Bas to, igru moras podrediti najboljem igracu, a Pjana je najbolji ako je gusta nasa sredina, i imamo brza krila i jednog napadaca poput Edina. Pjan, Salihovic i Medunjanin (Hodzic, Susic) bi rasturili Irsku. Djubre jedno idiotsko ostavio Pjanu samog na vjetrometini i normalno je da popusimo golcinu. Zabi selektoru kojem ja najveci uspjeh vodjenje drugoligasa. Mehmede napusi se tompusa moga, mrs iz svetinje.Kvota je napisao/la:bURAZ pJANIC JE TU NAJ MANJE KRIV! Glupan Mesa je veceras igrao samo sa pjanicem kao veznim, pa se dzeko morao vracat da neko organizuje napad!Husika je napisao/la:Mesa hebo te Pjanic u guzicu a ti njega...
Sve dok ne dobijemo selektora koji ce onu pizdu iz luxemburga staviti na klupu mi cemo biti kanta !!!!
Mehmed Baždarević - Selektor reprezentacije
Moderatori/ce: insider,TaRgEt_,Monolog,ribery,_dreamer_
Re: Mehmed Baždarević - Selektor reprezentacije
- storm_raider
- Kontakt:
Ma ti si jedva cekao ovakvu utakmicu da mozes psovati Mesi.Ferdinand je napisao/la:Bas to, igru moras podrediti najboljem igracu, a Pjana je najbolji ako je gusta nasa sredina, i imamo brza krila i jednog napadaca poput Edina. Pjan, Salihovic i Medunjanin (Hodzic, Susic) bi rasturili Irsku. Djubre jedno idiotsko ostavio Pjanu samog na vjetrometini i normalno je da popusimo golcinu. Zabi selektoru kojem ja najveci uspjeh vodjenje drugoligasa. Mehmede napusi se tompusa moga, mrs iz svetinje.Kvota je napisao/la:bURAZ pJANIC JE TU NAJ MANJE KRIV! Glupan Mesa je veceras igrao samo sa pjanicem kao veznim, pa se dzeko morao vracat da neko organizuje napad!Husika je napisao/la:Mesa hebo te Pjanic u guzicu a ti njega...
Sve dok ne dobijemo selektora koji ce onu pizdu iz luxemburga staviti na klupu mi cemo biti kanta !!!!
Sport je lijek za tijelo i duh.
Mesin poraz veceras! Ovako odigrati kuci je ravno porazu.
Bahati, bahati Željkan!
1946
1946
DOKAZAT CE NAMA MESA JOS DOSTA PUTA DA JE TAMBURA OD TRENERA! VJERUJ MI!
Ovako amaterski odradit utakmicu, pa to ni Pape ne bi mogao.
Stajat 90 minuta pored terena i ne vidjeti da nam fali **** igrac u sredini, da nam Dzeko pokusava igati 10-ki spustajuci se na centar, i primotm ne uraditi apsolutno nista
Bravo idiote.
Stajat 90 minuta pored terena i ne vidjeti da nam fali **** igrac u sredini, da nam Dzeko pokusava igati 10-ki spustajuci se na centar, i primotm ne uraditi apsolutno nista
Bravo idiote.
Nisam je sta imao cekati, ja sam znao da ce doci, pa ta utakmica je MORALA doci, zar nisam upozoravao da nam je igra kar...a najveca, da ne moze bazirati taktiku i odlazak na EP, SP na HORUK igri kako smo igrali protiv Velsa i Kipra, ama jok dzaba budalama objasnjavati, tvrdili su da je ruzni jugosloven tako htio i isplanirao, da je znao da ce od 75 minute uvesti Djurica i zabiti dva gola.
Ma ti si jedva cekao ovakvu utakmicu da mozes psovati Mesi.
Zadnja izmjena: Ferdinand, dana/u 13 nov 2015, 23:12, ukupno mijenjano 1 put.
- Romagnoli13
- Kontakt:
Uvijek može gore od ovoga.Pape bi nakon ovoga rezultata, u Dablinu išao na 0:0,vjerovatno. 
'Namaz moj, i obredi moji, i život moj, i smrt moja doista su posvećeni Allahu, Gospodaru svjetova.''' (El-En'am)
- legenda reala
- Kontakt:
Kaže pojačo sredinu i htio kroz posjed lopte dobiti Irce, šta je on očekivo da mu Cocalić kreira napade, ovaj gori od Safeta jbt hhahha
al ubacuje čovjeka visokog dva metra i vadi krilo, ko da mu ubaci
najgore što on nije svjestan grešaka, nešto sad šupljira daće sve od sebe ovo ono, izgorili u prevelikoj želji i sl, a nakon deset minuta se vidjelo da to što je zamislio neće ići
al ubacuje čovjeka visokog dva metra i vadi krilo, ko da mu ubaci
najgore što on nije svjestan grešaka, nešto sad šupljira daće sve od sebe ovo ono, izgorili u prevelikoj želji i sl, a nakon deset minuta se vidjelo da to što je zamislio neće ići
Španski bijeli vuk, neprevaziđeni El Matador. Anđeo Madrida. Šef lob udaraca. Njegovo istinsko kraljevsko visočanstvo. Raul Gonzalez Blanco.
Eee moj mesa moj... Cim si izasao sa Celom/Vedom/Viscom zajedno, znao sam da tu nema meda. A trebao si i ti to znati...
