Miralem Pjanić
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_
- JavierBosnia
- Kontakt:
Re: Miralem Pjanić
PA SKIM DA MOMAK ODIGRA PAS? SAM JE IGRAO U SREDINI?
Neće valja sa Cocalićem koji je nabio 20 lopti u pi** materinu? Skim da veze igru na sredini?
Nadam se da ce u revansu Cocalica zamjeniti Besic, i Ibisevica Medunjanin da imamo normalnu sredinu od koje sve ide.
Povraća mi se kad vidim "intelektualce" koji kritikuju MIreta, a momak je sam igrao na sredini. Ma bjezite ba
Neće valja sa Cocalićem koji je nabio 20 lopti u pi** materinu? Skim da veze igru na sredini?
Nadam se da ce u revansu Cocalica zamjeniti Besic, i Ibisevica Medunjanin da imamo normalnu sredinu od koje sve ide.
Povraća mi se kad vidim "intelektualce" koji kritikuju MIreta, a momak je sam igrao na sredini. Ma bjezite ba
EDIN DŽEKO! <3 EDIN DŽEKO! <3 EDIN DŽEKO! <3
- Kobe Bryant
- Kontakt:
@Husika idi ba ljeci se, a @administrator samo tjeras normalnu raju sa foruma dopuštajuci ove gluposti....
Papir i olovku u ruke i prepisuj, mojne nime davatipro floskula...Kobe Bryant je napisao/la:@Husika idi ba ljeci se, a @administrator samo tjeras normalnu raju sa foruma dopuštajuci ove gluposti....
Safet Susic=Propast BiH fudbala...
BiH je drzava koja ima najvise selektora u ovom trenutku-Safet, Sead, bezbroj menađera, bezbroj menađerskih agencija, Usanovic...
http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=QqjDqtqf7pY
BiH je drzava koja ima najvise selektora u ovom trenutku-Safet, Sead, bezbroj menađera, bezbroj menađerskih agencija, Usanovic...
Dragi Husika jesi li ozbiljan kad kazes da je Miralem veceras izgubio/prodao 21 loptu?Husika je napisao/la:Pisano na poluvremenu...Rios je napisao/la:Naravno,poceo je fastival pljuvanja,vrijedjanja..
Kad ti kreativac u prvom poluvremenu ima 5 osvojenih lopti,dva izblokirana centarsuta onda je valjda sasvim jasno gdje bio i sta je radio.Puno vise se bavio defanzivom nego kreiranjem napada.Drugo poluvrijeme se skoro da i nije moglo vidjeti nista na tv-u,ali i ono malo sto sam vidio bavio se defnazivom.Zasto je to tako - ne znam,valjda ce na to odgovoriti Miralem i Mesa.
U formaciji 4-4-2 kakvu smo mi veceras igrali vecim djelom utakmice nema klasicnog razbijaca,nego dva centrala veznjaka koji ravnopravno kreiraju napade.Nazalost Cocalic je bio orjenitasan samo i uglavnom na defanzivu ( i bio dosta dobar da se razumijemo u tom segmentu ),i onda sredina ostala samo na Pjanicu.Ako se zna da su Irci znali sta moze nije bilo tesko markirati ga.
U takvim uslovima na terenu njegovu partiju bih ocjenio prolaznom.
P.S. Za prekide nemam sta reci,mora to bolje raditi.Ma cao licemjeri...Husika je napisao/la:![]()
![]()
![]()
![]()
Dobro jutro Bosno i Hercegovino...
Do 11 minute 6 teniskim rijecnikom ne forsiranih gresaka odnosno prodanih lopti...Do 45 minute blizu 15 ne forsiranih prodaja od kojih su 3-4 bile izuzetno opasne po nas gol...
Kreator igre koji se od sve svoje kreatinosti igra dodave sa stoperima umjesto da ucestvuje u pravjenuju napada![]()
![]()
![]()
![]()
I ponovo IGRA STOPERA KADA MI IMAMO LOPTU A NAPADACA KADA NAPADAJU IRCI...![]()
![]()
Ja prezadovoljan ovom nulom s obzirom da igramo sa 10 igraca...
Ko god misli da mi imamo neke sanse sa ovim jadom od igraca neka zakaze pregled kod ocnog ili psihijatra...
Lulica ne ide veceras i mi visimo o koncu.....
