ma da_BooS_ je napisao/la:Neka je ...Jaydoo82 je napisao/la:I sljep covjek vidi da je Zeljo i Osim prodao utakmicu...
Svaka mu čast ..

jese jes
 jese jes  samo se ti tjesi
  samo se ti tjesi  to se kaze NEODGOVARA IM TV PRIJENOS
 to se kaze NEODGOVARA IM TV PRIJENOS 
Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
ma da_BooS_ je napisao/la:Neka je ...Jaydoo82 je napisao/la:I sljep covjek vidi da je Zeljo i Osim prodao utakmicu...
Svaka mu čast ..

jese jes
 jese jes  samo se ti tjesi
  samo se ti tjesi  to se kaze NEODGOVARA IM TV PRIJENOS

sad odjednom prodana utakmica... tako je svaku utakmicu koju izgubite govorite prodano.. svaki derbi koji ste izgubili prodan je ili je sudija kriv..
  sad odjednom prodana utakmica... tako je svaku utakmicu koju izgubite govorite prodano.. svaki derbi koji ste izgubili prodan je ili je sudija kriv..  
Jaydoo82 je napisao/la:I sljep covjek vidi da je Zeljo i Osim prodao utakmicu...
hahahaadnan_hzsa je napisao/la:zar nieste uvjereni bili u duplu krunusad odjednom prodana utakmica... tako je svaku utakmicu koju izgubite govorite prodano.. svaki derbi koji ste izgubili prodan je ili je sudija kriv..
johnnyHZ je napisao/la:ma da_BooS_ je napisao/la:Neka je ...Jaydoo82 je napisao/la:I sljep covjek vidi da je Zeljo i Osim prodao utakmicu...
Svaka mu čast ..

jese jes
samo se ti tjesi

valja vam sad 3 uvalit
 valja vam sad 3 uvalit 
prodano, Želji pare od Borca i titula, Borcu kup_BooS_ je napisao/la:Neka je ...Jaydoo82 je napisao/la:I sljep covjek vidi da je Zeljo i Osim prodao utakmicu...
Svaka mu čast ..

Sta mislis onako najiskrenije je li ovo nastimano ????Schlager je napisao/la:Sta ste se prepali,ne bojte se,rekao sam vam danas da ce zavrsiti 2-2
 Sve su mi se kockice poslozile, jos samo treba da se zavrsi 2:2 !
  Sve su mi se kockice poslozile, jos samo treba da se zavrsi 2:2 !
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 9 gostiju.