Dres reprezentacije BiH

Moderatori/ce: _dreamer_,ribery,insider,Monolog,TaRgEt_

dell21
Kontakt:

Re: Dres reprezentacije BiH

Post Postao/la dell21 » 13 nov 2015, 14:54

Stvarno je dres rusije fantastičan.

DonCorleone
Kontakt:

Post Postao/la DonCorleone » 13 nov 2015, 15:56

fixator je napisao/la:
Donnie Darko je napisao/la:Baš me zanima plaču li švedi što izgledaju ko 8 miliona plavo-bijelih ekipa :kafa:
ovako kako sad švedi izgledaju, niko ne izgleda
dres je unikatan i fenomenalan.
Meni se isto dres Svedske posebno svidja. Rusija je prekucala, definitivno.
Kirsten Schlewitz: That's a polite way of stating what most fans were thinking, which is that Sušić had more or less lost his mind.

baglama
Kontakt:

Post Postao/la baglama » 13 nov 2015, 16:18

znaci nas ko i nigerijski...

rope11
Kontakt:

Post Postao/la rope11 » 13 nov 2015, 16:42

nije to nigerija, to je sj. irska :mrgreen:
Ne volim zakone, morale, religije, pravila. Ne volim da me oblikuje društvo.

FORZA MILAN !

Principatus
Kontakt:

Post Postao/la Principatus » 13 nov 2015, 16:44

Prejako. :D
Freude, schöner Götterfunken, Tochter aus Elysium. Wir betreten feuertrunken, Himmlische, dein Heiligtum. Deine Zauber binden wieder, was die Mode streng geteilt: Alle Menschen werden Brüder, wo dein sanfter Flügel weilt.

BelminM23
Kontakt:

Post Postao/la BelminM23 » 13 nov 2015, 16:46

AlenHalilovic je napisao/la:
Dado je napisao/la:Pa svi su im dresovi kao pidžame . Dobro smo i prošli

Postano kroz Forum SportSport.ba app.
Osim dres Rusa oni su najjaci definitivno.

slika

slika

I dodao bi to jos dres engleza koji mi se isto svidja.
u grad možeš izaći u ovim dresovima.

:tokralju:

Biscione
Kontakt:

Post Postao/la Biscione » 13 nov 2015, 16:55

Bijeli nam je relativno dobar a plavi nit smrdi nit miriše, da su ovi iz Adidasa kakvom pripravniku dali dosta bi nam bolje odradio. Inače, od ovih većih sportskih marki (Nike, Adidas, Puma...) Adidas je uvijek imao najslabiji dizajn ali ove godine su sami sebe nadmašili u nekreativnosti (osim par izuzeataka poput tog Ruskog).
"It'll be born here and it'll always be a team of great talent. On this splendid night, its colors will be given, the black and blue with a golden background of stars. It'll be called Internazionale, because we are brothers of the world."

Donnie Darko
Kontakt:

Post Postao/la Donnie Darko » 13 nov 2015, 16:58

Neš ti kreativnosti, najobičniji mogući dres sa vodenim žigom.

Ne kažem da nije lijep, ali da je kreativan, ni blizu.

BosnianKingdom
Kontakt:

Post Postao/la BosnianKingdom » 13 nov 2015, 17:09

Ma plavo-zuti meni ekstra,samo da je grb na pravom mjestu i manji,a ovaj stolnjak tradicionalni hahahahah ko ce gdje nego bosnjo u kafanu hahah
Sabrine mi moje!

High

Post Postao/la High » 13 nov 2015, 17:13

Ne upratih novi dres za Engleze. Može li ko postaviti?
Ako u selo dođe bog kog seljaci nisu na vlastitim kolima dovukli, oguliće ga i pojesti mu džigericu i meso i oglodati kosti. A njegove crvene krpe razapeće na slavolucima.