Podsjeti me,koje su to 3-4 opasne prilike za Irsku u prvom poluvremenu? Ja nisam siguran jesu li oni imali udarac prema golu u privh 45 minuta..
Ako kazes da si fudbalski strucnjak,reci mi da li se slazes da je Cocalic igrao samo defanzivu? Ako se slazes da jeste onda mi reci da li je to moguce igrati u formaciji 4-4-2?
Da se razumijemo,ne krivim sekunde Cocalica ni za sta,momak je odigrao jako dobru utkamicu defanzivno.
Zeljeznicar za zivot cijeli !!
Miralem Pjanic !
Mirza Teletovic !
Damir Dzumhur !
Miralem Pjanic !
Mirza Teletovic !
Damir Dzumhur !
- tuzlak1987
- Kontakt:
Sto hranite trola. Ne odgovarajte mu uopste i nemojte mu pridavati paznju..
90% foruma se slaže sa @ Kobe Bryant, ali iz nekog razloga dopuštaju da bude tu i nakon što je 26 puta bio banovan.
Postano kroz Forum SportSport.ba app.
Postano kroz Forum SportSport.ba app.
+++++joker90 je napisao/la:+1Mozambik je napisao/la:Pjanicu zamjerim jedino sto se nije nayebao matere Bazdarevicu na poluvremenu, mozda bi ovaj promjenio idiotsku postavku sa jednim veznjakom i hrpom sidrasa koji ne ucestvuju u igri.
Je li Kalesija blizu Tuzletuzlak1987 je napisao/la:Sto hranite trola. Ne odgovarajte mu uopste i nemojte mu pridavati paznju..
Rios da bi participirao na mom nivou potreban ti je kalkulator, pojasni iznenadnu pojavu broja 21...??
Je li neko ukazanje ili ???
Ostalo ne bih da komentarisem
Gubimo sa 0,5 golova poslije domace utakmice...
- Tracy3McGrady
- Kontakt:
Jedina cinjenica da si ti jedan veliki ........ (zamisli sebi koju hoces rijec) i da pojma nemas, U svom zivotu nisam vidio napacenijeg lika, Virtual je iznosio argumente i bio je naporan ali po mom misljenu sve to jer je ocekivo vise od Mireta. Ti jednostavno lupas gluposti koje nebi djete od 7 godina.Husika je napisao/la:Miralem Pjanic najgori igrac u povijesti BH repke....Kobe Bryant je napisao/la:@Husika fakat ne kontam sto te administrator trpi. Meni malo fali da ti se najje*em svih po cijenu bana, ali fakat, začepi vise tu jadnu iskompeksiranu gubicu.... Fuj gadi mi se doci na forum da citam tvoje nebuloze....
Pjanic igrac manje...
Pjanic igra za protivnika...
Pjanic kvari nase napade jer vraca loptu sa sredine stoperima i onda igra dodave sa njima...
Pjanic poslije Hirosime i Nagsakija najvece zlo...
I da kada ti budes admin banovaces nekoga ko iznosi cinjenice, a ovako papir i olovku u ruke i prepisuj od mane pa uci pred spavanje u krevetu...
Prvo PV Pjanic je imao par nesigurnih dodavanje i nije bio na nivou. Drugo polvrijeme je odigrao vrhunski, svuda ga je bilo i kreirao je sanse.
Anfernee "Penny" Hardaway #1
Ma ni 21,ni 15,lupas bezvezeHusika je napisao/la: Rios da bi participirao na mom nivou potreban ti je kalkulator, pojasni iznenadnu pojavu broja 21...??
Je li neko ukazanje ili ???![]()
Ostalo ne bih da komentarisem![]()
Ostalo,nista ha? Jbg ja se bas nadao nekom samaranju argumentima,rekoh naucit cu kako se i 4-4-2 moze igrati sa klasicnim defanzivnim veznim,ali razumijem da nemas strpljenja.
Zeljeznicar za zivot cijeli !!
Miralem Pjanic !
Mirza Teletovic !
Damir Dzumhur !
Miralem Pjanic !
Mirza Teletovic !
Damir Dzumhur !
Ma nebitno, ali mene interesje je li on vama posalje nesto u kešu pa ga po defultu branite ili ste na pocetku zauzeli pogresan stav pa ga sad branite po svaku cijenu stava radi?
