Napravice kako nece Violina prvi operativac SD Zeljeznicar sta je hotel danas napraviti sitnicaDooVe je napisao/la:Ma napraviće oni klinac, ublehaši najobičniji.
Hadžiahmetović strijelac, Memija i Sadiković odlični protiv Engleske
http://fkzeljeznicar.ba/video-hadziahme ... ske/17453/
Dado Sadiković, Kerim Memija pa još Hajradinović i Čerimagić. Hadžiahmetović, Duraković, Osmanković, Ćutahija pa i Gojak. Malo li je...
FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,irfo,LjoZee
Re: FK Željezničar
FORZA LAZIO !!!!! AVANTI RAGAZZI DI BUDAPEST !!!!!
Garant im je on pisao onu OBAVJEST a potpisao PRIJEDSEDNIK *ebem ih nepismene sve redompile87 je napisao/la:Napravice kako nece Violina prvi operativac SD Zeljeznicar sta je hotel danas napraviti sitnicaDooVe je napisao/la:Ma napraviće oni klinac, ublehaši najobičniji.
Dado Sadiković, Kerim Memija pa još Hajradinović i Čerimagić. Hadžiahmetović, Duraković, Osmanković, Ćutahija pa i Gojak. Malo li je...
Navijati za Sarajevo stvar je geografije, a za Želju stvar filozofije!
Kad je sutra trening ?
Poslano sa mog GT-I8190 koristeći Tapatalk
Poslano sa mog GT-I8190 koristeći Tapatalk
I onda kada više ne bude me ovdje
kad moja duša s ove zemlje negdje ode
zastavu tvoju tamo ponijet ću sa sobom
nigdje bez tebe Željo kunem ti se Bogom!
kad moja duša s ove zemlje negdje ode
zastavu tvoju tamo ponijet ću sa sobom
nigdje bez tebe Željo kunem ti se Bogom!
-
prisutanod1964
Moja Gopođa MAMA je već odavno Rahmetli i nije tema na ovom forumu Š.....O.milanribar je napisao/la:Nemoj biti levat majke ti.prisutanod1964 je napisao/la:Ova patka je samo da bi se ponovo pljuvalo po ljudima koji
su trenutno u Upravi kluba a to zorno dokazuje zadnji post
pecaroša u mutnom.PROVIDNO I NA NIVOU PUČKOŠKOLCA
PRIČU SA HA HA HOTELA I DVORANE SKREČE NA UPRAVU.
PA PA
http://www.radio.sarajevo.ba/novost/206 ... lavi-zamak
A što se tiče pridjeva-99,99 % prisutnih na ovom forumu isti su,čini mi se,
dodijelili upravo tebi.
ma nije u tome poenta pile kakva dvorana pored vec postojece dvorane i hotel pored stadiona, nego je poenta cija je onda to zemlja mislim da bi iz kluba trebali reci to i to je vlasnistvo FK 1/1, a ne ovako samo nagadjanjapile87 je napisao/la:Napravice kako nece Violina prvi operativac SD Zeljeznicar sta je hotel danas napraviti sitnicaDooVe je napisao/la:Ma napraviće oni klinac, ublehaši najobičniji.
Željo je religija i život, nije to samo fudbal, već stil življenja i ponašanja. Željo je oduvijek važio za nešto što povezuje divne ljude koji pomažu jedni druge. A šta treba više od toga - IVICA OSIM
-
perodeformero
- Kontakt:
Vidis da spominju nekakav dogovor, koji su sa nekim iz kluba ocito sklopili
Nisi ti to dobro razumio oni nude nekakav dogovor i to je to. Ne da su sa nekim nesto dogovorili ocito je jedno znam da klub ima planove sa zemljom iza istoka i da je ta zemlja zanimljiva izgleda jos nekome. Ovo jee mrtva palamuda.perodeformero je napisao/la:Vidis da spominju nekakav dogovor, koji su sa nekim iz kluba ocito sklopili
FORZA LAZIO !!!!! AVANTI RAGAZZI DI BUDAPEST !!!!!
