hahha onda sam i ja za prvogProbisvjet je napisao/la:Ne znam ni ja ko je prvi, a ko drugi. Samo sam cuo da je prvi.Sloboda1919 je napisao/la:moze pp nezz ni prvog a ni drugog hahahaProbisvjet je napisao/la: Prvi.![]()
FK Sloboda Tuzla - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: TaRgEt_,Aerials
-
Sloboda1919
- Kontakt:
Re: FK Sloboda Tuzla
- Probisvjet
- Kontakt:
Fudbalski Klub Sloboda Tuzla Bosnia and Herzegovina. The English translation of the team's name is Football Club Freedom.
Čisto sumnjam, prosto ne vjerujem.Probisvjet je napisao/la:....s
-
Sloboda1919
- Kontakt:
onda je @SlobodaForever zaboravio jos jednu tackicuNKMramor je napisao/la:Čisto sumnjam, prosto ne vjerujem.Probisvjet je napisao/la:....s
- Probisvjet
- Kontakt:
Nije. Nadimak.Sloboda1919 je napisao/la:onda je @SlobodaForever zaboravio jos jednu tackicuNKMramor je napisao/la:Čisto sumnjam, prosto ne vjerujem.Probisvjet je napisao/la:....s
![]()
Fudbalski Klub Sloboda Tuzla Bosnia and Herzegovina. The English translation of the team's name is Football Club Freedom.
- NYKnicks Fan
- Kontakt:
Na poslu sam nisam u toku,o cemu vi,
prvi drugo....mramore
prvi drugo....mramore
"Modra boja,na bijelome platnu,
Sest ljiljana vezenih u zlatu,
To je zastava ,nasa Bosanska".
"Velikim Bogom se kunemo, da robovi biti necemo".
Prvi predsjednik predsjednistva R BIH Alija Izetbegovic.
H.M.
Što ste tajanstveni, svakako smo već pisali javno da smo sa tim igračima u kontaktu 
- Probisvjet
- Kontakt:
Svi ga pozdravite!
Nekontam fakat.
Jel potpisao.....
Jel potpisao.....
- Probisvjet
- Kontakt:
Znas li ti?solinas je napisao/la:Nekontam fakat.
Jel potpisao.....
**** me sad.otkud znam.
Lijepo kazem nisam u toku.
Na poslu sam.
Lijepo kazem nisam u toku.
Na poslu sam.
Kalesija i Tojsici ima dosta raje sto zivi za Slobodu, dovodjenje Ahmeta je isto utjecalo da se raja zagrijemuhamed121 je napisao/la:Uz sve ostale na kantonu tu je i Kalesija gdje ne mozes na kafu otic da se ne prica o Slobodi gdje ima dosta nas koji dolazimo na utakmice i navijamo Tuzli je ovo trebalo da se ukljuce i ostali sa strane momci koji vole Slobodu al nisu mogli jer su "seljaci" i ne bjezimo od toga da jesmo al volimo Slobodu i docemo vrlo rado na tribinu i navijat
Sloboda Tuzla
- Probisvjet
- Kontakt:
Husino, Dubrave, Sicki, Banovici... ima tu dosta Slobodasa.
Pravi malogradjani su oni koji za nekog kazu da je seljak.muhamed121 je napisao/la:Uz sve ostale na kantonu tu je i Kalesija gdje ne mozes na kafu otic da se ne prica o Slobodi gdje ima dosta nas koji dolazimo na utakmice i navijamo Tuzli je ovo trebalo da se ukljuce i ostali sa strane momci koji vole Slobodu al nisu mogli jer su "seljaci" i ne bjezimo od toga da jesmo al volimo Slobodu i docemo vrlo rado na tribinu i navijat
Da se ne ponavljam jer sam nekoliko puta pisao u zadnjih par godina. Seljak je personifikacija za postenog, vrijednog i domacina covjeka.
Dobro vi nama dosli, i momci iz Kalesije, Memica, Tojsica. Nas drugar Edo Rodjak obitava u tom dijelu kantona.
tuzlanska Sloboda
- muhamed121
- Kontakt:
Ma i nakon svega Slobode od PL pa do ispadanja i evo danas dan Evropske Slobode mi smo tu i dolazit cemo nadam se ubrzo i u jos vecem broju nego sad a jedna Sloboda zasluzuje navijanje kao proviv Jedinstva gdje su ljudi dosli iz citavog kantonazlajci je napisao/la:Pravi malogradjani su oni koji za nekog kazu da je seljak.muhamed121 je napisao/la:Uz sve ostale na kantonu tu je i Kalesija gdje ne mozes na kafu otic da se ne prica o Slobodi gdje ima dosta nas koji dolazimo na utakmice i navijamo Tuzli je ovo trebalo da se ukljuce i ostali sa strane momci koji vole Slobodu al nisu mogli jer su "seljaci" i ne bjezimo od toga da jesmo al volimo Slobodu i docemo vrlo rado na tribinu i navijat
Da se ne ponavljam jer sam nekoliko puta pisao u zadnjih par godina. Seljak je personifikacija za postenog, vrijednog i domacina covjeka.![]()
Dobro vi nama dosli, i momci iz Kalesije, Memica, Tojsica. Nas drugar Edo Rodjak obitava u tom dijelu kantona.
Nije,jošsolinas je napisao/la:Nekontam fakat.
Jel potpisao.....
Pobjeda je bolja od orgazma!
Inače!! Vidio sam par mojih poznanika iz Kalesije na zadnjoj tekmi. Svaka vam čast . . . Sloboda je i vaša i nije samo tuzlanski klub . .muhamed121 je napisao/la:Ma i nakon svega Slobode od PL pa do ispadanja i evo danas dan Evropske Slobode mi smo tu i dolazit cemo nadam se ubrzo i u jos vecem broju nego sad a jedna Sloboda zasluzuje navijanje kao proviv Jedinstva gdje su ljudi dosli iz citavog kantonazlajci je napisao/la:Pravi malogradjani su oni koji za nekog kazu da je seljak.muhamed121 je napisao/la:Uz sve ostale na kantonu tu je i Kalesija gdje ne mozes na kafu otic da se ne prica o Slobodi gdje ima dosta nas koji dolazimo na utakmice i navijamo Tuzli je ovo trebalo da se ukljuce i ostali sa strane momci koji vole Slobodu al nisu mogli jer su "seljaci" i ne bjezimo od toga da jesmo al volimo Slobodu i docemo vrlo rado na tribinu i navijat
Da se ne ponavljam jer sam nekoliko puta pisao u zadnjih par godina. Seljak je personifikacija za postenog, vrijednog i domacina covjeka.![]()
Trenutno korisnika/ca: tuzlanskinacin i 11 gostiju.