Chicago Bulls
Re: Chicago Bulls
cekaj ba jeli noah tare mehinu kcerku jesam dobro skontao a ko zna mozda ti budes vozao i lebrona pa dobro ni gill nije za bacit a evo i ova lutrija dobro prode za bullse jer netsi ne biraju ni prvi ni drugi tak da wall i turner nece u netse a oni su mogli doprinjet tome da uz njih lopeza potpisu lebrona sad imamo vece sanse od njih ma oni su ispali sad tako da svaki dan sve vise sansi za bullse
da imali bi prostora kroz sign and trade jos jednog ma otimali bi se za dres bullsa
da imali bi prostora kroz sign and trade jos jednog ma otimali bi se za dres bullsa
- SaltCityAttack
- Kontakt:
ma prepostavljam da je karindja, mislim nije niko lud
....ma neznam da su netsi dobili prvi pick onda bi to trebalo da znaci da ce Wall im biti klupa svakako ili Haris
... znaci nista nebi dobili tim pickom.Neznam mozda grijesim,ali neznam kako bi se njih dvojica mogli slagat na parketu, a igraju skoro identicno

SA VJEROM BOGA, FUKARE SLOBODA DO GROBA!
I opet Tušanj, tribina i sindrom ludila
jedan klub, jedan grad i navijačka skupina
OD PROŠLE, NE MOŽE BITI NAM TEŽA GODINA
I DALJE OSTAJEMO SLOŽNI KO' BRAĆA I RODBINA !
FKR TZ 87'
East Family FFC1987
FKR TZ 87'
East Family FFC1987
ma oni bi mjenjali harisa doveli bi jednog jakog igraca za njeg npr sign and trade i bosh pa wall pa lebron i lopez to bi uradili i mislili su igrat na tu kartu ali to se sad nece desit vjeruj da su bili opasniji od knicksa sad je dobro **** noah cuj bosanku pa zna i on sta valja opasne bosanke hehe
'ajmo LeBron brate predji ti ljepo u Chicago pa ces ljepo igrati u svom najdrazem gradu i igrati za klub tvog idola,a ja cu biti presretan 

Okusi strah, bol, mrznju i barut
i zivi u toj nadi da ce sutra ipak svanut,
na sekund nosi teret mojih rana
dok grad ti sapce pricu jezikom oziljaka.
jedva cekas da navijas za bulse a? 

DA,imas nesto protiv a ?Wolverine je napisao/la:jedva cekas da navijas za bulse a?

Cavsi ce mi ostati drag kluba ako LBJ ode iz Cavaliersa,ali ja sam vec odavno rekao da ja navijam za LeBrona a posto mi se Chicago uvjek svidjao kao klub to bi bilo idealno za mene

-
L-Train je napisao/la:DA,imas nesto protiv a ?Wolverine je napisao/la:jedva cekas da navijas za bulse a?![]()
Cavsi ce mi ostati drag kluba ako LBJ ode iz Cavaliersa,ali ja sam vec odavno rekao da ja navijam za LeBrona a posto mi se Chicago uvjek svidjao kao klub to bi bilo idealno za mene
imas jos jednog takvog ali valjda se to kod nas zna!!!!
U ime Gospodara...
ma znam ja to sve bolan. takvi su ti svi "cavs" fanovi, mislim ovi sa foruma, tacnije da se izrazim james fanovi. cijelo vrijeme lafo navijamo za cavse, a od sljedece sezone ce novi jamesov tim imat cijelu novu armiju navijaca.
to samo potvrdjuje moju tvrdnju da su fanovi jamesa daleko najgori od svih fanova.
glory hunteri.
jedino mi je zao ovih sadasnjih navijaca bulsa, jer ce i njih smatrat glory hunterima ako doticni prijedje u chicago.
to samo potvrdjuje moju tvrdnju da su fanovi jamesa daleko najgori od svih fanova.
glory hunteri.
jedino mi je zao ovih sadasnjih navijaca bulsa, jer ce i njih smatrat glory hunterima ako doticni prijedje u chicago.
- SaltCityAttack
- Kontakt:
Ja kakva bi se ocekivala prodraja dresova Rosa i Jamesa
...jedva cekam 1 juli,a nadam se da ce James prije toga odluciti dali dolazi vamo ili ne 

