Koji si ti serator, malo je reci! Isto da ti je opalio zenu pa samo nesto momka pljujes. Je li pri svakom njegovom pogresnom dodavanju kontas, joj kako cu sad iskenjat se na forumu?!Husika je napisao/la:![]()
![]()
![]()
![]()
Dobro jutro Bosno i Hercegovino...
Do 11 minute 6 teniskim rijecnikom ne forsiranih gresaka odnosno prodanih lopti...Do 45 minute blizu 15 ne forsiranih prodaja od kojih su 3-4 bile izuzetno opasne po nas gol...
Kreator igre koji se od sve svoje kreatinosti igra dodave sa stoperima umjesto da ucestvuje u pravjenuju napada![]()
![]()
![]()
![]()
I ponovo IGRA STOPERA KADA MI IMAMO LOPTU A NAPADACA KADA NAPADAJU IRCI...![]()
![]()
Ja prezadovoljan ovom nulom s obzirom da igramo sa 10 igraca...
Ko god misli da mi imamo neke sanse sa ovim jadom od igraca neka zakaze pregled kod ocnog ili psihijatra...
Lulica ne ide veceras i mi visimo o koncu.....
Miralem Pjanić
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_
Re: Miralem Pjanić
Bahati, bahati Željkan!
1946
1946
Covjece frajer nam konstantno minira igru... Hebo vas on vise sta ga branite...Za 45 minuta mi nismo imali napad kroz sredinu a ko je treba drzati?joker90 je napisao/la:Koji si ti serator, malo je reci! Isto da ti je opalio zenu pa samo nesto momka pljujes. Je li pri svakom njegovom pogresnom dodavanju kontas, joj kako cu sad iskenjat se na forumu?!Husika je napisao/la:![]()
![]()
![]()
![]()
Dobro jutro Bosno i Hercegovino...
Do 11 minute 6 teniskim rijecnikom ne forsiranih gresaka odnosno prodanih lopti...Do 45 minute blizu 15 ne forsiranih prodaja od kojih su 3-4 bile izuzetno opasne po nas gol...
Kreator igre koji se od sve svoje kreatinosti igra dodave sa stoperima umjesto da ucestvuje u pravjenuju napada![]()
![]()
![]()
![]()
I ponovo IGRA STOPERA KADA MI IMAMO LOPTU A NAPADACA KADA NAPADAJU IRCI...![]()
![]()
Ja prezadovoljan ovom nulom s obzirom da igramo sa 10 igraca...
Ko god misli da mi imamo neke sanse sa ovim jadom od igraca neka zakaze pregled kod ocnog ili psihijatra...
Lulica ne ide veceras i mi visimo o koncu.....
Cocalic igra ofanzivnije od ovog laznog igraca,....
Ma fuuj hebo te on...
Safet Susic=Propast BiH fudbala...
BiH je drzava koja ima najvise selektora u ovom trenutku-Safet, Sead, bezbroj menađera, bezbroj menađerskih agencija, Usanovic...
http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=QqjDqtqf7pY
BiH je drzava koja ima najvise selektora u ovom trenutku-Safet, Sead, bezbroj menađera, bezbroj menađerskih agencija, Usanovic...
Harry Houdini
plešu vještice trče vukovi
puške pucaju lete duhovi
svira tambura plešu vragovi
munje sijevaju cvatu makovi
puške pucaju lete duhovi
svira tambura plešu vragovi
munje sijevaju cvatu makovi
Ali negdje oko 60-e ori sa Tribina Pjanicu cigane i onda poslije toga Tino Susic...
Ljudski smet i mali ljudi veceras uzivaju. Cestitam momci
-
narodniheroj
- Kontakt:
Nabijem te na **** Mire, odyebi više sa svojom pacerskom igrom u svetom dresu 
- Romagnoli13
- Kontakt:
Loše,loše,da lošije biti ne može.
'Namaz moj, i obredi moji, i život moj, i smrt moja doista su posvećeni Allahu, Gospodaru svjetova.''' (El-En'am)
A ne vjerujem
Sta on da odigra, sa kim. Gdje je konkretno pogrijesio? Njegov posao je podvaljivanje lopte, gdje, kome ?
