FK Borac - Banja Luka - ARHIVA POSTOVA
Moderator/ica: vlakanje
Re: FK Borac - Banja Luka
jos samo 45 min...
Zadnja izmjena: jos bolji, dana/u 19 maj 2010, 21:13, ukupno mijenjano 2 puta.
@Schlager buraz jesil' ziv
)))))

Eno tjesim manijake da ce izvuci 2-2 na kraju,moram im malo podici moral 

Jeli ja ovo sanjam? Kakva partija Borca a i Zeljeznicara, i kakva utakmica...2 gola Borca iz gresaka odbrane, Vukelja jos 2 mrtve prilike, sva sreca i Zeljeznicar je promasio par dobrih prilika, i cist pogodak kao suza ponisten Borcu
Ne treba se zavaravati i reci da je gotovo, napast ce Zeljeznicar sad jos jace, plus su fizicki spremniji, aj Boze pomozi!

Ne treba se zavaravati i reci da je gotovo, napast ce Zeljeznicar sad jos jace, plus su fizicki spremniji, aj Boze pomozi!
BORAC ŠAMPION SEZONA 2010-2011; 2020-2021
Republika Srpska lee, Borac dolazi iz njee,
za nju bori se i pobjedjuje.....
Republika Srpska lee, Borac dolazi iz njee,
za nju bori se i pobjedjuje.....
Cestitam.Igrate fudbal .Svaka cast.Greske kaznjene.Zasluzeno.Mislim da ce te na kraju dobit aplauz objektivne Zeljine publike.
Schlager je napisao/la:Eno tjesim manijake da ce izvuci 2-2 na kraju,moram im malo podici moral

"" ПУТ ""
e ljudi sta je ovo?Ovo je neprepoznatljiv Borac jednostavno smo razvalili Zelju u prvom pol.evo sta znaci ostaviti srce na teren,kakvo zalaganje na terenu nemogu da shvatim da je ovo Borac kojeg smo gledali ove polusezone.Najbolja scena kada je Borac postigao prvi i drugi gol Maric sjedi na klupi i onako vidimu se u faci koliko mu je drago ali nece to da pokaze kao je on ljut zato sto ga svi prozivaju.
SAMO HRABRO MOMCI U DRUGOM POLUVREMENU NE SMJEMO ISPUSTITI OVU PREDNOST!!!!!!!!!!!!
AJ BORAC!!!!!!!!
SAMO HRABRO MOMCI U DRUGOM POLUVREMENU NE SMJEMO ISPUSTITI OVU PREDNOST!!!!!!!!!!!!
AJ BORAC!!!!!!!!
- Sevillista<
- Kontakt:
Odavno nisam gledao da jedan BH tim igra ovako, stvarno svaka čast igrate sjajno...
Un club un de ciudad, VAMOS SEVILLA!
Arsenal je samo klubić ljubomoran na uspješne kolege Man UTD, Chelsea, Liverpool, Blackburn... Bojkot Facebook!
Arsenal je samo klubić ljubomoran na uspješne kolege Man UTD, Chelsea, Liverpool, Blackburn... Bojkot Facebook!
slager hoce li biti sad MARICU OSTANI

Mi se ne furamo mi smo furka.
Sarajevo Horde Bog i Carsija, neka zivi Bosna nasa drzava...
Sarajevo Horde Bog i Carsija, neka zivi Bosna nasa drzava...
sta ce navijaci zelja sa majicama

- Principatus
- Kontakt:
Svaka cast Maricu! 

Freude, schöner Götterfunken, Tochter aus Elysium. Wir betreten feuertrunken, Himmlische, dein Heiligtum. Deine Zauber binden wieder, was die Mode streng geteilt: Alle Menschen werden Brüder, wo dein sanfter Flügel weilt.
-
- Kontakt:
hahahah,a jes mi drago
))))))))))
nek su oni majice odstampali hahahah
nije covjek mogo od njih doci na forum,koliko su se kurcili
aj boracccccccccccc

nek su oni majice odstampali hahahah
nije covjek mogo od njih doci na forum,koliko su se kurcili

aj boracccccccccccc

& ? je napisao/la:sta ce navijaci zelja sa majicama![]()
![]()
Odstampat ce na ledjima,zajeba nas Maric nek vam on pare vraca

Zadnja izmjena: miky_hz, dana/u 19 maj 2010, 21:22, ukupno mijenjano 1 put.
DINO MERLIN "Znas kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijas za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Zelju. Hvala Bogu ja nisam medju njima".
- Principatus
- Kontakt:
Hoppaaa sta je ovo. Koja utakmica!
Freude, schöner Götterfunken, Tochter aus Elysium. Wir betreten feuertrunken, Himmlische, dein Heiligtum. Deine Zauber binden wieder, was die Mode streng geteilt: Alle Menschen werden Brüder, wo dein sanfter Flügel weilt.
Gurbeti uvijek isto.... vazda ni iz cega daju neki gol i to pocetkom drugog poluvremena 

pitaru ne jedi ****, kakve veze ima kad je pao gol?UPS je napisao/la:Gurbeti uvijek isto.... vazda ni iz cega daju neki gol i to pocetkom drugog poluvremena

...jer žive, i prkose vragu, dok smrt im opaku slute.
- Principatus
- Kontakt:
Pa kakva utakmice covjece!
Borac se morao zatvoriti, evo ni iz cega je primio dva naiva gola. Naravno, tek sad ce zaliti za onim ponistenim golom
ne pamtim stvarno kad sam gledao ovakvu utakmicu naše lige, stvarno očaravajuća predstava i jednih i drugih! Kapa do poda!Principatus je napisao/la:Pa kakva utakmice covjece!
...jer žive, i prkose vragu, dok smrt im opaku slute.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.