Ma to je neki naš haver garantIceplayer je napisao/la:Hahaha kazu Irci na svom forumu:![]()
![]()
![]()
Bosnia's B-team would beat Albania, Northern Ireland and Iceland.
Sehic (FC Qarabagh)
Bicakcic (Hoffenheim)
Anicic (FC Astana)
Vranjes (Gaziantepspor)
Zukanovic (Sampdoria)
Grahovac (Rapid Wien)
Salihovic (Guizhou Renhe)
Stilic (APOEL Nicosia)
Hajrovic (Eibar)
Ibisevic (Hertha Berlin)
Hodzic (Dinamo Zagreb)
BiH - Irska (Baraž)
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_
Re: BiH - Irska (Baraž)
Ma jok par njih se raspravlja haha, jedan kaze da je Vedo u A timu, argumentiraju se ma carevi hahaHariTz je napisao/la:Ma to je neki naš haver garantIceplayer je napisao/la:Hahaha kazu Irci na svom forumu:![]()
![]()
![]()
Bosnia's B-team would beat Albania, Northern Ireland and Iceland.
Sehic (FC Qarabagh)
Bicakcic (Hoffenheim)
Anicic (FC Astana)
Vranjes (Gaziantepspor)
Zukanovic (Sampdoria)
Grahovac (Rapid Wien)
Salihovic (Guizhou Renhe)
Stilic (APOEL Nicosia)
Hajrovic (Eibar)
Ibisevic (Hertha Berlin)
Hodzic (Dinamo Zagreb)
- DragonGirl
- Kontakt:
Meni je iščekivanje na dan utakmice nekako najslađe. Još kad prođem gradom, a vrvi plavo i žuto, pogotovo onaj dio prema stadionu, zastave, ljudi u dresovima, rekviziti posvuda...poseban osjećaj.
U takvim trenucima shvatim koliko sam ponosna na svoju domovinu i na sve ono dobro i lijepo što dolazi iz nje, a ova reprezentacija je definitivno jedan od najljepših takvih primjera. 
Gospodar vatre se slaze sa tobomDragonGirl je napisao/la:Meni je iščekivanje na dan utakmice nekako najslađe. Još kad prođem gradom, a vrvi plavo i žuto, pogotovo onaj dio prema stadionu, zastave, ljudi u dresovima, rekviziti posvuda...poseban osjećaj.U takvim trenucima shvatim koliko sam ponosna na svoju domovinu i na sve ono dobro i lijepo što dolazi iz nje, a ova reprezentacija je definitivno jedan od najljepših takvih primjera.
The only thing constant in life is change, dark times are always temporary and we can always come back to the light.
- SlevinKelevra
- Kontakt:
Mesa, samo im ovo pusti 5 minuta pred tekmu!
[youtube][/youtube]
[youtube][/youtube]
Raaaaajaaaaaa jel
SIIIIITNOOOOOOO ?????
000 ???
4:0 ZA NAS !!!
SIIIIITNOOOOOOO ?????
000 ???
4:0 ZA NAS !!!
Ajmo da čujem prognoze za sutra. Moja je da ih tučemo ih 3-0 ili 3-1. 
Kako god ja okrenem,i ovako i onako,njihove sanse su nikakve.
Dragi su mi kao zemlja i kao narod ali ovaj put jednostavno nisu imali srece u zrijebu,dobili su najtezeg protivnika.Od srca im zelim vise srece drugi put.
Dragi su mi kao zemlja i kao narod ali ovaj put jednostavno nisu imali srece u zrijebu,dobili su najtezeg protivnika.Od srca im zelim vise srece drugi put.
Haj zaspi večeras, nebesa ti poljubim.
...jer žive, i prkose vragu, dok smrt im opaku slute.
1:0, Dzeko poslije 75-e minute.HariTz je napisao/la:Ajmo da čujem prognoze za sutra. Moja je da ih tučemo ih 3-0 ili 3-1.
Gdje mogu kombinirati hendikep sa strijelcem? 
FK Željezničar ~ FC Arsenal !
Damir Džumhur, Edin Džeko, Miralem Pjanić, Mirza Teletović, Jusuf Nurkić, Amel Tuka.
Damir Džumhur, Edin Džeko, Miralem Pjanić, Mirza Teletović, Jusuf Nurkić, Amel Tuka.
