Miralem Pjanić

Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_

Captain4
Kontakt:

Re: Miralem Pjanić

Post Postao/la Captain4 » 13 nov 2015, 23:05

Goalgetter je napisao/la:Jedino na cemu mu mogu zamjeriti su prekidi. Losi, kao i uvijek. Sto se tice postavke ekipe, i njegove uloge na terenu, nije moglo bolje, ne vidim razlog da se toliko pljuje.
Prvo poluvrijeme sjajno su svi odigrali osim Lulića. Pljujem ga na svakom postu kojeg napišem i nastavit ću. Kreten nad kretenima. yeb ti igrača koji ima goru tehniku od mene. Frajer zicer promašio , usrao 2 kontre :facepalm:
"We need to suffer. And we need to fight."

Adnan89
Kontakt:

Post Postao/la Adnan89 » 13 nov 2015, 23:06

Stavi Scholesa u najbolje dane sa Cocalicem nece moci nista...nije da Coca los ali nije za tu poziciju, dobro igra odbranu ali kad trebaju kombinacije nije to isto ko sa Medom i Besicem. Besic je nezamjenljiv jer je tehnicki dobar i u odbrani i plus trči ko lud...nemoj te biti toliko negativni prema Pjani...jedino veceras nije bio dobar iz prekida.
....Manchester United fan since 1993....

The truth is hard to swallow, it will leave you starved tomorrow - Talib Kwali

Ferdinand
Kontakt:

Post Postao/la Ferdinand » 13 nov 2015, 23:07

Adinjo je napisao/la:Meni je on drag igrac i zna igrati, ali kad igra za nas isto da mu neko sihre baci.

Ne moze da ubaci korner kako treba, obicni faul da ubaci od pogodi u zid.

Sta je reci, Mire ????
O cemu ti pricas, jesi ti uopste gledao utakmicu???? Centarsut iz kornera, sam Zukanovic i promasi, prizemna lope iz kornera, pometnja u Irskoj odbrani. Pjanica ne bi bolje eliminisao ni selektor Irske kako ga je eliminiao onaj gadno-ruzni jugosloven.

geoxx
Kontakt:

Post Postao/la geoxx » 13 nov 2015, 23:07

Goalgetter je napisao/la:Jedino na cemu mu mogu zamjeriti su prekidi. Losi, kao i uvijek. Sto se tice postavke ekipe, i njegove uloge na terenu, nije moglo bolje, ne vidim razlog da se toliko pljuje.
Potpis.
Nije bio na nivou, to jest ali u startu ti je jedna ruka vezana kad si glavni kotacic u potpuno promasenoj formaciji. Veza nam se sastojala od Pjanica i Cocalica koji jos uvijek nije upoznat sa pojmom 'ofanziva'. Malo igraca s kojim bi mogao graditi napad.
Pogledat prvo poluvrijeme gdje bi, ako bi Pjanic bio pokriven, Spaha bio primoran slati dugu loptu jer nema kome dodati. Ispred njega 20 metara praznog prostora pa Dzeko i Ibisevic.
Zadnja izmjena: geoxx, dana/u 13 nov 2015, 23:08, ukupno mijenjano 1 put.

isakovich
Kontakt:

Post Postao/la isakovich » 13 nov 2015, 23:08

Captain4 je napisao/la:
Prvo poluvrijeme sjajno su svi odigrali osim Lulića. Pljujem ga na svakom postu kojeg napišem i nastavit ću. Kreten nad kretenima. yeb ti igrača koji ima goru tehniku od mene. Frajer zicer promašio , usrao 2 kontre :facepalm:
nista Pjanic od njega nije bolji,totalno neobjektivna kritika,lulic je los al bilo ih je jos isti i gorih pjanic ili mujdza npr.
VOLIM BAYERN

jasmin10
Kontakt:

Post Postao/la jasmin10 » 13 nov 2015, 23:08

Pa samo pogledajte ko sve kritikuje Pjanica, zlatna kanta Rajaz i jedan od glavnih kandidata za isti trofej Husika.
Samo ne znam gdje su bili nakon Walesa i Kipra?

Postano kroz Forum SportSport.ba app.