Cak se i nazad dosta vracao. U nacionalnom dresu nikad nece odigrat kao u Romi. Mi imamo samo njega, Dzeku i Spahica, ostali p.dim.
Sta on da odigra, sa kim. Gdje je konkretno pogrijesio? Njegov posao je podvaljivanje lopte, gdje, kome ?
Cak se i nazad dosta vracao. U nacionalnom dresu nikad nece odigrat kao u Romi. Mi imamo samo njega, Dzeku i Spahica, ostali p.dim.
embrace the chaos
šta je sad izvlakuša za slinu?
-1945/46, 1971/72, 1997/98, 2000/01, 2001/02, 2009/10, 2011/12, 2012/13-
Razumijem da nekad ne pruza dobre partije, ali skime je mogao igrati večeras

Jedan od najdražih mi je igrača u repki, al brate što jes jes, kada igra za državni grb , previše loše odigra, nego za klub. Kornere, većinu, je na prvu stativu ubacivao, samo je jedan normalno ubačen i tada je bila dobra prilika za Zuku..
"Dobar dan, mi smo FK Sarajevo, izvolite se branit"
"OOOooOOO Šta se desilo, pa te ludo volim Saraj"vo
AAAaaaAAA Niko nikada neće znati šta se dešava""""
kompleks zvani *Sarajevo*
"OOOooOOO Šta se desilo, pa te ludo volim Saraj"vo
AAAaaaAAA Niko nikada neće znati šta se dešava""""
kompleks zvani *Sarajevo*
Ljudi nije covjek los koliko ga ovaj Mesa u crno zavija! Sta moze jedan vezni igrac uraditi sam ! Umjesto da pojaca vezni red koji mogu pitat napadace loptama on vadi jedino dobro krilo a ubacuje treceg napadaca! MORONU mESA UZMI SIKIRU I PUCAJ SI U GLUPU GLAVU!
Sad ce "Paloma maramice" da brzo obrisu slinu slinavoga...muXmania je napisao/la:šta je sad izvlakuša za slinu?
Cekaj samo dok po milioniti put skontaju ko je vecras bio kriv umjesto sline slinavoga, ja tipujem da je veceras kriv Mesa(a Mesa i jeste kriv sto ovo gofno stvalja u igru)...
Nije mu Meša kriv što kad igra za reprezentaciju ne zna po golu opucat ili iz igre ili iz slobodnog i što ne može iz kornera dobacit na prvu stativu ili ne daj bože čak na drugu.Kvota je napisao/la:Ljudi nije covjek los koliko ga ovaj Mesa u crno zavija! Sta moze jedan vezni igrac uraditi sam ! Umjesto da pojaca vezni red koji mogu pitat napadace loptama on vadi jedino dobro krilo a ubacuje treceg napadaca! MORONU mESA UZMI SIKIRU I PUCAJ SI U GLUPU GLAVU!
BIT
ĆEŠ
OPET
PRVAK
ČEST
1946
ĆEŠ
OPET
PRVAK
ČEST
1946
Naravno,poceo je fastival pljuvanja,vrijedjanja..
Kad ti kreativac u prvom poluvremenu ima 5 osvojenih lopti,dva izblokirana centarsuta onda je valjda sasvim jasno gdje bio i sta je radio.Puno vise se bavio defanzivom nego kreiranjem napada.Drugo poluvrijeme se skoro da i nije moglo vidjeti nista na tv-u,ali i ono malo sto sam vidio bavio se defnazivom.Zasto je to tako - ne znam,valjda ce na to odgovoriti Miralem i Mesa.
U formaciji 4-4-2 kakvu smo mi veceras igrali vecim djelom utakmice nema klasicnog razbijaca,nego dva centrala veznjaka koji ravnopravno kreiraju napade.Nazalost Cocalic je bio orjenitasan samo i uglavnom na defanzivu ( i bio dosta dobar da se razumijemo u tom segmentu ),i onda sredina ostala samo na Pjanicu.Ako se zna da su Irci znali sta moze nije bilo tesko markirati ga.
