U pravu si samo se mozemo uzdati u Jesicevu procjenu, na osnovu ostalog ne mozemo napraviti nikakvu procjenu.Ado76 je napisao/la:Vidi brate,bilo koji igrac dok se ne dokaze na NASIM terenima je za mene macak u vreci.Ali cisto sumnjam da Jesic nije vidio nesto u njima,obzirom da je i prije njih trenirao poprilican broj brazilaca u bivsim klubovima
FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Re: FK Sarajevo
Pesimista: ne moze gore od ovoga
Optimista: moze moze
Optimista: moze moze
- BosnianKingdom
- Kontakt:
Ako je onaj ribar iz komsiluka koji nije imao kluba prije odigrao bolje od 50% igrača u ligi,ne vidim zašto nama smetaju igrači sa realno solidnim kvalitetama,da su bar 4-5 godina mladji,ali Haj
Sabrine mi moje!
Vrijede sezonske za Galatu!
Možda nisam ugrabio ekskluzivu ali eto neka se zna
Možda nisam ugrabio ekskluzivu ali eto neka se zna

Zaboravio sam dodati. Kod Jesica su igrali 4-4-2 dijamant, nakon odlaska 4-5-1.OsmanhodzicBuco je napisao/la:Bas me interesuje gdje ce igrati ovi brazilci(napadaci). Ako budemo igrali 4-4-2 jedan je klupa. Kod 4-2-3-1 jednog gurnemo na "desetku", jedan opet viska(naravno racunajuci da Benko igra prvu).
"Ne mogu, brate ja, igrati za novac i slusati kako trebam igrati. Hvala im. Bili su korektni i nisu mi pravili probleme. Rekao sam im da ja mogu igrati samo u Sarajevu" - Asim Ferhatovic Hase
Evo ciji je dio biografije klepio nas Cesar, cak se i godine poklapaju
http://www.galodigital.com.br/enciclope ... A9sar_Reis

http://www.galodigital.com.br/enciclope ... A9sar_Reis
Sabinho
KRSTE HVALA TI ZA SVE!
KRSTE HVALA TI ZA SVE!
zivot je nepravdaSteph je napisao/la:
sto puta i talentovaniji i harizmaticniji od kloca al neuporedivo slabija karijera
"Puzigaća i Tatomirović bi mogli pojačati Borac." na fejsu citam 

Ma i ovog Škoru nabijem na ljubavni mišić.
- OsmanhodzicBuco
- Kontakt:
Braco poslije Mladosti, svi smo bili slozni da menekene treba ocistiti. Dok se to ne desi ja cu da protestujem, bez obzira na rezultate. Jesic je poceo rijesavato situaciju,ali nemoj da nam ovi brazilci zamazu oci, ma kakvi se oni pokazali, sve dok se ekipa ne rijesi parazita u potpunosti. Sutra ocekujem dosta golova, da uzivamo, pa neka bude 4:4 

Ako su ovi vasi Brazilci igrali u njihovoj prvoj ligi realno bih trebali prekucati ovu nasu jadnu ligu. Tiago OK je dosao bukvalno iz 4 lige bas kao i ova dvojca nedavno sto su na probi , a sta bih tek onda trebali raditi ovi Brazilci iz prve lige
IZ KRVAVE ZEMLJE BOSANSKE CVATU ZLATNI LJILJANI , GRBAVICE MAJKO NASA BRANIT CETE SINOVI!
THE MANIACS 1987 SARAJEVO
THE MANIACS 1987 SARAJEVO
Ma svaki brazilac zna da igra,samo je stvar fizičke spreme i motivacije.Merhaba je napisao/la:Ako su ovi vasi Brazilci igrali u njihovoj prvoj ligi realno bih trebali prekucati ovu nasu jadnu ligu. Tiago OK je dosao bukvalno iz 4 lige bas kao i ova dvojca nedavno sto su na probi , a sta bih tek onda trebali raditi ovi Brazilci iz prve lige
Benko će kupit visoke lopte , zračne duele i duel uopće , ovaj će po zemlji razvaljivat .
NBA Champion (2017) , Finals MVP (2017) MVP (2014) Youngest scoring champion ever, 4x scoring champion.
lafo 2006 godine kad je imao 20 godina dao u 35 utakmica 20 golova i onda ode u neki crb na posudbu, nema logike
- PitarBordo
- Kontakt:
Re: RE: Re: FK Sarajevo
Zapad galerija tačnije... po tri cenkaša karte bile... Malo je bez veze što se nije u startu naglasilo da važe sezonske. Glup potez uprave.Evander je napisao/la:Ako imas zapad, kupit cu ti ja jedan, da ti ne propada. Dobije 15km i clansku na uvid.PitarBordo je napisao/la:Jap, 64 tačnije jer ima nešto kupikartu uzme sebi
Sent from my LG-H635 using Tapatalk
Samo Saraj'vo.
E jbga, ja reko zapad obicni pa da i ja otkupim koju kartu od tebe...
jedan devet čet'ri šest
željkan vazda mačić čest
željkan vazda mačić čest
- PitarBordo
- Kontakt:
Sad krenuh da se zapitam....ultrasegamega je napisao/la:Zasto bi bio spektakl kad se ne navija na prijateljskim utakmicama?!hifans je napisao/la:Oho, reče dino pregovori sa Dynamo Dresdenom za prijateljsku tekmu, kakav će to spektakl da bude na tribinama![]()

Samo Saraj'vo.
- MojGradMojKlub
- Kontakt:
Ovakav Borac i jesu njihovi realni dometi. Kakve dvije klocine su nam kod onog debila morale biti zabetonirane u prvih 11, i to jedan od njih još i kapiten bioZukanovic je napisao/la:"Puzigaća i Tatomirović bi mogli pojačati Borac." na fejsu citam

s obzirom na Borac ovakav kakav je njih dvojica bi bila vrhunska pojacanja za njih da se ne lazemo, to sto kod nas vise nemaju mjesta je zato sto imamo bolje od njih i mnogo vece ciljeve u buducnosti ali za vecinu ostalih premijerligasa oni su pojacanja, naravno ako budu igrali koliko mogu, ako se uhvate kafane onda mi je zao tih navijaca koji ce ih morati trpiti 

Pyro is not a crime !
Znaci mogu sa svojom godisnjom na istok?
Sreca pa ne kupih kartu, prije nego sto sam sinoc ono procitao.

Bahati, bahati Željkan!
1946
1946
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 49 gostiju.