Captain4
Kontakt:

Post Postao/la Captain4 » 13 nov 2015, 23:11

isakovich je napisao/la:
Captain4 je napisao/la:
nista Pjanic od njega nije bolji,totalno neobjektivna kritika,lulic je los al bilo ih je jos isti i gorih pjanic ili mujdza npr.
Mujdža sasvim pristojan. Imao 2-3 centaršuta , nije smio ići previše naprijed. I onda se polomio.
"We need to suffer. And we need to fight."

nebeskasila
Kontakt:

Post Postao/la nebeskasila » 13 nov 2015, 23:11

Istina je da zadnjih utakmica igra previše loše. Da se ne bori ni 1 % kako treba da gine na terenu, ali ljudi on nema sa kim odigrati lopte. Jel on treba da se dodaje sa Cocalićem i pravi napade? Nema sa kim jednostavno, kad je Miske bio tu i išlo je nekako, ali sad ne ide. I još na to sve, njemu se ne da igrati kako treba, tako da..

joker90
Kontakt:

Post Postao/la joker90 » 13 nov 2015, 23:13

Kritikovao sam ga i ja dosta puta, ali veceras mu nemam sta reci. Kad igras sa krampom pored sebe i u formaciji u kojoj smo igrali nestao bi da je Iniesta..
Bahati, bahati Željkan!
1946

rope11
Kontakt:

Post Postao/la rope11 » 13 nov 2015, 23:15

Daj ba ljudi, igras u promasenoj formaciji sa DVA veznjaka u sredini od kojih je jedan glumio isturenog stopera i jos ga irci zatvorili (sto nije bio nikakav problem), sta ste ocekivali? Evo zivo me zanima, sta se to ocekuje od njega u ovakvoj situaciji i koji bi to igrac odigrao bolje od njega?
Da je mogao bolje - moglo je, al' odradio je onoliko koliko je mogao i koliko su mu irci dopustili.

daj mu radju i sposobna krila, pa tek onda ocekujte partije kao u romi.
Ne volim zakone, morale, religije, pravila. Ne volim da me oblikuje društvo.

FORZA MILAN !

Mozambik
Kontakt:

Post Postao/la Mozambik » 13 nov 2015, 23:15

Pjanicu zamjerim jedino sto se nije nayebao matere Bazdarevicu na poluvremenu, mozda bi ovaj promjenio idiotsku postavku sa jednim veznjakom i hrpom sidrasa koji ne ucestvuju u igri.

joker90
Kontakt:

Post Postao/la joker90 » 13 nov 2015, 23:16

Mozambik je napisao/la:Pjanicu zamjerim jedino sto se nije nayebao matere Bazdarevicu na poluvremenu, mozda bi ovaj promjenio idiotsku postavku sa jednim veznjakom i hrpom sidrasa koji ne ucestvuju u igri.
+1
Bahati, bahati Željkan!
1946

Adinjo
Kontakt:

Post Postao/la Adinjo » 13 nov 2015, 23:17

Ferdinand je napisao/la:
Adinjo je napisao/la:Meni je on drag igrac i zna igrati, ali kad igra za nas isto da mu neko sihre baci.

Ne moze da ubaci korner kako treba, obicni faul da ubaci od pogodi u zid.

Sta je reci, Mire ????
O cemu ti pricas, jesi ti uopste gledao utakmicu???? Centarsut iz kornera, sam Zukanovic i promasi, prizemna lope iz kornera, pometnja u Irskoj odbrani. Pjanica ne bi bolje eliminisao ni selektor Irske kako ga je eliminiao onaj gadno-ruzni jugosloven.

Nisam gledao utakmicu.
"A True Gentleman Never Leaves His Lady" - Alessandro Del Piero.

★ 30 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★

bistrikboy
Kontakt:

Post Postao/la bistrikboy » 13 nov 2015, 23:19

fali mu Salah **** mu on tetku
– Prvo i prvo, sve što ja kažem to je moje i samo moje mišljenje. To što je Vranješ uradio je uvreda za sve iskrene navijače. Za sve ljude koji vole ovu državu- kaže Ibišević na početku intervjua

Adnan89
Kontakt:

Post Postao/la Adnan89 » 13 nov 2015, 23:21

nebeskasila je napisao/la:Istina je da zadnjih utakmica igra previše loše. Da se ne bori ni 1 % kako treba da gine na terenu, ali ljudi on nema sa kim odigrati lopte. Jel on treba da se dodaje sa Cocalićem i pravi napade? Nema sa kim jednostavno, kad je Miske bio tu i išlo je nekako, ali sad ne ide. I još na to sve, njemu se ne da igrati kako treba, tako da..
+1

Uz to bi jos dodao da je bio vec na žutom kartonu i cuvao se, da nam on neigra iducu bilo bi gotovo. Zamalo je mogao izgubti živce kad je Višca bio fauliran a on imo loptu da nastavi a sudija svirao faul i jedva se nekako izdržo da mu sve neopsuje.
....Manchester United fan since 1993....