FKR TZ 87'
East Family FFC1987
FKR TZ 87'
East Family FFC1987
-
ma nije to bas tako ja sam uvijek govorio da navijam za KINGa a Cavsi su bili njegov klub pa je logika bila da navijam za njih ali vremenom sui mi postali dragi tako da cu i za njih navijati i kada James ode, a prije sam navijao za Chicago a i ako KING neode u Chicago i dalje ce mi biti dragi!!!Wolverine je napisao/la:ma znam ja to sve bolan. takvi su ti svi "cavs" fanovi, mislim ovi sa foruma, tacnije da se izrazim james fanovi. cijelo vrijeme lafo navijamo za cavse, a od sljedece sezone ce novi jamesov tim imat cijelu novu armiju navijaca.
glory hunteri.
U ime Gospodara...
de mi sad samo reci da su Kobeovi fanovi navijaci LakersaWolverine je napisao/la:ma znam ja to sve bolan. takvi su ti svi "cavs" fanovi, mislim ovi sa foruma, tacnije da se izrazim james fanovi. cijelo vrijeme lafo navijamo za cavse, a od sljedece sezone ce novi jamesov tim imat cijelu novu armiju navijaca.
glory hunteri.

zasto smo mi najgori fanovi

pa zbog ovog covjeka sam i poceo da ozbiljno pratim NBA kosarku i naravno da cu navijati za onaj klub gdje bude igrao James

jesu li kobijevi fanovi fanovi lakersa nikad necemo saznat jer doticni vjerovatno nikad nece ni otic iz lakersa.covjek je uzeo 4 prstena, i na najboljem je putu da uzme i peti. i ne vidim razlog zasto bi iso.
jamesovi fanovi su meni najgori, jer su vjerovatno i najveci moguci glory hunteri u danasnjem sportu, ako nista onda barem u kosarci.
kad smo vec kod kobijevih fanova, imju nesto slicno sa vama. nikad ne mogu podnjet poraz, uvjek se izvlace na saigrace i na povredu.
jamesovi fanovi su meni najgori, jer su vjerovatno i najveci moguci glory hunteri u danasnjem sportu, ako nista onda barem u kosarci.
kad smo vec kod kobijevih fanova, imju nesto slicno sa vama. nikad ne mogu podnjet poraz, uvjek se izvlace na saigrace i na povredu.
zbog vas forumasa zamrzio sam ove rijeci,cim vidim ove dvije rijeci zgrozim seWolverine je napisao/la:jesu li kobijevi fanovi fanovi lakersa nikad necemo saznat jer doticni vjerovatno nikad nece ni otic iz lakersa.covjek je uzeo 4 prstena, i na najboljem je putu da uzme i peti. i ne vidim razlog zasto bi iso.

ovo dole zadnje nadji moj post gdje sam se ja izvlacio nakon poraza od Bostona na povredu i suigrace koji istinu za volju nisu toliko dobri.
pa ne govorim o tebi, vec opcenito o fanovima lebrona jamesa. fala bogu pa ti nisi jedini primjerak.
To glory hunter je prava glupost, zakoga bi trebao navijat. Naravno da ces navijat za nekoga ko se pokaze kao dobar igrac, sta bi trebao da navijam za nekoga ko nezna igrat da nebudem glory hunter 

