BiH - Irska (Baraž)
Moderatori/ce: TaRgEt_,Monolog,ribery,_dreamer_,insider
- Principatus
- Kontakt:
Re: BiH - Irska (Baraž)

- JohnCleese
- Kontakt:
Nikako tromog Salihovica, umjesto njega ubaciti agilnog MedunjaninaHigh je napisao/la:Salihovića ne ubacivati. Trom je on za ove atlete.
Svabo je to...
smatro je i Susic kuknjava u Izraelu..pa sta nam se desiElegant je napisao/la:Koga god da Mesa izvede to je njegova odluka jer u tom trenutku on smatra da je to najbolje !
- SlevinKelevra
- Kontakt:
Ma, to je to. Samo ce stajati na terenu u 4-3-3 formaciji, a ne 4-2-3-1 kao ovdje.Principatus je napisao/la:Ovaj portal inace uvijek promasi sastavi, ali ovaj put se nadam da ce pogoditi.![]()
-
Nerminovic
- Kontakt:
Nije to to ali ko ce mene slušatiSlevinKelevra je napisao/la:Ma, to je to. Samo ce stajati na terenu u 4-3-3 formaciji, a ne 4-2-3-1 kao ovdje.Principatus je napisao/la:Ovaj portal inace uvijek promasi sastavi, ali ovaj put se nadam da ce pogoditi.![]()
[img]http://reprezentacija.ba/wp-content/uploads/2015/11/Sastav-novembar-2016.jpg[/img]
Postano kroz Forum SportSport.ba app.
BackSpace United
- SlevinKelevra
- Kontakt:
Ne govorim ja da ce to biti tako na terenu, vec da bi ja izveo ovako. Nije da nismo navikli na iznenadjenja od Mese.Nerminovic je napisao/la: Nije to to ali ko ce mene slušati
- Principatus
- Kontakt:
JohnCleese je napisao/la:Nikako tromog Salihovica, umjesto njega ubaciti agilnog MedunjaninaHigh je napisao/la:Salihovića ne ubacivati. Trom je on za ove atlete.
-
Nerminovic
- Kontakt:
jok ti znas jel imamElegant je napisao/la:@Nerminovic lafo imas insajdersku, kao imas nekoga tamo u kampu ko ti prica sta ce i kako ce biti.
BackSpace United
- Goalgetter
- Kontakt:
JohnCleese je napisao/la:Nikako tromog Salihovica, umjesto njega ubaciti agilnog MedunjaninaHigh je napisao/la:Salihovića ne ubacivati. Trom je on za ove atlete.
Imas, imas info iz skolskih klupa.Nerminovic je napisao/la:jok ti znas jel imamElegant je napisao/la:@Nerminovic lafo imas insajdersku, kao imas nekoga tamo u kampu ko ti prica sta ce i kako ce biti.ja ti kazem pa ti vidi
![]()
-
Nerminovic
- Kontakt:
BiH - Irska (Baraž)
Goalgetter je napisao/la:Nerminovic je covjek od rijeci!
BackSpace United
Zanimljiv clanak o skoro svim nasim igracima u reziji Iraca.
- Alen Škoro
- Kontakt:
Begović, Zukanović, Spahić, Šunjić, Vranješ/Mujdža, Kolašinac, Pjanić, Lulić, Višća, Hodžić i Džeko.
-
Nerminovic
- Kontakt:
kako ces samo glup ispasti, eto ja sirim laznu informacijuElegant je napisao/la:Imas, imas info iz skolskih klupa.Nerminovic je napisao/la:jok ti znas jel imamElegant je napisao/la:@Nerminovic lafo imas insajdersku, kao imas nekoga tamo u kampu ko ti prica sta ce i kako ce biti.ja ti kazem pa ti vidi
![]()
BackSpace United
Trenutno korisnika/ca: ajaca, AlphonseKauders, Alucard, AmorVincitOmnia, ArtemisFowl, AshburtonG, Atlanta, b00t, bavarian_bk, BelajBoy, bh22, BIHpatriota, Bing [Bot], boki86, Bosanac90, Bosnjo22, brig, Brokula, CAGarfia, Confiance, CrvenoCrnaArmija, Cwirek, darker10, delko, Denal, denza, eaglebvb09, Elddar, ELDIABLO20, emir79, enobarca, Frankie, Fudo, Godfather, Google Adsense [Bot], GrbavicaHrammm, Grk1234, HariTz, harko35, Jet2Holiday, JohannWolfgang, johntravolta123, Jurica95, karajlo, Kaunas, KockarVicin007, Kylian, labostarmomosa, lakilone, LeCoq, MacArsla, maho_sa, marlostanf1eld, MaroonBjelave, MikiPirs, Mocvara1991, nebeskasila, Obdunsmen, Rauber33, RaZuti, rishovski, rossonero85, rukometubih23, s4mke, SanaBosna, Scholl, Shevko, signalidunapark, SSj4, StevieG8, TefalTava, THEC, Trifunov, Uprava, Venom, VensanKasel, Xaniesta, zemuntrg i 491 gost.