U-21, U-19, U-17
Moderatori/ce: ribery,_dreamer_,insider,TaRgEt_,Monolog
Re: U-21, U-19, U-17
I ja se slazem da se treba polaka slagati za sljedecu generaciju.
Ova ekipa sada ima 6 igraca koji mogu igrati naredni ciklus.
Goman: Nemanja Trkulja - Kozara
Odbrana: Eldar Civic - Slovacko, Kerim Memija - Zeljo
Vezni: Ajdin Redzic - Borac, Cazim Suljic - St Etienne
Napadaci: Kemil Festic - Albacete
Plus nekoliko igraca koji su prije bili na spisku za u-21 ili su igrali za u-19
Goran Karacic - Zrinjski, Marko Mihojevic - Sarajevo, Luka Menalo - Siroki Brijeg, Amir Hadžiahmetović - Zeljo, Andrej Modic - Vicenza (Milan) Samir Radovac - Sarajevo, Milos Acimovic - Zrinjski, Dzenis Beganovic - Zeljo, Nemanja Andjusic - Sarajevo, Arman Corovic - Rot WeissEssen, Amer Gojak - Dinamo Zagreb
I ako dodamo ove iz dijaspore mislim da se moze napraviti jedna dobra generacija: Orhan Vojic - Wolfsburg, Nihad Hadzikic - Austra Wien, Dzenis Burnic - Dortmund, Damir Bektic - Hertha Berlin, Osman Hadzikic - Austra Wien, Raif Husic - Werder Bremen, Vedad Efendic - Young Boys, Ali Suljic - Chelsea, Adnan Maric - Swansea,
Ova ekipa sada ima 6 igraca koji mogu igrati naredni ciklus.
Goman: Nemanja Trkulja - Kozara
Odbrana: Eldar Civic - Slovacko, Kerim Memija - Zeljo
Vezni: Ajdin Redzic - Borac, Cazim Suljic - St Etienne
Napadaci: Kemil Festic - Albacete
Plus nekoliko igraca koji su prije bili na spisku za u-21 ili su igrali za u-19
Goran Karacic - Zrinjski, Marko Mihojevic - Sarajevo, Luka Menalo - Siroki Brijeg, Amir Hadžiahmetović - Zeljo, Andrej Modic - Vicenza (Milan) Samir Radovac - Sarajevo, Milos Acimovic - Zrinjski, Dzenis Beganovic - Zeljo, Nemanja Andjusic - Sarajevo, Arman Corovic - Rot WeissEssen, Amer Gojak - Dinamo Zagreb
I ako dodamo ove iz dijaspore mislim da se moze napraviti jedna dobra generacija: Orhan Vojic - Wolfsburg, Nihad Hadzikic - Austra Wien, Dzenis Burnic - Dortmund, Damir Bektic - Hertha Berlin, Osman Hadzikic - Austra Wien, Raif Husic - Werder Bremen, Vedad Efendic - Young Boys, Ali Suljic - Chelsea, Adnan Maric - Swansea,
Kakav ba Debuchy , valjda ChambersMojGradMojKlub je napisao/la:Joj jesu djeca nekakva danas vriskala cijelu utakmicu, još uvijek mi zuji u glavi
Nijedan iz ove generacije neće prismrditi seniorima, eventualno ako šta golman Pirić ne napravi u budućnosti. Englezi nezainteresovani, od njih sam očekivao više, iskreno radi njih sam i došao a ne radi pulena Darka Nestorovića.
Utakmica očajna, al' ajde, bar sam malo vidio Debuchya, Loftus-Cheeka, Ward-Prowsea...
"We need to suffer. And we need to fight."
- MojGradMojKlub
- Kontakt:
Šta li je mene pucalo dok sam pisao ovoCaptain4 je napisao/la:Kakav ba Debuchy , valjda ChambersMojGradMojKlub je napisao/la:Joj jesu djeca nekakva danas vriskala cijelu utakmicu, još uvijek mi zuji u glavi
Nijedan iz ove generacije neće prismrditi seniorima, eventualno ako šta golman Pirić ne napravi u budućnosti. Englezi nezainteresovani, od njih sam očekivao više, iskreno radi njih sam i došao a ne radi pulena Darka Nestorovića.
