La Liga
Moderatori/ce: ribery,Monolog,geronimo,hammers
- Sevillista<
- Kontakt:
Re: Primera Division (Liga BBVA)
Previse samouvjerno moj Chologol, niste vi Barca.
Un club un de ciudad, VAMOS SEVILLA!
Arsenal je samo klubić ljubomoran na uspješne kolege Man UTD, Chelsea, Liverpool, Blackburn... Bojkot Facebook!
Arsenal je samo klubić ljubomoran na uspješne kolege Man UTD, Chelsea, Liverpool, Blackburn... Bojkot Facebook!
- Sevillista<
- Kontakt:
Tekma počinje, na ovom stadionu prije 70 godina Sevilla je osvojila Kup, dali slijedi repriza???
VAMOS ROJIBLANCOS!!!
VAMOS ROJIBLANCOS!!!
0:1 capel
Slijedi, cestitamSevillista< je napisao/la:Tekma počinje, na ovom stadionu prije 70 godina Sevilla je osvojila Kup, dali slijedi repriza???
VAMOS ROJIBLANCOS!!!

Rey de la furia española...
- Sevillista<
- Kontakt:
Rano je moj Chologl, ima jos da se igra 

Nema, rekao sam ti fino, cestitam.Sevillista< je napisao/la:Rano je moj Chologl, ima jos da se igra
Jesmol bili bolji nismo - necu da u to ulazim, mozda i jesmo, zeljeli smo vise od vas tu titulu, i igraci i navijaci ali se to nije desilo. Na kraju zasluzeno ste slavili, cestitam.
- Monolog
- Moderator
- Kontakt:
Sve čestitke Sevilli na odličnoj nogometnoj predstavi. Dobro je, ipak nije sezona bez trofeja, a sljedeće se igraju i kvalifikacije za CL(odnosno play off).
"To repeat what others have said requires education. To challenge it requires brains.”
- -Paja
- Kontakt:
Rutinska pobjeda Seville nad slabasnim fenjerasem iz donjeg dijela tabele!
Dio Arsenala
najjace mi je bilo ,kada su se okupili igraci Seville i svi zajedno podigli ruke prema nebu za Puertu
mislim da nije bilo covjeka koji se nije najezio u tom trenutku . Inace najgledanija tekma u Spaniji je bila sinocnja godini od EL Clasica 

El Glorioso vuelve a ser un grande ! Rap sucks. Rap = Retards Attempting Poetry.
Ser del Madrid tiene precio,ser del barsa tiene precio,ser del atleti no tiene precio para todo lo demás ROJIBLANCO FORZA ATLETI!!!♡♥♡ Bosna Prkosna Od Sna !♥♡
Ser del Madrid tiene precio,ser del barsa tiene precio,ser del atleti no tiene precio para todo lo demás ROJIBLANCO FORZA ATLETI!!!♡♥♡ Bosna Prkosna Od Sna !♥♡
- Sevillista<
- Kontakt:
Ja mislim da se nije odigrala zanimljivija tekma ove sezone kao sinoc. Jest da je ovo kup i to finale, al onako navijanje, igra, prilike, golovi, slavlje i tuga rijetko se gdje viđa. Sevilla igrala odlično, momci su odradili posao baš kako treba. Od Atletika sam ocekivao makar da zabiju gol, igrali su dobro, kao najboljeg pojedinca izdvojio bih Forlana. Sevilla je pokazala svoju nadmoc nad Atletikom, pokazala da je tim koji napreduje i svakog dana je jaci i jaci, klub koji je gladan trofeja. Bolje vrijeme za Sevillu tek dolazi, tek počinje, postaje veliki španski klub. Atletiko se izgleda isfuro kako je rano primio go, kasnije je napadao, stvarao prilike, al nije iskoristio zato je bio kažnjen kasnije pogodtkom Navasa. Rezime, Sevilla dokazala da je spremnija i jača, ne samo u ovih 90 minuta, nego inače, stanje na tabeli dokazuje. VAMOS SEVILLA!
Ovo nisi smio napisati. Cestitam na pobjedi i sve to.. Ali ima bar 5 razloga sto mi nismo digli taj trofej a mogli smo. I da, nikada necete biti veci klub od nasSevillista< je napisao/la:Ja mislim da se nije odigrala zanimljivija tekma ove sezone kao sinoc. Jest da je ovo kup i to finale, al onako navijanje, igra, prilike, golovi, slavlje i tuga rijetko se gdje viđa. Sevilla igrala odlično, momci su odradili posao baš kako treba. Od Atletika sam ocekivao makar da zabiju gol, igrali su dobro, kao najboljeg pojedinca izdvojio bih Forlana. Sevilla je pokazala svoju nadmoc nad Atletikom, pokazala da je tim koji napreduje i svakog dana je jaci i jaci, klub koji je gladan trofeja. Bolje vrijeme za Sevillu tek dolazi, tek počinje, postaje veliki španski klub. Atletiko se izgleda isfuro kako je rano primio go, kasnije je napadao, stvarao prilike, al nije iskoristio zato je bio kažnjen kasnije pogodtkom Navasa. Rezime, Sevilla dokazala da je spremnija i jača, ne samo u ovih 90 minuta, nego inače, stanje na tabeli dokazuje. VAMOS SEVILLA!