Gladiator
Kontakt:

Post Postao/la Gladiator » 13 nov 2015, 17:14

evo vec poceli prodavati novi dres u Bosni :lol:

slika

AlenHalilovic
Kontakt:

Post Postao/la AlenHalilovic » 13 nov 2015, 17:15

Malo prije sam uzeo onaj plavo-zuti dres, posto bijeli uopste nisu imali. Jako sam razočaran. I mogu vam rec da je pokraj dizajna, izgleda, boja. Itd itd. ovak noviji losiji nego porsli plavo-bijeli. Navest cu vam jedan primjer. Kroj im jer katastrofa. Prosli plavo-bijeli sam uzeo u broju L i sad sam uzeo S posto mi je M bio prevelik. Kvalitet je kao da je obična majica i to se vidi i po kroju, kad uzmes stari i novi u ruku primjetis razliku.

Zaključio sam da je nas adidas dobro zajebo.
Proslo put su nam dali isti dres kao u ostalih "vodecih" reprezentacija samo sto smo imali potpuno serijski dizajn.

Sad nam dali neke starije losije dresove sa malo nama prilagođenim dizajnom.

A kad sam probo dres vodećih repki kao nebo i zemlja... a takav dres smo dobili prošli put.

Znaci bezkrajno sam razocaran ali sam ga ipak kupio posto je res reprezentacije i obuko bi i kesu ako to predstavlja nas.

paulus
Kontakt:

Post Postao/la paulus » 13 nov 2015, 17:49

Mozel mi neko povrdit tek sa vidio slike sa posla jel nam ono ko ceni soec , nejasno totalno , u bjeloj kombinaciji kontam ovako ko ada smo iz Belgojske lige klub
Kadusicu sipu ga, hrpa vanago !!!

NYKnicks Fan
Kontakt:

Post Postao/la NYKnicks Fan » 13 nov 2015, 17:54

AlenHalilovic je napisao/la:Malo prije sam uzeo onaj plavo-zuti dres, posto bijeli uopste nisu imali. Jako sam razočaran. I mogu vam rec da je pokraj dizajna, izgleda, boja. Itd itd. ovak noviji losiji nego porsli plavo-bijeli. Navest cu vam jedan primjer. Kroj im jer katastrofa. Prosli plavo-bijeli sam uzeo u broju L i sad sam uzeo S posto mi je M bio prevelik. Kvalitet je kao da je obična majica i to se vidi i po kroju, kad uzmes stari i novi u ruku primjetis razliku.

Proslo put su nam dali isti dres kao u ostalih "vodecih" reprezentacija samo sto smo imali potpuno serijski dizajn.

A kad sam probo dres vodećih repki kao nebo i zemlja... a takav dres smo dobili prošli put.

Znaci bezkrajno sam razocaran ali sam ga ipak kupio posto je res reprezentacije i obuko bi i kesu ako to predstavlja nas.
Covjece, ti ovdje konstantno, znaci 24/7 pljujes novi dres, em ti ne godi boja, em dizajn, em ovo, te ono... te sta ce nama zuta boja na dresu (koja ironija, imali smo je i prije) de bolan opusti se malo. Ti ako mislis da znas bolje i da mozes bolje od ljudi u adidasu de idi prijavi se i ti pravi dresove. Smaras ovdje svaki dan... uglavnom, ne igraju dresovi... ;)

PS Svima vam dobar ovaj svedski dres, al nedo bog da je nas, sta bi vi govorili, **** bi adidasu od do, sta ce nam ova krpa, pidzama itd...
Zadnja izmjena: NYKnicks Fan, dana/u 13 nov 2015, 17:55, ukupno mijenjano 1 put.

AlenHalilovic
Kontakt:

Post Postao/la AlenHalilovic » 13 nov 2015, 17:55

paulus je napisao/la:Mozel mi neko povrdit tek sa vidio slike sa posla jel nam ono ko ceni soec , nejasno totalno , u bjeloj kombinaciji kontam ovako ko ada smo iz Belgojske lige klub
Ti si izgleda vec popio vec koju pret utakmicu.
Kako sam skonto pitas koje su boje sorcevi?
Plavu su sa zutim adidasovim linijama.

High

Post Postao/la High » 13 nov 2015, 17:56

paulus je napisao/la:Mozel mi neko povrdit tek sa vidio slike sa posla jel nam ono ko ceni soec , nejasno totalno , u bjeloj kombinaciji kontam ovako ko ada smo iz Belgojske lige klub
Ima li lajni? :)
Ako u selo dođe bog kog seljaci nisu na vlastitim kolima dovukli, oguliće ga i pojesti mu džigericu i meso i oglodati kosti. A njegove crvene krpe razapeće na slavolucima.