Valja sad zaspati, a i dočekati sutra
moja stara sebi zamijenila smjenu samo da bi mogla gledati utakmicu, sada znam na koga sam fanatična.

Da ja odlucujem ja bih odmah napao,tada ce sigurno doci i onaj nas stari pritisak sa tribina.Ako rano zabijemo praviti se da nista nije bilo,igrati u istom tempu,samo napadi i samo golovi,koliko god moze,bez milosti,ko Njemacka.
Pazi,Francuska,ljeto 2016,50 000 Bosanaca i Hercegovaca u Parizu,Marseju,Lionu....30 000 na svakoj nasoj utakmici.U domovini organizovana gledanja,ljetne baste,trgovi,svaki gol,svaka pobjeda ludilo,slavlje,festa.Prolaz u osminu recimo,delirijum,spektakl..
Pa mi jednostavno nemamo pravo sve to propustiti,to bi bila tragedija,nacionalna zalost..
Yebote,sam bi sisao sa tribine na teren igrati za to i ne bih prestao davati zadnji atom dok me ne bi bili primorani voditi u hitnu.
Zmajevi dragi,ovo moramo uspjesno odraditi,nemamo pravo ni na sta drugo.
Pazi,Francuska,ljeto 2016,50 000 Bosanaca i Hercegovaca u Parizu,Marseju,Lionu....30 000 na svakoj nasoj utakmici.U domovini organizovana gledanja,ljetne baste,trgovi,svaki gol,svaka pobjeda ludilo,slavlje,festa.Prolaz u osminu recimo,delirijum,spektakl..
Pa mi jednostavno nemamo pravo sve to propustiti,to bi bila tragedija,nacionalna zalost..
Yebote,sam bi sisao sa tribine na teren igrati za to i ne bih prestao davati zadnji atom dok me ne bi bili primorani voditi u hitnu.
Zmajevi dragi,ovo moramo uspjesno odraditi,nemamo pravo ni na sta drugo.
- Ponos Torina
- Kontakt:

usomi sinoc svitac usobu ja mislijo neko scigarom hoda posobi kase nisam slogiro tobejarabi
-
mirzateletovicc
- Kontakt:
Eselamu alejkum.
Idemoooooooooooooooooooo naša draga Bosnaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
Samo ponosno i hrabro, obradujte nas
[youtube][/youtube]
[youtube][/youtube]
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
we selam.mirzateletovicc je napisao/la:Eselamu alejkum.
Danas 1-0 i dosta .
- Principatus
- Kontakt:
Mislim da ako budemo pravi, da ce ovo biti nesto tipa 2:0 kao protiv Walesa. Ili mozda 3:1 ako nasi polude.Ferdinand je napisao/la:1:0, Dzeko poslije 75-e minute.HariTz je napisao/la:Ajmo da čujem prognoze za sutra. Moja je da ih tučemo ih 3-0 ili 3-1.
Irska prima malo golova i daju malo, no to protiv nas nista ne znaci, mi uvjek znamo zabiti i primiti.
Vidim kako oni na svom forumu pisu da se oslonjaju najvise na ovu 2. utakmicu u Dublinu. Kao da je ta druga utakmica cudesna (znam vracaju im se igraci) i da ce u njoj sve ispraviti. Mislim da se varaju jer mi i tamo mozemo dati bar jedan gol i minimum odigrati na nerijeseno. Pa dali smo Francuskoj u sred Pariza zasto nebi i njima.
Freude, schöner Götterfunken, Tochter aus Elysium. Wir betreten feuertrunken, Himmlische, dein Heiligtum. Deine Zauber binden wieder, was die Mode streng geteilt: Alle Menschen werden Brüder, wo dein sanfter Flügel weilt.
Bićemo pravi!Principatus je napisao/la:Mislim da ako budemo pravi, da ce ovo biti nesto tipa 2:0 kao protiv Walesa. Ili mozda 3:1 ako nasi polude.![]()
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
Od pola noci oka nisam sklopio,pred jutro zaspo i u snu nocne more o utakmici.Nesto me strah naseg baksuzluka,ali realno veceras nece postojat za nas neka zlatna sredina il mi veceras ovjeravamo put za franc il ircima poklanjamo to zadovoljstvo.Ja mislim da trece solucije nema,il ih kantamo ,il ce oni nas posramit.
Trenutno korisnika/ca: 19vendetta87, CAGarfia, legendarnadruga, Proximic, Sheyi, zgembo89 i 44 gosta.