio vjeruj. dobro ne vrijedi 30 miliona al eto.
- nidjo_barca
- Kontakt:
Ma pustite te price,svasta cete citat.Ocekuju se jos max. 2 pojacanja sto se tice Barce.Veznjak jedan i vjerovatno desni bek.
We are strikers who defend, we are defenders who attack, we are speed, we are strength, we are effort, we are precision, we are as one... We are Barça
Blaugrana
Mes Que Un Club
Blaugrana
Mes Que Un Club
uh kad bi azpilicueta doso. mada tesko.
sumnjam da bi on zelio sjediti na klupi i cekati priliku umjesto Alvesa , i ja bi ga volio viditi u barci ...
Gledajuci par tekmi osasune svidio mi se pravo
Gledajuci par tekmi osasune svidio mi se pravo
zato i kazem tesko 
- nidjo_barca
- Kontakt:
Ma dobar je Azpilicueta desni bek,nema sta,mozda i zavrsi u Barci,ko zna.Mada bi ja volio da se da sansa nekome od canterana poput Dalmau,Montoya ili Bartra.
Blaugrana
Mes Que Un Club
Blaugrana
Mes Que Un Club
Ma Dani je dobar bek, samo mu treba reci kako da centrira loptu i da gleda u nju dok je ubacuje.......
Mislim da ce on to usavrsiti....pa ne igra dzaba kod nas.....
Mislim da ce on to usavrsiti....pa ne igra dzaba kod nas.....
- nidjo_barca
- Kontakt:
Alves je najbolji.Samo treba jedna zamjena,pa mora i on odmoriti nekad.Zato mislim da ove godine dolazi jedan desni bek,ili da se prebaci neki od canterana u prvi tim.
Blaugrana
Mes Que Un Club
Blaugrana
Mes Que Un Club
Ma slazem se u potpunosti s tobom, samo kazem da mu ne treba naci tesku konkurenciju pa da on padne psihicki...
a uostalom Puyi na toj poziciji moze odraditi izvrstan posao, pa tako da ocekujem vise od Chygria i Milita...
a uostalom Puyi na toj poziciji moze odraditi izvrstan posao, pa tako da ocekujem vise od Chygria i Milita...
- nidjo_barca
- Kontakt:
Ma Alvesu je zagarantovano mjesto na desnom beku,sad je samo potreban igrac koji ce mu biti zamjena,pa da i Alves odmara ponekad.
Puyol moze odigrati beka solidno,ali ipak,nije mu to prirodna pozicija.Chigra mora puno da radi i da bolje i sigurnije igra.
Puyol moze odigrati beka solidno,ali ipak,nije mu to prirodna pozicija.Chigra mora puno da radi i da bolje i sigurnije igra.
Blaugrana
Mes Que Un Club
Blaugrana
Mes Que Un Club
sta e sa kaseresom? zasto kupovat kad imaju rjesenje?
- nidjo_barca
- Kontakt:
Ma mislim da ce Barca njega prodati.
A i kazem ja,imamo mi rjesenja u Canteri,ne mora se kupovati.
A i kazem ja,imamo mi rjesenja u Canteri,ne mora se kupovati.
Blaugrana
Mes Que Un Club
Blaugrana
Mes Que Un Club
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 4 gosta.