Losa postava.. krenuvsi od Vede koji nezasluzuje zatim sa dva trkaca Visca i Lulic ostavljen Pjanic u sredini sam....Mesa ako zelis bit trener moras imat muda...i ne kontam odakle Izeta iscupa u kriticnim minutama , sta si htio rec s tim.
Prvo sam reko Zeljo pa tek onda Mati !!!!
Losta postavka veceras, mora puno bolje za Dablin !
× Željezničar - Manijaci TM87 ×
- Goalgetter
- Kontakt:
Takticki promasaj u rangu Safeta Susica. Vidio je da ne ide, ali je i dalje forsirao ovo cijelu tekmu. Izvuci pouke iz ovoga, za Dublin postaviti ekipu onako kako najbolje znamo, i idemo ih napasti, nema druge. Naprijed Mesa.
Lahko nam je sad mudrovat..U sustini ako je htio posjed lopte onda je ne jasno s kim i.kako...Ocekivao sam.Seju ili.Medu ...Al ok,Irci kao da su dobili ovu utakmicu...dakle.moramo ga zabit...pa ni jedan slobodnjak ni nista:(
Postano kroz Forum SportSport.ba app.
Postano kroz Forum SportSport.ba app.
- storm_raider
- Kontakt:
Uvijek nekada neka utakmica dodje. Ne shvatam cemu tolike uvrede, mi smo i dalje u igri. Taj isti Bazdarevic nas je i doveo do ovoga, nakon kikseva bivseg selektora. Svejedno, cekao si, previse ti licno mrzis Mesu.Ferdinand je napisao/la:Nisam je sta imao cekati, ja sam znao da ce doci, pa ta utakmica je MORALA doci, zar nisam upozoravao da nam je igra kar...a najveca, da ne moze bazirati taktiku i odlazak na EP, SP na HORUK igri kako smo igrali protiv Velsa i Kipra, ama jok dzaba budalama objasnjavati, tvrdili su da je ruzni jugosloven tako htio i isplanirao, da je znao da ce od 75 minute uvesti Djurica i zabiti dva gola.
Ma ti si jedva cekao ovakvu utakmicu da mozes psovati Mesi.
Sport je lijek za tijelo i duh.
-
nebeskasila
- Kontakt:
4-4-2 je formacija koju niko ne igra ima 50 godina. ALi naravno da mi igramo i igracemo je jos 100 godina. Veza nam je Miralem i Cocalić hahaha pa funkcionirace to sigurno. Bravo legendo, nek su ti produzili ugovor
Cuj htio kroz posjed, a mi poceli nabijati lopte od prve minute bukvalno.
Bravo inzinjeru, Susicu se ovo ne bi desilo 1000000000%
Bravo inzinjeru, Susicu se ovo ne bi desilo 1000000000%
- Principatus
- Kontakt:
Umjesto Ibisevica jedan igrac vise u sredini terena nam je trebao, da kreira vise i uzme teret sa Pjanica. Sad naravno svi udaraju po Ibisevicu, no on je prvo poluvrijeme odigrao dobro. Steta sto u prvom poluvremenu nismo zabili gol. Fakt je mi mozemo mnogo bolje, Irska ne moze mnogo bolje. U Dublinu ce se vise otvoriti, a jedan gol cemo im sigurno zabiti.
A ove Safetovce koji su sakriveni cekali da udare po Mesi, sta reci, narucite sebi jedna srneca ledja i popus*ite malo.
*t
A ove Safetovce koji su sakriveni cekali da udare po Mesi, sta reci, narucite sebi jedna srneca ledja i popus*ite malo.
*t
Freude, schöner Götterfunken, Tochter aus Elysium. Wir betreten feuertrunken, Himmlische, dein Heiligtum. Deine Zauber binden wieder, was die Mode streng geteilt: Alle Menschen werden Brüder, wo dein sanfter Flügel weilt.
Kako stojimo na terenu?
Za one dane kad smo svi ko jedno bili, pjevali Zelji pjesme i skupa pivo pili, ti dobro znaj da opet biće jednom tako, jer jug se nikad neće srušit tako lako !
Bravo majstorePrincipatus je napisao/la:Umjesto Ibisevica jedan igrac vise u sredini terena nam je trebao, da kreira vise i uzme teret sa Pjanica. Sad naravno svi udaraju po Ibisevicu, no on je prvo poluvrijeme odigrao dobro. Steta sto u prvom poluvremenu nismo zabili gol. Fakt je mi mozemo mnogo bolje, Irska ne moze mnogo bolje. U Dublinu ce se vise otvoriti, a jedan gol cemo im sigurno zabiti.
*t
"We need to suffer. And we need to fight."
Ljudi ovo je covjek koji stoji iz svih nasih neuspijeha i smijena selektora...
Da, da ovaj sto je sakrio sise !

Da, da ovaj sto je sakrio sise !
Safet Susic=Propast BiH fudbala...
BiH je drzava koja ima najvise selektora u ovom trenutku-Safet, Sead, bezbroj menađera, bezbroj menađerskih agencija, Usanovic...
http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=QqjDqtqf7pY
BiH je drzava koja ima najvise selektora u ovom trenutku-Safet, Sead, bezbroj menađera, bezbroj menađerskih agencija, Usanovic...
http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=QqjDqtqf7pY