Likovi u drugom poluvremenu vidjeli da je Pjanic rasturao po cijelom terenu a vidjelo se samo 1/3 terena od magle...Milsim sta reci dalje...
Likovi u drugom poluvremenu vidjeli da je Pjanic rasturao po cijelom terenu a vidjelo se samo 1/3 terena od magle...Milsim sta reci dalje...
Bas me zanima sta vas to tjera da lazete svoje vlastite oci...Tracy3McGrady je napisao/la:Prvo PV Pjanic je imao par nesigurnih dodavanje i nije bio na nivou. Drugo polvrijeme je odigrao vrhunski, svuda ga je bilo i kreirao je sanse.
- Tracy3McGrady
- Kontakt:
Mozda magla, isto kao sto si i ti vidjeo da je bio los.Husika je napisao/la:Ma nebitno, ali mene interesje je li on vama posalje nesto u kešu pa ga po defultu branite ili ste na pocetku zauzeli pogresan stav pa ga sad branite po svaku cijenu stava radi?
Vidim likovi u drugom poluvremenu vidjeli da je Pjanic rasturao po cijelom terenu a vidjelo se samo 1/3 terena od magle...Milsim sta reci dalje...Bas me zanima sta vas to tjera da lazete svoje vlastite oci...Tracy3McGrady je napisao/la:Prvo PV Pjanic je imao par nesigurnih dodavanje i nije bio na nivou. Drugo polvrijeme je odigrao vrhunski, svuda ga je bilo i kreirao je sanse.
Anfernee "Penny" Hardaway #1
Nije majka klela sina sto je kockao nego sto se vadio...Tracy3McGrady je napisao/la:Mozda magla, isto kao sto si i ti vidjeo da je bio los.Husika je napisao/la:Ma nebitno, ali mene interesje je li on vama posalje nesto u kešu pa ga po defultu branite ili ste na pocetku zauzeli pogresan stav pa ga sad branite po svaku cijenu stava radi?
Vidim likovi u drugom poluvremenu vidjeli da je Pjanic rasturao po cijelom terenu a vidjelo se samo 1/3 terena od magle...Milsim sta reci dalje...Bas me zanima sta vas to tjera da lazete svoje vlastite oci...Tracy3McGrady je napisao/la:Prvo PV Pjanic je imao par nesigurnih dodavanje i nije bio na nivou. Drugo polvrijeme je odigrao vrhunski, svuda ga je bilo i kreirao je sanse.
Gdje ti procita da sam ja spomenuo drugo poluvrijeme????
Pjanić: ''Magla nam je smetala''
Aha znači to je to
Aha znači to je to
Sad mu je alibi sto nije bilo medunjanina,odjednom mu sad fali hare koji ga je tusio svo ovo vrijeme.
Pjanic je u ovoj reprezentaciji prosječan igrač koliko god nama smetalo.
Pjanic je u ovoj reprezentaciji prosječan igrač koliko god nama smetalo.
Hvala Edine, Miraleme, Vedade, Zvjezdane, Harise, Asmire,Emire,Adnane, Mensure,Ognjene ,Izete, Ermine,Ervine Senade, Sejade, Senijade,Elvire za SP u Brazilu.
Vi ste ponos nacije!!!
#Sejad Salihovic
# Zvjezdan Misimovic
Vi ste ponos nacije!!!
#Sejad Salihovic
# Zvjezdan Misimovic
Izvodio slobodnjake ko da igra u pjetlićima pa jedva napuca loptu 30 metara.
- Pasha_car_aga
- Kontakt:
Mrš svi pljuvači s Miralemove teme, yebo vam Lulić mater.
Doktor ove igre je Mire u svim segmentima ove igre i večeras je to pokazao i uvjek do sad!
Sent from my SM-N900 using Tapatalk
Doktor ove igre je Mire u svim segmentima ove igre i večeras je to pokazao i uvjek do sad!
Sent from my SM-N900 using Tapatalk
@Pasha: A u čemu je to dokazao konkretno? Ne provociram, fakat te pitam.
Pjanic i Lulic
Ovi sto hejataju nisu svjesni sta bi bilo da nema njih !
Ovi sto hejataju nisu svjesni sta bi bilo da nema njih !
× Željezničar - Manijaci TM87 ×