gledaj ti zvezde s bayernom egal utakmica, 1,15 kvota na bayern sto sam ja to igrao allahu dragi
Moderatori/ce: insider,Monolog,Puma,bodi123
Kucaj na google Live premier kladionica i udjibart je napisao/la:gdje se klikne za ovo live klađenje na premieru, nemogu nikako da nađem
pa ako zna neko da pomogne
https://live.premier-kladionica.com/live/bart je napisao/la:gdje se klikne za ovo live klađenje na premieru, nemogu nikako da nađem
pa ako zna neko da pomogne
Tako to obicno bude s public bet,kvota vise nego primaljiva bude,favorit jak i 1001 razlog zasto bi trebao doci taj par a na kraju cunaPistol je napisao/la:11-0 u kornerima ... tko zna koliko je u sutevima - ali kakve koristi , a nema ga ko 1 nije igro
Zivota mi, ja ti htjedoh napisat gore u onom postu da ne igraš nikako to zlo al' etobart je napisao/la:kud nađe ovo live klađenje na premieru odma ode 20 maraka
bart je napisao/la:kud nađe ovo live klađenje na premieru odma ode 20 maraka
ma **** reko odo odigrat 1x na norvešku i da bayern dobija zadnju četvrtinu i ni jedno ni drugo ne prođegaston je napisao/la:Zivota mi, ja ti htjedoh napisat gore u onom postu da ne igraš nikako to zlo al' etobart je napisao/la:kud nađe ovo live klađenje na premieru odma ode 20 maraka
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.