Cholo ,, u pravu je cojk jesu trenutno jaci napisao sam prije finala da su favoriti
imaju bolje igrace u odbrani i fenomenalnog Jesusa Navasa dok smo mi takni u odbrani i na sredini losi skroz zato se nadam da se Miske doci 

El Glorioso vuelve a ser un grande ! Rap sucks. Rap = Retards Attempting Poetry.
- Omerbavarac
- Kontakt:
Atleticu trofej EL, Sevilli Spanski kup, i svi zadovoljni.
Sevilli cestitke na osvojenom trofeju. Apsolutno su zasluzili ovu pobjedu.

ato-femto-piko-nano-mikro-mili-centi-deci-kilo-mega-giga-tera-peta-exa-zetta-yotta-xona-weka-wunda-uda-treda-sorta-rinta-quexa-pepta-ocha-nena-minga-luma-BAYERN !!
barca primeru. na kraju ispade svi nesto osvojili osim realaomerbavarac je napisao/la:Atleticu trofej EL, Sevilli Spanski kup, i svi zadovoljni.![]()
![]()

To si dobro upratio, isli smo samo na krila, a na njima su se automatski stvarala dvojica. Miske treba pod hitno ovom klubu! Pa mi nemamo playmakera, imamo dva razbijaca na po terena Tiaga i kretena Asuncaa. A od Simaa nista, ulazi u godine. Znaci na ljeto dovest Mottu iz Rome, Misketa i Capela da zamjeni Simaa. Bar nam sad pare nisu problem.juznjak> je napisao/la:Cholo ,, u pravu je cojk jesu trenutno jaci napisao sam prije finala da su favoritiimaju bolje igrace u odbrani i fenomenalnog Jesusa Navasa dok smo mi takni u odbrani i na sredini losi skroz zato se nadam da se Miske doci
I gledaj ovo:
http://www.elmundodeportivo.es/gif/2010 ... 2.tif6.jpg
Iskusni 31-godišnji španjolski fudbaler Nacho Novo napustio je redove Glasgow Rangersa i vratio se u Španiju.
Novo je potpisao trogodišnji ugovor sa Sportingom iz Gijona, a prije Rangersa nastupao je za Raith Rovers i Dundee u Škotskoj, dok je karijeru počeo u Huesci.
Za Rangerse je u protekloj sezoni odigrao 49 utakmica postigavši pritom 9 pogodaka, a ukpno je u dresu škotske momčadi odigrao 253 utakmice u kojima je zabio 72 pogotka.
dobar potez Sportinga !!
Novo je potpisao trogodišnji ugovor sa Sportingom iz Gijona, a prije Rangersa nastupao je za Raith Rovers i Dundee u Škotskoj, dok je karijeru počeo u Huesci.
Za Rangerse je u protekloj sezoni odigrao 49 utakmica postigavši pritom 9 pogodaka, a ukpno je u dresu škotske momčadi odigrao 253 utakmice u kojima je zabio 72 pogotka.
dobar potez Sportinga !!
- -Paja
- Kontakt:
Dali smo slabasnom Pateticu jednog igraca nadamo se da ce im pomoci u borbi za opstanak. Uvjeren sam da ce igrac koji nije imao mjesta u Arsenalu biti jedan od najboljih u Pateticu.
Dio Arsenala
Dobar je Fran Merida, par puta izjavio da mu je san igrati za Atletico jos dok je bio u omladinskom pogonu Barce, jer ga je tada zadivljavao Fernando Torres. Ocekujem u svakom slucaju mnogo od njega.
Usput, nadam se da ce se Arsenal sa njim zajebat ko Real sa Robbenom ili Sneijderom.
Usput, nadam se da ce se Arsenal sa njim zajebat ko Real sa Robbenom ili Sneijderom.
Arsenal mu je nudio produzetak ugovora al ovaj ih ladno od.ebao zato mi je jos draziChologol je napisao/la:Dobar je Fran Merida, par puta izjavio da mu je san igrati za Atletico jos dok je bio u omladinskom pogonu Barce, jer ga je tada zadivljavao Fernando Torres. Ocekujem u svakom slucaju mnogo od njega.

dobar si ti momak al ne razumijes se u neke stvari.. on je 'ladno odbio arsenal zato sto nije mogao igrati u istom i nije dobijao dovoljnu minutazu tako da ti vidi ko je koga tu odbio a on kao neki glumac hoce odma u prvoj da igra pa nek igra ali u nekom drugom klubu ..juznjak> je napisao/la:Arsenal mu je nudio produzetak al ovaj ih ladno od.ebao zato mi je jos draziChologol je napisao/la:Dobar je Fran Merida, par puta izjavio da mu je san igrati za Atletico jos dok je bio u omladinskom pogonu Barce, jer ga je tada zadivljavao Fernando Torres. Ocekujem u svakom slucaju mnogo od njega.
It's not easy being Arsenal fan... but it's hard not to love this team
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.