Ma isti je on!Ponos Torina je napisao/la:mali ce biti isti kao i tata vidi mu frizure,zalisci a i bucan je![]()
Miralem Pjanić
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_
Re: Miralem Pjanić
I Bogu je prosto bilo krstimol' se ili klanjamo....
- Ponos Torina
- Kontakt:
kako mase rukama isti stari sigurno gleda svaku utakmicu pa pokupio sve pokrete vec

usomi sinoc svitac usobu ja mislijo neko scigarom hoda posobi kase nisam slogiro tobejarabi
Prije da je Džeko.soccerfan je napisao/la:Jel ovo Dzeko ili Mire govore jos jos?DragonGirl je napisao/la:Naš budući reprezentativac aBd...![]()
![]()
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
Meni se cini ipak da ovo govori Mire
Mali vec vjezba slobodnjake 
Zeljeznicar za zivot cijeli !!
Miralem Pjanic !
Mirza Teletovic !
Damir Dzumhur !
Miralem Pjanic !
Mirza Teletovic !
Damir Dzumhur !
Nije, Đeko ima ona sarajevska meka slova, ovo se fino čuje š, kod njega bi bilo neko pićkasto slovo.Virtu4l je napisao/la:Prije da je Džeko.soccerfan je napisao/la:Jel ovo Dzeko ili Mire govore jos jos?DragonGirl je napisao/la:Naš budući reprezentativac aBd...![]()
![]()
1992, 2006, 2009, 2011, 2015
Sad slusam opet Mire je ipak. Dusa draga mala kako je meden.Rios je napisao/la:Meni se cini ipak da ovo govori MireMali vec vjezba slobodnjake
Mire govori, ne znam kako ne prepoznajete ovaj njegov govor "kroz nos" 
Željo je život, sve ostalo su sitnice!
Holy South!
Forza Milan!
Go Mavs!
Holy South!
Forza Milan!
Go Mavs!
- DragonGirl
- Kontakt:
Ma Mire...uči dijete bosanskom od malena kako i treba...
A mali je šećerko pravi, i nek uči od oca šta i kako s loptom, ne treba mu bolji učitelj... 
Sta ovo Miralem ima brata od 15 godina? Mogli bi zajedno u reprezentaciji igrat. 
ESPN Top 100 Rankings
3. LeBron James
12. Kobe Bryant
3. LeBron James
12. Kobe Bryant
Govorio je Mire za njega ranije. Ja koliko znam da je rekaoo da se on ne bavi fudbalom nego se bazirao na studije. Mali isti Dzastin Biber.Greivis je napisao/la:Sta ovo Miralem ima brata od 15 godina? Mogli bi zajedno u reprezentaciji igrat.
- Goalgetter
- Kontakt:
Re: AW: RE: Re: Miralem Pjanić
Bolje taj sa profilne tvoje suta loptu od Miralemovog burazaGreivis je napisao/la:Sta ovo Miralem ima brata od 15 godina? Mogli bi zajedno u reprezentaciji igrat.
Ma mora znati igrati kad mu je Miralem brat.Goalgetter je napisao/la:Bolje taj sa profilne tvoje suta loptu od Miralemovog burazaGreivis je napisao/la:Sta ovo Miralem ima brata od 15 godina? Mogli bi zajedno u reprezentaciji igrat.
ESPN Top 100 Rankings
3. LeBron James
12. Kobe Bryant
3. LeBron James
12. Kobe Bryant
Ne mora to ništa značitiGreivis je napisao/la:Ma mora znati igrati kad mu je Miralem brat.Goalgetter je napisao/la:Bolje taj sa profilne tvoje suta loptu od Miralemovog burazaGreivis je napisao/la:Sta ovo Miralem ima brata od 15 godina? Mogli bi zajedno u reprezentaciji igrat.
"We need to suffer. And we need to fight."
Pjanicu gdje ti je haver Salah.Nemoj Dzeki dat lopte moze go zabit.Ukupno u zadnje 3 tekme 3 lopte zemi mojne puno je.
Majstor na drugoj stranici, nece da moze. Veceras je njegovo vrijeme, pokazuje ko je babo, i zasto.
Coronados de gloria vivamos,
O juremos con gloria morir!
O juremos con gloria morir!
Ne mora veceras, moze i u Dublinu.Effenberg je napisao/la:Majstor na drugoj stranici, nece da moze. Veceras je njegovo vrijeme, pokazuje ko je babo, i zasto.
Big Ed je kralj Bilinog.
Philly vs Everybody
#Madrid
#Sixers
#JoJoGOAT
#Madrid
#Sixers
#JoJoGOAT
- ZgemboAdislic
- Kontakt:
Ako je ikome vrjeme da odradi za repku ono sto radi skoro pa redovno za klub to je Pjanke . Pjanke volimo te al povuci par Misimovica veceras i par Junina.
Kadusicu sipu ga, hrpa vanago !!!
Dosad 5 osvojenih lopti Miralema
Ocekivano,ne daju mu puno prostora cim predje centar ali uspio je proturiti par lopti nekih.Fali jos jedan igrac tu da igra kroz sredinu bude brza i opasnija.
Zeljeznicar za zivot cijeli !!
Miralem Pjanic !
Mirza Teletovic !
Damir Dzumhur !
Miralem Pjanic !
Mirza Teletovic !
Damir Dzumhur !
Dobro jutro Bosno i Hercegovino...
Do 11 minute 6 teniskim rijecnikom ne forsiranih gresaka odnosno prodanih lopti...Do 45 minute blizu 15 ne forsiranih prodaja od kojih su 3-4 bile izuzetno opasne po nas gol...
Kreator igre koji se od sve svoje kreatinosti igra dodave sa stoperima umjesto da ucestvuje u pravjenuju napada
I ponovo IGRA STOPERA KADA MI IMAMO LOPTU A NAPADACA KADA NAPADAJU IRCI...
Ja prezadovoljan ovom nulom s obzirom da igramo sa 10 igraca...
Ko god misli da mi imamo neke sanse sa ovim jadom od igraca neka zakaze pregled kod ocnog ili psihijatra...
Lulica ne ide veceras i mi visimo o koncu.....
Safet Susic=Propast BiH fudbala...
BiH je drzava koja ima najvise selektora u ovom trenutku-Safet, Sead, bezbroj menađera, bezbroj menađerskih agencija, Usanovic...
http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=QqjDqtqf7pY
BiH je drzava koja ima najvise selektora u ovom trenutku-Safet, Sead, bezbroj menađera, bezbroj menađerskih agencija, Usanovic...
http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=QqjDqtqf7pY
Trenutno korisnika/ca: General505, Goalgetter, hansbosna, Normus90, Zglavkar i 25 gostiju.