- milanribar
- Kontakt:
Ti znas, bas si ti upucen. Isto kao sto smo vidjeli sta je bilo s Kokotom za dva mjeseca, a on produzio do 2017. Tebe bas neko ozbiljno shvata ko bajro mater.
Sve sto izade na portalima nije istina, oni znaju, insajderi stari, a niko blage veze nema s zivotom a ne sta je istina, a sta ne.
Sve sto izade na portalima nije istina, oni znaju, insajderi stari, a niko blage veze nema s zivotom a ne sta je istina, a sta ne.
Nervoza ha , hajde bice bolje aBd
Nesto kontam kako nas sve odjednom spotaknu, treneri, igraci, navijaci I uprava. **** situacija uvijek nas nesto ili neko koci.
Nesto kontam kako nas sve odjednom spotaknu, treneri, igraci, navijaci I uprava. **** situacija uvijek nas nesto ili neko koci.
MocMahale444
1921 BLEED BLUE
1921 BLEED BLUE
Vama sad problem i hotel ako ce se praviti ljudi na skenderiji napravili hotel na 400 kvadrata pa sto ne bi i SD od toga i fk moze imati koristi
Bice bolje 
Napraviše dvoranu, evo sad i hotel, a mi istočnu tribinu dok smo živi dočekati nećemo
Javila su se dva premijerligaša , ali od svega toga mogu reći da sam najbliži povratku na Grbavicu . I zaista bih volio to da se desi , jer Željezničar je moj klub gdje sam u omladinskim kategorijama proveo najljepše dane izjavio je za avazov Sport Damir Osmanković .
Brkica
Ma od čega će hotel napraviti? Nema Koldze više, a dvorana nije njihova.lisander je napisao/la:Napraviše dvoranu, evo sad i hotel, a mi istočnu tribinu dok smo živi dočekati nećemo
Meni je ovdje gore što oni hladno došli i srušili objekat.
Sta ce nam on?
FK Željezničar ~ FC Arsenal !
Damir Džumhur, Edin Džeko, Miralem Pjanić, Mirza Teletović, Jusuf Nurkić, Amel Tuka.
Damir Džumhur, Edin Džeko, Miralem Pjanić, Mirza Teletović, Jusuf Nurkić, Amel Tuka.
Eh to je taj Osmankovic sto sam govorio nedo Bog da na dodje. Izgleda da smo bas propali cim on dolazi da igra. Katastrofa!!
cirkus se nastavlja,ocekujem uskoro povratak Redzepija i Damira Rovcanina,a da mozda i vrate Mahira Karica....provalija nema dna...AsharaK je napisao/la:Sta ce nam on?
GO ROGER !!....peRFect !!!!
VOLIM ZELJEZNICAR!!
RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF
VOLIM ZELJEZNICAR!!
- Jaozinho22
- Kontakt:
http://www.transfermarkt.com/damir-osma ... ler/314292 Ne kontam što će nam on
Jedino ako Mladenović ode a on i Mailson budu držali lijevu stranu.
Više titula nego pojedini klubovi lopti ! FKŽ !
Budite navijači FK Željezničara a ne navijači Misimović Senada !
Budite navijači FK Željezničara a ne navijači Misimović Senada !
hocemo Redzepija !!!!!!!!!!!

GO ROGER !!....peRFect !!!!
VOLIM ZELJEZNICAR!!
VOLIM ZELJEZNICAR!!
-
zaboljisportuBiH
- Kontakt:
Šta sad ne valja ni Mahir Karić, a kukali ste ovdje kako Odi nije doveden taj isti Mahir Karić. Damira Osmankovića ako je ko gledao tri puta ukupno u zadnje tri godine od vas pljunite me usta. Ako ga Edis treba slažem se.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 24 gosta.