U takvim uslovima na terenu njegovu partiju bih ocjenio prolaznom.
P.S. Za prekide nemam sta reci,mora to bolje raditi.
Kad ti kreativac u prvom poluvremenu ima 5 osvojenih lopti,dva izblokirana centarsuta onda je valjda sasvim jasno gdje bio i sta je radio.Puno vise se bavio defanzivom nego kreiranjem napada.Drugo poluvrijeme se skoro da i nije moglo vidjeti nista na tv-u,ali i ono malo sto sam vidio bavio se defnazivom.Zasto je to tako - ne znam,valjda ce na to odgovoriti Miralem i Mesa.
U formaciji 4-4-2 kakvu smo mi veceras igrali vecim djelom utakmice nema klasicnog razbijaca,nego dva centrala veznjaka koji ravnopravno kreiraju napade.Nazalost Cocalic je bio orjenitasan samo i uglavnom na defanzivu ( i bio dosta dobar da se razumijemo u tom segmentu ),i onda sredina ostala samo na Pjanicu.Ako se zna da su Irci znali sta moze nije bilo tesko markirati ga.
U takvim uslovima na terenu njegovu partiju bih ocjenio prolaznom.
P.S. Za prekide nemam sta reci,mora to bolje raditi.
Zadnja izmjena: Rios, dana/u 13 nov 2015, 23:06, ukupno mijenjano 3 puta.
Zeljeznicar za zivot cijeli !!
Miralem Pjanic !
Mirza Teletovic !
Damir Dzumhur !
Miralem Pjanic !
Mirza Teletovic !
Damir Dzumhur !
- Goalgetter
- Kontakt:
Jedino na cemu mu mogu zamjeriti su prekidi. Losi, kao i uvijek. Sto se tice postavke ekipe, i njegove uloge na terenu, nije moglo bolje, ne vidim razlog da se toliko pljuje.
Nema ga ko šta brisati, imao je Džeku i Đurića u igri i nije ništa uradio. 90 minuta i nije NIŠTA uradio. Drag mi je, ako ne i najdraži od svih igrača repke ali ovo večeras je čisti dokaz da on za reprezentaciju ne igra, da li zato što mu nešto ne odgovara ili čisto zato što ga zaboli dupe - ne znam ali on se i ne trudi. Kornere izvodi k'o preko neke stvari, slobodne pokušava neke "uigrane" akcije koje očito samo on zna. Užas. Neka nas demantuje i da u Dublinu bar jedan go i jednu asistenciju.Husika je napisao/la:Sad ce "Paloma maramice" da brzo obrisu slinu slinavoga...muXmania je napisao/la:šta je sad izvlakuša za slinu?
Cekaj samo dok po milioniti put skontaju ko je vecras bio kriv umjesto sline slinavoga, ja tipujem da je veceras kriv Mesa(a Mesa i jeste kriv sto ovo gofno stvalja u igru)...
Pjanic bas ko pijan,nije prisutan na terenu sekunde bio.pa kako lose odigrano,ne samo veceras vec niz reprezentativnih utakmica.Decko se totalno gubi 7-8 poklonjenih lopti ircima, ubacivanja i slobodnjaci na nivou pionira,pa kastrofa moj Miraleme.E sad kao da gledam sta ce biti, u Romi ce da bude najbolji na terenu.
Zadnja izmjena: isakovich, dana/u 13 nov 2015, 23:05, ukupno mijenjano 1 put.
VOLIM BAYERN
Meni je on drag igrac i zna igrati, ali kad igra za nas isto da mu neko sihre baci.
Ne moze da ubaci korner kako treba, obicni faul da ubaci od pogodi u zid.
Sta je reci, Mire ????
Ne moze da ubaci korner kako treba, obicni faul da ubaci od pogodi u zid.
Sta je reci, Mire ????
"A True Gentleman Never Leaves His Lady" - Alessandro Del Piero.
★ 30 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★
★ 30 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★