FK Sloboda Tuzla - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: TaRgEt_,Aerials

sloboda72
Kontakt:

Re: RE: Re: FK Sloboda Tuzla

Post Postao/la sloboda72 » 12 nov 2015, 21:14

Orton je napisao/la:
sloboda72 je napisao/la:
Orton je napisao/la:Pa sta ja znam jesu li svi potrazioci dugova potpisali reprograme.Iskreno bezveze bi mi bilo da zbog toga Sloboda ne ode u evropu
Reci ti nama , čiji si ti Advokat, od ovih "krvopija"Slobode.Ko ti suflira.Mi se borimo da napravimo Klub kako treba ,ako u tome uspijemo puno ćemo pomoći bh fudbalu.Pogotovo fudbalu u tuzlanskoj regiji od milion stanovnika.Ako ne uspijemo onda će to biti loš znak za fudbal u BIH. I NE SAMO FUDBAL.
Ja sam iz Sarajeva drug :D
Od samog dolaska Azmira u Slobodu se nadam da ce covjek da uspije da se izbori sa svim krvopijama.
Ako ti nije mrsko mozes pregledat u mojim postovima da sam ovdje pisao kada vam je bila ona prva sjednica ja mislim (kada je zelio da ode ukoliko se grad malo ne ukljuci).
Odnosno onda kada je onaj lik na svom fb pisao protiv Azmira,oko nakih posudjenih para za lijekove ili sta vec.

Pozitivna stvar za nasu ligu svakako.
A pitam za licencu iskljucivo jer ne bi bilo fer prema Slobodi da ispasta zbog grijehova proslih uprava.
To što si iz Sarajeva mene ne impresionira ni malo.Ostani i dalje" iz Sarajeva".Kako ti se klub naherio ti došo ovde raspitivati o našoj Licenci.Ne radimo mi posao na kratak rok, na jednu godinu.Neće se srušiti Evropa ako mi ne dobijemo Licencu.Sloboda je dugo na bolesničkoj postelji "zahvaljujući i sarajevsko-škutorskom zulumu".Naravno da i liječenje mora potrajati.Znam ja dobro šta znači šifra "odlazak u Evropu".Znači 400 000 ili 800 000 ili 1. 200 000.Dobra je to para za sita insana.Ali za fakine nije dobra.Tada Kub postane sredstvo a prestane biti cilj , svrha.Tada Kub gledaš ,on u Evropi a na mejta miriše.Znamo ko nas u ovim poratnim godinama" prestavja u Evropi" i kako.Znamo i kako je rangirana naša liga.
Ja volim FK Tuzla City

NYKnicks Fan
Kontakt:

Post Postao/la NYKnicks Fan » 12 nov 2015, 21:22

sloboda72 je napisao/la:
Orton je napisao/la:
sloboda72 je napisao/la: Reci ti nama , čiji si ti Advokat, od ovih "krvopija"Slobode.Ko ti suflira.Mi se borimo da napravimo Klub kako treba ,ako u tome uspijemo puno ćemo pomoći bh fudbalu.Pogotovo fudbalu u tuzlanskoj regiji od milion stanovnika.Ako ne uspijemo onda će to biti loš znak za fudbal u BIH. I NE SAMO FUDBAL.
Od samog dolaska Azmira u Slobodu se nadam da ce covjek da uspije da se izbori sa svim krvopijama.
Ako ti nije mrsko mozes pregledat u mojim postovima da sam ovdje pisao kada vam je bila ona prva sjednica ja mislim (kada je zelio da ode ukoliko se grad malo ne ukljuci).
Odnosno onda kada je onaj lik na svom fb pisao protiv Azmira,oko nakih posudjenih para za lijekove ili sta vec.

A pitam za licencu iskljucivo jer ne bi bilo fer prema Slobodi da ispasta zbog grijehova proslih uprava.
To što si iz Sarajeva mene ne impresionira ni malo.Ostani i dalje" iz Sarajeva".Kako ti se klub naherio ti došo ovde raspitivati o našoj Licenci.Ne radimo mi posao na kratak rok, na jednu godinu.Neće se srušiti Evropa ako mi ne dobijemo Licencu.Sloboda je dugo na bolesničkoj postelji "zahvaljujući i sarajevsko-škutorskom zulumu".Naravno da i liječenje mora potrajati.Znam ja dobro šta znači šifra "odlazak u Evropu".Znači 400 000 ili 800 000 ili 1. 200 000.Dobra je to para za sita insana.Ali za fakine nije dobra.Tada Kub postane sredstvo a prestane biti cilj , svrha.Tada Kub gledaš ,on u Evropi a na mejta miriše.Znamo ko nas u ovim poratnim godinama" prestavja u Evropi" i kako.Znamo i kako je rangirana naša liga.
De bolan i ti malo ohladi i opusti se, svega ti...

