to bi znacilo za ibrahimovica zbogom,vidilo se da ne pase u sistem barsine igre ista stvar je i kod gomeza

Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo

A sto je toliko smijesna, ako nije tajna???BAVARAC DO GROBA je napisao/la:smijesna jednostavno ova vijest
nece ni džeko ni robben preci u juve mogao bi se kladiti u to
Moze li to sto ga u Bayernu smatraju "Bogom" i što je dobio ono što je bezuspješno tražio u Realu??Adinjo je napisao/la:A sto je toliko smijesna, ako nije tajna???BAVARAC DO GROBA je napisao/la:smijesna jednostavno ova vijest
nece ni džeko ni robben preci u juve mogao bi se kladiti u to
I ako moze bez onoga "Juve ne igra CL ove godine".

pa prijatelju većina igrača želi preći u real a evo nisu ništa osvojili,pa recimo džeko bi više volio preći u liverpool i juve,nego u auxere koji igra ligu prvaka,nije samo stvar u tome,ako klub ima budućnost,kao što ima juve šta je igraču pretrpit jednu sezonu u juveu bez lp,jer doći će vrjeme i za to...GunnerS je napisao/la:Koja budala će otić iz prvaka jedne zemlje i možda prvaka Europe u klub koji je 7 u svojoj ligi i klub koji će igrat kvalifikacije Euro lige ?!
Eh da malo citas sta drugi pisu a ne samo da punis rubrike, znao bi za ovu informejsn, koju sam ja objavio jucer.Romariooo je napisao/la:Šta je ovo, gledam na eurosportu igraju Bayern i Inter, kontam koji im je, kad ono neka djeca. Neka predigra izgleda

Pun mi je klinac ovog zabara, evo citam da ga Roma ne zeli zadrzati, e vala nece ni nama zuruck.dr.adnan je napisao/la:
Van Bommel je izjavio da je razlog neslaganja i odlaska Luke Tonija iz Bayerna taj što je zaspao za stolom tokom zajedničkog ručka. Navodno ga ja Gaalonja odmah na razgovor u 4 oka pozvao i nakon nije krenulo dobro po Tonija. To je bilo 2. dana po dolasku Gaalonje.

, a jos clan Bayerna, najplaceniji igrac Bundeslige u njenoj historiji...weg sa njim, ne treba ga ni spominjati, dati ga dzabe citadeli, padovi....
 , a jos clan Bayerna, najplaceniji igrac Bundeslige u njenoj historiji...weg sa njim, ne treba ga ni spominjati, dati ga dzabe citadeli, padovi.... 

Znaci izgubili smoFurymaker je napisao/la:0:2 za inter , sto sam ja gledao , Bayern aktivniji i konkretniji , a ovi sretniji
 , ajde jbg sta je tu je u subotu po osvetu
, ajde jbg sta je tu je u subotu po osvetu  .
.
U subotu to neće biti slučaj. Dominanta ekipa (Inter) neće izgubiti.Furymaker je napisao/la:Ne znam dal je zavrsilo tako , znam da su gubili 2:0 , gledao sam tekmu , u 1.-oj minuti primili gol , napadali cijelo vrijeme i bili bolji , ovi 2-3puta zaprijetili i dali drugi gol , i ja prebacio , mrzim gledat tekmu kad dominantna ekipa gubi
Razloge sam ti naveo, ako ti to nije dovoljno, hoces li jos?Monolog je napisao/la:Što vas to čudi što je izjavio da će navijati za talijansku ekipu?

, opet ti mene natjera da izgovorim uho, upss, hocu reci Tonija.
 , opet ti mene natjera da izgovorim uho, upss, hocu reci Tonija.   
 U subotu ce biti obrnut tok dogadjajaFurymaker je napisao/la:Ne znam dal je zavrsilo tako , znam da su gubili 2:0 , gledao sam tekmu , u 1.-oj minuti primili gol , napadali cijelo vrijeme i bili bolji , ovi 2-3puta zaprijetili i dali drugi gol , i ja prebacio , mrzim gledat tekmu kad dominantna ekipa gubi
 Gaal je isprovocirao Hozu da igra na rezultat, sto ovaj nije htio prihvatiti. Ocekujem da ce Bayern igrati na rezultat, dok ce Mou pokusati prirediti predstavu
  Gaal je isprovocirao Hozu da igra na rezultat, sto ovaj nije htio prihvatiti. Ocekujem da ce Bayern igrati na rezultat, dok ce Mou pokusati prirediti predstavu  

HA HA HA cuj da inter bude dominantniji, neces taj crtani gledatGenghis je napisao/la:U subotu to neće biti slučaj. Dominanta ekipa (Inter) neće izgubiti.Furymaker je napisao/la:Ne znam dal je zavrsilo tako , znam da su gubili 2:0 , gledao sam tekmu , u 1.-oj minuti primili gol , napadali cijelo vrijeme i bili bolji , ovi 2-3puta zaprijetili i dali drugi gol , i ja prebacio , mrzim gledat tekmu kad dominantna ekipa gubi

Šta se pališ, imam pravo! da podgrijavam malo atmosferu.geronimo je napisao/la: P.S. Gengo - hajd izgovori to jos koji put.

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 9 gostiju.