The truth is hard to swallow, it will leave you starved tomorrow - Talib Kwali

ahmic
Kontakt:

Post Postao/la ahmic » 13 nov 2015, 23:23

Cocalic je dobar nazad ali veceras brate nije to bilo to...Valjda bude bolje s Muhamedom...

jasmin10
Kontakt:

Post Postao/la jasmin10 » 13 nov 2015, 23:23

Hej sine glupi. Idi lezi spavaj.

Husika
Kontakt:

Post Postao/la Husika » 13 nov 2015, 23:33

Rios je napisao/la:Naravno,poceo je fastival pljuvanja,vrijedjanja..

Kad ti kreativac u prvom poluvremenu ima 5 osvojenih lopti,dva izblokirana centarsuta onda je valjda sasvim jasno gdje bio i sta je radio.Puno vise se bavio defanzivom nego kreiranjem napada.Drugo poluvrijeme se skoro da i nije moglo vidjeti nista na tv-u,ali i ono malo sto sam vidio bavio se defnazivom.Zasto je to tako - ne znam,valjda ce na to odgovoriti Miralem i Mesa.
U formaciji 4-4-2 kakvu smo mi veceras igrali vecim djelom utakmice nema klasicnog razbijaca,nego dva centrala veznjaka koji ravnopravno kreiraju napade.Nazalost Cocalic je bio orjenitasan samo i uglavnom na defanzivu ( i bio dosta dobar da se razumijemo u tom segmentu ),i onda sredina ostala samo na Pjanicu.Ako se zna da su Irci znali sta moze nije bilo tesko markirati ga.
U takvim uslovima na terenu njegovu partiju bih ocjenio prolaznom.

P.S. Za prekide nemam sta reci,mora to bolje raditi.
Pisano na poluvremenu...
Husika je napisao/la::puke: :puke: :puke: :puke:
Dobro jutro Bosno i Hercegovino...
Do 11 minute 6 teniskim rijecnikom ne forsiranih gresaka odnosno prodanih lopti...Do 45 minute blizu 15 ne forsiranih prodaja od kojih su 3-4 bile izuzetno opasne po nas gol...
Kreator igre koji se od sve svoje kreatinosti igra dodave sa stoperima umjesto da ucestvuje u pravjenuju napada :puke: :puke: :puke: :puke:
I ponovo IGRA STOPERA KADA MI IMAMO LOPTU A NAPADACA KADA NAPADAJU IRCI... :puke: :puke:
Ja prezadovoljan ovom nulom s obzirom da igramo sa 10 igraca...
Ko god misli da mi imamo neke sanse sa ovim jadom od igraca neka zakaze pregled kod ocnog ili psihijatra...

Lulica ne ide veceras i mi visimo o koncu.....
Ma cao licemjeri...
Safet Susic=Propast BiH fudbala...
BiH je drzava koja ima najvise selektora u ovom trenutku-Safet, Sead, bezbroj menađera, bezbroj menađerskih agencija, Usanovic...
http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=QqjDqtqf7pY

Kobe Bryant
Kontakt:

Post Postao/la Kobe Bryant » 13 nov 2015, 23:36

@Husika fakat ne kontam sto te administrator trpi. Meni malo fali da ti se najje*em svih po cijenu bana, ali fakat, začepi vise tu jadnu iskompeksiranu gubicu.... Fuj gadi mi se doci na forum da citam tvoje nebuloze....

Husika
Kontakt:

Post Postao/la Husika » 13 nov 2015, 23:41

Kobe Bryant je napisao/la:@Husika fakat ne kontam sto te administrator trpi. Meni malo fali da ti se najje*em svih po cijenu bana, ali fakat, začepi vise tu jadnu iskompeksiranu gubicu.... Fuj gadi mi se doci na forum da citam tvoje nebuloze....
Miralem Pjanic najgori igrac u povijesti BH repke....
Pjanic igrac manje...
Pjanic igra za protivnika...
Pjanic kvari nase napade jer vraca loptu sa sredine stoperima i onda igra dodave sa njima...
Pjanic poslije Hirosime i Nagsakija najvece zlo...

I da kada ti budes admin banovaces nekoga ko iznosi cinjenice, a ovako papir i olovku u ruke i prepisuj od mane pa uci pred spavanje u krevetu... :cool:
Safet Susic=Propast BiH fudbala...
BiH je drzava koja ima najvise selektora u ovom trenutku-Safet, Sead, bezbroj menađera, bezbroj menađerskih agencija, Usanovic...
http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=QqjDqtqf7pY

Odgovori

Natrag na “Fudbalska reprezentacija BiH”

Trenutno korisnika/ca: Amazon [Bot] i 81 gost.