brate nemoj tako imaju ljudi pravo navijat za koga hoce i nemoj ih vrijedat najgori navijaci su oni sto ruse stadione a i ti bi podrzao bullse da sad kojim slucajem nash dode u chicago to je logicno ja sam uvijek navijao za chicago ali brate kad je jordan obukao dres wizardsa i njih sam dodao uz bullse zbog njeg samo zbog njega a sad posto znam jako puno kobe navijaca koji su u vrijeme kad je jordan igro sprdali se na racun kobe sad ga vole ludo znaci promjenili klub da je kojim slucajem kobe prije 3g dosao u bullse ma koliko bi ih ostalo da navijaju za lal i poznata stvar pre lebrona cavsi nisu ni imali ovdje navijace sad imaju zbog njeg nekima ce se i kad on ode svidat taj klub mnogi ce navijat za drugi klub u koji ode
znas sta ovdje ne volim ne realne komentare ako ja ne volim lakerse ja ih ne moram omalovazavat ili ak ne volim boston ne moram trazit samo lose u toj ekipi ovdje komentarisu se takve gluposti isti ti navijaci kobe su nakon 2-2 s oklahomom toliko losih stvari napricali o kobe artestu ddrvetu gasolu mekanom igracu odomu propalom ja sam tad rekao mozes procitat da ce sigurno proc thunder ja koji ne navijam za njih sam vise poznavao koliko oni mogu sad bi licno jako volio da ispadnu od sunsa jer su toliko sad sigurni u lakerse i toliko su jedva cekali da provociraju navijace cavsa
znas sta ovdje ne volim ne realne komentare ako ja ne volim lakerse ja ih ne moram omalovazavat ili ak ne volim boston ne moram trazit samo lose u toj ekipi ovdje komentarisu se takve gluposti isti ti navijaci kobe su nakon 2-2 s oklahomom toliko losih stvari napricali o kobe artestu ddrvetu gasolu mekanom igracu odomu propalom ja sam tad rekao mozes procitat da ce sigurno proc thunder ja koji ne navijam za njih sam vise poznavao koliko oni mogu sad bi licno jako volio da ispadnu od sunsa jer su toliko sad sigurni u lakerse i toliko su jedva cekali da provociraju navijace cavsa
saznat cemo koliko vole lal kad se za 3-4 godine povuce kobe a mozda bas ti bullsi budu u naponu snage ili jedna oklahoma pa se ovi prebace na njih zamisli kad lal ne ude u po sto pamtim i tad se sjecam nekih pravih navijaca lal koji su i tad navijali za lal ali njih je jako jako malo mozda ovdje na forumu 1 ili 2Wolverine je napisao/la:jesu li kobijevi fanovi fanovi lakersa nikad necemo saznat jer doticni vjerovatno nikad nece ni otic iz lakersa.covjek je uzeo 4 prstena, i na najboljem je putu da uzme i peti. i ne vidim razlog zasto bi iso.
desit ec se isto kao i post jordan navijacima bulsa. barem ce ih ostat, pa manjina manjina, ovako niko neceostat navijac cavsa.
- SaltCityAttack
- Kontakt:
Pa dobro Bullsi nisu samo imali Jordana u toj generaciji, a ni manje ni vise nogim su idoli bili Rodman i Pipen 

FKR TZ 87'
East Family FFC1987
FKR TZ 87'
East Family FFC1987
mozda bi ih podrzao, ali uostalom ih podrzavam i sad. meni bi sunsi i dalje bili najdrazi tim, kao sto su bili i prije dolaska nasha. svojevremeno mi je najdraz igrac otisao ibo iz sunsa, pa sam i dalje navijao za njih.dema je napisao/la:brate nemoj tako imaju ljudi pravo navijat za koga hoce i nemoj ih vrijedat najgori navijaci su oni sto ruse stadione a i ti bi podrzao bullse da sad kojim slucajem nash dode u chicago to je logicno ja sam uvijek navijao za chicago ali brate kad je jordan obukao dres wizardsa i njih sam dodao uz bullse zbog njeg samo zbog njega a sad posto znam jako puno kobe navijaca koji su u vrijeme kad je jordan igro sprdali se na racun kobe sad ga vole ludo znaci promjenili klub da je kojim slucajem kobe prije 3g dosao u bullse ma koliko bi ih ostalo da navijaju za lal i poznata stvar pre lebrona cavsi nisu ni imali ovdje navijace sad imaju zbog njeg nekima ce se i kad on ode svidat taj klub mnogi ce navijat za drugi klub u koji ode
btw. to gore za najgore navijace nisam mislio na prave navijace cavsa koji budu na tekmi, nego ove forumase. mislim, imaju ljudi pravo navijat za koga hoce, ali imam i ja pravo na svoje misljenje.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.