AlenHalilovic
Kontakt:

Post Postao/la AlenHalilovic » 13 nov 2015, 18:03

NYKnicks Fan je napisao/la:
AlenHalilovic je napisao/la:Malo prije sam uzeo onaj plavo-zuti dres, posto bijeli uopste nisu imali. Jako sam razočaran. I mogu vam rec da je pokraj dizajna, izgleda, boja. Itd itd. ovak noviji losiji nego porsli plavo-bijeli. Navest cu vam jedan primjer. Kroj im jer katastrofa. Prosli plavo-bijeli sam uzeo u broju L i sad sam uzeo S posto mi je M bio prevelik. Kvalitet je kao da je obična majica i to se vidi i po kroju, kad uzmes stari i novi u ruku primjetis razliku.

Covjece, ti ovdje konstantno, znaci 24/7 pljujes novi dres, em ti ne godi boja, em dizajn, em ovo, te ono... te sta ce nama zuta boja na dresu (koja ironija, imali smo je i prije) de bolan opusti se malo. Ti ako mislis da znas bolje i da mozes bolje od ljudi u adidasu de idi prijavi se i ti pravi dresove. Smaras ovdje svaki dan... uglavnom, ne igraju dresovi... ;)

PS Svima vam dobar ovaj svedski dres, al nedo bog da je nas, sta bi vi govorili, **** bi adidasu od do, sta ce nam ova krpa, pidzama itd...
Nisam ti ja kriv kad si ne pismen ili samo ti tesko razraditi tekst pa sad kenjas. Nit sam ovdje sta govorio o nekakvim bojama niti bilo sta drugo sto ti pises.

Govorim osobama koji nisu jos imali prilike da uzmu novi dres u ruku.
Dres je se nemoze porediti ni blizu sa prijašnjim dresom koji je pretrezno plav ( a ne onaj bijeli on je jos gori) i nazadovoli smo ste se tice dresa.
A tebi ako nisu bitni dresovi onda se tebe ovo uobste ne tice.

paulus
Kontakt:

Post Postao/la paulus » 13 nov 2015, 18:10

High je napisao/la:
Ima li lajni? :)
http://sportsport.ba/galerija/novi-dres ... bih/6841#5
uH NAPUSITE SE vi trjezni i cuj ovog lajni to garant iz umjenicke sekcije naucio :) Poslo mi jaram link na tel malac je u trenervi valjda a migdje misa, vidio taj sorc http://sportsport.ba/galerija/novi-dres ... bih/6841#5
Kadusicu sipu ga, hrpa vanago !!!

Devi1
Kontakt:

Post Postao/la Devi1 » 13 nov 2015, 18:14

Sto se tiče veličina, prošli su bili Adizero verzije koje su malo uže, dok su ovi Climacool dosta širi, pa tako npr Adizero L je isti kao Climacool M, obratite pažnju na to. Adizero nose igrači a Climacool se prodaju navijačima. Jos je nekih razlika tipa sada prisivenog logoa, Adizero su lakši i providniji itd.

NYKnicks Fan
Kontakt:

Post Postao/la NYKnicks Fan » 13 nov 2015, 18:25

AlenHalilovic je napisao/la:
NYKnicks Fan je napisao/la:

Nisam ti ja kriv kad si ne pismen ili samo ti tesko razraditi tekst pa sad kenjas. Nit sam ovdje sta govorio o nekakvim bojama niti bilo sta drugo sto ti pises.

Govorim osobama koji nisu jos imali prilike da uzmu novi dres u ruku.
Dres je se nemoze porediti ni blizu sa prijašnjim dresom koji je pretrezno plav ( a ne onaj bijeli on je jos gori) i nazadovoli smo ste se tice dresa.
A tebi ako nisu bitni dresovi onda se tebe ovo uobste ne tice.
Doviđenja. :thumbup: :wave:

PS Mrsko mi sad traziti tvoje postove. :thumbup:

PSS slika :salut:

Odgovori

Natrag na “Fudbalska reprezentacija BiH”

Trenutno korisnika/ca: kakarut i 16 gostiju.