prvo sam im hebo sve cega sam se sjetio, a onda kad sam vidio da se onaj drzi za prsa u sesnaestercu sam se poceo smijat....

nek ste vi uzeli, al ovu ligu ne volim zbog valjanja
Moderator/ica: vlakanje
toliko se radujete kupu države koju "ne priznajete" ?EastStand je napisao/la:За све /:
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Igrali su fudbal ... Svi za jednog , jedan sve z**ebe ... Ako od 11 igraca jedan napravi gresku svasta moze da se desi...suntu jeu je napisao/la:Čestitam vam na osvojenom kupu. A vi se zahvalite našim odbrambenim igračima što su vam poklonili kup.
nemoj tih prica svegati,veceras utakmica 100% nije prodataSampioni je napisao/la:VEC SE ZNALO DA JE BORAC DAO TITULU ZELJI A ZELJO KUP BORCU
hahaha aj i to da vidimcera1 je napisao/la:Bravo Borac ja sam manijak al zasluzeno nema sta, sportski cestitati pobjedu ! i jos nesto ove dvije ekipe nas sigurno ove godine u evropi sramotit nece!!! ŽELJO ŠAMPION
Da li si ti gledao utakmicu ?Sampioni je napisao/la:VEC SE ZNALO DA JE BORAC DAO TITULU ZELJI A ZELJO KUP BORCU
ma jok hahahHairlija je napisao/la:nemoj tih prica svegati,veceras utakmica 100% nije prodataSampioni je napisao/la:VEC SE ZNALO DA JE BORAC DAO TITULU ZELJI A ZELJO KUP BORCU
cestitke
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 4 gosta.