FranckRibery
Kontakt:

Re: FK Sloboda Tuzla

Post Postao/la FranckRibery » 12 nov 2015, 21:32

izgleda da imamo novo pojacanje :D iz prve ruke info :opaopa:

solinas
Kontakt:

Post Postao/la solinas » 12 nov 2015, 21:34

FranckRibery je napisao/la:izgleda da imamo novo pojacanje :D iz prve ruke info :opaopa:
Pa podjeli sa nama
"Modra boja,na bijelome platnu,
Sest ljiljana vezenih u zlatu,
To je zastava ,nasa Bosanska".

"Velikim Bogom se kunemo, da robovi biti necemo".
Prvi predsjednik predsjednistva R BIH Alija Izetbegovic.

Coraco
Kontakt:

Post Postao/la Coraco » 12 nov 2015, 21:35

Iiii ? šta čekaš, pucaj javno ili na pp :D

Tuzlak04
Kontakt:

Post Postao/la Tuzlak04 » 12 nov 2015, 21:37

sloboda72 je napisao/la:
Orton je napisao/la:
sloboda72 je napisao/la: Reci ti nama , čiji si ti Advokat, od ovih "krvopija"Slobode.Ko ti suflira.Mi se borimo da napravimo Klub kako treba ,ako u tome uspijemo puno ćemo pomoći bh fudbalu.Pogotovo fudbalu u tuzlanskoj regiji od milion stanovnika.Ako ne uspijemo onda će to biti loš znak za fudbal u BIH. I NE SAMO FUDBAL.

staragarda
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la staragarda » 12 nov 2015, 21:38

de sviju vam il napisite sta konkretno ako vec nesto znate il ne prdite ba po forumu...moze proc dan da ne napisete nista...slobodno..nece vas niko banovat
DA VIDIS...DA ZNAS...DA PAMTIS....11.07.1995....NEVER FORGET SREBRENICA

NYKnicks Fan
Kontakt:

Post Postao/la NYKnicks Fan » 12 nov 2015, 21:39

PP i meni :P

sloboda72
Kontakt:

Post Postao/la sloboda72 » 12 nov 2015, 21:42

Kad je došao Osim nastavilo se po starom "pravilu".
Borac, Čelik i Olimpic ostali bez licence, Zrinjski u Evropi

27. maj 2013
Piše: D. B.
Na današnjoj sjednici Drugostepene komisije za licenciranje NSBiH je odlučeno da ni Borac, ni Čelik, a ni Olimpic neće dobiti licencu za nastup u Evropi sljedeće sezone. To mjesto je pripalo ekipi Zrinjskog.

Borac, Čelik i Olimpic ostali bez licence, Zrinjski u Evropi Foto: Arhiv/Klix.ba Portal Klix.ba iz pouzdanih izvora saznaje da je Drugostepena komisija za licenciranje uskratila licencu Borcu, koji je bodovno izborio Evropu, ali i Čeliku i Olimpicu. Stoga će u evropskim takmičenjima pored Željezničara, Sarajeva i Širokog Brijega našu državu predstavljati i Zrinjski.

Osim evropskih, Komisija je razmatrala i licence za tekmičenje u Premijer ligi BiH, gdje je situacija potpuno riješena. Upitni su bili Čelik i Slavija, koji su dobili "zeleno svjetlo".
(Klix.ba

Halal vam" vjera" sarajevsko -škutorska koalicijo.
slika
Ja volim FK Tuzla City

NYKnicks Fan
Kontakt:

Post Postao/la NYKnicks Fan » 12 nov 2015, 21:49

Koji je lik ovaj sloboda72, ne vjerujem :urnebes: :rol:

FranckRibery
Kontakt:

Post Postao/la FranckRibery » 12 nov 2015, 21:49

napisat cu na forum ako je istina strpite se jos malo :D cekam potvrdu :D

solinas
Kontakt:

Post Postao/la solinas » 12 nov 2015, 21:51

FranckRibery je napisao/la:napisat cu na forum ako je istina strpite se jos malo :D cekam potvrdu :D
Primamo i PP.