Utakmica očajna, al' ajde, bar sam malo vidio Debuchya, Loftus-Cheeka, Ward-Prowsea...
A dešava se šta ćeš , ista su pozicija skoroMojGradMojKlub je napisao/la:Šta li je mene pucalo dok sam pisao ovoCaptain4 je napisao/la:Kakav ba Debuchy , valjda ChambersMojGradMojKlub je napisao/la:Joj jesu djeca nekakva danas vriskala cijelu utakmicu, još uvijek mi zuji u glavi
Utakmica očajna, al' ajde, bar sam malo vidio Debuchya, Loftus-Cheeka, Ward-Prowsea...Ko drugi, eto ispravljeno
"We need to suffer. And we need to fight."
- Tracy3McGrady
- Kontakt:
Turska tuče ukrainien 2 razlike i mi ispadamo :/
Envoyé de mon SM-N910F en utilisant Tapatalk
Envoyé de mon SM-N910F en utilisant Tapatalk
Anfernee "Penny" Hardaway #1
I najbolja treceplasirana reprezentacija iz svih 13 grupa prolazi dalje sto znaci da cemo imati 3 boda u toj borbi (jer se ne broje bodovi protiv posljednjeplasirane reprezentacije) sto nam daje veoma dobre sanse da budemo najbolja treceplasirana reprezentacija u slucaju da nas Turska stigne. Jos cetiri grupe pored nase se bore da imaju najbolju treceplasiranu reprezentaciju, a 15. novembra oko 23h bi sve trebalo biti jasno.
Moto naših mladih reprezentacija.Nedo je napisao/la:I ja se slazem da se treba polaka slagati za sljedecu generaciju.
- Principatus
- Kontakt:
Bas tako. Uvijek se slaze sljedeca generacija. Kada bi selektor i savez mozda poceli da pametno slazu sadasnju, bolje bi prolazili.Sheyi je napisao/la:Moto naših mladih reprezentacija.Nedo je napisao/la:I ja se slazem da se treba polaka slagati za sljedecu generaciju.
Ali hej bitno je da jedan Dzenis Burnic do danas nije kontaktiran. Sta ce nam.
Freude, schöner Götterfunken, Tochter aus Elysium. Wir betreten feuertrunken, Himmlische, dein Heiligtum. Deine Zauber binden wieder, was die Mode streng geteilt: Alle Menschen werden Brüder, wo dein sanfter Flügel weilt.
Baš.Sheyi je napisao/la:Moto naših mladih reprezentacija.Nedo je napisao/la:I ja se slazem da se treba polaka slagati za sljedecu generaciju.
Gdje prestaje razum, počinje Bosna ...
Kada igra u-19
Sutra u 15:00h.Bosna64 je napisao/la:Kada igra u-19
Željo je život, sve ostalo su sitnice!
Holy South!
Forza Milan!
Go Mavs!
Holy South!
Forza Milan!
Go Mavs!

Pocetni sastav:

Klupa: Muminovic (GK), Pasagic, Radeljic, Durakovic, Jovic, Gljiva & Lelic
Visca el Barça! /// Volim te Željo!
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
Hoce li nam neko postaviti link kada bude dobri moji ljudovi
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
MortemHz je napisao/la:Hoce li nam neko postaviti link kada bude dobri moji ljudovi
uzivaj
eto ga link, sretno nam
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
Hvala Nedo i BA 
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
hvala 
ukraina povela 
Auu stative..
„Sa Željom se rodiš, odrastaš, živiš i naposlijetku s njim ideš pod ovu bosansku prahulju, crnicu, glinu...a onda ti na nišan, krst ili neki drugi spomen umjesto epitafa okače plavobijelo platno s magičnim brojem '1921'“.