I tako..Ajzea je napisao/la:Kloc ga zabija protiv Iraca..
Edin Džeko - Arhiva postova
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_
Re: Edin Džeko
Za one dane kad smo svi ko jedno bili, pjevali Zelji pjesme i skupa pivo pili, ti dobro znaj da opet biće jednom tako, jer jug se nikad neće srušit tako lako !
Mnogo ce Miljacke proteci dok se ponovo rodi novi Edin Dzeko.. Da ti dragi Allah da sve sto pozelis u zivotu pa da nas iz Dablina povedes prema Francuskoj

Biti srcem vezan, u tome leži snaga..
Jedini koji je sposoban to da uradi.esprit24 je napisao/la:Mnogo ce Miljacke proteci dok se ponovo rodi novi Edin Dzeko.. Da ti dragi Allah da sve sto pozelis u zivotu pa da nas iz Dablina povedes prema Francuskoj![]()
I Bogu je prosto bilo krstimol' se ili klanjamo....
- UrbyEmanuelson
- Kontakt:
On kad se oprosti od reprezentacije proglasiti taj dan danom zalosti. Ljudino hvala ti do neba.
Tesko nama bez tebe.
Tesko nama bez tebe.
I sta kazete, nije on za kapitena?
Ovaj covjek je zasluzio sve sto se moze dati jednom igracu.
I da, slazem se. I ja sam daavno govorio da ce proteci jos dosta Miljacke dok Bosna iznjedri igraca kakav je Edin Dzeko. Bar priblizno dobrog.
Znam ja da on nije bolji od Maradone ili slicno, ali za nas je najveci. Veceg nemamo i nismo nikad ni imali. Znaci, ne moras ga voliti, tvoja stvar, ali postovati moras ako si covjek.
VELIKI EDIN DZEKO!

I nemojte se zavaravati da smo mi neka fudbalska velesila pa mozemo bez Edina i slicnih njemu. Ne mozemo. Da nam nije Njemacke, Luksemburga, Kanade, Amerike, Holandije i drugih drzava koje su fabrikovale nase reprezentativce, bili bi na nivou Andore.
Edin bi trebao biti primjer i IDOL svakog u BiH. Jer kad vidis njega, znas da je sve moguce!
I da, slazem se. I ja sam daavno govorio da ce proteci jos dosta Miljacke dok Bosna iznjedri igraca kakav je Edin Dzeko. Bar priblizno dobrog.
Znam ja da on nije bolji od Maradone ili slicno, ali za nas je najveci. Veceg nemamo i nismo nikad ni imali. Znaci, ne moras ga voliti, tvoja stvar, ali postovati moras ako si covjek.
VELIKI EDIN DZEKO!
I nemojte se zavaravati da smo mi neka fudbalska velesila pa mozemo bez Edina i slicnih njemu. Ne mozemo. Da nam nije Njemacke, Luksemburga, Kanade, Amerike, Holandije i drugih drzava koje su fabrikovale nase reprezentativce, bili bi na nivou Andore.
Edin bi trebao biti primjer i IDOL svakog u BiH. Jer kad vidis njega, znas da je sve moguce!
- Goalgetter
- Kontakt:
Ima li informacija o povredi?
Apsolutno sve zivo sto se moze dati jednom igracu, Edin to zasluzuje!!SamoZeljo je napisao/la:I sta kazete, nije on za kapitena?![]()
VELIKI EDIN DZEKO!
- Principatus
- Kontakt:
Kako je perverzeno ostao hladan i proslijedio loptu u gol. Nase zivotno osiguranje. Hvala kapitenu! 
Freude, schöner Götterfunken, Tochter aus Elysium. Wir betreten feuertrunken, Himmlische, dein Heiligtum. Deine Zauber binden wieder, was die Mode streng geteilt: Alle Menschen werden Brüder, wo dein sanfter Flügel weilt.
Večeras najbolji naš igrač. Opet je pokazao da kada mu se igra i kada je nabrijan izgledao skoro kao WC baš paklen igrač. Imao je jedan loš reprezentativni period od Slovačke pa slobodno mogu reći do početka ovih kvalifikacija (izuzev pripremnih za SP) ali ga je ovo kapitenska traka digla na veći nivo, osjeti se da daje maksimum u svakoj utakmici i jednostavno pokazuje tu klasu na terenu.
Izuzev Ibrahimovića ja ne znam da postoji napadač koji ima tako dobru tehniku za svoju visinu.
Izuzev Ibrahimovića ja ne znam da postoji napadač koji ima tako dobru tehniku za svoju visinu.
Željo je život, sve ostalo su sitnice!
Holy South!
Forza Milan!
Go Mavs!
Holy South!
Forza Milan!
Go Mavs!
Daleko najjači igrač na terenu, majstor
- ibrakadabra
- Kontakt:
Džeko če pored ovakvih saigraca jos malo morati sam sebi nabacivati.
ubjedljivo nas najbolji igrac.,mozd cak i u historiji bh fudbala! Cestitke na golu,i sta vise reci...samo naprijed Zmaju!
75 nastupa-45 golova. Masallah!
75 nastupa-45 golova. Masallah!
- SlevinKelevra
- Kontakt:
dž.š.
Zna i veznog igrati izgleda.
- Pasha_car_aga
- Kontakt:
Nadam se da nije povrijedio prepone, jako ružno je ono izgledalo. S Džekom smo mi druga dimenzija, s njima Njemačka nas se plaši, a kamo li jedna mrtva Irska!
Sent from my SM-N900 using Tapatalk
Sent from my SM-N900 using Tapatalk
Jel on na pocetku karijere i igrao veznog? Ja koliko se sjecam ako me sjecanje ne vara.Wisey je napisao/la:Zna i veznog igrati izgleda.
Jeste. Poceo u Zelji kao vezni igrac.soccerfan je napisao/la:Jel on na pocetku karijere i igrao veznog? Ja koliko se sjecam ako me sjecanje ne vara.Wisey je napisao/la:Zna i veznog igrati izgleda.
-
JerryLouis
- Kontakt:
Izvini Edine sto ova nasa drzava trenutno nema ni u pola dobrog igraca kao sto si ti, jer da je tako, mi bi sinoc hladno 2-3:0 dobili. Tesko nama kada se ti oprostis!
Postano kroz Forum SportSport.ba app.
Postano kroz Forum SportSport.ba app.
-
bhfanatic14
- Kontakt:
Najjaci igrac daleko ! Kapitenski i prema sudiji. Nesmije mu niko nista prava gromada. I naravno gol opet postigo nemoze niko drugi osim njeg. Za ovog momka nikad zamjene nece biti ni blizu. Mozda nekad za 100godina.
SAVEZ NAPOLJE ! ! ! NSBIH = 0% fudbal 100% kriminal
Stadion Koševo
Stadion Koševo
KLOC !
Za one dane kad smo svi ko jedno bili, pjevali Zelji pjesme i skupa pivo pili, ti dobro znaj da opet biće jednom tako, jer jug se nikad neće srušit tako lako !