SaltCityAttack
Kontakt:

Post Postao/la SaltCityAttack » 12 nov 2015, 21:53

Coraco je napisao/la:
SaltCityAttack je napisao/la:Ma smjesno mu da se mali plavi nadjau tome :).. povuku nas oni a i potrazivaci za ....
Jel imaš ti neke veze sa novom pjesmom od Frenkija :mrgreen: na tvoje ime naslovljena heheheh

Frenki preeejak :clap: :clap:

ma nemam kralju nikakve veze :).. ja imam ovo odavno , a nekad smo imali ekipu i trans old school uglavnom na tribini koji je bio SaltCittyAttack ...drugacije nemam nikakve veze..Frenkie prekucao beton pjesma sta drugo reci :)

trans :)

http://i376.photobucket.com/albums/oo20 ... li9frw.jpg
Zadnja izmjena: SaltCityAttack, dana/u 12 nov 2015, 21:59, ukupno mijenjano 4 puta.
SA VJEROM BOGA, FUKARE SLOBODA DO GROBA!
I opet Tušanj, tribina i sindrom ludila
jedan klub, jedan grad i navijačka skupina
OD PROŠLE, NE MOŽE BITI NAM TEŽA GODINA
I DALJE OSTAJEMO SLOŽNI KO' BRAĆA I RODBINA !
FKR TZ 87'

East Family FFC1987

emirzlaTu
Kontakt:

Post Postao/la emirzlaTu » 12 nov 2015, 21:57

solinas je napisao/la:
FranckRibery je napisao/la:napisat cu na forum ako je istina strpite se jos malo :D cekam potvrdu :D
Primamo i PP.
Gdje je tvoj pp,od sinoc cekam :kafa:
Zlatan Nalić sin tuzlanski

Sloboda1919
Kontakt:

Post Postao/la Sloboda1919 » 12 nov 2015, 22:01

haj ba pisi to za pojacanje !!! :D :D :D

i sretan rodjendan dijaspori Maliku :D :D :D

FranckRibery
Kontakt:

Post Postao/la FranckRibery » 12 nov 2015, 22:01

eto pitajte solinasa njemu sam sve poslao. Pa nek vam proslijedi mrsko meni kucat :D

solinas
Kontakt:

Post Postao/la solinas » 12 nov 2015, 22:03

Ma nema sta jbt KO da je pirlo boziji...
Ma amar rahmanovic da se vrati nama iz slovenije.
Nema nista öd toga.

Pasha_car_aga
Kontakt:

Post Postao/la Pasha_car_aga » 12 nov 2015, 22:05

Dajte ba pp, pa jel teško napisat ccc... ako nećete dijeliti informacije, ne treba uopšte da pišete.

Sent from my SM-N900 using Tapatalk

marseille_unique
Kontakt:

Post Postao/la marseille_unique » 12 nov 2015, 22:10

Sloboda1919 je napisao/la:haj ba pisi to za pojacanje !!! :D :D :D

i sretan rodjendan dijaspori Maliku :D :D :D
Ovdje sam ja 500 metara od Tusnja

Postano kroz Forum SportSport.ba app.
Nikad ne zaboravite da su Ljiljani nasa prava zastava, i da nam je Jedna si Jedina himna.
Ucinimo sve da se nametnuta zastava i himna ne nalaze na tribinama i u javnosti.
Tuzlanski_Malisa

wobly92
Kontakt:

Post Postao/la wobly92 » 12 nov 2015, 22:14

solinas je napisao/la:Ma nema sta jbt KO da je pirlo boziji...
Ma amar rahmanovic da se vrati nama iz slovenije.
Nema nista öd toga.

Nemoj tako brate, pa zar niste kukali da bi treba nekih pojacanja? Sta znas, mozda to ne bi bilo tako lose, mlad, polivalentan igrac. Dosta bi pokupio i on od Zebe, a pokriva sredinu i lijevu stranu terena. Koliko vidim solidan je u Koperu ove sezone..? Doduse rano je o tome sad pricat, ako bude onda ce se analizirat. Nije Pirlo al ne bih ja rekao da bi to bio tako los potez...

P.S. :thumbup: za potpis
When you see a person who has been given more than you in money and beauty, look to those who have been given less.

Zaključano

Natrag na “FK Sloboda”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.

DEBUG SSO: [] | STATUS: []